"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Ben dışarıda bir simit yedim eşime bi taneyi boluselim dedim ama 2 tane aldı

menü güzel canım.. simite gelincede akşam sebze tarzı bişeyler yersin ekmek felan yemezsin dengeler..

bende 68 i görmek istiyorum çok sıkı tutmamız gerekiyor..

Bugün annemle babam geliyo akşam yemekte mecburen yeniyo ama bu sefer tutucam kendimi az yemeliyim 72 bu hafta önümüzdeki haftada 71 yeter bu kadar oyalandigim regl olursamda rahatlarim o da şişkinlik yapıyo bende

bu arada nesli tesekkür ederim orayı gidip burayı boşlamadıgın için.ilk göz agrısı :)))

aynı temenniilerle aminnnnn yarabbi :)))))

menum
sabah
2 d ekmek,1peynir,1
yumurta
ogle
1d ekmek,5yk bezelye,1d peynir
ara
2biskuvi,cay
aksam
2d ekmek,6yk ciger,1tb taze fasulye,yogurt
ara
1d seftali,8tane cilek,kiraz
1.5lt su spor yok
menun güzel canım

siz deyince farkettim bu gün sabah harici ekmek yok canım öğlen yemedim zaten

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrhaydi kızlar tempo tempo....yansın yaglar gitsin kilolar.

Ben ayak ileşene kadar plates yapacam şekerim napayım nekaatteyim dr de gitmedim daha

günaydın kızlaaarr nasılsınz herkes devam ediyor değilmi seçil nerdesin menünü göreli tatlım..

sanada günaydın

bu gün bende yoğunum kızlar arada uğruyom bakıyom kimseler yok

Kizlar selam...aksam yazamadim cok islanmistim...sicak su torbasi falan koydum ayaklarima..
Aldigim cerezlerden sadece findiktan yiyorum digerlerini esime aldim..sadece birer tane yiyorum..cunku benim disler zaten dolgu yiyemiyorum:)
Sizler naptiniz...
Secilcim dun yemek yememissin nerdeyse...boyle saglikli olacak mi..

Bugün yerim sanırım canım dün öyle geçti bu ara biraz az yeyip artıları atmaya çalışıyorum ama sağlıklı değil canım biliyorum

Kizlar bende simdi bittim isleri yogunluktan bende gelemedim ugrayan olmamis ara ogunumu yedim bu gun aksam ogununu ofisten cikmadan burda yicem erken erken yine ekmek yok tabi dun yeterince yemisim :) zaten sporda hafif olacak. Saglik ocagina gittim et ezigi dedi sprey verdi ustune cok basma dedi umarim uzun surmez

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bugün yerim sanırım canım dün öyle geçti bu ara biraz az yeyip artıları atmaya çalışıyorum ama sağlıklı değil canım biliyorum
Canim artilar giderken sagligimiz da gitmesin..dikkat et kuzum.

Aaa sen beni saymiyor musun..ben ugradim ya:)
Gecmis olsun..

geçmiş olsun canım inşallah çabu geçer..

kızlar menümü erkenden yazim..

sabah
kaşarlı tost
3 cerry domates

ara
kaşar peynir

1 sütlü türk kahvesi

akşam
1 tabak taze fasulye
1 kase yoğurt

ara 1 bardak ayran veya yoğurt yerim belli değil

suyu 2 litre içtim yarım daha içerim

Nesli gecmiş olsun.Hadi bakalım plateste olur :))))
Secil cok abartma tatlım.Anne-baba sohbetlerinle cok yenebiliyor.
Bendeniz bugun cok sinirliyin.Maas yok daha,hep gecikirmiş.Yeni iş arayışına girdim.Bulana kadar burdayım 15 gün gec maas mı verilir???Bugun cook sinirliyim.Yürüyüşte yapamadım kış gibi hava

Olabiliyor canim her ayin 15 de de odenebilir. Bende cok tuhafim keyfim yok

Kizlar spor yapamadim ya hic keyfim yok bos bos oturuyom cok sikildim yatacam erkenden
Menumu yazayam da
Sabah 2 has.yumurta 1 dl ekmek 1 kasik lor 5 zeytin yesillik
Ara 1 kase kiraz
Ogle taze fasulye 5 kasik makarna yarim kase tarhana corba
Ara elma
Aksam oglenkinin ayni
Ara karisik avucici cerez
Sadece havuzda 20 dk yuzdum okadar spor malum yok
Hepinize hayirli geceler

Canim artilar giderken sagligimiz da gitmesin..dikkat et kuzum.

Aaa sen beni saymiyor musun..ben ugradim ya:)
Gecmis olsun..

Aşk olsun sana saymazmiyim hiç bi sen bi ben oluyoz hep digerlerini kastettim kiz. Bak eda da ugrar oldu gelmis gene

Aşk olsun sana saymazmiyim hiç bi sen bi ben oluyoz hep digerlerini kastettim kiz. Bak eda da ugrar oldu gelmis gene

Muhasebedeki işini yapmayan hadsiz yüzünden gec yatıyor. diger türlü tamam itirazım yok.Farklı bir durum yani.....Bu ara eşim cok yorgun geliyor.Uyuyunca burdayım.Diger türlü pek giremiyorum.

Canimm ne is ariyorsun...kadro isi olmadi mi..benim de aklimda olsun..belki kulagima gelir soylerim sana..

Yok takildim canim..bu hafta iyi gidiyorsun..cumaya cok guzel olacak..

Muhasebedeki işini yapmayan hadsiz yüzünden gec yatıyor. diger türlü tamam itirazım yok.Farklı bir durum yani.....Bu ara eşim cok yorgun geliyor.Uyuyunca burdayım.Diger türlü pek giremiyorum.

Ya calismanin en buyuk guduleyici etkeni zaten.para..onu da zamaninda vermezlerse ne anlami kaliyor ki..insani sogutuyorlar ya...

canım öyle saçma şeymi olur alnının teri soğumadan paranı vermeleri gerekiyor bazı işyerleri çalışanları 2-3 hafta içeridesokmak istiyor yani senin orada alacağın olsunki bir andan bırakıp gitme gibi.. muhasebeci neden oturuyor orada madem iini lağiyle yapamıcak çeksin gitsin icileri mağdur etmeye ne hakkı var hadi diyelimki eşin olmasa başka bir gelirinde olmasa ne yapacaktın para yok pul yok sinir oluyorum böyle insanlara.. canım eşinin erken yatması iyi oluyor en azından burdasın buna sevindim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…