• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

İlknurcum sporla ugrasmasi hem sagligi hem de sosyal gelisimi icin cok iyi olacak...
Gulcancim super gitmis canim ya masallah..yarin birincimiz belli o zaman...valla arkadasimin bebegi de gece cok uyaniyor uyumuyor gecen gun doktora gittiler..tum tahlilleri temiz cikti idrara falan bakmislar..doktor dis cikaracaklari zaman oyle yaparlar demis..sizin azilar cikti mi..
Devrimcim cok sevindim..esimin kuzeninin 9 yildir olmiyordu...dusukleri olmustu cok...en son bu doktora gittiler..simdi prensesimiz kucagimizda cok sukur..darisi basina..

Kizlar dun yazmayi unuttum...yarim saat hic durmadan dans ettik aksam esim ve bebisle:) sonra da yarim saat zumba yaptim..nasil terledim anlatamam..evde oldugumda yapmaya calisacagim..tabi esimin de olmasi lazkm yoksa yagiz durmuyor bacaklarima yapisiyor:)
Ve bu saat ilk defa 74lu rakamlari gordum..bakalim bugun dengeli yemem lazim..

canım 1. olamam heralde cünkü bugün saglam yedimya dısardaydık bi ara yemekte hesap yapmaya basladım kalori olarak eşimde kızdı ama ekmegi abartmamaya calıstım..hadi bakalm yarına güzel sonuc alırsın inşallah

oh oh süpermiş ben bu gün yapacaktım ama vazcaydım. dün köyden kiraz geldi az yemek bol kirazla biraz beden temizliği yapacam hazır kiraz varken.
buda bi nevi detoks sayılır bakalım ben gene yarına çoook ümitsizim

bugün dengeleseydin canım..bende kiraz aldım bugün sezonu gecene kadar yiyelim sen önerdiysen vardır bi bildigin :34:

hayırlı akşamalar kızlar kaç gündür menülerimi yazamadım akşamları gelemedim şimdi fırsat bulmuşken yazim aslında sabahda yazabilirdim ama neyse birdahakine sabahları yazarım akşam gelmediğim zamanlarda..

sabah
tost kaşar sucuk domatesli

ara
2 tane salatalık

öğlen
yarım sade gözleme
10 sarma

akşam
1 kupa sütlü türk kahvesi

suyu 2.5 litreye tamamlarım

afiyet olsun aksam a dengelemişssin canımım

canım 1. olamam heralde cünkü bugün saglam yedimya dısardaydık bi ara yemekte hesap yapmaya basladım kalori olarak eşimde kızdı ama ekmegi abartmamaya calıstım..hadi bakalm yarına güzel sonuc alırsın inşallah

bugün dengeleseydin canım..bende kiraz aldım bugün sezonu gecene kadar yiyelim sen önerdiysen vardır bi bildigin :34:

afiyet olsun aksam a dengelemişssin canımım

gülca nasılsın canım serra nasıl

kızlarr iyi aksamlar kızımı gösterdim dr a şükür bi sorunu yok ama 4 tane azı dişleri kabarmıs o yüzddenmiş uykusuzlugu baya uzun sürecek inşallah biran önce cıkarda rahatlar yavrumm,sonra pazara gittim kendime bi esofman altı aldım satıcı bana 36 beden verdi cok mutlu oldum cünkü uzun zamandır kendime birsey almıyordum ilk aldıgımda bu bedende olunca cok sevindimm,,ordan cıktık yemek yedik sonra göl kenarında gezdik enerji doldum yani bugün .menümü yazım
sabah
2 d ekmek,1 d peynir.2 zeytin
ara
1 sb süt.1 incir
aksam
alinazik kebap pidelerinin yarısını yedim ,salata,salgam
2 lt icecem suyu,yürüyüs yapmıs oldum yemegi 4 gibi yedik suan acım eridi en azından yediklerim

kızlarr iyi aksamlar kızımı gösterdim dr a şükür bi sorunu yok ama 4 tane azı dişleri kabarmıs o yüzddenmiş uykusuzlugu baya uzun sürecek inşallah biran önce cıkarda rahatlar yavrumm,sonra pazara gittim kendime bi esofman altı aldım satıcı bana 36 beden verdi cok mutlu oldum cünkü uzun zamandır kendime birsey almıyordum ilk aldıgımda bu bedende olunca cok sevindimm,,ordan cıktık yemek yedik sonra göl kenarında gezdik enerji doldum yani bugün .menümü yazım
sabah
2 d ekmek,1 d peynir.2 zeytin
ara
1 sb süt.1 incir
aksam
alinazik kebap pidelerinin yarısını yedim ,salata,salgam
2 lt icecem suyu,yürüyüs yapmıs oldum yemegi 4 gibi yedik suan acım eridi en azından yediklerim

canım erken yemişsin şimdiye kadar erimiştir meraklanma yarın sabaha güzel sonuç alırsın ben bu hafta fazla su tüketemedim sürekli dışarıda olduğumdan birtek bugün güzel içtim evdeydim.. evde olunca herşey düzenli oluyordu dışarıda olunca eve geç geliyorsun haliyle geç yiyip içiyorsun..

cok sükür canımm iyiyiz serra uyudu az önce ,,birazdan uyanır surup verdim inş rahat uyur umuyorum sen nasılsın canım berrayla napıyorsunuz bakim:55:

azı dişleri çıkınca rahatlar baya canım.. biz iyiyiz hamd olsun berrayla oyna kalk otur sinirlen gül geç böyle gidiyor bakalım yarın çocuk doktoruna sağlık raporu almaya gidicez birlikte bakalım neler isticek küçük hanım:24::24:

canım erken yemişsin şimdiye kadar erimiştir meraklanma yarın sabaha güzel sonuç alırsın ben bu hafta fazla su tüketemedim sürekli dışarıda olduğumdan birtek bugün güzel içtim evdeydim.. evde olunca herşey düzenli oluyordu dışarıda olunca eve geç geliyorsun haliyle geç yiyip içiyorsun..

sen detoks diyordun genemi olmadı canım.evet bende dısarda cok içemiyorum baska seylerle ugrasmaktan..yarında gezmeye gidecez bakalım napacam.inşallah sabaha bugünkü sonucu alsam cok sevinecem,,ben birde limonata detoksu ögrendim dün tv den duydunmu sen

azı dişleri çıkınca rahatlar baya canım.. biz iyiyiz hamd olsun berrayla oyna kalk otur sinirlen gül geç böyle gidiyor bakalım yarın çocuk doktoruna sağlık raporu almaya gidicez birlikte bakalım neler isticek küçük hanım:24::24:

aynen canım bütün duyguları yasıyoruz degilmi bu kızlarla,,saglık raporu ne için canım ?

sen detoks diyordun genemi olmadı canım.evet bende dısarda cok içemiyorum baska seylerle ugrasmaktan..yarında gezmeye gidecez bakalım napacam.inşallah sabaha bugünkü sonucu alsam cok sevinecem,,ben birde limonata detoksu ögrendim dün tv den duydunmu sen
o nasıl bişeymiş canım limonata detoksunu ilk defa duydum..
aynen canım bütün duyguları yasıyoruz degilmi bu kızlarla,,saglık raporu ne için canım ?

evet yaa kız annesi olmak çok güzel.. kick boksa göndericem ya rapor olmadan almıyorlar sağlık merkezlerinde vermiyorlar çocuk doktoruna götürücem..

bu arada gülcan evet detoks gene olmadı ben diyorum detoks yapıcamı dememeliyim biranda karar verip yapmam gerekiyor..

o nasıl bişeymiş canım limonata detoksunu ilk defa duydum..

internete yazınca cıkıyo canım içine marmalet falan katılıyo aralardada yesil elma veya leblebi falan dün izledim bende

evet yaa kız annesi olmak çok güzel.. kick boksa göndericem ya rapor olmadan almıyorlar sağlık merkezlerinde vermiyorlar çocuk doktoruna götürücem..

bu arada gülcan evet detoks gene olmadı ben diyorum detoks yapıcamı dememeliyim biranda karar verip yapmam gerekiyor..

anladım canım korkoyormu dr dan gönlünü yapacan o zaman annesi..bundan sonra evde olursan yaparsın canım detoksu

ben cıkıyorum kızlar yerimi secile bırakıyorum :) eşim kısır istedi onu yapacam gene ugrarım kız uyursa

anladım canım korkoyormu dr dan gönlünü yapacan o zaman annesi..bundan sonra evde olursan yaparsın canım detoksu
korkumuzu atlattık canım ama alışveriş merkezinin önünden geçerken bieşyler görecek isticek kesin ama olsun götürürüm..
ben cıkıyorum kızlar yerimi secile bırakıyorum :) eşim kısır istedi onu yapacam gene ugrarım kız uyursa

tamam canım hayırlı akşamalr olsun afiyet olsun benimde canım mercimek köftesi istiyor belki yarın yapıcam..

Kizlar selam..telefondan.gieiyoeum yine sitede sorun var tum mesajlar gorunmuyor ve alinti yapilmiyor ..
Menumu yazayim..gece bilgisayardan okurum..

Sabah..
1 dilim peynir..4 ceviz..recel...zeytin..2 dilim cavdar ekmegi..
Ara..6 kucuk rulokat..cay..
Aksam..bir tabak nohut yemegi..bir kase salata..bir bucuk dilim cavdar ekmegi..
ARA..
Bir turk kahvesi...

Yemegimi 5e dogru yedim...eve gidince salata yiyebilirim biraz..

iyi geceler kızlar

ben çok kötüyüm bi türlü iyileşemiyorum öksürük hafifledi derken
şimdide boğaz ağrısı başladı çok kötü yutkunamıyorum çok
acıyo

kaç gündür giremiyorum eşim aniden izne ayrıldı haberim yoktu
bizde fırsatı değerlendirip oğlumu sünnet ettirdik onunla
uğraşıyoruz hiç durmuyo yeromde bi dakka ayır gözünü üstünden
hemen kanepelerin tepesinde hiç sakınmıyo kendini atlıyo zıplıyo
sürekli dikkat etmek gerekiyo yaralı olduğu için

ben oğlum iyileşene kadar giremem biraz daha eşimde evde

oğlum böyleyken kızAr diyede giremiyorum şimdi uyududa yazıyorum

ben hiç iyileşemicem heralde pes etmek üzereyim artık
Neslihan ilgin için merak ettiğin için çok teşekkür ederim canım
çok düşüncelisin bide bişy sorucam astım ilacı yapmış olabilirmi bogazımı böyle

sen kullanmışsınya bilgin vardır canım

neyse kızlar okursanız iyi olur başınızı ağrittim kusura bakmayın

iyi geceler kızlar

acıyo

gözünüz aydın canım allah askerliğini düğününüde göstersin inşallah..

canım çok geçmiş olsun bence sen birdaha bi doktora git bu böyle olmıcak belki başka bişeydir yada dediğin gibi astım ilacı böyle yaptı inşallah biran önce toparlanırsın tekrar çok geçmiş olsun..

hayırlı cumalar fıstıklar ben bugün kızımı doktora götürücem ne zaman gelirim bilemşyorum ama gelince hemen topiğe uğrarım ve listeyi yaparım :54:

kızlar günaydın. yok bu tartı bana 83 leri göstermemek için savaş açtı kesin. çok sıkıldım 84 görmekten yaaa

geçen haftaki durumlar şöleymiş

ilknur84 kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
kızlar 30.05.2014 tarihli yani bu ayın son bildirimine geldik..

ikitane birincimiz var
1. ddem89 60,6/1 kilo ---- ilknur84 69,500/1 kilo

2. neslihank4 84,7/700

3. gulcan32 56,9/500

kilo alanlar
anetam 76,700/+1100
secilsecil 73/+500

kızlar hepinizi çok çok tebrik ediyorum kilo veremeyenlerde üzülmesinler haftaya kadar daha çok dikkat edip daha güzel kilolar verirler..

hadi yeni gelenlere bi güzellik yapim listede değilsiniz ama yeni gelen sıralaması yapıcam sizlere..

yeni gelenler

devruşum 70,900/-1,600
rchell 103/-2,800
gizemyst 69,800/-2 kilo

kızlar sizleedi ayrı ayrı tebrik ediyorum vede şunları tekrarlamak isityorum katılımınızı bekliyorum menülerinizi hergn burada paylaşın sohbetlere katılın vede akşamları 9:45 çayınada bekliyoruz sizleri.

ben geçen hafta: 84,700
bu gün: 84,500
giden: -200
:50: :50: :50: :50: bu ne ya şaka gibi -200 bedenim bana neden direniyor neden aynı fikirde değiliz bu kilolar gitmeli artık 8 li rakamları bile hala inemedim ah nesli ah problem neki anlamadım. gençliğimde kilo verirken haftada 1 kilo giderdi.

neyse artık
dün annemi almaya otogara filan geldim uğrayamadım çaya dünki menüm
sabah: 1 haş.yum+1dlm peynir+ 2 tkş. ballı kaymak+1 tkş. avakado+domates yeşillik
ara: kiraz 1 kase+1 erik
öğle: 1 tabak kıymalı makarna ( ofiste doğru dürüs yemek pişmez oldu artık evden getireceğim)
ara: kiraz 1 kase+1 erik+2 yenidünya
akşam: 1 tabak haşlanmış köy tavuğu+2 dlm ekmek
ara: 1 kase kiraz+1 erik+1 cimcik leblebi+1 cimcik badem
1 saat spor: eliptik+lesli+step+yürüyüş . miks yaptım

hayırlı cumalar fıstıklar ben bugün kızımı doktora götürücem ne zaman gelirim bilemşyorum ama gelince hemen topiğe uğrarım ve listeyi yaparım :54:
geçmiş olsun canım sen bak işine gelince yaparsın

iyi geceler kızlar

acıyo

tatlım hiç hatırlamıyorum böle bi durum yaşadımmı ben kullandığımda 20 li yaşlardaydım. alerjik astımdım. antalya ya üniversiteye gelince 1 sene içersinde düzeldim. buranın nemli havası bana iyi geldi. izmire gittiğim zaman saman nezlem artar mesela hala oranın havası yaramaz bana. bak canım sen içtiğin suyun 1 litresini sıcağa yakın iç azar azar yudum yudum. kaliteli bal bulursan onuda ekle suya. özellikle öksürük nöbetlerinde hemen 2 bardak su iç. peki bağışıklığını güçlendirmek için takviye alıyormusun mutlaka almalısın kendi kendine geçmez bu hastalık. ilaçta çare olmaz çare sensin ve rabbimin verdiği aklın. saraçoğlundan propolis takviyesi kullan 3 ay en az bide sölemiştim belki çörek otunu hergün taze olarak minik değirmenler var öğüt her sabah 1 çaykaşığı iç. ben yazıyorum ama sen kullanmazsan sadece burada kalır. tek çaren şu çöken bağışıklığını kaldırmak ayağa. astım,alerji=çökmüş bağışıklık

Niye umitsizsin canim detoks yaptin ya bu hafta zaten..siz ayda en fazla iki kez yapilir fazlasi zararli demistiniz..zaten ara ver biraz..
bu hafta kaçamaklar fazlaydı detoks anca onu kurtardı canım. zaten bedenim herkopan 1 gram yağa karşı benle savaş halinde.hemen yerine koyuyor her kaçamakta. ben bu hafta başka bişi denicem düşünüyorum bakalım. bi kendime ve kilolarıma çare olamadım ya of yaaa

kızlar düşündüm ve sonunda kendime bu haftayı haşlanmış sebze ve kurubaklagil haftası ilan ettim.
özetle şöyele uygulayacağım:

3 gün kahvaltımı yulaf ezmesi+kuru meyve+badem ceviz+yoğurtla yapacağım. 4 gün klasik kahvaltı

öğle ızgara et türü 1 dlm ekmekle veya kurubaklagil yemeği

özellikle akşamları haşlanmış sebzeyi yada kurubaklagili yoğurtla ve 1-1,5 dlm ekmekle tüketeceğim.

şimdi kendime günlük menude yazıp akşam buzlabına asıcam ne yazıyorsa onu yicem. bu hafta gezmece davete gitmece yok. :26: :26: :26:

nesli artık kendine gel ne olur şu 8 lerden bi kurtul ya :47: :47: :47: :47: :47: :47: ha gayret yaaa :4: :4: :4: :4: :4: :4: :4:
:4: :4: :4: :4: :4: :4: :4: :4: :4:

Back