• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

iyi akşamlar kızlar ben iyileşemedim daha bugün yine doktora gittim kulak burun boğaza seninki tamamen alerjik dedi
ilaç verdi bide sprey sadece akşamları 1 tane 1 ay aksatmadan iç dedi bakalım inşallah işe yarar

tamamen iyileşiyim dönücem aranıza şimdi bol bol dinleniyorum spor yok dikkatde etmiyorum oğlumda sünnetli işte onunlada uğraşıyoruz
iyileşti sayılır dikişler duruyoda

ayrıcada çok çok teşekkür ederim size kızlar beni düşündüğünüz için neslihan sana ayrıca teşekkür ederim canım ilgin için sanada geçmiş olsun et eziği çok kötü olur bilirim

sonra görüşmek üzere

:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:
canım çok geçmiş olsun kızımada bi ilaç verdiler yani şurup içiriyorum bayadır iki gün vermeyince gene öksürük başlıyor ben anlamadım gitti ama eskisi gibi değil hayatımızdan birçok şeyi çıkardık cips baharatlı şeyler felan bakalım dahada düzene girdirmeye çalışıcam..

hayırlı sabahlar fıstıklar kızlar malum olunduğu üzere kayınvalidemler geldi dün gittik ama yemeklerini felan geç yiyorlar geç yenincede tartıda sabah farklı rakamlar görüyorum neyse bugünde gene gidicez ve benim diet yalan oluyor onlar gidene kadar dikkat edip kilo almamaya hatta devam edicem ama 1 hafta ara vermek isityorum yoksa moralim bozulacak tamda davetler felan tartılma günüe denk geldiği için ödem oluşturuyor bende sabaha..

dün akşam az yedim abartmadım menümü yazim bakın..

1 kepçe çorba
yarım karnıyarık
3 tane fırında patates
yarım dilim ekmek
bir kaç çatal salata
haa yemicektim ama misafirlikte olunca 2 dilim börek ama ben kestim böreği minik minik yani toplasanız 1 börek eder o derece

yani bunlar ama gende ödem tutmuş bende ne güzel gidiyordu üç gündür ama olsun genede dikkat edicem en azından artıda olmak istemiyorum..

Günaydın kızlar oğluşumu okula bıraktım geldim 2,5 km yürüdüm yoruldum hava baya sıcak burda.spor salonuna inmicem bu sabah belki öğleden sonra inerim evdeki işlerimi halledicem

hayırlı sabahlar fıstıklar kızlar malum olunduğu üzere kayınvalidemler geldi dün gittik ama yemeklerini felan geç yiyorlar geç yenincede tartıda sabah farklı rakamlar görüyorum neyse bugünde gene gidicez ve benim diet yalan oluyor onlar gidene kadar dikkat edip kilo almamaya hatta devam edicem ama 1 hafta ara vermek isityorum yoksa moralim bozulacak tamda davetler felan tartılma günüe denk geldiği için ödem oluşturuyor bende sabaha..

1 kepçe çorba
yarım karnıyarık
3 tane fırında patates
yarım dilim ekmek
bir kaç çatal salata
haa yemicektim ama misafirlikte olunca 2 dilim börek ama ben kestim böreği minik minik yani toplasanız 1 börek eder o derece

yani bunlar ama gende ödem tutmuş bende ne güzel gidiyordu üç gündür ama olsun genede dikkat edicem en azından artıda olmak istemiyorum..

Patatesle börek ödem yapmıştır yarın da tartı günü yarına atsan ödemini süper olur.misadir geldiğinde ve misafirlige gidildiginde yeniyo canım ayıp olmasın diye.bide kalabalıkta insanın iştahı açılıyor aman bizimkiler acilmasin daha verilecek kilocuklarimiz var.sende dikkat et canım:29:

canım çok geçmiş olsun kızımada bi ilaç verdiler yani şurup içiriyorum bayadır iki gün vermeyince gene öksürük başlıyor ben anlamadım gitti ama eskisi gibi değil hayatımızdan birçok şeyi çıkardık cips baharatlı şeyler felan bakalım dahada düzene girdirmeye çalışıcam..

Zor bi dönem canım Allah yardımcın olsun

canım benim bende dün kayınvalidemler geldi oraya gittim dün benim için gene çok yoğun geçti..

oyy maşallah oğluşumuza secil çok güzel oluyor dimi çok değişik bit duygu birsürü şey öğrenmeleri felan maşallh bıcırıklara allah üniverste mezuniyetlerinide gösterir inşallah cemi cümlesine bizlerede..

canım hakkında hayırlısı olsun böyle bir yerde çalışmak zor oluyor bende kaç ay maaş alamamıştım biyerde çalışırken sonunda adama borcum var dedimde o zamanın parası 1 milyarı öyle almıştım sonrada çıkmıştım birde içerde param bile kaldı.. geri çağırdılar gitmedim.. napim haksızlık yapılmasaydı..
Inşallah canım cumlemizin evlatlarina inşallah güzel güzel okusunlar hayırlı evlatlar olsunlar

iyi akşamlar kızlar ben iyileşemedim daha bugün yine doktora gittim kulak burun boğaza seninki tamamen alerjik dedi
ilaç verdi bide sprey sadece akşamları 1 tane 1 ay aksatmadan iç dedi bakalım inşallah işe yarar

tamamen iyileşiyim dönücem aranıza şimdi bol bol dinleniyorum spor yok dikkatde etmiyorum oğlumda sünnetli işte onunlada uğraşıyoruz

ayrıcada çok çok teşekkür ederim size kızlar beni düşündüğünüz için neslihan sana ayrıca teşekkür ederim canım ilgin için sanada geçmiş olsun et eziği çok kötü olur bilirim

sonra görüşmek üzere

Çok geçmiş olsun canım hem sana hem oğluşuna.çocuklar küçükken sünnet olunca daha çabuk toparlaniyolar.sende iyilesemedin canım ya ozlettin kendini

Patatesle börek ödem yapmıştır yarın da tartı günü yarına atsan ödemini süper olur.misadir geldiğinde ve misafirlige gidildiginde yeniyo canım ayıp olmasın diye.bide kalabalıkta insanın iştahı açılıyor aman bizimkiler acilmasin daha verilecek kilocuklarimiz var.sende dikkat et canım:29:
aslında evet fazla yemedim zaten insan istesede yiyemiyor ama çok geç yiyorlar ben en geç 5-6 gibi akşamı yiyorum..
Zor bi dönem canım Allah yardımcın olsun

Inşallah canım cumlemizin evlatlarina inşallah güzel güzel okusunlar hayırlı evlatlar olsunlar
amin canım benim..

ilknurum sende çocuğunun bağışıklığını güçlendirmeden o öksürük gidip gelecek canım. hayatından hazır gıdayı çıkarmak yetmez bazı takviyeler ver düzenli 2-3 ay sana en kolay bulacağın bi takviye önereyim balparmak 3 lü bi karışım çıkardı pal propolis polen arısütü diye hazır kavanozda uğraşmana bişiler bilmene gerek kalmadan kolayca verebilirsin eczanede satılıyormuş ve bazı aktarlarda ben kendim hazırladığım için tam satış noktasını bilmiyom ama netten bakarsın eczanede diyor.birde şiddetle balık hapı vermeni tavsiye edecem ama düzenli bi başla bi bırak değil malesef ömür boyu bazı dönemler bırakabilirsin tabi. bağışıklık sistemi herşeyim başlanğıç noktası nolur biraz dikkate edin uyanık olun ben bildikleri aktarmaya çabalıyom yanlışmı anlaşılıyom bilmiyom ama napim sölemeden duramıyom

sonra görüşmek üzere

tatlım hiç merak etme bana gelen enerjiden anladım ben sen iyi bi nekaat dönemi geçiriyorsun eminim en kısa zamanda dönersin aramıza.sporu bırakma en azından 3 gün yap tatlım sporda çok önemli bağışıklık sistemi için okey öptüm seni acil şifalar

laf yetiştirecem diye daldım direk kızlar
hepinize günaydın tabi bol enerjik bol eksili
yarın büyük gün ben iddalıyım ve eminim hedefime ulaştım yarın süper olacak
1 haftadır tartıya bi kez çıkmadım. bu gün detoks yapacam gene çıkmadım yarının büyüsü bozulmasın diye
kendimi incelmiş hissediyom valla hayırlısı :)) bu hafta güç bende birincilik bende :16: :16: :16:

alıntıdır
HİBİSCUS ÇAYI
Bu harika bitkisel ilaç kan basıncını düşürmeye ve kilo kaybı sağlanmasına yardımcı olabilme yetisine sahip bir bitkidir. Hibiscus çayının diğer avantajları ve bir bardak hibiscus çayının nasıl yapıldığını öğrenmek için makalemizi okumanızı öneriyoruz.

HİBİSCUS
Malvaceae ailesine ait güzel renkleri çeşitli hibiscusun 200′den fazla türü vardır. Hibiscus ancak sıcak, tropikal ve subtropikal bölgelerde yetişebilen bitkilerdir. Daha doğrusu sıcak olan her bölgede türeyebilme yeteneğine sahiptir.

Sponsorlu Bağlantılar

Hibiscus çayı rahatlatıcı bir içecek olarak yüzlerce yıldır ve rahatsızlıkların tedavisinde bir bitkisel ilaç olarak keyifle kullanılmıştır. Hibiscus yüksek oranda antioksdan ihtiva eder.

HİBİSCUS ÇAYININ SAĞLIK İÇİN FAYDALARI

KAN BASINCI:Çalışmalar hibiscus çayının kan basıncını düşürdüğünü göstermiştir. Faydalı bir biçimde kan kolesterolünü kontrol altına almaktadır. Diğer bir çalışma ise pre-hipertansiyon veya hafif hipertansiyonu olan erişkinler ile yapıldı. Hibiscus çayı verilen (günde üç bardak) tansiyon düzeylerinde anlamlı derecede iyi sonuçlar elde edildi.
KİLO KAYBI: Hibiscus çayı amilaz üretimini bloke eden bir enzim inhibitörü içerir. Amilaz karmaşık şekerler ve nişastaları bozan ya da parçalayan bir enzimdir. Yemeklerden sonra bir fincan hibiscus çayı içmek karbonhidrat emilimini azaltıp, kilo kaybına yardımcı olacaktır.

BAĞIŞIKLIK SİSTEMİ: Hibiscus çayı C vitamini açısından da zengindir ve bağışıklık sistemini güçlendirerek soğuk algınlığı ve enfeksiyonlarını defetmek için harika bir bitkisel ilaçtır.

MİDE KANSERİNİ ÖNLER: Hibiscus çayının bir diğer yararı da içerdiği antioksidanlar nedeni ile kanser gibi birçok hastalığın önlenmesine yardımcı olabilmesidir. Bir çalışmada hibiscus’ ta kanser hücreleri için ölümcül olan bir madde bulunmuş ve bu madde “Chemico-biological Interactions”nin Ocak 2007 sayısında bildirilmiştir. Mide kanseri hücrelerine karşı test edildiğinde bu ekstrenin kanser hücreleri için toksik olduğu ortaya çıktı. Araştırmacılar mide kanserinin önlenmesinde hibiscus tüketilmesinin yardımcı olabileceğini önermektedirler.

Hibiscus çayı düzenli olarak alındığı takdirde mesane enfeksiyonlarının önlenmesi ve kabızlıkta da yardımcı olduğu bildirilmektedir.

HİBİSCUS ÇAYI NASIL HAZIRLANIR
Hibiscus çayı taze veya kurutulmuş hibiscus çiçekleri ile yapılabilir. Keyfe keder sıcak veya soğuk servis edilebilir.

Hazırlamak:
4 tam çiçek veya 2 yemek kaşığı kurutulmuş çiçek yaprakları kaynar su içine dökün. Kapalı olarak 10-15 dakika dinlendirin. Süzdükten sonra çayınız hazırdır, afiyetle içebilirsiniz. Arzu ederseniz hibiscus çayınıza ekstra lezzet eklemek için biraz bal, limon suyu veya portakal kabuğu ekleyebilirsiniz.

İLAÇ ETKİLEŞİMLERİ VE YAN ETKİLER
Jambheshwar Üniversitesi tarafından yapılan araştırmaya göre hibiscus çayı östrojen düzeylerini düşürebilir. Hormon tedavisi alanların ve doğum kontrol hapları kullananların bu ilaçlarla birlikte alınmamasını önermektedirler.

Bazı insanlarda görülebilen diğer bir yan etki ise halüsinasyon ya da nadiren sarhoş gibi hissetme durumudur.

Kızlar yorumlarınız için cok tesekkürler....Hanife memurluktan bir ses yok daha.A grubu bir hastahanedeyim ben.Hastahanede olabilir yine....Bu calıştıgım yerde disiplin hic yok.Bu yüzden balık bastan kokar ,bashekimdede hic iş yok.Maas 15-20 gün aksıyor,muhasebenin puantajı gec vermesinden dolayı...Cok sinirlerim bozuk kızlar.Sabahtan beri cekirdek yiyorum :(
ilknur eşim uyuyunca iyi oluyor. :)))
ayy kıyamam sana canım yaa ben de birşey duyarsam haber vereceğim sana..

Hanife
Canim koydeyim daha,cumaya bildirim yapamicam hic dikkatte edemedim ,acayip oldum dikkat ediyim diyom hergun pisi,borek geliyo 3aylardayiz birde annem cok kiziyo bana ,bvyuk ihtimal cuma aksam donecez 1gun durup antalyaya gezmeye hemde kv gidecez 4gunlune falan ,ordada dikkat edemem neyse dengelemeye calisirim artik,cok gecmis olsun allah korusun canim.
Diger kizlar
Iyi gidiyosunuz
Eda
Bi sansin olmadi is konusunda canim ins hayirli bi yer olur
canım anneler hep böyle..neyse bir hafta müsade et kendine...sıkkma canını..keyfini çıkarmaya bak..

sonra görüşmek üzere

canım tekrar geçmiş olsun..girebilmene sevindim..merak ettik seni..oğlun nasıl oldu..

1 kepçe çorba
yarım karnıyarık
3 tane fırında patates
yarım dilim ekmek
bir kaç çatal salata

canım gülcana söylediklerim senin için de geçerli..napalım misafir olunca öyle oluyor..sıkmayın canınızı.

ilknurum sende çocuğunun bağışıklığını güçlendirmeden o öksürük gidip gelecek canım. hayatından hazır gıdayı çıkarmak yetmez bazı takviyeler ver düzenli 2-3 ay sana en kolay bulacağın bi takviye önereyim balparmak 3 lü bi karışım çıkardı pal propolis polen arısütü diye hazır kavanozda uğraşmana bişiler bilmene gerek kalmadan kolayca verebilirsin eczanede satılıyormuş ve bazı aktarlarda ben kendim hazırladığım için tam satış noktasını bilmiyom ama netten bakarsın eczanede diyor.birde şiddetle balık hapı vermeni tavsiye edecem ama düzenli bi başla bi bırak değil malesef ömür boyu bazı dönemler bırakabilirsin tabi. bağışıklık sistemi herşeyim başlanğıç noktası nolur biraz dikkate edin uyanık olun ben bildikleri aktarmaya çabalıyom yanlışmı anlaşılıyom bilmiyom ama napim sölemeden duramıyom

tatlım hiç merak etme bana gelen enerjiden anladım ben sen iyi bi nekaat dönemi geçiriyorsun eminim en kısa zamanda dönersin aramıza.sporu bırakma en azından 3 gün yap tatlım sporda çok önemli bağışıklık sistemi için okey öptüm seni acil şifalar
söyle tabi..ne güzel bizim iyiliğimizi düşünüp paylaşıyorsun..teşekkürler..

laf yetiştirecem diye daldım direk kızlar
hepinize günaydın tabi bol enerjik bol eksili
yarın büyük gün ben iddalıyım ve eminim hedefime ulaştım yarın süper olacak
1 haftadır tartıya bi kez çıkmadım. bu gün detoks yapacam gene çıkmadım yarının büyüsü bozulmasın diye
kendimi incelmiş hissediyom valla hayırlısı :)) bu hafta güç bende birincilik bende :16: :16: :16:

oooo süpersin..ben diyorum bu hafta birinci sensin diye..ben de hiç kaçamak yapmadım ama dün regl oldum...kilo vermedim heralde bu hafta..öyle hissediyorum..neyse almayayım da..

kızlar selamlar,
kandiliniz mübarek olsun..anca oturdum daha..babaanneme ve abime kadar gittim kandil için..şimdi çocuğu uyutup yemek yaptım..
1 saate kadar işe gidecegim..akşam 10 gibi iş çıkışı da kayınvalideme gideceğim..akşam giremem yani..
iş yerinde teneffüste menümü yazarım...

selam kızlar
bende uzun zamandır zayıflamak istiyorum, fakat hiç düzenli bir şekilde diyet, spor falan yapamadım. kilom 64, boyum 1.68, yaşım 29. işim dolayısıyla maalesef sürekli oturuyorum. 2.5 yaşında bir oğlum var. amacım 56 kilo, çok değil gibi aslında ama bir türlü veremedim. araştırma yaparken grubunuzu gördüm. aranıza katılıp sizinle zayıflamak istiyorum. aktif bir grup olması çok güzel, geçmişi okuyabildiğim kadar okudum.
aranıza katılabilir miyim , hem destek alırım, hem bilgi alırım :))) umarım hedefime ulaşırım, umarım herkes istediği kiloya ulaşır...

selam kızlar
bende uzun zamandır zayıflamak istiyorum, fakat hiç düzenli bir şekilde diyet, spor falan yapamadım. kilom 64, boyum 1.68, yaşım 29. işim dolayısıyla maalesef sürekli oturuyorum. 2.5 yaşında bir oğlum var. amacım 56 kilo, çok değil gibi aslında ama bir türlü veremedim. araştırma yaparken grubunuzu gördüm. aranıza katılıp sizinle zayıflamak istiyorum. aktif bir grup olması çok güzel, geçmişi okuyabildiğim kadar okudum.
aranıza katılabilir miyim , hem destek alırım, hem bilgi alırım :))) umarım hedefime ulaşırım, umarım herkes istediği kiloya ulaşır...

tamam canım sende gel biz çok kalabalık değiliz takibin kolay olur. şartları kabul ettinse düzenli menu paylaşımına başla yarın itibari ile.
bir hafta düzenli gelirsen aramızdasın.

Kandiliniz mubarek olsun kizlaqg
HANIFE bu kadar vermisken hedefe ulasmak istiyorum biran once,moralim bozuluyor boyle olunca biraz fazla yedimmi iyice saliyorum herseyi fazlasiyla yiyorum neyse bol detoks yaparim antalya donusu,senin gununde yogun gecmis canim bu hafta dikkat ettin vermisindir
DIDEM cok dikkat et canim kendine acil sifalar diliyorum
ILKNUR ben gibi yeme sakin canim sonra uzulursun
NESLIHAN supersin yarina 1.miz belli gibi

Selam kizlar sizlerinde kandilini kutlarim
Menum
Kalkinca ikibardak ingiliz karbonatlı su 1 bardak kefir bir cay kasigi corek otu bir cay kasigi keten tohumu oguttum yuttum

Sabah 1 has yumurta 8 zeytin iki kasik lor peynir susamli . Bol taze yesillik 2 dlm tahilli ekmek
Ara yogurt ve elma
Ogle 1 kase mercimek corba 1 kepekli ekmek
Ara yogurt elma avuc ici kadar benim karışım cerezden
Aksam
Firinda izmir kofte ama yarim tabak yaninda tam tahıl 1 dlm ekmek
Simdi avuc ici benim karisim cerezden
Takviye olarak Balik yagi kapsulu yesil cay iki bardak bir bardakta hibiskus ictim
45dk plates geberdim resmen bacaklarim titriyor 
Cd yi negenmenize sevindim titremeye hazir olun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Oyleyim zaten hepiniz bosladiniz gene yanlizim birinci olsam nolcak ki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back