Canim gecmis olsun Allah damatligini da gostersin insallah..kac yasindaydi oglun..iyi geceler kızlar
ben çok kötüyüm bi türlü iyileşemiyorum öksürük hafifledi derken
şimdide boğaz ağrısı başladı çok kötü yutkunamıyorum çok
acıyo
kaç gündür giremiyorum eşim aniden izne ayrıldı haberim yoktu
bizde fırsatı değerlendirip oğlumu sünnet ettirdik onunla
uğraşıyoruz hiç durmuyo yeromde bi dakka ayır gözünü üstünden
hemen kanepelerin tepesinde hiç sakınmıyo kendini atlıyo zıplıyo
sürekli dikkat etmek gerekiyo yaralı olduğu için
ben oğlum iyileşene kadar giremem biraz daha eşimde evde
oğlum böyleyken kızAr diyede giremiyorum şimdi uyududa yazıyorum
ben hiç iyileşemicem heralde pes etmek üzereyim artık
Neslihan ilgin için merak ettiğin için çok teşekkür ederim canım
çok düşüncelisin bide bişy sorucam astım ilacı yapmış olabilirmi bogazımı böyle
sen kullanmışsınya bilgin vardır canım
neyse kızlar okursanız iyi olur başınızı ağrittim kusura bakmayın
Canim bak kendin de soyledin bu hafta cok kacamak yapmissin...gelecek hafta icin yaptogin plani uygula.bakalim..kacamaklari da unut..bakalim o zaman ne olacak..moralini bozma lutfen..haftaya her sey farkli olacak...kızlar günaydın. yok bu tartı bana 83 leri göstermemek için savaş açtı kesin. çok sıkıldım 84 görmekten yaaa
geçen haftaki durumlar şöleymiş
ilknur84 kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
kızlar 30.05.2014 tarihli yani bu ayın son bildirimine geldik..
ikitane birincimiz var
1. ddem89 60,6/1 kilo ---- ilknur84 69,500/1 kilo
2. neslihank4 84,7/700
3. gulcan32 56,9/500
kilo alanlar
anetam 76,700/+1100
secilsecil 73/+500
kızlar hepinizi çok çok tebrik ediyorum kilo veremeyenlerde üzülmesinler haftaya kadar daha çok dikkat edip daha güzel kilolar verirler..
hadi yeni gelenlere bi güzellik yapim listede değilsiniz ama yeni gelen sıralaması yapıcam sizlere..
yeni gelenler
devruşum 70,900/-1,600
rchell 103/-2,800
gizemyst 69,800/-2 kilo
kızlar sizleedi ayrı ayrı tebrik ediyorum vede şunları tekrarlamak isityorum katılımınızı bekliyorum menülerinizi hergn burada paylaşın sohbetlere katılın vede akşamları 9:45 çayınada bekliyoruz sizleri.
ben geçen hafta: 84,700
bu gün: 84,500
giden: -200
bu ne ya şaka gibi -200 bedenim bana neden direniyor neden aynı fikirde değiliz bu kilolar gitmeli artık 8 li rakamları bile hala inemedim ah nesli ah problem neki anlamadım. gençliğimde kilo verirken haftada 1 kilo giderdi.
neyse artık
dün annemi almaya otogara filan geldim uğrayamadım çaya dünki menüm
sabah: 1 haş.yum+1dlm peynir+ 2 tkş. ballı kaymak+1 tkş. avakado+domates yeşillik
ara: kiraz 1 kase+1 erik
öğle: 1 tabak kıymalı makarna ( ofiste doğru dürüs yemek pişmez oldu artık evden getireceğim)
ara: kiraz 1 kase+1 erik+2 yenidünya
akşam: 1 tabak haşlanmış köy tavuğu+2 dlm ekmek
ara: 1 kase kiraz+1 erik+1 cimcik leblebi+1 cimcik badem
1 saat spor: eliptik+lesli+step+yürüyüş . miks yaptım
Gunaydin kizlar disardayim bildirim yapim eve dontjnce yazarim
Gecen hafta 56.9
Bu hafta 56.3 dun 55.9dum ne oldu anlamadim
hanife süpersin waawww imrendim ne diyimKizlar hayirli cumalar..
bildirim yapayim evden cikacagim..
Gecen hafta..76.700
Bu hafta..75.000
Giden..1.700 gram:)
Gunaydin kizlar disardayim bildirim yapim eve dontjnce yazarim
Gecen hafta 56.9
Bu hafta 56.3 dun 55.9dum ne oldu anlamadim
evet fıstıklar ben geldim ama sanırım benim sabah bi şokla attığım mesaj gelmemiş sabah telden atmıştım tartımın pili bitti sabah ve ben tartılamadım neyse pili çıkardım yanıma aldım ama o pilden bulamadım bunun için tartılamadım artık pili eşim alır yarın bu haftadan baya bi ümitliydim neyse pil gelince bende tartılırım..
neslihan sen dediğin gibi o yaptığın listenin dışına çıkma haftaya kadar güzel kilolar verirsin benim haftaya kayınvalide görümce gelecekler bakalım hayırlsıı haftaya bi de düğün var daha kıyafet almam gerekiyor kendime ama hastane işlerinden fırsat bulup gidemedim neyse sağlık olsunda gerisi olur..
gülcan tebrikler olsun gene bak ne güzel gitmiş gramda olsa vermek önemli alsak daha çok üzülürdük..
hanife maşallah sana çok güzel hadi bakalım 70 e az kaldı ha gayret canım..
seçil gelmemiş seçil nerdesin canım didemde bildirim yapmamış neyse hayırlsıı bekleyelim..
geçmiş olsun canım sen bak işine gelince yaparsın
tatlım hiç hatırlamıyorum böle bi durum yaşadımmı ben kullandığımda 20 li yaşlardaydım. alerjik astımdım. antalya ya üniversiteye gelince 1 sene içersinde düzeldim. buranın nemli havası bana iyi geldi. izmire gittiğim zaman saman nezlem artar mesela hala oranın havası yaramaz bana. bak canım sen içtiğin suyun 1 litresini sıcağa yakın iç azar azar yudum yudum. kaliteli bal bulursan onuda ekle suya. özellikle öksürük nöbetlerinde hemen 2 bardak su iç. peki bağışıklığını güçlendirmek için takviye alıyormusun mutlaka almalısın kendi kendine geçmez bu hastalık. ilaçta çare olmaz çare sensin ve rabbimin verdiği aklın. saraçoğlundan propolis takviyesi kullan 3 ay en az bide sölemiştim belki çörek otunu hergün taze olarak minik değirmenler var öğüt her sabah 1 çaykaşığı iç. ben yazıyorum ama sen kullanmazsan sadece burada kalır. tek çaren şu çöken bağışıklığını kaldırmak ayağa. astım,alerji=çökmüş bağışıklık
bu hafta kaçamaklar fazlaydı detoks anca onu kurtardı canım. zaten bedenim herkopan 1 gram yağa karşı benle savaş halinde.hemen yerine koyuyor her kaçamakta. ben bu hafta başka bişi denicem düşünüyorum bakalım. bi kendime ve kilolarıma çare olamadım ya of yaaa
afiyet olsun canım bugünü atlatırsan devamı gelir haftasonu dikkat et oldumu..işallah yapıcam canım bu gün öğlen taz.fasulye haşladım yoğurtla naneledim 1,5 dlm çavdar ekmekle + sadece 1 kaşık kıymalı bulgurdan tattım biraz acıktım ama arada çiğ badem yerim o tok tutar beni akşama kadar artık.
canım tebrikler ama bu hafta katılımını hiç görmedim yoksa yanlışmı hatırlıyorum bıunun için seni listeye dahil edemem öteki aradaşlara haksızlık olmuş olur hergün katılı şart canım bir iki mesaj içinde olsa burası için vakit ayır derim ben.. mesela devruşum iki haftadır katılım yaptı ve bu hafta listede olacak..geçen hafta 103
bu hafta 101.6
grama bile razıyken iyim yaa :)) üstelik yağış nedeniyle yürüyüşlerimde free varken...
inanın şu an sağlığımdan başka bişey düşünemiyorum kızlar gerçekten çok kötüyüm iyileşince devam edicem
hanife süpersin waawww imrendim ne diyim
süpersin daha ne olacak sen artık hızlı kilo veremezsin zaten iyide olmaz haftada 600-700 normal canım verdin verdin acelene ne gidecek dur bi. darısı başıma
evet fıstıklar ben geldim ama sanırım benim sabah bi şokla attığım mesaj gelmemiş sabah telden atmıştım tartımın pili bitti sabah ve ben tartılamadım neyse pili çıkardım yanıma aldım ama o pilden bulamadım bunun için tartılamadım artık pili eşim alır yarın bu haftadan baya bi ümitliydim neyse pil gelince bende tartılırım..
neslihan sen dediğin gibi o yaptığın listenin dışına çıkma haftaya kadar güzel kilolar verirsin benim haftaya kayınvalide görümce gelecekler bakalım hayırlsıı haftaya bi de düğün var daha kıyafet almam gerekiyor kendime ama hastane işlerinden fırsat bulup gidemedim neyse sağlık olsunda gerisi olur..
gülcan tebrikler olsun gene bak ne güzel gitmiş gramda olsa vermek önemli alsak daha çok üzülürdük..
hanife maşallah sana çok güzel hadi bakalım 70 e az kaldı ha gayret canım..
seçil gelmemiş seçil nerdesin canım didemde bildirim yapmamış neyse hayırlsıı bekleyelim..
teşekkür ederim valla ben de çok mutlu oldum:) devamı gelir inşallah..bir ileri bir geri oluyor:)inanın şu an sağlığımdan başka bişey düşünemiyorum kızlar gerçekten çok kötüyüm iyileşince devam edicem
hadi kolay gelsin canım tebrikler..Kızlar selam bugün işyerinde okadar yoğundum ki yazamadım size yarında eşim turneye gidiyo ewe gidip yemek yapıp daha bavul hazırlıcam bide ütü var bolca tabii ondan size yolda yazıyorum.geçen hafta 70.90 dım bu hafta 69.800...herkeze bol diyetli hafta sonları:))
teşekkür ederim valla ben de çok mutlu oldum:) devamı gelir inşallah..bir ileri bir geri oluyor:)
hadi kolay gelsin canım tebrikler..
Tatlim kapsulude var sivi ekstratida var ben ekstrati öneririm ister marnkiden al ister saracoglundan al.balinida ordan al kullanimi hakkinda detayi telefon actiginda ve urunle birlikte gonderirler. Balikyagi da kullanmanda fayda var ek olarak bu donem biraz yukle kendine. Hatta ne kullanman gerektigini telfonlada arayip sorarsin hangisinden alisveris tercih edersen.astimim var doktorunuza danisabilirmiyim de doktorada bagliyorlar marankide.bu propolis ne kapsülmü damlamı bilgi verirmisin biraz araştırdım hangisi anlamadım çörekotunu aldım canım kullanıyorum aktarda varmış hakiki bal ondanda alıcam
ilgin için tekrar teşekkürler canım propolis sen kullandınmı canım biraz bilgi ver bende alayım canım nolur
Arada ugra sesini duyur gerisini bosver.bizi birakma haaainanın şu an sağlığımdan başka bişey düşünemiyorum kızlar gerçekten çok kötüyüm iyileşince devam edicem
Kızlar selam bugün işyerinde okadar yoğundum ki yazamadım size yarında eşim turneye gidiyo ewe gidip yemek yapıp daha bavul hazırlıcam bide ütü var bolca tabii ondan size yolda yazıyorum.geçen hafta 70.90 dım bu hafta 69.800...herkeze bol diyetli hafta sonları:))
Selam kızlar bugün müthiş bir kosturmaca içindeydim misafirlerim vardı komşular geldi oturduk kahve faslı. Bu sabah neden bilmiyorum 73.8 çıktım. Geçen hafta 73 800 gr artidayim.neler oluyo anlamıyorum artık fenalık geldi regl olucam ondan mı bilmiyorum ama ümitsiz vaka olmaya doğru gidiyorum pes edicem galiba.gecmisi bile okuyamadim daha kilo veren kızlar hepinizi tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?