- 15 Haziran 2009
- 2.837
- 119
- 363
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canım oğluna ve sana çok geçmiş olsun bir an önce iyilesirsiniz inşallahgünaydın kızlar,
hasta olanlar, çok geçmiş olsun, bende üşütmüşüm grip oldum, oğluma da geçti.
sabaha kadar uyumadım, burnu tıkalı nefes alamadı, boğazı kurudu, ateşi çıktı sabah babaanneye emanet edip işe geldim maalesef...
topik bitmesin arkadaşlar ya, ben yeni katıldım, çok umutluyum grubun beni gaza getirmesinden...bir de az kişi olması avantaj gibi geldi bana, daha samimi bir ortam var
tatlım sözlerinde sitem var ama banada kızma olurmu yolum çok uzun. geçmiş olsun acil şifalarSelam kızlar nasılsınız? Ben 2 gündür diş ağrısı çekiyorum yüzüm şişti resmen sabah kendimi doktora zor attım şimdi daha iyiyim ama hala yüzüm şiş 2-3 güne geçer dedi doktor.
Kızlar topik bitti düşüncesine girmeyelim lütfen! Katılmak isteyenlerinde sevkini kirmayalim biz devam ediyoruz bu dönem böyle geçti doğru düzgün giremedik ama ben Kasım dan beri buradayım ve guzel dostluklar kurduk.kalmak isteyenlerle devam edelim
Didemcim nasıl oldun canım toparlandin mi biraz
edacım sanada geçmiş olsun canım acil şifalar.karanfil yağı iyi gelirSecil gecmiş olsun.Benimde bugun dişim cok agrıyor.Karanfil yagı koydum pamuga koydum.Bakalım sonuc ne olcak?Didem nasıl oldun?Nesli nerelere gittin kız??Süper cok iyi incelmişsin fıstık.Bu haftada iyi kg vermişsin.Hanife azda olsa gitmiş.Tebrikler.Secil senide tebril ederim.Bugun cok yorgunum kızlar.Es uyuyorken,bende yatıp dinleneyim biraz.
hanife cim süpersin eminim sende baya inceldin başladığından beri tebrikelr canım. yağızada acil şifalar dilerimDidemcim burdayim canim bir yere gitmiyorum:)
Hosgeldin.nasil oldun...
Secilcim topik niye bitsin canim bu hafta herkesjn isi vardi ondan boyle oldu..ben israrla soyluyorum zaten bunu..sadece islerimiz ayni ana denk geldigi icin bulusamadik...bu topigin bittigi anlamina gelmez...neslihancim sen topik bitti diyorsun ama tekrar tekrar soyluyorum bu hafta boyle bos kalmasinin sebebi islerimizdi...kac aydir ilk kez boyle oldu..bence istisnalar kaideyi bozmamali...malum ramazan gelmeden herkes dugun yapiyor..dugune hazirlik git gel toparlan derken haliyle vakit kalmiyor...
Kizlar ben de hafta sonu istanbulda dugundeydim..bugun oglen donduk..ilk is buraya yazdim..yorgunluktan mahvoldum...daha eve bakamadim..yagiz usuttu galiba..kustu halilara..onlarla ugrastim hic yorgun degilmisim gibi...
Yarin da is var..carsamba universiteden arkadasim gelecek..pers is..cuma kuzenimin ceyizi serilcek..cumartesi kina..pazar dugun..misafirler...pazartesiden itibaren de calisma saatlerim degisecek..ben ne zaman dinlenecegim bilmiyorum..yazarken bile yoruldum:) neyse saglik olsun...
Simdi guzel haber..bugun eve gelince 73.100 gram ciktim:) inanamadim..bakalim tekrar artacak mi...cumadan beri tam 1.700 gram gitmis:)
Secil ve eda dis agrisi kabir azabi gibi gercekten..Allah yardimciniz olsun...gecer insallah hemen...
didem iyi olmana sevindim nihayet kendine getirdi hastalık yakanı bırakır işallah kısa zamandaHANİFE KİLONU YAZMA KIZ CUMAYA SÜRPRİZ DİCEMDE BİLDİRİM YAPAN OLURSA çok sevindim senin adına maşallah
süpersin devam
günaydın kızlar,
hasta olanlar, çok geçmiş olsun, bende üşütmüşüm grip oldum, oğluma da geçti.
sabaha kadar uyumadım, burnu tıkalı nefes alamadı, boğazı kurudu, ateşi çıktı sabah babaanneye emanet edip işe geldim maalesef...
topik bitmesin arkadaşlar ya, ben yeni katıldım, çok umutluyum grubun beni gaza getirmesinden...bir de az kişi olması avantaj gibi geldi bana, daha samimi bir ortam var
Didemcim burdayim canim bir yere gitmiyorum:)
Hosgeldin.nasil oldun...
Secilcim topik niye bitsin canim bu hafta herkesjn isi vardi ondan boyle oldu..ben israrla soyluyorum zaten bunu..sadece islerimiz ayni ana denk geldigi icin bulusamadik...bu topigin bittigi anlamina gelmez...neslihancim sen topik bitti diyorsun ama tekrar tekrar soyluyorum bu hafta boyle bos kalmasinin sebebi islerimizdi...kac aydir ilk kez boyle oldu..bence istisnalar kaideyi bozmamali...malum ramazan gelmeden herkes dugun yapiyor..dugune hazirlik git gel toparlan derken haliyle vakit kalmiyor...
Kizlar ben de hafta sonu istanbulda dugundeydim..bugun oglen donduk..ilk is buraya yazdim..yorgunluktan mahvoldum...daha eve bakamadim..yagiz usuttu galiba..kustu halilara..onlarla ugrastim hic yorgun degilmisim gibi...
Yarin da is var..carsamba universiteden arkadasim gelecek..pers is..cuma kuzenimin ceyizi serilcek..cumartesi kina..pazar dugun..misafirler...pazartesiden itibaren de calisma saatlerim degisecek..ben ne zaman dinlenecegim bilmiyorum..yazarken bile yoruldum:) neyse saglik olsun...
Simdi guzel haber..bugun eve gelince 73.100 gram ciktim:) inanamadim..bakalim tekrar artacak mi...cumadan beri tam 1.700 gram gitmis:)
Secil ve eda dis agrisi kabir azabi gibi gercekten..Allah yardimciniz olsun...gecer insallah hemen...
tatlım sözlerinde sitem var ama banada kızma olurmu yolum çok uzun. geçmiş olsun acil şifalar
edacım sanada geçmiş olsun canım acil şifalar.karanfil yağı iyi gelir
hanife cim süpersin eminim sende baya inceldin başladığından beri tebrikelr canım. yağızada acil şifalar dilerim
didem iyi olmana sevindim nihayet kendine getirdi hastalık yakanı bırakır işallah kısa zamanda
ege sizede çok geçmiş olsun acil şifalar
topik gene hastalıktan kırılmış kendinize iyi bakın kızlar
Secil gecmiş olsun.Benimde bugun dişim cok agrıyor.Karanfil yagı koydum pamuga koydum.Bakalım sonuc ne olcak?Didem nasıl oldun?Nesli nerelere gittin kız??Süper cok iyi incelmişsin fıstık.Bu haftada iyi kg vermişsin.Hanife azda olsa gitmiş.Tebrikler.Secil senide tebril ederim.Bugun cok yorgunum kızlar.Es uyuyorken,bende yatıp dinleneyim biraz.
Bazı konularda haklı olabilirsin canım bu aralar herkes çeşitli sebeplerden giremedi ama topik bitti demen biraz motivasyon kırıcı olmuş yani ben öyle düşündüm bu güne kadar güzel paylasimlarimiz oldu burda hepimiz özel durumlarimizi bile paylaştık biliyosun katilabilen katılır tabi dicek bişey yok
motivasyon düşürdüysem özür dilerim. asla sizi incitmek istemem ben bu konularda çok hassasım kalp kırmayı da sevmem.
ama sitem ettim çünki ben hep burdayım kimse yok yanlız kaldım paylaşacak kimse yoktu.sanırım o sitemede hakkım vardı okadar zamandır beraberiz dediğin gibi. ama istemezsen gelmem
Askolsun niye istemiyim öyle bişeye hakkım yok zaten.senide severim biliyosun.artik kendimizi toparlicaz burayı boslamak yok.su halimle bile yazıyorum düşün foto cekip koysam korkarsiniz valla yüzüm gözüm şiş. Neyse alingaligi bir kenara bırakalım yolumuz uzun benimde vermem gereken kilolar var 7 kilom kaldı bi de regl oldum belki hafiflerim biraz.dogru düzgün bişey yiyemiyorum dün sütle bisküvi yedim mecburen sporda kaldı bu ara kendime geliyim başlıcam tekrar ramazanda geliyo 2-3 kilo veririm ramazanda inşallah
biliyormusun ben sizden de çok şey öğrendim diğer topiktende. mesela hep merak ettiğim karatay diyetinin kitabını e kitap olarak yolladılar bana. zaten taş devri diyeti tarzı besleniyordum ona çok yakın tek farkı ekmek makarna pirinç yasaklı sebeplerinide açıklamış insilün direncini yükselttiği için yasakmış. biliyorsun bende direnç var zor kilo veriyorum. dünden beri elimden geldiğince uygulamaya başladım çok memnunum ekmeksizde doyuyor insan hakkaten.
sizde okumak isterseniz linki yolluyorum indirin bilgisayara okuyun en azından bişiler katar hayatınıza
işte kitabın linki: http://ekitap.sonsuzlukkulesi.com/karatay-diyeti.pdf
güzel ve bol eksili hafta dilerim kızlar hepimize
bu arada dünki menüm bende karatay yapmaya calistim bakin bakalim nasıl
Sabah kalkinca 2 bardak su keten toh ve çörekotunu cekip yuttum kefir ictim
Kahvalti 9 da tereyagda sahanda yumurta lor peynir zeytin ve yesillik ,2 dlm ekmek ( yasaktı ama daha karar vermemiştim karataya) ayrica cevizli biber salcasi ezmesi yaptim evde ondan 2 catal
Kizlar ara yok hibiskus çayı , neskafe ,cay vs zaten seker kullanmam ictim
Ogle 2 de 5 izgara kofte ve salata yedim
Ara yok yesilcay ve t.kahvesi
6 da bi bardak kefir ve 20 dk yuzdum
Aksam 7 de gene ( annem tesadüf köfte yapmış :)) 5 izmir kofte yaninda 1 dlm patates aldim salata
8,5 dan sonra 50dk lesli tifany plates ve esneme yaptim
Su gene 6 lt oldu galiba saymadim korkumdan bide balik yagi kapsul takviyesi aldim
Ee nasil olmus
ohh be kızlar bi kendimize gelelim demi ama bende saldım iyice kendimi bu hastalık iyice mahvetti beni şimdi çok iyi sayılırım alerji ilaçlarını kullanıyorum
gözlerim yaşarıyo çok niyeyse sulanıyo doktor demişti seninki tamamen alerjik bu ilaçları aksatmadan kullan zaten 3-4 güne rahatlarsın demişti
biraz toparladım dönmdüm aranıza ama yeme düzenim tamamen bozuldu yine uyku düzenide öyle
bi süre geceleri hiç uyuyamadım gündüzleri uyumaya çalıştım işte yarım yamalak şimdide bi yatıyorum gündüz 10 11 12 13 kaç olursa haliyle acıkıyorum yiyorum oda biraz kilo aldırdı bana ama okadarda umrumda olmadı yeterki yiyleşiyim iyii hissediyim kendimi dedim
sizlerede çok teşekkür ederim kızlar bu sürede hep yanımda oldunuz hasta olanlara tekrar geçmiş olsun ben yeniden başlıcam bakalım
ramazana 10 gün kaldı hadi hayırlısı oruç gelmeden temizlik yapıcam daha
hadi bakalım kızlar bugün ilk günüm olsun kaç günden sonra spor yapayım bugün saat 6 gibi hadi tempo
spor yaparken gene uğrarım şimdi biraz işlerim var kızlar öpüldünüz kocaman
oh didem hayırlı olsun kuzum sevindim iyileşmene.bende buralardayım arada kitap okuyorum işle ilgileniyorum.
yarın akşam ankaraya, pazar günü nevşehire hacıbektaşi veli dergahına kurban kesmeye ,oradanda alanyay p.tesi döneceğim. yarından sonra belki çok uğrayamam.
Ankara eryaman da kardeşim oraya tatlim. Anitkabiri bidaha ziyaret edesim var c.tesi sen de gel bulusalim :)sağol canım iyi gezmeler sana ankaranın neresine geliyorsun bende ankaradayım merak ettim gitmeden yaz
Oh oh ben senin platese sardim sabahki platesime ekledim cok hareket sevdim bunuşimdi spor vakti kızlar bakalım haftalar sonra ne kadar dayanabilicem spora bisiklet
Gule gule sekerimOhh kizlar supersiniz..sporlar yapiliyor...ben bugun alisverise gittim yarin misafirim var..simdi de ise gidiyorum..aksam yemegimi yedim erkenden...gelince kahve dondurma falan tuketirim..