"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Bitti canım yatmaya hazırlanıyorum bi yatamadım bavul hazırlamaktan hedefim 63 64 canım boyum 1.70 inşallah başarabilirim

Bitti canım yatmaya hazırlanıyorum bi yatamadım bavul hazırlamaktan hedefim 63 64 canım boyum 1.70 inşallah başarabilirim

Boydan avantajlisin tabiki basarirsin 6kilocukda neymis canim boyle devam edersen olur ,2hafta olacak aramizdasin devaminada inaniyorum . . Bende uyucam simdi hayirli geceler

dün başarılı geçti gülcan emin adımlarla ilerliyom yarını kazasız atlatmam lazım haftasonları mahvediyor beni

banada yardımcı olun ne olur..
menun çook abartılı değil ama evet az fazla olmuş bu gün dengele hemen

Gunaydin kizlar iyi hafta sonlari olsun ins,ben bugun koye gidecem yarin solen var oraya gidecez anemlerle pek giremiycdm yani

iyi hafta sonları kızlar sabah 6 da kalktım eşimi yine turneye uğurladım

selam devrimcim bu gün uğrayan az. Bende saat 4,5 bi hopladım yataktan şimşek yağmur kıyamet hemen koştum balkona toparladım çamaşırlarımı kuru çamaşırlar ıslandı iymi o telaş ve sitresten sonra uyuyamadım tv karşısında miskin miskin sabahı bekledim
kalkıp spor yapam dedim nerde 7 gibi 10dk dalmışım eşim kaldırdı kalk hadi uyuma diye şimdide ofiste gözler şiş uyuyom ayakta
nefret ediyom uykumun bölünmesinden.15,30 gibi çıkarım giderim eve ve yatarım büyük ihtimalle biraz sersem gibiyim.
Ilknurcum gelememiş listeyi yapamadı sanırım. Merakla bekliyom bakalım

ilknurum noldu pili bulamadınmı canım gelmemişsinde merak ettim çocuk iyimi. Bişi yoktur umarım önemli

GÜL KAYNAK YAZISINDAN ALINTIDIR
BİLGİ

Ailem ( çocuk içeceği)

Hiç düşündünüz mü, acaba çocuklar üzerinde “AİLEM” yazan bir asitli içecek şişesi gördüğü bir çevrede yaşarsa, beslenme ile ilgili ne öğrenir?

Sabah yürüyüşünde Boğaz’da bir panoda bir reklam gördüm. Büyük bir asitli içecek şişesi ve şişenin üzerinde “Ailem” yazısı… Aklıma okuduğum bir çocuk eğitimi yazısı geldi, Diyordu ki:

EĞER

Bir çocuk, düşman bir çevrede yaşarsa kavga etmeyi öğrenir.
Bir çocuk, korku içinde yaşarsa korkmayı öğrenir.
Bir çocuk, kıskançlık içinde yaşarsa nefret etmeyi öğrenir.
Bir çocuk, ona cesaret veren bir çevrede yaşarsa kendine güvenmeyi öğrenir.
Bir çocuk, onu öven bir çevrede yaşarsa takdir etmeyi öğrenir.
Bir çocuk, sevgi içinde yaşarsa sevmeyi öğrenir.
Bir çocuk, kendine değer veren bir çevrede yaşarsa, bir gayesi olduğunu öğrenir.
Bir çocuk, dürüst muamele görürse adaletin ne olduğunu öğrenir.
Bir çocuk, doğruluk içinde yaşarsa hakikatin ne olduğunu öğrenir.
Bir çocuk, daima dostluk, güler yüz anlayış gösteren bir çevrede yaşarsa dünyanın içinde yaşanacak güzel bir yer olduğunu öğrenir.
Kısaca, çocuk yaşadığı çevreyi örnek almayı öğrenir.
Hiç düşündünüz mü, acaba çocuklar üzerinde “AİLEM” yazan bir asitli içecek şişesi gördüğü bir çevrede yaşarsa, beslenme ile ilgili ne öğrenir? Ve sevdiklerimizin sağlığından daha değerli ne var?

malesef sürekli katılamıyorum..ufak kızım var..onun için aktiviteler yemeği uykusu banyosu falan falan günümü fazlaca meşgul ediyor..e bide günde 3 saat e yakın yürüyüşlerim oluyo..listeye almasanızda canınız sağolsun herkese kolay gelsin...takibimde olcaksınız

Sen bilirsin ama istesen gunde sadece 15 dk ayirip en az menu yazip cikabilirsin. Unutmaki senin buna ihtiyacin var

iyi aksamlar kizlar katilim iyice dustu cok saldik toparlanmak lazim
Menu yazayim
Sabah 1 has.yumurta 1 dlm peynir 2 yks lor bol yesillik 1 gevrek...
Ara 1 kucuk tadimlik kek cay
Ogle yogurt 2 dlm cavdar ekmegi
Ara yok
Aksam 2 kase tavuksuyuna bulgur çorbası 1 dlm ekmek yesillik
Ara avuc icinden az fazla leblebi kuru üzüm karisim bi cimcik cekirdek
Spor yok bu gun 2 saate yakin uyku çektim sabah firtinadan uyaninca tum gun sersem gibi gezince .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İyiakşamlar kızlar
Menüm
Sabah:çokaz omlet 4-5 sucuk kar peyniri bir dilim /2 dilim ekmek domatez
Ara:yoğurt
Öğlen:bi kase mercimek çorbası
Akşam:bir köfte patlıcan közlenmiş bir kaşık pilav semizotu salatası yoğurtlu 2 lt su

6.takim zayiflama grubu alintidir
Bizimde buna benzer katı kural koymamiz lazim kizlar.siki kural onerim olacak p.tesi ye. Sizde ni çalışın üzerinde. Ben takima katildim kilo vermemi hizlandirmak icin

6. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM.

Kolay gelsin kızlar...
PÜSKÜÜT

6.TAKIM KAPTANI : Sweetdimple
6.TAKIM KAPTAN YARDIMCISI: Sindi564

6.TAKIM KURALLARI

1- Yeni katılan üyelerin 2 hafta deneme süresi olacaktır. Deneme süresi boyunca takip edilen üye, kurallara uymadığı taktirde takıma alınmayacaktır.Kaptanın insiyatifi doğrultusunda paylaşımın yeterli olması durumunda ilk hafta da listeye girilebilir

2. 2 hafta sonunda listeye alınan üye kendi kilosunu kendisi yüzde olarak hesaplayip,takim listesine ekleyecektir ve takım listesini sırayla her hafta 1 üye paylaşım alanına taşıyacaktır,eğer o hafta isiniz çıkarsa yer değiştirilebilir.

Kilo Verme Yüzdesi Hesaplama
Geçen haftaki kilodan bu haftaki kilo çıkarılır
100 ile çarpılır ve geçen haftaki kiloya bölünür
Misal olarak geçen hafta 70 kg bu hafta 68,7kg dersek
70-68,7=1,3 kg
1,3 x 100 =130
130/ 70 =%1,857
*virgülden sonraki 3. Rakam 5 ve 5 in katları olduğu durumlarda yuvarlama yaparak 1 sayı ekliyoruz bu durumda yüzdemiz %1.86 oluyor

Takım Yüzdesi Hesaplama
Takımdaki tüm üyelerin yüzdeleri toplanır ve takımdaki üye sayısına bölünür sonuç takım yüzdesidir yuvarlamalar burada da geçerlidir

3. Her üye menülerini istediği zaman en geç ertesi gün olmak üzere bir mesaj içinde tüm yenilen içilenler yapılan sporlar ve süreleri olmak üzere paylaşmak zorundadır

4.Her gün mutlaka spor yapmaya gayret gösterilecektir(bunu takım kuralı olduğu için değil,kendi sağlığımız ve hedefimize hızlı ulaşmak icin yapmalıyız)

5.Günde en az 5 mesaj yazma zorunluluğu vardır,bu en az rakamdır,haftada 35 mesaj altına düşen üye 2.sarı karttan sonra takımdan çıkarılacaktır..Paylaşım ve destek ne kadar çok olursa motivasyonun o kadar yüksek olacağı unutulmamalıdır

6.Diğer arkadaşların listelerine yorum yapılacak ve kendimizce doğru ve yanlısları yazılacaktır.

7.Yapılan her kaçamağa ceza verilecektir,örnek verirsek o gün dışardaydınız ve canınız hamburgermi istedi ,veya çok çikolata yemek istediniz ve yediniz,afiyet olsun ama bu yediklerinizin kalorisi kadar spor yapılacaktır,cezaları uygulamak mecburidir,eğer 1 hafta içinde cezalar çekilmez ve herhangi bir bilgi verilmezse,o üye 2.hafta takım listesine alınmayacaktır. Üyenin aktifliğine bağlı olarak bu süre uzatılabilir yada kısaltilabilir

8.Sağlıklı beslenmeye gayret gösterilecek ve öğün atlamamaya çalışılacaktır...

9.Tüm üyelerin "Karar Defteri"ni okuması mecburidir.http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=154953 (CUMA zayıflama Yarışması Nedir? / Karar Defteri)

10.Tüm üyelerin paylaşım alanını takip etmesi zorunludur.http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=37798 (CUMA Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı)

11.Kaptan ve kaptan yardımcısının olmadığı durumlarda yapılması gereken işler için kardeş takım ile iletişime geçilecektir. Zaman zaman kardeş takım ziyaret edilecek ve herhangi bir ihtiyaçları olması durumunda yardım edilecektir

12.Kilo bildirimi cuma günü en gec saat 12 ye kadar yapılmalıdır. Kilo bildirimi yapamayacak olanlar, gerekçesi ile birlikte (baskül arızalı, nete giremeyeceğim vb.) cuma gününden önce bildirmelidir.. 2 hafta üst üste kilo bildirmeyen kişi diskalifiye olur. Diskalifiye olan yarışmacı bir daha hiçbir takımda yarışamaz.

3. Takımdan alıntıdır
13. Ay sonunda her üye ay başındaki kilosunun % 2 sini vermek zorundadır ( buda 57 kilo birisi için 1 kg 78 kg biri için 1, 5 kg ediyor ortalama ki bu bir ayda verilebilecek bir rakamdır)bu kuralı iki kez gerçeklestiremeyen üye diskalifiye edilecektir

14. 2 hafta üst üste kilo veremeyen bir sarı kart alir 2 sarı kartta diskalifiye edilir
Sarı kart sadece takım içi ilk üçe girilirse silinir
8.Takımdan alıntıdır
15-Her üye haftalık hedef belirlemeli ve hedefine ulaşmalıdır...%30 performans uygulamasında takımımızın ceza almaması için bu gerekli ve zorunludur... Cuma kilo bildiriminden sonra kilo veremeyen üye yada üyeler,ceza olarak diğer takımlara gidip,o hafta kilo veremediklerini,bundan pişman olduklarını belirteceklerdir.. özetle,kendilerini ifşa edeceklerdir.

3.Takımdan alıntıdır
16. Takım içerisinde herhangi bir siyasi konuşma, siyasi içerikli paylaşımda bulunma, din-dil-ırk-mezheple ilgili rencide edici taraf tutucu herhangi bir paylaşım kesinlikle yasaktir. Bu tür yaklaşımda bulunan üye diskalifiye edilecektir. Mezhep cemeat vb yorumlarda bulunulmayacaktır. Burasının zayıflamak için olduğu unutulmasın lütfen...

17.Uzun süre takıma uğrayamayacak durumda olan kişi mutlaka bildirmelidir. İzinli sayılacaktır. İzinli olmayan her üye için yukarıda belirtilen kurallar geçerlidir.

Son olarak
***13. takımdan alıntıdır***
Yukarıda belirtilen kurallarımız uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.

Bu menunu digerlerinden daha cok beğendim gayet basarili. Sanirim ekmegi birakmissin eger bundan sonra hic yemeyeceksen okey.ama kilo verince baslarsan fena olur. En azindan 1 dlm cavdar ekmegi falan eklesen ogunune hem hazmida kolaylaştırır.

Sahi 6. Takim kurallarina bi baksana ben pek begendim sence nasil katu ve kattii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…