• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Ben geldim. Menumu yazayim bakalim ne diceksiniz
Sabah kalkinca ingiliz karbonatli 2 brd su corekotu cektim ve kefirimi de ictim
8 de kahvalti 1.5 has.yumurta avucla lor bol bahçeden yesillik biber 10 zeytin 1 dilimden az ekmek
Ara hibuskus cayi.cay.t.kahvesi
13 de ogle haslanmis taze fasulyeyi bulgurla demledim yogurt nane ile yedim bi catal tavuk doner bir lokma ekmek yedim
Ara cay
Aksam 2 dlm peynir önden aciktim diye yedim
6 kasik t.fasulye yemegi 3 minik kofte az yogurt bol taze biber nane maydanoz semiz otu domates takviye balik hapi
Sabah 15 dk plates
Simdi ancak 30 dk karisik spor yapicam ev isim var cunki

Suyu unutmayim gene olur yatanacak 6 lt

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Ankara eryaman da kardeşim oraya tatlim. Anitkabiri bidaha ziyaret edesim var c.tesi sen de gel bulusalim :)

Oh oh ben senin platese sardim sabahki platesime ekledim cok hareket sevdim bunu

Gule gule sekerim

eryaman çok uzak bize canım ya anıtkabiri tek başıma hayatta bulamam hiç gitmedimki uzak hemde dayımlara falan yakın heralde

kardio pilatesmi yapıyosun çok zor o çok zor

8 de kahvalti 1.5 has.yumurta avucla lor bol bahçeden yesillik biber 10 zeytin 1 dilimden az ekmek
13 de ogle haslanmis taze fasulyeyi bulgurla demledim yogurt nane ile yedim bi catal tavuk doner bir lokma ekmek yedim
Ara cay
6 kasik t.fasulye yemegi 3 minik kofte az yogurt bol taze biber nane maydanoz semiz otu domates takviye balik hapi
Sabah 15 dk plates

maşallah çok güzel gidiyosun canım:46::46:

benim menü berbat yinede yazayım

kahvaltı 13de

yarımdan az ekmek patates kızartma 3 dilim helva çay

ara
2 elma 1 3ü 1 arada
akşam bilmiyorum ne yicem
kahve falan yada yoğurt falan salatalık yerim heralde

spor 32 dk eliptik sürdüm

Ara cay
Sabah 15 dk plates

Menu cok iyi canim ekmek yok denecek kadar az..super..hadi bakalim bu hafta da gider 1 kilo...

kahvaltı 13de

ara
2 elma 1 3ü 1 arada

Canim bugun.benim menu de boyle..zaten kahvalti gec olunca ogunler sasiyor...

İyi aksamlar kizlar..
Menum..
Sabah ve ogle karisik..
2 dilim cavdar ekmegi..1 dilim peynir..

Ara..bir turk kahvesi..bir sufle(su yeni cikanlardan aldim merak edip)

Aksam saat 5te..
Bir tabak tereyagli makarna..2yk lor.peyniri...

Sabah: poğaça peynir zeytin
Öğle:taze fasulye yoğurt
Ara:sütlü Nescafe ve 4 diyet bisküvi
Akşam:1 kase çorba ve yogurt az peynir
3 km kadar yürüyüş

eryaman çok uzak bize canım ya anıtkabiri tek başıma hayatta bulamam hiç gitmedimki uzak hemde dayımlara falan yakın heralde

kardio pilatesmi yapıyosun çok zor o çok zor
görüşemicez ozaman ha sen ne taraftasın

kahvaltı 13de

ara
2 elma 1 3ü 1 arada

İyi aksamlar kizlar..
Menum..
Sabah ve ogle karisik..
2 dilim cavdar ekmegi..1 dilim peynir..

Ara..bir turk kahvesi..bir sufle(su yeni cikanlardan aldim merak edip)

Aksam saat 5te..
Bir tabak tereyagli makarna..2yk lor.peyniri...

Sabah: poğaça peynir zeytin
Öğle:taze fasulye yoğurt
Ara:sütlü Nescafe ve 4 diyet bisküvi
Akşam:1 kase çorba ve yogurt az peynir
3 km kadar yürüyüş
kızlar menuler biraz şaşmış mı ne banamı öyle geldi hadi bi sirkelenin yahu düzene sokun menuleri. ben sabah ince bi dilim ekmek yedim gene azalttım epey. salak diyetisyene uyup amma ekmek yiyordum. dün yorgunluktan 7,3
a zor dayandım yattım.saat 11 de kalktım su içtim geri yattım o yatış sabah 5,30 ayaktayım hemen ev işine soyundum yarın sabah erken çıkıcaz dönüşte izmir den ağbeyim halamın oğlu ailecek bize geçecekler kurbandan sonra evi temiz bırakayım diye uğraştım durdum.şimdi işteyim arada takılırım gene

Günaydın kızlar ben yeni kalktım daha kahvaltı yapıyoruz bi düzene girmem lazım artık ya bu kadar yatılmazki neyse kahvaltıyı düzgün yaptım

görüşemicez ozaman ha sen ne taraftasın

kızlar menuler biraz şaşmış mı ne banamı öyle geldi hadi bi sirkelenin yahu düzene sokun menuleri. ben sabah ince bi dilim ekmek yedim gene azalttım epey. salak diyetisyene uyup amma ekmek yiyordum. dün yorgunluktan 7,3
a zor dayandım yattım.saat 11 de kalktım su içtim geri yattım o yatış sabah 5,30 ayaktayım hemen ev işine soyundum yarın sabah erken çıkıcaz dönüşte izmir den ağbeyim halamın oğlu ailecek bize geçecekler kurbandan sonra evi temiz bırakayım diye uğraştım durdum.şimdi işteyim arada takılırım gene

Canım ben siteler tarafındayım duyduysan hüseyingazi türbesi
Karapürçekteyim eryaman gerçekten çok uzak sincan buraya otobüsle nerdeyse iki saat sürüyo

Selam kızlar bugün yazamadım bir türlü Kağan'a okul arayışındayız.eve gelincede eşimin arkadaşı bize gelicekmis eşim bugün evdeydi.onlara sofra kurdum akşam için yemeği koydum derken saat kaç oldu ben kosturuyorum

Selam kızlar bugün yazamadım bir türlü Kağan'a okul arayışındayız.eve gelincede eşimin arkadaşı bize gelicekmis eşim bugün evdeydi.onlara sofra kurdum akşam için yemeği koydum derken saat kaç oldu ben kosturuyorum

kolay gelsin canım inşallah hayırlı bir okul bulursunuz kaana

iyi akşamlar kızlar kimse yazmamış yine neyse menümü yazayım
sabahla öğle 1 oldu

2 dilim ekmek 2 dilim peynir 5 tane zeytin çay
ara
3 diyet bisküvi yarım şeftali yarım erik
akşam
2 dilim ekmek yumurtalı fasülye etli yumurta domates salatalık çay az lor peynir

dahada bişey yemem spor 30 dk bisiklet sürcem sonraya belki çayla leblebi yerim

merhaba-lar kızlar nasılsınız bakalım benim çok yorucu geçiyor oraya buraya git derken vakt nasıl geçiyor anlamıyorum inanın kaç gündür ancak aldım elime tam elime alıyorum pc yi yazamadan kapatıyorum neyse bakalım her zaman olmuyor haftayada ramazan bakalım ne zaman gidecekelr ben gene arada uğrarım.. bu arada sakın topiği bitirmeyin fıstıklar az kişide olsak birbirimizle kaynaştık.. ve şu ara herkesin işleri bir arada oldu ramazan yaklaşıyor tanıdıklar akrabalar düğümleri kutlamaları haliyle ramazandan önce yapıyorlar bunun için bozulmayın her zaman bir olmaz biz kaç aydır burada yazıyoruz diet yapıyoruz iş güç olunca girilmiyor misafiri bırakıpta siz bi durunda kk ya gircem de denmiyor adamlar taa nerelerden geliyorlar neyse şu aralar böyle yapacak bişeyim yok arada gene fırsat buldukca buradayım..

merhaba-lar kızlar nasılsınız bakalım benim çok yorucu geçiyor oraya buraya git derken vakt nasıl geçiyor anlamıyorum inanın kaç gündür ancak aldım elime tam elime alıyorum pc yi yazamadan kapatıyorum neyse bakalım her zaman olmuyor haftayada ramazan bakalım ne zaman gidecekelr ben gene arada uğrarım.. bu arada sakın topiği bitirmeyin fıstıklar az kişide olsak birbirimizle kaynaştık.. ve şu ara herkesin işleri bir arada oldu ramazan yaklaşıyor tanıdıklar akrabalar düğümleri kutlamaları haliyle ramazandan önce yapıyorlar bunun için bozulmayın her zaman bir olmaz biz kaç aydır burada yazıyoruz diet yapıyoruz iş güç olunca girilmiyor misafiri bırakıpta siz bi durunda kk ya gircem de denmiyor adamlar taa nerelerden geliyorlar neyse şu aralar böyle yapacak bişeyim yok arada gene fırsat buldukca buradayım..

evet canım haklısın bitmesin topik ramazandada burdayız misafirler gitsin bekliyoruz seni

30 dk bisikletimi sürdüm çok yoruldum ya oooff halim kalmadı bi alışsaydım spora kaç günden sonra zor geliyor

Back