anladım canım umarım bende işe yarar ben hayatım boyunca kullanıcam o koca koca hapları
Hosgeldin aramiza seviniriz tabiKızlar selamlar,
Sizdeki iradeyi görünce ben de niyet ettim sizinle zayıflamaya,beni de aranıza alınnnn
Canım ben bu direnç yüzünden bebeğimi kaybettim bende böyle düşünüp ilacı altı ay içip bırakmıştım ama insülin sewiyesinin yüksekliğinden bebeğim düştü anlıyacağın hsmileyken bile içmek durumundayım.
Canım ben bu direnç yüzünden bebeğimi kaybettim bende böyle düşünüp ilacı altı ay içip bırakmıştım ama insülin sewiyesinin yüksekliğinden bebeğim düştü anlıyacağın hsmileyken bile içmek durumundayım.
Benim polikistikower sendromum olduğu için var ve başka bi sebebini bilmiyorum canım
Onu nerden bulucam
Simdi teldeyim kk da oda yarin pc.den link veririm okey
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Varmı bu konuyla ilgili bi kitap sewe sewe okurum yaa keşke kurtulabilsek
Tamam canım çok öpüyorum
Yarin kitapta solicem bende optum iyi gecelr kactim bende byyy
Bende yattım hadi iyigecelerr
tekrar hoşgeldin canım. boy hemen hemen aynı ama senin şu an olduğun kilo benim hedefim. :) hadi hayırlısı ozaman okey kolay gelsinBoy 171 kilo 72 ve 59 kilo olmak istiyorum, Zonguldak'tan selamlarrrrr ama listeye henüz başlamadım,yarından itibaren ben de başlıyorum ,öncelikle sizin listelerinize bu akşam göz gezdırıcem
Selam kızlar azimli ve kararlı olarak geri döndüm aranıza. Bugün itibariyle kaçamaklara son.spora devam.iyice saldım kendimi ama artık toparliyorum.buralardayim artık. Bana ayrı bi azim geldi haftasonunuda geçirdim ama bugün devam sabah 2,5 km yürüdüm az sonra evi toplayıp spor salonuna inicem
hoşgeldin canım aramıza hergün en az bir mesaj yazmalısın listeye girmek için oldumu birde neslihan demiş zaten ilk sayfadaki kuralları okumuşsundur sanırım neyse hadi bakalım bol bol kilo vermeli bir hafta olsun..Kızlar selamlar,
Sizdeki iradeyi görünce ben de niyet ettim sizinle zayıflamaya,beni de aranıza alınnnn
çok geçmiş olsun allah rahmet eylesin canım sıkma canını bundan sonra bırakmazsın o hapları rabbim hayırlısıyla bir bebek daha göndersin sana en kısa zamanda inşallah..Canım ben bu direnç yüzünden bebeğimi kaybettim bende böyle düşünüp ilacı altı ay içip bırakmıştım ama insülin sewiyesinin yüksekliğinden bebeğim düştü anlıyacağın hsmileyken bile içmek durumundayım.
yani orada yarışıcam derken burayı boşlamayalım hanımlar..Devrim 6. Takim zayiflama grubuna da gelsene orasi rekabetli motiveli ben orayada katiliyorum daha yolumuz uzun. Bizim kizlar vermisler yeterince o yuzden sanirim biraz bosladilar burayi. Ama burayada devam goz agrimiz tabi
Selam kızlar azimli ve kararlı olarak geri döndüm aranıza. Bugün itibariyle kaçamaklara son.spora devam.iyice saldım kendimi ama artık toparliyorum.buralardayim artık. Bana ayrı bi azim geldi haftasonunuda geçirdim ama bugün devam sabah 2,5 km yürüdüm az sonra evi toplayıp spor salonuna inicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?