Akşamları bazen oda 1 dilim yiyorum canım normalde akşamları tercih etmiyorum
canım iyiyim dün sabahdan yapıcaktım listeyi ama şu bilgisayarı bi elime vermedilerkiilknurum noldu pili bulamadınmı canım gelmemişsinde merak ettim çocuk iyimi. Bişi yoktur umarım önemli
malesef sürekli katılamıyorum..ufak kızım var..onun için aktiviteler yemeği uykusu banyosu falan falan günümü fazlaca meşgul ediyor..e bide günde 3 saat e yakın yürüyüşlerim oluyo..listeye almasanızda canınız sağolsun herkese kolay gelsin...takibimde olcaksınız
canım o minici k pili bulamadım dün yapı marketleri bile dolaştım yok bir yer daha var oraya bakıcam bugünde inşallah orada vardır.. yarın souçları doktora göstericez canım sonrada raporu alıcam kick boks çok hoşuna gitti kızımın..Sonunda gelebildim kizlar aksama kadar gezmekten evin yolunu bulamadm cok yoruldum ama guzelde oldu,diyette yalan oldu bugun neyse yarina aynen devam
HANIFE harikasin acik farkla 1.sin galiba canim
neSLIHAN. kacamaklari yapiyorsun sonra veremiyom diyorsun canim bu hafta ki PLAna uy tamammidir
DIDEM canim acil sifalar diliyorum sana ,uzman dr a gidiyorsun deglmi sakin ihmal etme,sen su aralar birak kiloyu falan beslenmene dikkat et neslihanin dedigi gibi tamam mi canim sunnetiniz hayirki olsun nice guzel yillarini gorursun insallah
ilKNUR naptin canim kilonu ogrenemedik,berRaya aldinizmi rapor
DEVRIM tebrikler canim,allah insallah bebIs nasip eder sana
SECIL iyice saldin kendini ne oldu sanakiz GERI DON ARAMIZA A
hoşgeldin ilk sayfada kurallarımız var orayı bi oku kabul ediyorsan sonra gene konuşalım.. gerçi neslihana yazmamışsın ama neyse gelirsen konuşuruz..banada yardımcı olun ne olur..
GÜL KAYNAK YAZISINDAN ALINTIDIR
BİLGİ
Ailem ( çocuk içeceği)
Hiç düşündünüz mü, acaba çocuklar üzerinde AİLEM yazan bir asitli içecek şişesi gördüğü bir çevrede yaşarsa, beslenme ile ilgili ne öğrenir?
Sabah yürüyüşünde Boğazda bir panoda bir reklam gördüm. Büyük bir asitli içecek şişesi ve şişenin üzerinde Ailem yazısı Aklıma okuduğum bir çocuk eğitimi yazısı geldi, Diyordu ki:
EĞER
Bir çocuk, düşman bir çevrede yaşarsa kavga etmeyi öğrenir.
Bir çocuk, korku içinde yaşarsa korkmayı öğrenir.
Bir çocuk, kıskançlık içinde yaşarsa nefret etmeyi öğrenir.
Bir çocuk, ona cesaret veren bir çevrede yaşarsa kendine güvenmeyi öğrenir.
Bir çocuk, onu öven bir çevrede yaşarsa takdir etmeyi öğrenir.
Bir çocuk, sevgi içinde yaşarsa sevmeyi öğrenir.
Bir çocuk, kendine değer veren bir çevrede yaşarsa, bir gayesi olduğunu öğrenir.
Bir çocuk, dürüst muamele görürse adaletin ne olduğunu öğrenir.
Bir çocuk, doğruluk içinde yaşarsa hakikatin ne olduğunu öğrenir.
Bir çocuk, daima dostluk, güler yüz anlayış gösteren bir çevrede yaşarsa dünyanın içinde yaşanacak güzel bir yer olduğunu öğrenir.
Kısaca, çocuk yaşadığı çevreyi örnek almayı öğrenir.
Hiç düşündünüz mü, acaba çocuklar üzerinde AİLEM yazan bir asitli içecek şişesi gördüğü bir çevrede yaşarsa, beslenme ile ilgili ne öğrenir? Ve sevdiklerimizin sağlığından daha değerli ne var?
06/06/2014 tarihli listemiz
1. anetam 75/1,700
2. devrusum 69,800/1100
3. gulcan32 56,3/600
4. neslihank4 84,500/200
kilo alan
secilsecil 73,800/+800
tartılamayan
ilknur84
ara veren
didem rahatsız
fıstıklar hepinizi çok tebrik ediyorum özelliklede hanifeyle devrimi çok iyi gidiyorsunuz kızlar tebrikler..
Canim 2 gundur hep disardayiz mevlutler gezmeler falan derken giremedim..firsat yaratip 2 dk bakayim dedim sen de beni ornek goaterinxe utandim simdi:)canım iyiyim dün sabahdan yapıcaktım listeyi ama şu bilgisayarı bi elime vermedilerkisonrada dışarı çıktık gelince yapıcaktım gene elime alamadım bana suikast düzenledirler bunlar.. sizleri telaşladndırdığım için üzüldüm hakkınızı helal edin şimdi listeyi yapıcam ama bu pili bulamadım tartılabileceğim bir yerde yok ama listeyi hemen yapıcam..
canım bak burada gülcan hanife var onlarında bebekleri var ama uyuduklarında geliyorlar menülerini yazıp gidiyorlar hemde hanife aynı zamanda çalışıyor ama genede vakit bulup gelebiliyor bence sende kendine 15 dakika ayırıp menünü paylaşabilirsin senin vaktini almaz ama genede sen bilirsin..
1. anetam 75/1,700
2. devrusum 69,800/1100
3. gulcan32 56,3/600
4. neslihank4 84,500/200
kilo alan
secilsecil 73,800/+800
tartılamayan
ilknur84
ara veren
didem rahatsız
fıstıklar hepinizi çok tebrik ediyorum özelliklede hanifeyle devrimi çok iyi gidiyorsunuz kızlar tebrikler..
Cok tesekkur ederim canim ellerine saglik..ben gecen haftaki odemi de attigim icin bu hafta cok gitti..ama sebep ne oluesa olsun sevindim yani:) insallah pili bugun bulursun dedigin gibi yoksa kontrol olmuyor...eveeeett fıstıklar sonunda listeyi yaptım geç oldu hakkınızı helal edin ama bir türlü şu bilgisayarı vermediler neyse ben tartılamadım o minicik ufacık pili bulamadım dediğim gibi ama bugün bir kaç yere daha bakıcam artık haftaya cuma tartılıcam dün bıraz kaçamaklarım oldu ancak toparlarım sanırım ama biliyormusunuz tartı olmayınca kilo kontrolü olmuyor bugün o pili almam gerekiyor vede bu hafta artık detoks yapıcam kendime söz veriyorum..
İnsallah o da sporla gider canim ya...sagligin yerinde olsun once...Çok teşekkürederimm bide verdiğim kilolar farkedilse negüzel olucak yaa göbeğim rahatsızlıklarımdan ötürü gitmiyo doktorda gitmez o boşuna uğraşma diyo şimdi insülin direncim olduğu için bi hap verdi onu alıcam daha çabuk kilo vermemi sağlarmış bakalım inşallah öyle olur kızlarr hepinizi tebrik ediyorumm
canım daha yeni başladın dur bakalım haftaya daha güzel olacak senin için ilk beş kilodan sonra daha çok fark ediliyor sabır sen devam et hem bak ne güzel kilo veriyorsun hemde boy avantajında var göbeğe gelince onu ancak sporla yok edebilirsin..Çok teşekkürederimm bide verdiğim kilolar farkedilse negüzel olucak yaa göbeğim rahatsızlıklarımdan ötürü gitmiyo doktorda gitmez o boşuna uğraşma diyo şimdi insülin direncim olduğu için bi hap verdi onu alıcam daha çabuk kilo vermemi sağlarmış bakalım inşallah öyle olur kızlarr hepinizi tebrik ediyorumm
Canim 2 gundur hep disardayiz mevlutler gezmeler falan derken giremedim..firsat yaratip 2 dk bakayim dedim sen de beni ornek goaterinxe utandim simdi:)
Cok tesekkur ederim canim ellerine saglik..ben gecen haftaki odemi de attigim icin bu hafta cok gitti..ama sebep ne oluesa olsun sevindim yani:) insallah pili bugun bulursun dedigin gibi yoksa kontrol olmuyor...
İnsallah o da sporla gider canim ya...sagligin yerinde olsun once...
canım daha yeni başladın dur bakalım haftaya daha güzel olacak senin için ilk beş kilodan sonra daha çok fark ediliyor sabır sen devam et hem bak ne güzel kilo veriyorsun hemde boy avantajında var göbeğe gelince onu ancak sporla yok edebilirsin..
canım haftasonu olunca herkes pek uğrayamıyor bunu biliyoruz değilmi senin katılımın çok iyi haftasonları herkes ailesiyle fırsat olmuyor takılma buna.
inşallah bulurum canım eşime verdim şimdi o bakıcak kontrolde kalmak en iyisi inşallah bulur bugün :/
Ewet canım öyle artık spora yönelicez napalım biraz daha gitsinde belli olur inşallah sağol destek olduğun için :)
1. anetam 75/1,700
2. devrusum 69,800/1100
3. gulcan32 56,3/600
4. neslihank4 84,500/200
kilo alan
secilsecil 73,800/+800
tartılamayan
ilknur84
ara veren
didem rahatsız
Merhaba kizlar ben bu hafta koydeyim. Dun dikkat edemedim ,bugunde solen vardi yeni geldik ordada yedim hic iyi gh.tmiyorum yani ,ILKNUR ellerine saglik canim
Vallaha ben bugünü yazmasam daha bi mutlu hissedicem kendimi hiç bişey yememiş gibi en iyisimi bugün silip atslım bi kenara:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?