Bitti canım yatmaya hazırlanıyorum bi yatamadım bavul hazırlamaktan hedefim 63 64 canım boyum 1.70 inşallah başarabilirim
dün başarılı geçti gülcan emin adımlarla ilerliyom yarını kazasız atlatmam lazım haftasonları mahvediyor beniSonunda gelebildim kizlar aksama kadar gezmekten evin yolunu bulamadm cok yoruldum ama guzelde oldu,diyette yalan oldu bugun neyse yarina aynen devam
HANIFE harikasin acik farkla 1.sin galiba canim
neSLIHAN. kacamaklari yapiyorsun sonra veremiyom diyorsun canim bu hafta ki PLAna uy tamammidir
DIDEM canim acil sifalar diliyorum sana ,uzman dr a gidiyorsun deglmi sakin ihmal etme,sen su aralar birak kiloyu falan beslenmene dikkat et neslihanin dedigi gibi tamam mi canim sunnetiniz hayirki olsun nice guzel yillarini gorursun insallah
ilKNUR naptin canim kilonu ogrenemedik,berRaya aldinizmi rapor
DEVRIM tebrikler canim,allah insallah bebIs nasip eder sana
SECIL iyice saldin kendini ne oldu sanakiz GERI DON ARAMIZA A
Kizlar menumu yazimda bana ceza verin bi
Sabah dirarda cok cesitli
1d peynir.3zeytin,yarim yumurtali ekmek,1sigara boregi,1patatesli borek,1sosis.1sucuk,bal,kaymak.recel.cikolata,domates,ceviz,salam,kayisi,2top ekmek . .ne yemisim ya
Ara
1bardak meyveli bitter cikolata
Ogle
Yarim doner ekmek
Ara
1kiraz
Aksam
1d ekmek ,7 izgara kanat
1lt su
menun çook abartılı değil ama evet az fazla olmuş bu gün dengele hemenbanada yardımcı olun ne olur..
banada yardımcı olun ne olur..
dün başarılı geçti gülcan emin adımlarla ilerliyom yarını kazasız atlatmam lazım haftasonları mahvediyor beni
menun çook abartılı değil ama evet az fazla olmuş bu gün dengele hemen
Bugunde yarilandi canim dikkat ettinmi tamamdir
Gunaydin kizlar iyi hafta sonlari olsun ins,ben bugun koye gidecem yarin solen var oraya gidecez anemlerle pek giremiycdm yani
iyi hafta sonları kızlar sabah 6 da kalktım eşimi yine turneye uğurladım
evet fıstıklar ben geldim ama sanırım benim sabah bi şokla attığım mesaj gelmemiş sabah telden atmıştım tartımın pili bitti sabah ve ben tartılamadım neyse pili çıkardım yanıma aldım ama o pilden bulamadım bunun için tartılamadım artık pili eşim alır yarın bu haftadan baya bi ümitliydim neyse pil gelince bende tartılırım..
Neslihan sen dediğin gibi o yaptığın listenin dışına çıkma haftaya kadar güzel kilolar verirsin benim haftaya kayınvalide görümce gelecekler bakalım hayırlsıı haftaya bi de düğün var daha kıyafet almam gerekiyor kendime ama hastane işlerinden fırsat bulup gidemedim neyse sağlık olsunda gerisi olur..
Gülcan tebrikler olsun gene bak ne güzel gitmiş gramda olsa vermek önemli alsak daha çok üzülürdük..
Hanife maşallah sana çok güzel hadi bakalım 70 e az kaldı ha gayret canım..
Seçil gelmemiş seçil nerdesin canım didemde bildirim yapmamış neyse hayırlsıı bekleyelim..
afiyet olsun canım bugünü atlatırsan devamı gelir haftasonu dikkat et oldumu..
canım tebrikler ama bu hafta katılımını hiç görmedim yoksa yanlışmı hatırlıyorum bıunun için seni listeye dahil edemem öteki aradaşlara haksızlık olmuş olur hergün katılı şart canım bir iki mesaj içinde olsa burası için vakit ayır derim ben.. mesela devruşum iki haftadır katılım yaptı ve bu hafta listede olacak..
tamam canım sen iyi ol sonra gene başlarsın rabbim acil şifa versin canım kendine dikkat et..
malesef sürekli katılamıyorum..ufak kızım var..onun için aktiviteler yemeği uykusu banyosu falan falan günümü fazlaca meşgul ediyor..e bide günde 3 saat e yakın yürüyüşlerim oluyo..listeye almasanızda canınız sağolsun herkese kolay gelsin...takibimde olcaksınız
İyiakşamlar kızlar
Menüm
Sabah:çokaz omlet 4-5 sucuk kar peyniri bir dilim /2 dilim ekmek domatez
Ara:yoğurt
Öğlen:bi kase mercimek çorbası
Akşam:bir köfte patlıcan közlenmiş bir kaşık pilav semizotu salatası yoğurtlu 2 lt su
İyiakşamlar kızlar
Menüm
Sabah:çokaz omlet 4-5 sucuk kar peyniri bir dilim /2 dilim ekmek domatez
Ara:yoğurt
Öğlen:bi kase mercimek çorbası
Akşam:bir köfte patlıcan közlenmiş bir kaşık pilav semizotu salatası yoğurtlu 2 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?