- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
hoşgeldin canım aramıza hergün en az bir mesaj yazmalısın listeye girmek için oldumu birde neslihan demiş zaten ilk sayfadaki kuralları okumuşsundur sanırım neyse hadi bakalım bol bol kilo vermeli bir hafta olsun..
çok geçmiş olsun allah rahmet eylesin canım sıkma canını bundan sonra bırakmazsın o hapları rabbim hayırlısıyla bir bebek daha göndersin sana en kısa zamanda inşallah..
yani orada yarışıcam derken burayı boşlamayalım hanımlar..
kolay gelsin canım bu hafta artık güzel kilolar verelim dün akşam tartı pilide geldi eşim bulmuş saatciden aldı.. ama tabi bi baktım artıdayım tartı çok önemli fıstıklar her zaman kiloyu kontrol altında tutmalıyız..
günaydın fıstıklar nasılsınız bakalım ben sabah erkenden gittim kızımın raporunu aldım herşey çok iyil çıkmış
bu arada bugünü ekmeksiz geçirmeyi planlıyorum böylesi benim için daha iyi olacak vede bol su şu ara fazla su içemedim..
bu hafta düğün var ve ben kendime kıyafet almalıyım ama ne alıcam bilmiyorum aslında gündelikte bişey istiyorum normaldede giyebileceğim birşey bilmiyorum bir alışverişe çıkmam gerekiyor bu hafta haletmeliyim işlerimi..
kızlar ramazanda diete devam edicekmisiniz allahkısmet ederse be devam etmeyi istiyorum..
Verelim canım ben bi artı bi eksi düzen kuramadim bi türlü regl tarihimde yaklaştı sisirdi beni biraz.sabah sporumu yaptım şimdi kahvemi içiyorum bu hafta minimum kaçamakla gidip sporu arttiricam
OH ne guzel.dugun var hazırlık güzel güzel kıyafetler kiloda verildi mis gibi.bende bu hafta suyu arttiricam baya elimde siseyle geziyorum artık. Ramazanda diyete devam edebilirmiyim bilmiyorum ama canım dikkat edicem.ben ramazanda çok yiyemiyorum kilo veriyorum genelde.insallah bu senede kilo almam
bugün bende çıkmayı planlıyordum ama çıkamıcam yarına akşam çıkıcaktım sineklk yaptırdık pencerelere bu akşam eşim işden geldikten snra onları takıcak ona yardım ederim.. hadi bakalım bu hafta güzel kilolar verelim acaba cuma günü kaç kiloydum haftasonu bıraz kaçamaklı geçince artılardaydım bugün ama yarına kadar toparlarım diye ümit ediyorum..
Sanırım vücut o oqdar kilo verincs artıya geçmeye meyilli oluyo.biraz dikkat e dersen verirsin canım benim gibi değil senin bünyen.benimki herşeyden etkileniyo.regl olucam sisiyorum ilacı bıraktım sanırım o da beni sarstı.birazda kacirinca artilardayim.hafta sonu çok düşündüm kendimi serbest bıraktım pazartesi bomba gibi donucem dedim.oylede yapıcam inşallah elimden geldiği kadar tabi.
tüh artı iyi olmamışhoşgeldin canım aramıza hergün en az bir mesaj yazmalısın listeye girmek için oldumu birde neslihan demiş zaten ilk sayfadaki kuralları okumuşsundur sanırım neyse hadi bakalım bol bol kilo vermeli bir hafta olsun..
çok geçmiş olsun allah rahmet eylesin canım sıkma canını bundan sonra bırakmazsın o hapları rabbim hayırlısıyla bir bebek daha göndersin sana en kısa zamanda inşallah..
yani orada yarışıcam derken burayı boşlamayalım hanımlar..
yok kız boşlarmıyım en çok katılım ve mesaj yazan benim zaten
kolay gelsin canım bu hafta artık güzel kilolar verelim dün akşam tartı pilide geldi eşim bulmuş saatciden aldı.. ama tabi bi baktım artıdayım tartı çok önemli fıstıklar her zaman kiloyu kontrol altında tutmalıyız..
Sanırım vücut o oqdar kilo verincs artıya geçmeye meyilli oluyo.biraz dikkat e dersen verirsin canım benim gibi değil senin bünyen.benimki herşeyden etkileniyo.regl olucam sisiyorum ilacı bıraktım sanırım o da beni sarstı.birazda kacirinca artilardayim.hafta sonu çok düşündüm kendimi serbest bıraktım pazartesi bomba gibi donucem dedim.oylede yapıcam inşallah elimden geldiği kadar tabi.
Aynen aynen canım ya bende farkediyorum düşüncelerimiz aynı.kafalar aynı çalışıyoinşallah bakalım ama demekki bazen rhat bırakmak gerekiyor önemli olan devamını getirmek seninle kafa dengiyiz biliyormusun bazen bakıyorumda benim düşündüğümü uygulamak istediğimi sende görüyorum yazıyorsunya şaşırıyorum sende benim gibi düşünüyorsun elenktriinkk atıyoruz birbirimize galiba..
tüh artı iyi olmamış
e hadi motivede gelmiş bol katılım bol eksi hepimize
hmm sen bana yaklaşmıştın zaten neredeyse ama artık arayı açmam gerekiyor bu arada fotoğrafta bay bi ince gözüküyorsun son bir kaç kilonuda verice ideal kilona laşmış olacaksın ne güzel..Aynen aynen canım ya bende farkediyorum düşüncelerimiz aynı.kafalar aynı çalışıyokilolarda yakın gerçi sen beni solladin fark Attın ben bu ara artılara oynuyorum yakalamak lazım artık bol sporla mı olur nasıl olur bilemiyorum:18
Aynen aynen canım ya bende farkediyorum düşüncelerimiz aynı.kafalar aynı çalışıyokilolarda yakın gerçi sen beni solladin fark Attın ben bu ara artılara oynuyorum yakalamak lazım artık bol sporla mı olur nasıl olur bilemiyorum:18
tüh artı iyi olmamış
e hadi motivede gelmiş bol katılım bol eksi hepimize
hmm sen bana yaklaşmıştın zaten neredeyse ama artık arayı açmam gerekiyor bu arada fotoğrafta bay bi ince gözüküyorsun son bir kaç kilonuda verice ideal kilona laşmış olacaksın ne güzel..
Gunaydin kizlar bende kesin artidayim ya koye gelince hep tutamiyorum kendimi,dun felaket ti aylardir hic bu kadar yememistim neyse bugun iyi gidiyorum aksama menumu yazacam ins,serramda cok aktif artik yavas yavas adimliyor kelebegm ,
ILKNUR benide ornek gostermissin ama bebekten bazi donemler gercekten firsat ayrica halde kalmiyor ,calisiyor olsam iste daha cok girerim ben,cumaya su artilari atalim canim
NESLIHAN, izmire gitmiyonmu canim koyunu ozlemish.n nezamandir gitmiynrsun
SECIL.hosgeldin canim cim
gülcanım ben doğma büyüme izmirliyim ama aslen amasyalıyım köyümde amasyada senede 1 kez izmir amasya yapmaya çalışıyorum ama olmadımıda hasret kalıyom.köyde büyümeyi ne çok isterdim anlatamam sana bi şehirli değil köylü olmak isterdim.ekmeğini taştan topraktan çıkartan.nasıl aşığım toprağa anlatamam bak gözlerim yaşardı hemenGunaydin kizlar bende kesin artidayim ya koye gelince hep tutamiyorum kendimi,dun felaket ti aylardir hic bu kadar yememistim neyse bugun iyi gidiyorum aksama menumu yazacam ins,serramda cok aktif artik yavas yavas adimliyor kelebegm ,
ILKNUR benide ornek gostermissin ama bebekten bazi donemler gercekten firsat ayrica halde kalmiyor ,calisiyor olsam iste daha cok girerim ben,cumaya su artilari atalim canim
NESLIHAN, izmire gitmiyonmu canim koyunu ozlemish.n nezamandir gitmiynrsun
SECIL.hosgeldin canim cim
Saol canım ya foto koymak insanı motive ediyo bi ara yine cekicem boydan foto.oglumu aldım geldim şimdi okuldan.bide market alışverişi yaptım çerez aldım evde kalmamış beni baya tutuyo özellikle leblebi. Aciktikca yiyosun yada ara öğün olarak süper oluyo.sen arayı baya açtın canım ben sana yetisemem artık. Ilk hedef 71 sonra 69 hadi bakalım bu hafta biraz olsa yaklassam ilk hedefime süper olucak benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?