İlknurcum sporla ugrasmasi hem sagligi hem de sosyal gelisimi icin cok iyi olacak...
Gulcancim super gitmis canim ya masallah..yarin birincimiz belli o zaman...valla arkadasimin bebegi de gece cok uyaniyor uyumuyor gecen gun doktora gittiler..tum tahlilleri temiz cikti idrara falan bakmislar..doktor dis cikaracaklari zaman oyle yaparlar demis..sizin azilar cikti mi..
Devrimcim cok sevindim..esimin kuzeninin 9 yildir olmiyordu...dusukleri olmustu cok...en son bu doktora gittiler..simdi prensesimiz kucagimizda cok sukur..darisi basina..
Kizlar dun yazmayi unuttum...yarim saat hic durmadan dans ettik aksam esim ve bebisle:) sonra da yarim saat zumba yaptim..nasil terledim anlatamam..evde oldugumda yapmaya calisacagim..tabi esimin de olmasi lazkm yoksa yagiz durmuyor bacaklarima yapisiyor:)
Ve bu saat ilk defa 74lu rakamlari gordum..bakalim bugun dengeli yemem lazim..
canım 1. olamam heralde cünkü bugün saglam yedimya dısardaydık bi ara yemekte hesap yapmaya basladım kalori olarak eşimde kızdı ama ekmegi abartmamaya calıstım..hadi bakalm yarına güzel sonuc alırsın inşallah
oh oh süpermiş ben bu gün yapacaktım ama vazcaydım. dün köyden kiraz geldi az yemek bol kirazla biraz beden temizliği yapacam hazır kiraz varken.
buda bi nevi detoks sayılır bakalım ben gene yarına çoook ümitsizim
bugün dengeleseydin canım..bende kiraz aldım bugün sezonu gecene kadar yiyelim sen önerdiysen vardır bi bildigin
hayırlı akşamalar kızlar kaç gündür menülerimi yazamadım akşamları gelemedim şimdi fırsat bulmuşken yazim aslında sabahda yazabilirdim ama neyse birdahakine sabahları yazarım akşam gelmediğim zamanlarda..
sabah
tost kaşar sucuk domatesli
ara
2 tane salatalık
öğlen
yarım sade gözleme
10 sarma
akşam
1 kupa sütlü türk kahvesi
suyu 2.5 litreye tamamlarım
afiyet olsun aksam a dengelemişssin canımım