"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Günaydın kızlar kahvaltımı yaptım ilaçlarımı aldım şimdi dinleniyorum birazdan evi toparlicam sonrada market alışverişim kalıyo.bugun daha iyiyim kızlar ama hala yüzüm şiş

Günaydın canım oğluna ve sana çok geçmiş olsun bir an önce iyilesirsiniz inşallah
Topik bitmez canım merak etme biz buralardayiz diğer arkadaslarin biraz işleri var bitince katilirlar bize

tatlım sözlerinde sitem var ama banada kızma olurmu yolum çok uzun. geçmiş olsun acil şifalar

edacım sanada geçmiş olsun canım acil şifalar.karanfil yağı iyi gelir

hanife cim süpersin eminim sende baya inceldin başladığından beri tebrikelr canım. yağızada acil şifalar dilerim

HANİFE KİLONU YAZMA KIZ CUMAYA SÜRPRİZ DİCEMDE BİLDİRİM YAPAN OLURSA çok sevindim senin adına maşallah

süpersin devam
didem iyi olmana sevindim nihayet kendine getirdi hastalık yakanı bırakır işallah kısa zamanda

ege sizede çok geçmiş olsun acil şifalar
topik gene hastalıktan kırılmış kendinize iyi bakın kızlar

Saol canım sizede çok geçmiş olsun ama keyfinin iyi olması iyi bir an önce toparlar inşallah. Bitmez canım topik niye bitsin saçma bişey yani katilmak isteyen katılır zaten biz burdayız daha verilecek kilomuz var bizim yok öyle pes etmek iyi kilo vermissin canım ya bende regl oldum bakalım cumaya iner inşallah şişkinliğim

Bazı konularda haklı olabilirsin canım bu aralar herkes çeşitli sebeplerden giremedi ama topik bitti demen biraz motivasyon kırıcı olmuş yani ben öyle düşündüm bu güne kadar güzel paylasimlarimiz oldu burda hepimiz özel durumlarimizi bile paylaştık biliyosun katilabilen katılır tabi dicek bişey yok

Geçmiş olsun canım diş ağrısı bişeye benzemiyo beni baya ziplatti doğrusu umarım iyilesmissindir canım

motivasyon düşürdüysem özür dilerim. asla sizi incitmek istemem ben bu konularda çok hassasım kalp kırmayı da sevmem.
ama sitem ettim çünki ben hep burdayım kimse yok yanlız kaldım paylaşacak kimse yoktu.sanırım o sitemede hakkım vardı okadar zamandır beraberiz dediğin gibi. ama istemezsen gelmem

Askolsun niye istemiyim öyle bişeye hakkım yok zaten.senide severim biliyosun.artik kendimizi toparlicaz burayı boslamak yok.su halimle bile yazıyorum düşün foto cekip koysam korkarsiniz valla yüzüm gözüm şiş. Neyse alingaligi bir kenara bırakalım yolumuz uzun benimde vermem gereken kilolar var 7 kilom kaldı bi de regl oldum belki hafiflerim biraz.dogru düzgün bişey yiyemiyorum dün sütle bisküvi yedim mecburen sporda kaldı bu ara kendime geliyim başlıcam tekrar ramazanda geliyo 2-3 kilo veririm ramazanda inşallah

biliyormusun ben sizden de çok şey öğrendim diğer topiktende. mesela hep merak ettiğim karatay diyetinin kitabını e kitap olarak yolladılar bana. zaten taş devri diyeti tarzı besleniyordum ona çok yakın tek farkı ekmek makarna pirinç yasaklı sebeplerinide açıklamış insilün direncini yükselttiği için yasakmış. biliyorsun bende direnç var zor kilo veriyorum. dünden beri elimden geldiğince uygulamaya başladım çok memnunum ekmeksizde doyuyor insan hakkaten.
sizde okumak isterseniz linki yolluyorum indirin bilgisayara okuyun en azından bişiler katar hayatınıza
işte kitabın linki: http://ekitap.sonsuzlukkulesi.com/karatay-diyeti.pdf
güzel ve bol eksili hafta dilerim kızlar hepimize

bu arada dünki menüm bende karatay yapmaya calistim bakin bakalim nasıl

Sabah kalkinca 2 bardak su keten toh ve çörekotunu cekip yuttum kefir ictim
Kahvalti 9 da tereyagda sahanda yumurta lor peynir zeytin ve yesillik ,2 dlm ekmek ( yasaktı ama daha karar vermemiştim karataya) ayrica cevizli biber salcasi ezmesi yaptim evde ondan 2 catal

Kizlar ara yok hibiskus çayı , neskafe ,cay vs zaten seker kullanmam ictim

Ogle 2 de 5 izgara kofte ve salata yedim
Ara yok yesilcay ve t.kahvesi
6 da bi bardak kefir ve 20 dk yuzdum

Aksam 7 de gene ( annem tesadüf köfte yapmış :)) 5 izmir kofte yaninda 1 dlm patates aldim salata
8,5 dan sonra 50dk lesli tifany plates ve esneme yaptim
Su gene 6 lt oldu galiba saymadim korkumdan bide balik yagi kapsul takviyesi aldim
Ee nasil olmus

Ben bi dönem yaptım canım Karatay diyeti dediğin gibi etkili bi beslenme şekli hazır gidalar yok ekmek pirinç un yok.kitaplari var bende yemek tarifi kitabini bile almistim düşün sonra niyeyse bıraktım şimdi dikkatli beslenerek gitmeye çalışıyorum gerçi bu aralar sallaniyorum olduğum yerde ama devam edicem şimdi öğle yemeğimi yerim sonra ara öğün yapıcam ara öğünlü besleniyorum bu ara karatayin aksine

Afiyet olsun iyiolmus sporda yapılmış gayet iyi

ohh be kızlar bi kendimize gelelim demi ama bende saldım iyice kendimi bu hastalık iyice mahvetti beni şimdi çok iyi sayılırım alerji ilaçlarını kullanıyorum

gözlerim yaşarıyo çok niyeyse sulanıyo doktor demişti seninki tamamen alerjik bu ilaçları aksatmadan kullan zaten 3-4 güne rahatlarsın demişti
biraz toparladım dönmdüm aranıza ama yeme düzenim tamamen bozuldu yine uyku düzenide öyle

bi süre geceleri hiç uyuyamadım gündüzleri uyumaya çalıştım işte yarım yamalak şimdide bi yatıyorum gündüz 10 11 12 13 kaç olursa haliyle acıkıyorum yiyorum oda biraz kilo aldırdı bana ama okadarda umrumda olmadı yeterki yiyleşiyim iyii hissediyim kendimi dedim

sizlerede çok teşekkür ederim kızlar bu sürede hep yanımda oldunuz hasta olanlara tekrar geçmiş olsun ben yeniden başlıcam bakalım

ramazana 10 gün kaldı hadi hayırlısı oruç gelmeden temizlik yapıcam daha

hadi bakalım kızlar bugün ilk günüm olsun kaç günden sonra spor yapayım bugün saat 6 gibi hadi tempo

hadi bakalım kızlar bugün ilk günüm olsun kaç günden sonra spor yapayım bugün saat 6 gibi hadi tempo

spor yaparken gene uğrarım şimdi biraz işlerim var kızlar öpüldünüz kocaman

oh didem hayırlı olsun kuzum sevindim iyileşmene.bende buralardayım arada kitap okuyorum işle ilgileniyorum.
yarın akşam ankaraya, pazar günü nevşehire hacıbektaşi veli dergahına kurban kesmeye ,oradanda alanyay p.tesi döneceğim. yarından sonra belki çok uğrayamam.

sağol canım iyi gezmeler sana ankaranın neresine geliyorsun bende ankaradayım merak ettim gitmeden yaz

Ohh kizlar supersiniz..sporlar yapiliyor...ben bugun alisverise gittim yarin misafirim var..simdi de ise gidiyorum..aksam yemegimi yedim erkenden...gelince kahve dondurma falan tuketirim..

sağol canım iyi gezmeler sana ankaranın neresine geliyorsun bende ankaradayım merak ettim gitmeden yaz
Ankara eryaman da kardeşim oraya tatlim. Anitkabiri bidaha ziyaret edesim var c.tesi sen de gel bulusalim :)
şimdi spor vakti kızlar bakalım haftalar sonra ne kadar dayanabilicem spora bisiklet
Oh oh ben senin platese sardim sabahki platesime ekledim cok hareket sevdim bunu
Ohh kizlar supersiniz..sporlar yapiliyor...ben bugun alisverise gittim yarin misafirim var..simdi de ise gidiyorum..aksam yemegimi yedim erkenden...gelince kahve dondurma falan tuketirim..
Gule gule sekerim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…