- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay canım ya hemen akrabaları arayıp geçmiş olsun dileyim. sanada tabi.Gunaydin kizlar...
Menumu yazamadim gece deprem oldu yine...
Sabah..2 dilim cavdar ekmegi..bir dilim peynir..bir buyuk domates..recel..
Ara..bir avuc tuzsuz findik..bir turk kahvesi..cay..
Aksam..6 kasik salcali makarna..1 yemek kasigi et kavurma..
Ara..3 dilim karpuz..bir kucuk dondurma..
Bugüne kadar sağlıklı yaşam, diyet ve beslenme üzerine duyduğun, bildiğin ve gördüğün her şeyi unut, çünkü hiçbiri sana zayıflama konusunda çözüm getirmedi. Deniz Eğece, yepyeni bir yöntem ve tüm hayatınızı değiştirecek fikirlerle size yepyeni bir yaşamın kapılarım açıyor.
Diyet listeleri, ölçümler, eziyete dönüşen egzersizler ve size diyet konusunda baskı yaratan her şey tarih oluyor. Doktorların, beslenme uzmanlarının, diyetisyenlerin düşüncelerini ve uygulamalarını tarihe gömecek bu kitap, sana kilo problemini çözmen için SON SÖZü söyleyecek. Deniz Egeceye kulak ver, yaşadığın değişime inanamayacaksın. Yeni hayatının ilk gününe başlamak için bu kitabı al ve evine götür.
Yazar diyor ki: Sevgili okuyucum,
Farkındalık kaç kilo fazlan olduğunu bilmen demek değildir, bedeninin değerini bilmektir. Kilo almak istiyorsan Diyet yap! Gerçekten zayıflamak istiyorsan san tek bir çözüm öneriyorum bilincini değiştir. Lütfen kendine zaman ayırarak bu kitabı defalarca oku, her okuduğunda yeni bilgilerin farkındalığım kazanacaksın. Her okuduğunda bunun başka bir kitap okuduğunun farkına varacaksın, öğrendiklerini çevrene anlat, anlattığında bilincini yeniden yapılandıracak, anlattıkça fazlalıklarının bedenini terk ettiğini göreceksin. Bu sadece bir kitap değil, bu senin yaşamını ve bedenini değiştirecek senin içinden bir parça.
"Ben bilgiyi, şifayı ve Özgürlüğü yıllarca Uzak Doğu, Avrupa ve Amerika aradım. Ama bilgi, şifa ve özgürlük benim içimdeymiş. Sen sen ol bilgi] şifayı ve özgürlüğü içinde keşfet. En iyi kitap sensin, en iyi hekim sensin, iyi ilaç sensin. Sen Yaradanın eşsiz mucizesi olan seni fark ettiğinde özgürleşeceksin."
"Sen şükret ve sevgi ol, o zaman cennette olacaksın."
Deniz Eğece
Bu kitabı isteyenler benden temin edebilirler 0530 222 69 41
hayrlısı sabahlar fıstıklar nasılsınız..
:)))))) kız 15 yıldır yaparım bu işi ayın 28 inde öderim maaşları en geç 1-2 sinde.sigortasız işçi çalıştıran yerde durmam.bu gün başkasının yarın benim hakkım yenir garanti diye. ama bazı yalaka muhasebeciler 15 ne kadar aksatabiliyor. kul hakkını hiç hesab etmeden.Muhasebedeki işini yapmayan hadsiz yüzünden gec yatıyor. diger türlü tamam itirazım yok.Farklı bir durum yani.....Bu ara eşim cok yorgun geliyor.Uyuyunca burdayım.Diger türlü pek giremiyorum.
işallah hanifem. ben diğer topikte öğrendim sürekli tartılmak metobolizmayı kitlermiş. millete tartılmayın dedim dedim kendim başladım 1 aydır hep her p.tesi bakardım artı gelmişmi diye artık bakmıcam benimki kitlendi anlaşılan. tartıyı unuttum zırtpırt yok tartılmak sadece cuma takip içinCanimm ne is ariyorsun...kadro isi olmadi mi..benim de aklimda olsun..belki kulagima gelir soylerim sana..
Yok takildim canim..bu hafta iyi gidiyorsun..cumaya cok guzel olacak..
Ya calismanin en buyuk guduleyici etkeni zaten.para..onu da zamaninda vermezlerse ne anlami kaliyor ki..insani sogutuyorlar ya...
ah muhasebeciler ahhhhhcanım öyle saçma şeymi olur alnının teri soğumadan paranı vermeleri gerekiyor bazı işyerleri çalışanları 2-3 hafta içeridesokmak istiyor yani senin orada alacağın olsunki bir andan bırakıp gitme gibi.. muhasebeci neden oturuyor orada madem iini lağiyle yapamıcak çeksin gitsin icileri mağdur etmeye ne hakkı var hadi diyelimki eşin olmasa başka bir gelirinde olmasa ne yapacaktın para yok pul yok sinir oluyorum böyle insanlara.. canım eşinin erken yatması iyi oluyor en azından burdasın buna sevindim..
ay canım ya hemen akrabaları arayıp geçmiş olsun dileyim. sanada tabi.
menun güzel spor eksik
ben sağlık hakkında kitap okumaya bayılırım. çoook ta okurum. muhakkak bana bişiler katacaktır kitabı bi inceleyip gerekirse alacağım paylaşım için çok mersi
iyi şekerim ben çook yoğunum bunun dışında iim.
:)))))) kız 15 yıldır yaparım bu işi ayın 28 inde öderim maaşları en geç 1-2 sinde.sigortasız işçi çalıştıran yerde durmam.bu gün başkasının yarın benim hakkım yenir garanti diye. ama bazı yalaka muhasebeciler 15 ne kadar aksatabiliyor. kul hakkını hiç hesab etmeden.
işallah hanifem. ben diğer topikte öğrendim sürekli tartılmak metobolizmayı kitlermiş. millete tartılmayın dedim dedim kendim başladım 1 aydır hep her p.tesi bakardım artı gelmişmi diye artık bakmıcam benimki kitlendi anlaşılan. tartıyı unuttum zırtpırt yok tartılmak sadece cuma takip için
ah muhasebeciler ahhhhh
Gunaydin kizlar...
Menumu yazamadim gece deprem oldu yine...
Sabah..2 dilim cavdar ekmegi..bir dilim peynir..bir buyuk domates..recel..
Ara..bir avuc tuzsuz findik..bir turk kahvesi..cay..
Aksam..6 kasik salcali makarna..1 yemek kasigi et kavurma..
Ara..3 dilim karpuz..bir kucuk dondurma..
Selam kızlar nasılsınız bakalım bugün yoğun geçti. Oğluşumun gösterisi vardı oraya gittik sonra eve geldik.havuza girdim bugün baya bi enerji attım güzel güzel yuzdum şimdi dusumu aldım dinleniyorum.sonrada evi supurucem bi temizlik şart ama o kadar yoğun geçiyo ki zaman anlamıyorum bi bakıyorum akşam olmuş bir sürü de işim var
Ne gurur verici birseydir cocugunun gosterisini izlemek..simdi opucuk atip el salliyor diye cildiriyorum ben:)Hanifecim haklısın canım daha dikkatli beslenicem.bu arada çok geçmiş olsun.
Neslihan tatlım sanada geçmiş olsun et ezigi umarım canını fazla acitmiyodur.
Ilknur menü iyi canım
Eda bazı insanlar dusuncesiz oluyor ama iş patronda biter.yani bende muhasebede çalıştım ve biliyorum durumları. Alın teri bu gecikmemesi lazım
Kızlar gözümden resmen uyku akıyor. Kimseciklerde yok buralarda ben kaçar
Aynen canım ya zor tuttum ağlamamak için baya duygulandim.en tatlı zamanları canım şimdi seninkinin herşeyden mutlu oluyolar.evi supurdum canım ama tamamını değil benimafacan uyuyakaldi ses yapmiyim dedimNe gurur verici birseydir cocugunun gosterisini izlemek..simdi opucuk atip el salliyor diye cildiriyorum ben:)
Aman is bitmez canim yat dinlen:)
Yok kiz alinmadim konuyu actim iste sohbette olsun diyeneslihan hanifenin dediğine aynen katılıyorum sadece edanın muhasebecisine diyorum bende yanlış anlaşılma olmasın..
Oh bende o niyetle geldim eve yolda yagmur basladi saka gibi yuzemedimde aracimi yeni yikattim bismillah hooop yagmir beni bekliyor sanki yaa hep denk gelirmiSelam kızlar nasılsınız bakalım bugün yoğun geçti. Oğluşumun gösterisi vardı oraya gittik sonra eve geldik.havuza girdim bugün baya bi enerji attım güzel güzel yuzdum şimdi dusumu aldım dinleniyorum.sonrada evi supurucem bi temizlik şart ama o kadar yoğun geçiyo ki zaman anlamıyorum bi bakıyorum akşam olmuş bir sürü de işim var
Benimde uykum var spor yokya plateste baydi ya 6 senedir yap yapHanifecim haklısın canım daha dikkatli beslenicem.bu arada çok geçmiş olsun.
Neslihan tatlım sanada geçmiş olsun et ezigi umarım canını fazla acitmiyodur.
Ilknur menü iyi canım
Eda bazı insanlar dusuncesiz oluyor ama iş patronda biter.yani bende muhasebede çalıştım ve biliyorum durumları. Alın teri bu gecikmemesi lazım
Kızlar gözümden resmen uyku akıyor. Kimseciklerde yok buralarda ben kaçar
Olmazmi onlarada bi guven geliyor gostere gostere oynuyolarNe gurur verici birseydir cocugunun gosterisini izlemek..simdi opucuk atip el salliyor diye cildiriyorum ben:)
Aman is bitmez canim yat dinlen:)
Kızlar yorumlarınız için cok tesekkürler....Hanife memurluktan bir ses yok daha.A grubu bir hastahanedeyim ben.Hastahanede olabilir yine....Bu calıştıgım yerde disiplin hic yok.Bu yüzden balık bastan kokar ,bashekimdede hic iş yok.Maas 15-20 gün aksıyor,muhasebenin puantajı gec vermesinden dolayı...Cok sinirlerim bozuk kızlar.Sabahtan beri cekirdek yiyorum
ilknur eşim uyuyunca iyi oluyor. :)))
Hanife
Canim koydeyim daha,cumaya bildirim yapamicam hic dikkatte edemedim ,acayip oldum dikkat ediyim diyom hergun pisi,borek geliyo 3aylardayiz birde annem cok kiziyo bana ,bvyuk ihtimal cuma aksam donecez 1gun durup antalyaya gezmeye hemde kv gidecez 4gunlune falan ,ordada dikkat edemem neyse dengelemeye calisirim artik,cok gecmis olsun allah korusun canim.
Diger kizlar
Iyi gidiyosunuz
Eda
Bi sansin olmadi is konusunda canim ins hayirli bi yer olur
canım benim bende dün kayınvalidemler geldi oraya gittim dün benim için gene çok yoğun geçti..ilknurcum nasılsın..valla bak bütün gün burdaydım kimse gelmedi..yarım saate işe gideceğim herkes gelecek:)
hep kendi kendime konuşuyorum:)
şaka bir yana da Gülcancım dün de girmedin..iyisindir umarım..
oyy maşallah oğluşumuza secil çok güzel oluyor dimi çok değişik bit duygu birsürü şey öğrenmeleri felan maşallh bıcırıklara allah üniverste mezuniyetlerinide gösterir inşallah cemi cümlesine bizlerede..Selam kızlar nasılsınız bakalım bugün yoğun geçti. Oğluşumun gösterisi vardı oraya gittik sonra eve geldik.havuza girdim bugün baya bi enerji attım güzel güzel yuzdum şimdi dusumu aldım dinleniyorum.sonrada evi supurucem bi temizlik şart ama o kadar yoğun geçiyo ki zaman anlamıyorum bi bakıyorum akşam olmuş bir sürü de işim var
Kızlar yorumlarınız için cok tesekkürler....Hanife memurluktan bir ses yok daha.A grubu bir hastahanedeyim ben.Hastahanede olabilir yine....Bu calıştıgım yerde disiplin hic yok.Bu yüzden balık bastan kokar ,bashekimdede hic iş yok.Maas 15-20 gün aksıyor,muhasebenin puantajı gec vermesinden dolayı...Cok sinirlerim bozuk kızlar.Sabahtan beri cekirdek yiyorum
ilknur eşim uyuyunca iyi oluyor. :)))