• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Kandiliniz mubarek olsun kizlaqg
HANIFE bu kadar vermisken hedefe ulasmak istiyorum biran once,moralim bozuluyor boyle olunca biraz fazla yedimmi iyice saliyorum herseyi fazlasiyla yiyorum neyse bol detoks yaparim antalya donusu,senin gununde yogun gecmis canim bu hafta dikkat ettin vermisindir
DIDEM cok dikkat et canim kendine acil sifalar diliyorum
ILKNUR ben gibi yeme sakin canim sonra uzulursun
NESLIHAN supersin yarina 1.miz belli gibi
canım gerçekten sıkma canını...böyle dönemler olmalı zaten..lütfen tadını çıkart..zaten çok bir yolun kalmadı hedefe ulaşmaya...
bak bu kısa tatil sana çok iyi gelecek..

Oyleyim zaten hepiniz bosladiniz gene yanlizim birinci olsam nolcak ki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

valla bak eve yeni geldik hemen buraya baktım..elimden daha da fazlası gelmiyor!!! keşke sürekli yazabilsem ama olmuyor..
zaten ben burdayken kimse olmuyor..ben de yazmıyorum..bu hafta herkesin geçerli sebepleri var..bence haftaya düzene sokarız..
iyi uykular..

Son düzenleme:
iyi geceler kızlar menümü yazayım..eve şimdi geldik..hasta ve kandil ziyaretleri yaptık işten sonra..malum 9buçukta işten çıkınca bu saat oluyor eve gelmek..
sabah.
2 dilim çavdar ekmeği..bir dilim peynir..reçel..(ayaküstü yedim)

ara:bir türk kahvesi..10 fındık..

öğlen..3 dilim karpuz..bir dilim peynir..2 dilim ekmek..

akşam..2 çatal patlıcan yemeği..bir lokma ekmek..1 kaşık taze fasulye(eşimin tabağından tadına baktım sadece)
2 dilim karpuz..
bir türk kahvesi..
hasta ziyaretinde 2 küçük kurabiye yedim:(

canım gerçekten sıkma canını...böyle dönemler olmalı zaten..lütfen tadını çıkart..zaten çok bir yolun kalmadı hedefe ulaşmaya...
bak bu kısa tatil sana çok iyi gelecek..

valla bak eve yeni geldik hemen buraya baktım..elimden daha da fazlası gelmiyor!!! keşke sürekli yazabilsem ama olmuyor..
zaten ben burdayken kimse olmuyor..ben de yazmıyorum..bu hafta herkesin geçerli sebepleri var..bence haftaya düzene sokarız..
iyi uykular..
yok sen le ben katılım yapıyoz zaten kızlar hepten boşladı sana değil lafım tatlım

iyi geceler kızlar menümü yazayım..eve şimdi geldik..hasta ve kandil ziyaretleri yaptık işten sonra..malum 9buçukta işten çıkınca bu saat oluyor eve gelmek..
sabah.
2 dilim çavdar ekmeği..bir dilim peynir..reçel..(ayaküstü yedim)

ara:bir türk kahvesi..10 fındık..

öğlen..3 dilim karpuz..bir dilim peynir..2 dilim ekmek..

akşam..2 çatal patlıcan yemeği..bir lokma ekmek..1 kaşık taze fasulye(eşimin tabağından tadına baktım sadece)
2 dilim karpuz..
bir türk kahvesi..
hasta ziyaretinde 2 küçük kurabiye yedim:(

menunu beğendim güzel

:16: :16: :16: :16: :16:

kızlar çok mutluyum günaydın hepinize
yarışma bana yaradı hem sürekli tartılmak hakkat bana iyi gelmemiş onu anladım artık sadece cuma tartılıyorum
bildirim

geçen hafta 84,5, bu gün 83,5 hedefimi geçmişim( hedef koymuştum yarışma topiğinde 83,900 dü hedefim)
ayyyy çok mutluyum nihayet şimdi gelecek hafta hedefimi iyi belirlemeliyim yanlız cuma günü ankarada olacağım hafta sonuda işallah gümlemez diyet çünki kurban kesecez hacıbektaşa gidecez ankaradan çok yermiyim bilmiyorum hayırlısı artık dönünce bi detoks yaparım artık.

:16: :16: :16: :16: :16:

kızlar çok mutluyum günaydın hepinize
yarışma bana yaradı hem sürekli tartılmak hakkat bana iyi gelmemiş onu anladım artık sadece cuma tartılıyorum
bildirim

geçen hafta 84,5, bu gün 83,5 hedefimi geçmişim( hedef koymuştum yarışma topiğinde 83,900 dü hedefim)
ayyyy çok mutluyum nihayet şimdi gelecek hafta hedefimi iyi belirlemeliyim yanlız cuma günü ankarada olacağım hafta sonuda işallah gümlemez diyet çünki kurban kesecez hacıbektaşa gidecez ankaradan çok yermiyim bilmiyorum hayırlısı artık dönünce bi detoks yaparım artık.

Gunaydin..
Tebrik ederim cok sevindim..devami da gelir artik merak etme..valla evet belki tartilmamak da yaradi sana ama bence en.onemli etken.bu hafta hic kacamak yapmaman...ustelik bu hafta eskisi gibi spor da yapamadin..demek ki o yaptigin sporlar anca kacamaklari eritiyordu sen de o zaman bosa kurek cekiyor gibi hissediyordun...
Tebrikler...

Bildirim..
Gecen hafta..75.000
Bu hafta..74.800
Giden..200 gram..

Bu hafta hic kacamak yapmadim..gec saatte yemek de yemedim..ama olsun en.azindan arti cikmadim..buna da sukur..

Hayirli cumalar hepinize..

Gunaydin..
Tebrik ederim cok sevindim..devami da gelir artik merak etme..valla evet belki tartilmamak da yaradi sana ama bence en.onemli etken.bu hafta hic kacamak yapmaman...ustelik bu hafta eskisi gibi spor da yapamadin..demek ki o yaptigin sporlar anca kacamaklari eritiyordu sen de o zaman bosa kurek cekiyor gibi hissediyordun...
Tebrikler...

sağol canım
sporu 3 gün plates devam ettim aslında bırakmadım. ebrunun son cd si çok yorucu platesle ilk kez bu kadar terledim bacaklarım titredi resmen
bu gün ara vereceğim evle ilgilenmem lazım heryer göçtü. yarında komşularla kızkıza bara gidecez
:16: :16: :16:
bi iş yapamam bu gün halletmeliyim anlayacağım pazar bana kalsın diye
sen de durum nedir tartılmadınmı hala. kalkınca ilk 1 saat içinde tartılmak lazım

Bildirim..
Gecen hafta..75.000
Bu hafta..74.800
Giden..200 gram..

Bu hafta hic kacamak yapmadim..gec saatte yemek de yemedim..ama olsun en.azindan arti cikmadim..buna da sukur..

oy canım hayırlı olsun giden 200. tebrikler bazan böle anlamsız yerinde saymalar oluyo banada olmuştu

Valla arti cikmayayim da 100 grama bile raziyim canim:)

biliyormusun az önce telefonuma milli eğitimden mesaj geldi
5. sınıfa giden Öykü'm kızım takdir aldı gene çoook mutlu oldum
öğlende oğlanı alacam anaokulundan benim koşturmaca 3 aylığına bitti
onu ordan topla oraya bırak ordan al butarafa bırak yorulmuştum neyse serüven bitti şimdilik

iste kuzumda geldi :))) takdir belgesiyle

Eklentiler

• $1402647199562.jpg
    $1402647199562.jpg
    24,5 KB · Görüntüleme: 41
Bildirim..
Gecen hafta..75.000
Bu hafta..74.800
Giden..200 gram..

Tebrikler canım gitsinde 200 gr gitsin yeterki gitsin.bazen vücut direnebiliyo canım haftaya daha çok gider inşallah

biliyormusun az önce telefonuma milli eğitimden mesaj geldi
5. sınıfa giden Öykü'm kızım takdir aldı gene çoook mutlu oldum
öğlende oğlanı alacam anaokulundan benim koşturmaca 3 aylığına bitti
onu ordan topla oraya bırak ordan al butarafa bırak yorulmuştum neyse serüven bitti şimdilik

iste kuzumda geldi :))) takdir belgesiyle

Ohh tebrik ederim..basarilarinin devamini diliyorum..

Merhaba kızlar hayırlı cumalar
Yeni geldim eve karne telaşı kilo bildirimi yapayım
Geçen hafta:73.8
Bu hafta:72.7
Giden:1.100 :nazar:

Tebrikler canım gitsinde 200 gr gitsin yeterki gitsin.bazen vücut direnebiliyo canım haftaya daha çok gider inşallah
Tebrik eeerim canim hem kilo kaybin hem de karneniz icin:)

merhaba kızlar hayırlı cumalar
yeni geldim eve karne telaşı kilo bildirimi yapayım
geçen hafta:73.8
bu hafta:72.7
giden:1.100 :nazar:

oh oh tebrikler 1 olamadım ama olsun
yabancıya gitmemiş :34: :34:
oh maşallah bir kilo gitmiş
tebrik ederim canım fıstığı. Seni de baya incelmis gördüm ama simarmak yok:34:

teşekkürler cnm evet baya inceldim şimarırmıyım tam gaz devam haftaya hedefimi 82,5 olarak belirledim bile elimden geleni ardıma koymucam acip gaza geldim. Bu yarışma yaptığımız topik bana iyi geldi hırslandım

oh oh tebrikler 1 olamadım ama olsun
yabancıya gitmemiş :34: :34:

teşekkürler cnm evet baya inceldim şimarırmıyım tam gaz devam haftaya hedefimi 82,5 olarak belirledim bile elimden geleni ardıma koymucam acip gaza geldim. Bu yarışma yaptığımız topik bana iyi geldi hırslandım

Saol canım ivit şimdilik birinciyim ama diğer kızlar hala yok ortada.nerdeler acaba? Bugün sinjrlerim tavan burnumdan soluyorum resmen çok yoruldum bugün.
Bende gaza geldim canım haftaya benim hedef en az 71.9 artık 71 leri gorucem.bakalim hangimiz hedefi tutturucaz haftaya yoksa ikimizde mi:15:

saol canım ivit şimdilik birinciyim ama diğer kızlar hala yok ortada.nerdeler acaba? Bugün sinjrlerim tavan burnumdan soluyorum resmen çok yoruldum bugün.
Bende gaza geldim canım haftaya benim hedef en az 71.9 artık 71 leri gorucem.bakalim hangimiz hedefi tutturucaz haftaya yoksa ikimizde mi:15:

evet ama bu gidişle bu topik çöker kaptan yok ortada gülcancım da köyde giremedi heralde zaten kaç kişiyiz şurda

Back