- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
canım çok geçmiş olsun kızımada bi ilaç verdiler yani şurup içiriyorum bayadır iki gün vermeyince gene öksürük başlıyor ben anlamadım gitti ama eskisi gibi değil hayatımızdan birçok şeyi çıkardık cips baharatlı şeyler felan bakalım dahada düzene girdirmeye çalışıcam..iyi akşamlar kızlar ben iyileşemedim daha bugün yine doktora gittim kulak burun boğaza seninki tamamen alerjik dedi
ilaç verdi bide sprey sadece akşamları 1 tane 1 ay aksatmadan iç dedi bakalım inşallah işe yarar
tamamen iyileşiyim dönücem aranıza şimdi bol bol dinleniyorum spor yok dikkatde etmiyorum oğlumda sünnetli işte onunlada uğraşıyoruz
iyileşti sayılır dikişler duruyoda
ayrıcada çok çok teşekkür ederim size kızlar beni düşündüğünüz için neslihan sana ayrıca teşekkür ederim canım ilgin için sanada geçmiş olsun et eziği çok kötü olur bilirim
sonra görüşmek üzere
hayırlı sabahlar fıstıklar kızlar malum olunduğu üzere kayınvalidemler geldi dün gittik ama yemeklerini felan geç yiyorlar geç yenincede tartıda sabah farklı rakamlar görüyorum neyse bugünde gene gidicez ve benim diet yalan oluyor onlar gidene kadar dikkat edip kilo almamaya hatta devam edicem ama 1 hafta ara vermek isityorum yoksa moralim bozulacak tamda davetler felan tartılma günüe denk geldiği için ödem oluşturuyor bende sabaha..
dün akşam az yedim abartmadım menümü yazim bakın..
1 kepçe çorba
yarım karnıyarık
3 tane fırında patates
yarım dilim ekmek
bir kaç çatal salata
haa yemicektim ama misafirlikte olunca 2 dilim börek ama ben kestim böreği minik minik yani toplasanız 1 börek eder o derece
yani bunlar ama gende ödem tutmuş bende ne güzel gidiyordu üç gündür ama olsun genede dikkat edicem en azından artıda olmak istemiyorum..
canım çok geçmiş olsun kızımada bi ilaç verdiler yani şurup içiriyorum bayadır iki gün vermeyince gene öksürük başlıyor ben anlamadım gitti ama eskisi gibi değil hayatımızdan birçok şeyi çıkardık cips baharatlı şeyler felan bakalım dahada düzene girdirmeye çalışıcam..
Inşallah canım cumlemizin evlatlarina inşallah güzel güzel okusunlar hayırlı evlatlar olsunlarcanım benim bende dün kayınvalidemler geldi oraya gittim dün benim için gene çok yoğun geçti..
oyy maşallah oğluşumuza secil çok güzel oluyor dimi çok değişik bit duygu birsürü şey öğrenmeleri felan maşallh bıcırıklara allah üniverste mezuniyetlerinide gösterir inşallah cemi cümlesine bizlerede..
canım hakkında hayırlısı olsun böyle bir yerde çalışmak zor oluyor bende kaç ay maaş alamamıştım biyerde çalışırken sonunda adama borcum var dedimde o zamanın parası 1 milyarı öyle almıştım sonrada çıkmıştım birde içerde param bile kaldı.. geri çağırdılar gitmedim.. napim haksızlık yapılmasaydı..
Çok geçmiş olsun canım hem sana hem oğluşuna.çocuklar küçükken sünnet olunca daha çabuk toparlaniyolar.sende iyilesemedin canım ya ozlettin kendiniiyi akşamlar kızlar ben iyileşemedim daha bugün yine doktora gittim kulak burun boğaza seninki tamamen alerjik dedi
ilaç verdi bide sprey sadece akşamları 1 tane 1 ay aksatmadan iç dedi bakalım inşallah işe yarar
tamamen iyileşiyim dönücem aranıza şimdi bol bol dinleniyorum spor yok dikkatde etmiyorum oğlumda sünnetli işte onunlada uğraşıyoruz
ayrıcada çok çok teşekkür ederim size kızlar beni düşündüğünüz için neslihan sana ayrıca teşekkür ederim canım ilgin için sanada geçmiş olsun et eziği çok kötü olur bilirim
sonra görüşmek üzere
aslında evet fazla yemedim zaten insan istesede yiyemiyor ama çok geç yiyorlar ben en geç 5-6 gibi akşamı yiyorum..Patatesle börek ödem yapmıştır yarın da tartı günü yarına atsan ödemini süper olur.misadir geldiğinde ve misafirlige gidildiginde yeniyo canım ayıp olmasın diye.bide kalabalıkta insanın iştahı açılıyor aman bizimkiler acilmasin daha verilecek kilocuklarimiz var.sende dikkat et canım
Zor bi dönem canım Allah yardımcın olsun
amin canım benim..Inşallah canım cumlemizin evlatlarina inşallah güzel güzel okusunlar hayırlı evlatlar olsunlar
canım çok geçmiş olsun kızımada bi ilaç verdiler yani şurup içiriyorum bayadır iki gün vermeyince gene öksürük başlıyor ben anlamadım gitti ama eskisi gibi değil hayatımızdan birçok şeyi çıkardık cips baharatlı şeyler felan bakalım dahada düzene girdirmeye çalışıcam..
tatlım hiç merak etme bana gelen enerjiden anladım ben sen iyi bi nekaat dönemi geçiriyorsun eminim en kısa zamanda dönersin aramıza.sporu bırakma en azından 3 gün yap tatlım sporda çok önemli bağışıklık sistemi için okey öptüm seni acil şifalariyi akşamlar kızlar ben iyileşemedim daha bugün yine doktora gittim kulak burun boğaza seninki tamamen alerjik dedi
sonra görüşmek üzere
ayy kıyamam sana canım yaa ben de birşey duyarsam haber vereceğim sana..Kızlar yorumlarınız için cok tesekkürler....Hanife memurluktan bir ses yok daha.A grubu bir hastahanedeyim ben.Hastahanede olabilir yine....Bu calıştıgım yerde disiplin hic yok.Bu yüzden balık bastan kokar ,bashekimdede hic iş yok.Maas 15-20 gün aksıyor,muhasebenin puantajı gec vermesinden dolayı...Cok sinirlerim bozuk kızlar.Sabahtan beri cekirdek yiyorum
ilknur eşim uyuyunca iyi oluyor. :)))
canım anneler hep böyle..neyse bir hafta müsade et kendine...sıkkma canını..keyfini çıkarmaya bak..Hanife
Canim koydeyim daha,cumaya bildirim yapamicam hic dikkatte edemedim ,acayip oldum dikkat ediyim diyom hergun pisi,borek geliyo 3aylardayiz birde annem cok kiziyo bana ,bvyuk ihtimal cuma aksam donecez 1gun durup antalyaya gezmeye hemde kv gidecez 4gunlune falan ,ordada dikkat edemem neyse dengelemeye calisirim artik,cok gecmis olsun allah korusun canim.
Diger kizlar
Iyi gidiyosunuz
Eda
Bi sansin olmadi is konusunda canim ins hayirli bi yer olur
canım tekrar geçmiş olsun..girebilmene sevindim..merak ettik seni..oğlun nasıl oldu..iyi akşamlar kızlar ben iyileşemedim daha bugün yine doktora gittim kulak burun boğaza seninki tamamen alerjik dedi
sonra görüşmek üzere
canım gülcana söylediklerim senin için de geçerli..napalım misafir olunca öyle oluyor..sıkmayın canınızı.hayırlı sabahlar fıstıklar kızlar malum olunduğu üzere kayınvalidemler geldi dün gittik ama yemeklerini felan geç yiyorlar geç yenincede tartıda sabah farklı rakamlar görüyorum neyse bugünde gene gidicez ve benim diet yalan oluyor onlar gidene kadar dikkat edip kilo almamaya hatta devam edicem ama 1 hafta ara vermek isityorum yoksa moralim bozulacak tamda davetler felan tartılma günüe denk geldiği için ödem oluşturuyor bende sabaha..
dün akşam az yedim abartmadım menümü yazim bakın..
1 kepçe çorba
yarım karnıyarık
3 tane fırında patates
yarım dilim ekmek
bir kaç çatal salata
haa yemicektim ama misafirlikte olunca 2 dilim börek ama ben kestim böreği minik minik yani toplasanız 1 börek eder o derece
yani bunlar ama gende ödem tutmuş bende ne güzel gidiyordu üç gündür ama olsun genede dikkat edicem en azından artıda olmak istemiyorum..
söyle tabi..ne güzel bizim iyiliğimizi düşünüp paylaşıyorsun..teşekkürler..ilknurum sende çocuğunun bağışıklığını güçlendirmeden o öksürük gidip gelecek canım. hayatından hazır gıdayı çıkarmak yetmez bazı takviyeler ver düzenli 2-3 ay sana en kolay bulacağın bi takviye önereyim balparmak 3 lü bi karışım çıkardı pal propolis polen arısütü diye hazır kavanozda uğraşmana bişiler bilmene gerek kalmadan kolayca verebilirsin eczanede satılıyormuş ve bazı aktarlarda ben kendim hazırladığım için tam satış noktasını bilmiyom ama netten bakarsın eczanede diyor.birde şiddetle balık hapı vermeni tavsiye edecem ama düzenli bi başla bi bırak değil malesef ömür boyu bazı dönemler bırakabilirsin tabi. bağışıklık sistemi herşeyim başlanğıç noktası nolur biraz dikkate edin uyanık olun ben bildikleri aktarmaya çabalıyom yanlışmı anlaşılıyom bilmiyom ama napim sölemeden duramıyom
tatlım hiç merak etme bana gelen enerjiden anladım ben sen iyi bi nekaat dönemi geçiriyorsun eminim en kısa zamanda dönersin aramıza.sporu bırakma en azından 3 gün yap tatlım sporda çok önemli bağışıklık sistemi için okey öptüm seni acil şifalar
laf yetiştirecem diye daldım direk kızlar
hepinize günaydın tabi bol enerjik bol eksili
yarın büyük gün ben iddalıyım ve eminim hedefime ulaştım yarın süper olacak
1 haftadır tartıya bi kez çıkmadım. bu gün detoks yapacam gene çıkmadım yarının büyüsü bozulmasın diye
kendimi incelmiş hissediyom valla hayırlısı :)) bu hafta güç bende birincilik bende
selam kızlar
bende uzun zamandır zayıflamak istiyorum, fakat hiç düzenli bir şekilde diyet, spor falan yapamadım. kilom 64, boyum 1.68, yaşım 29. işim dolayısıyla maalesef sürekli oturuyorum. 2.5 yaşında bir oğlum var. amacım 56 kilo, çok değil gibi aslında ama bir türlü veremedim. araştırma yaparken grubunuzu gördüm. aranıza katılıp sizinle zayıflamak istiyorum. aktif bir grup olması çok güzel, geçmişi okuyabildiğim kadar okudum.
aranıza katılabilir miyim , hem destek alırım, hem bilgi alırım :))) umarım hedefime ulaşırım, umarım herkes istediği kiloya ulaşır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?