Niye sinirlisin canim hayirdir..Saol canım ivit şimdilik birinciyim ama diğer kızlar hala yok ortada.nerdeler acaba? Bugün sinjrlerim tavan burnumdan soluyorum resmen çok yoruldum bugün.
Bende gaza geldim canım haftaya benim hedef en az 71.9 artık 71 leri gorucem.bakalim hangimiz hedefi tutturucaz haftaya yoksa ikimizde mi
evet ama bu gidişle bu topik çöker kaptan yok ortada gülcancım da köyde giremedi heralde zaten kaç kişiyiz şurda
merhaba arkadaşlar,
bende bugün katıldım. 63.8 kg
sabah bir bardak şekersiz çay, bir çavdar ekmeği ile yapılmış tost,
ara da bir bardak yeşil çay ve 2 tane kuru kayısı,
öğlen bir kase kısır yedim ( bu olmadı galiba ama arkadaşlar çok güzel kısır yapmıştı(( )
arada bir bardak yeşil çay bir de piko yedim yememem lazım değil mi ya(((
aksamı henüz yemedim.
1.5 lt su içtim
sizleri takip ediyorum. yazdıklarınız ve menüleriniz benim için çok önemli. tavsiyelerinizi bekliyorum :))
merhaba arkadaşlar,
bende bugün katıldım. 63.8 kg
sabah bir bardak şekersiz çay, bir çavdar ekmeği ile yapılmış tost,
ara da bir bardak yeşil çay ve 2 tane kuru kayısı,
öğlen bir kase kısır yedim ( bu olmadı galiba ama arkadaşlar çok güzel kısır yapmıştı(( )
arada bir bardak yeşil çay bir de piko yedim yememem lazım değil mi ya(((
aksamı henüz yemedim.
1.5 lt su içtim
sizleri takip ediyorum. yazdıklarınız ve menüleriniz benim için çok önemli. tavsiyelerinizi bekliyorum :))
Hosgeldin sefalar getirdin..piko da ne:) aksami dengelersen oglen kisir yemende sakinca yok bence..hatta ben de aksam yapayim esim cok seviyor:)
menun güzel piko çikolata sanırım dimi
akşama hafif ye canım
kızlar ev işi bekler beni gidem girişem bi an önce uğrarım gene öptüm sizi byyyy
piko kalori az çikolata :))) kısırı ben de çok seviyorum :))
aksam da atıştırdım o gün :)
cevaplar için teşekkürler kızlar..
tam olarak forumu çözemedim, yavaş yavaş öğreniyorum. alıntı yaptım bakalım olmuş mu
bugün sabah bir yumurta haşladım yedim, bir dilim ekmek bir de maydanoz kaynattım limonla, onu içtim.
bir bardak yeşil çay içtim işe gelince.
sabah da yürüyerek geldim, 20 dakika yürümüş oldum.
öğlen iş yerinde yemek zorundayım. sizler ne yiyorsunuz, dışardan yediğim için öğlenleri çok zor oluyor, ne tavsiye edersiniz ??
bir de ara öğünler için neler yapıyorsunuz??
KıZlar nerdesiniz ben geldim herkes kaybolmuş
İlknur seçil gülcan
Hanife girmiş sabah
Neslihan bizi terketmiş
Oooofffff iyice dağılmışız
Yeni kızlar hoşgeldiniz
Hadi gelin ben geldim bakın sizde gelin yeniden birleşelim
Hadi gelin ben geldim bakın sizde gelin yeniden birleşelim
diğdem terk etmedim tatlım ben hep uğruyorum zaten gelen giden yok bende denk geldim hanife ye ama konuşamadan gitti
seçil burdamısın canım nasılsın
Selam kızlar nasılsınız? Ben 2 gündür diş ağrısı çekiyorum yüzüm şişti resmen sabah kendimi doktora zor attım şimdi daha iyiyim ama hala yüzüm şiş 2-3 güne geçer dedi doktor.
Kızlar topik bitti düşüncesine girmeyelim lütfen! Katılmak isteyenlerinde sevkini kirmayalim biz devam ediyoruz bu dönem böyle geçti doğru düzgün giremedik ama ben Kasım dan beri buradayım ve guzel dostluklar kurduk.kalmak isteyenlerle devam edelim
Didemcim nasıl oldun canım toparlandin mi biraz
Didemcim burdayim canim bir yere gitmiyorum:)Secil gecmiş olsun.Benimde bugun dişim cok agrıyor.Karanfil yagı koydum pamuga koydum.Bakalım sonuc ne olcak?Didem nasıl oldun?Nesli nerelere gittin kız??Süper cok iyi incelmişsin fıstık.Bu haftada iyi kg vermişsin.Hanife azda olsa gitmiş.Tebrikler.Secil senide tebril ederim.Bugun cok yorgunum kızlar.Es uyuyorken,bende yatıp dinleneyim biraz.
Secil gecmiş olsun.Benimde bugun dişim cok agrıyor.Karanfil yagı koydum pamuga koydum.Bakalım sonuc ne olcak?Didem nasıl oldun?Nesli nerelere gittin kız??Süper cok iyi incelmişsin fıstık.Bu haftada iyi kg vermişsin.Hanife azda olsa gitmiş.Tebrikler.Secil senide tebril ederim.Bugun cok yorgunum kızlar.Es uyuyorken,bende yatıp dinleneyim biraz.
Selam kızlar nasılsınız? Ben 2 gündür diş ağrısı çekiyorum yüzüm şişti resmen sabah kendimi doktora zor attım şimdi daha iyiyim ama hala yüzüm şiş 2-3 güne geçer dedi doktor.
Kızlar topik bitti düşüncesine girmeyelim lütfen! Katılmak isteyenlerinde sevkini kirmayalim biz devam ediyoruz bu dönem böyle geçti doğru düzgün giremedik ama ben Kasım dan beri buradayım ve guzel dostluklar kurduk.kalmak isteyenlerle devam edelim
diğdem terk etmedim tatlım ben hep uğruyorum zaten gelen giden yok bende denk geldim hanife ye ama konuşamadan gitti
seçil burdamısın canım nasılsın
kızlar çok teşekkür ederim iyiyim çok şükür tamamen geçmesede iyiyim eski halindenDidemcim burdayim canim bir yere gitmiyorum:)
Hosgeldin.nasil oldun...
Secilcim topik niye bitsin canim bu hafta herkesjn isi vardi ondan boyle oldu..ben israrla soyluyorum zaten bunu..sadece islerimiz ayni ana denk geldigi icin bulusamadik...bu topigin bittigi anlamina gelmez...neslihancim sen topik bitti diyorsun ama tekrar tekrar soyluyorum bu hafta boyle bos kalmasinin sebebi islerimizdi...kac aydir ilk kez boyle oldu..bence istisnalar kaideyi bozmamali...malum ramazan gelmeden herkes dugun yapiyor..dugune hazirlik git gel toparlan derken haliyle vakit kalmiyor...
Kizlar ben de hafta sonu istanbulda dugundeydim..bugun oglen donduk..ilk is buraya yazdim..yorgunluktan mahvoldum...daha eve bakamadim..yagiz usuttu galiba..kustu halilara..onlarla ugrastim hic yorgun degilmisim gibi...
Yarin da is var..carsamba universiteden arkadasim gelecek..pers is..cuma kuzenimin ceyizi serilcek..cumartesi kina..pazar dugun..misafirler...pazartesiden itibaren de calisma saatlerim degisecek..ben ne zaman dinlenecegim bilmiyorum..yazarken bile yoruldum:) neyse saglik olsun...
Simdi guzel haber..bugun eve gelince 73.100 gram ciktim:) inanamadim..bakalim tekrar artacak mi...cumadan beri tam 1.700 gram gitmis:)
Secil ve eda dis agrisi kabir azabi gibi gercekten..Allah yardimciniz olsun...gecer insallah hemen...
kızlar çok teşekkür ederim iyiyim çok şükür tamamen geçmesede iyiyim eski halinden
edacım seçilcim çok geçmiş olsun hanifecim seninde bebişine çok geçmiş olsun yağızımıza çocuk işte gezmeye gidince hemen hastalanıyolar bide bu aralar havalar soğuk yani burası öyle süreklim yağmur yağıyo
Valla didemcim ben bile yolda cok usudum..ama onu guzel giydirmistim...hava degisiminden herhalde..ama keyifsizligi yok cok sukur...HANİFE KİLONU YAZMA KIZ CUMAYA SÜRPRİZ DİCEMDE BİLDİRİM YAPAN OLURSA çok sevindim senin adına maşallah
süpersin devam
Valla didemcim ben bile yolda cok usudum..ama onu guzel giydirmistim...hava degisiminden herhalde..ama keyifsizligi yok cok sukur...
Valla kilom cok oynuyor canim..bende odem oluyor galiba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?