• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

menu spor harika canım devam et. yanlız sabahları yumurta ve ceviz ( çiğ badem,çiğ fıstık gibi) ye tokta tutar seni
leslieyi ilk defa yapıyorum kilo verdirecekmi hiç bilmiyorum denemek için bu hafta yapıcam olmazsa tekrar bisiklet beni bekliyo bayrama kadar 4 kilo vermem lazım aldığım kıyafetler olmuyo üzerime kötü duruyo

hominigırtlak deyince iyce utandım yani

leslieyi ilk defa yapıyorum kilo verdirecekmi hiç bilmiyorum denemek için bu hafta yapıcam olmazsa tekrar bisiklet beni bekliyo bayrama kadar 4 kilo vermem lazım aldığım kıyafetler olmuyo üzerime kötü duruyo
:) :) ay özür utandırmak istemedim gülüm :KK24::KK24::KK24:
sen hastaydın zaten umursama şimdi bunları önümüze bakacaz
lesli çok terletip 30dk da 1 saatlik yürüyüşe bedel oluyor. ben leslideki hareketlere ek dansta yapıyorum keyifli oluyor seviyorum sanada iyi gelecek hem kaslarıda güçlendiriyor lesli:KK31::KK31:
lesli bitince plates esneme ve bacak da yapıyorum 10-15dk ( hem beden hafifçe soğumaya geçiyor böylece) oh harika oluyor hem esneklik kazanıyorsun dene bak plateside ekle arkaya

:) :) ay özür utandırmak istemedim gülüm :KK24::KK24::KK24:
sen hastaydın zaten umursama şimdi bunları önümüze bakacaz
lesli çok terletip 30dk da 1 saatlik yürüyüşe bedel oluyor. ben leslideki hareketlere ek dansta yapıyorum keyifli oluyor seviyorum sanada iyi gelecek hem kaslarıda güçlendiriyor lesli:KK31::KK31:
lesli bitince plates esneme ve bacak da yapıyorum 10-15dk ( hem beden hafifçe soğumaya geçiyor böylece) oh harika oluyor hem esneklik kazanıyorsun dene bak plateside ekle arkaya
sağol canım bi alışıyımda spora

kızlar dünki berbat ötesi oburluğumdan dolayı yarıştığım takımdan sarı kart aldım ayrıca ceza aldım. cezamın bir kısmını öğlen 35dk yürüyerek bitirdim şimdi akşama 50dk lesli tarzı terle spor arkası 100 mekik cezam kaldı. aksilik olmazsa onuda tamamlıcam anca eritirmişim o buenoları :KK55::KK55::KK55: koş kızım nesli koşşş :KK4::KK4::KK4:

Merhabalaar :) bende kasım ayından bu aya yaklaşık 42 kilo verdim,ekmek abur cubur vs tamamen çıkardım yürüyüşten tut bütün eritme hareketlerini yapardım hayatımdann tabi öğrencilik hayatını da sayrsak zor olmadı amaa su an 75 kiloyum 172 boyum hala vermeye devam ediyorum bunye alışınca zaten kendiliğinden gidiyor sankiii :confused: tek kötü tarafı saçlarımın dökülmesi oldu :( her ay kontrollerimi de yaptırdım sonuçta eriyoruum.Çok iyi hatırlıyorum gece aç yatıp sabah kahvaltısını beklediğim günleri ne kötüydü.. Almam diyorum bu saatten sonra ama bakalım :)

Merhabalaar :) bende kasım ayından bu aya yaklaşık 42 kilo verdim,ekmek abur cubur vs tamamen çıkardım yürüyüşten tut bütün eritme hareketlerini yapardım hayatımdann tabi öğrencilik hayatını da sayrsak zor olmadı amaa su an 75 kiloyum 172 boyum hala vermeye devam ediyorum bunye alışınca zaten kendiliğinden gidiyor sankiii :confused: tek kötü tarafı saçlarımın dökülmesi oldu :KK43: her ay kontrollerimi de yaptırdım sonuçta eriyoruum.Çok iyi hatırlıyorum gece aç yatıp sabah kahvaltısını beklediğim günleri ne kötüydü.. Almam diyorum bu saatten sonra ama bakalım :)
TEbrikler canım maşaallah:nazar: güzel kilo vermişsin nasıl verdin sağlıklımı ne yedin içtin spor yaptınmı dikkat etmezsen alırsın canım dikkat et bence ben veriyorum salak gibi dikkat etmeyince geri alıyorum bu kaç oldu ya artık sağlığımdan olucam yani:KK43:

kızlar dünki berbat ötesi oburluğumdan dolayı yarıştığım takımdan sarı kart aldım ayrıca ceza aldım. cezamın bir kısmını öğlen 35dk yürüyerek bitirdim şimdi akşama 50dk lesli tarzı terle spor arkası 100 mekik cezam kaldı. aksilik olmazsa onuda tamamlıcam anca eritirmişim o buenoları :KK55::KK55::KK55: koş kızım nesli koşşş :KK4::KK4::KK4:
çok güzel gidiyosun nesli bence hangi takımdaydın bu arada

bende bugün yediklerimi yazayım
kahvaltı az ekmek 5 zeytin 1 çay az reçel
ara
3 diyet bisküvi
öğle yarım kase çorba 1 tabak bamya yarım kase yoğurt
ara
sütlü türk kahvesi beyaz leblebi
akşam
1 kase çorba
yine bişey yememeye çalışıcam

3 litre su 3 mil leslie yaptım

ozaman kızlar cuma günü tartılıp kilomuzu yazalım bildirim yapalım ve devam edelim cuma günü 10 11de herkes burda olsun
neslihanın yaptığı listeden devam edelim

hayırlı olsun seçilcim. benim ali'm de 1. sınıf bende onla uğraşıyom 3 gündür. alıştı şükür ama 1-2 saat okulda beklemek zorundayım, çıkınca alıp eve bırakıyorum ablasıyla.
kilo verme işine gelince yazı kötü geçirdiniz hadi devam ozaman. bende dün acip kaçamaklar yaptım.zaten geçen hafta verememiştim bu hafta ne olacak bakalım

hanife liste hazır zaten cuma sabah yayınlarız herkez kendi kilosunu alıntıyla yazar liste kendiliğinden hazır olur kimse uğraşmamış olur böylece. katılımcılar adını ekler. ben şimdi bi katılımcı son durum listesi yapayım herkes güncel kilosunu yazsın sıfırdan devam edelim okey
didem homini gırtlak yemek sadece bizi tatmin eden bişi önemli olan bedeni beslemek. bedene yarar şeyler yemeye dikkat edin. ben kefir içmeye başladım acayip tok tutuyor.
şöyle kefiri kalkınca içseniz kahvaltıyı geciktirip öğlen hafif şeyle geçip akşamda yemek yeseniz hatta ekmeği mümkünse yemeseniz yada azaltsanız herşey yoluna girer.
ayrıca sizi seviyorum ve şiddetle karatay kitabını hatta dr. ahmet aydının taş devri diyeti kitabını okusanız neler öğrenirsiniz neler
sevgiyle kalın sağlıcakla :)
Kızlar kuzularınıza başarılar diliyorum okul hayatlarında..Allah bana da göstersin o günleri:)

ben cuma günü işte olacağım..biliyorsunuz öğretmen olark tabiki derste internete giremiyorum..gelince yazarım artık:)

YENİ BAŞLANGIÇ LİSTEMİZ

üye // 10/09/2014 kilosu

1. anetam//73.8

2. neslihank4 // 79,4

3.secilsecil //

4.didem //

5.güzelim mezun oldu

kendisini eklemek isteyen arkadaşlar aşağıdan devam etsin alıntıyla. alıntıda quit leri sileceksiniz bu kadar
ekledim canım bu hafta 1 kilo almışım:(

bende bugün yediklerimi yazayım
kahvaltı az ekmek 5 zeytin 1 çay az reçel
ara
3 diyet bisküvi
öğle yarım kase çorba 1 tabak bamya yarım kase yoğurt
ara
sütlü türk kahvesi beyaz leblebi
akşam
1 kase çorba
yine bişey yememeye çalışıcam

3 litre su 3 mil leslie yaptım
bugünkü menü çok iyi..

kızlar siteye girip okunacak sayfa biriktiğini görünce çok mutlu oldum:) ne garip demi çok alıştım size...diğer kızlar da gelse bir...
ben bugün menü yazmasam affedin..çok kaçırdım

Kızlar kuzularınıza başarılar diliyorum okul hayatlarında..Allah bana da göstersin o günleri:)

ben cuma günü işte olacağım..biliyorsunuz öğretmen olark tabiki derste internete giremiyorum..gelince yazarım artık:)

ekledim canım bu hafta 1 kilo almışım:KK43:

bugünkü menü çok iyi..

kızlar siteye girip okunacak sayfa biriktiğini görünce çok mutlu oldum:) ne garip demi çok alıştım size...diğer kızlar da gelse bir...
canım sen çok iyi gidiyosun maşaallah:nazar: arada olur kaçamaklar

Takım gunaydin okuldayim dün kız ateslendi cezami tamamlayacak dim sabah hallettim artık
Dunki menu
Sabah kk kahvaltısı
Ogle ayran kabak kavurma
Aksam taze fasulye börülce salata yoğurt
Kebir az çekirdek
Spor toplam 1.5 saat yurume

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım ben gayet iyiyim bugün okullar tatil burda yürüyüş yapamadım daha.islerimi hallediyim yarım saat koşu bandına inicem en az tabi yarım saat bir saat olsa süper olur tabi.kahvaltimi yaptımbir dilim kadar ekmek bir domates az krem peynir ve bir yumurtadan omlet yağsız tavada.iyi geldi doğrusu.

ekledim canım bu hafta 1 kilo almışım:KK43:

bugünkü menü çok iyi..

saol canım güzel dileklerin için. Toparlanicaz artık yavaş yavaş. Diğer kızlarda gelirse süper olur.canim kacirdiysan bundan sonra dikkat edersin artı olmaz sana

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım ben gayet iyiyim bugün okullar tatil burda yürüyüş yapamadım daha.islerimi hallediyim yarım saat koşu bandına inicem en az tabi yarım saat bir saat olsa süper olur tabi.kahvaltimi yaptımbir dilim kadar ekmek bir domates az krem peynir ve bir yumurtadan omlet yağsız tavada.iyi geldi doğrusu.
iyi olmana sevindim canım sürekli katılırsan daha iyi olur bizlerde iyiyiz çok şükür

Back