- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
geldim canım
ben sana cevap yazıyorumda hep sen okumuyosun galiba canım evet becerebiliyorum artık canım çok sağol
evet et sote akşam akşam olmamış cacıkla birlikte şişkinlik yapmıştır.kızlar bugün öglen kalktım cünkü gece uyuyamadık kızla ee öyle oluncada sabaha karsı uyuduk..biraz yürüyüs yaptık ögleden sonrada iyi geldi,akasam yediklerim beni cok sısırdı yazayım hemen
sabah gec oldu
2 d ekmek,sucuklu yumurta,1 d peynir,2 zwytin
ara
1 f süt.1 incir
ara
15 cubuk kraker
aksam
3 d ekmek,1 tabak et sote,cacık
2 lt su,20 dakka yürüyüş
aaa bilmiyordum devrim ne iş yapıyorsun sahi çocuk varmı evlimisin. yazmışsındır ama yeniydin ya aklımda kalmamış.Tamam canım ben çalışıyorum buarada sabah 8 de ayaktayım:))))
Cumaya inşallah canım 71 leri görürüm kaç haftadır bir ileri bir geri bi kilo vermeye başlasam tekrar gerisi gelicek sanki ama bakalım artık
.
evet et sote akşam akşam olmamış cacıkla birlikte şişkinlik yapmıştır.
etle beraber süt yoğurt ürünü tüketmeyin kızlar eti miğdede çürütüyor hiç bi faydası kalmıyor
çöp oluyor. misal miğde eti hazmetmek için en yüksek asidi salgılıyor bu yüksek asit süt ürünlerini direk çürütüyor dolayısı ile etide kullanılmaz hale getiriyor hani yemek yerken bunlarıda düşünmek lazım bedeni beslemek adına. etle çiğ sebze salata tüketmek çoook daha iyi. gene konuşmadan geçemedim.bu kadar çok şey biliyorum ama bi zayıflayamadım
aaa bilmiyordum devrim ne iş yapıyorsun sahi çocuk varmı evlimisin. yazmışsındır ama yeniydin ya aklımda kalmamış.
seçil bu hafta bende 83 ü görmek istiyorum.
ha gayret nesliiiiii 833333333..... ha gayret seçilllll 711111111....
evet kızlar yeşil çayı unutuyorum içmeyi
ben gibi unutanlara ısmarladım gittiii
Eki Görüntüle 1142544
Valla niyetine girdiysen yap canım rahatlatır birazGünaydııınn kızlarr ben bugün çok şişmiş hissediyorum kendimi detoks mu yapsam yaaa
wawwwww ne çok izmirli olduk bende izmirliyim doğma büyüme. aslen amasya lıyım. şimdi alanyada yaşıyorumYok canım çocuğum nasipse bu sene istiyoruz 3 yıllık evliyim 27 yaşındayım samsun devlet opera ve balesinde çalışıyorum izmirliyim yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim:)))))
Günaydın fıstıklar yoksa tunaydin mi diyim saat kaç olmuş boş duymadım ama Kağan ı okula bıraktım spor salonuna indim yürüdüm bisiklet çevirdim komsuda kahve içtim eve geldim çamaşır katladım.simdi giyinip Kağan ı okuldan alicam sonra eve gelip evi supurucem ay yazarken yoruldum
wawwwww ne çok izmirli olduk bende izmirliyim doğma büyüme. aslen amasya lıyım. şimdi alanyada yaşıyorum
seçilll kız bende senden imrendim bu gün ayrancıyım :) ilk çorbamı içiyom hazırladım hadi hayırlısı.sabah gene az bi artı çıktım canım sıkıldı yapam dedim.kısmetse perşembe akşamda yapacam bakalım
Günaydııınn kızlarr ben bugün çok şişmiş hissediyorum kendimi detoks mu yapsam yaaa
wawwwww ne çok izmirli olduk bende izmirliyim doğma büyüme. aslen amasya lıyım. şimdi alanyada yaşıyorum
seçilll kız bende senden imrendim bu gün ayrancıyım :) ilk çorbamı içiyom hazırladım hadi hayırlısı.sabah gene az bi artı çıktım canım sıkıldı yapam dedim.kısmetse perşembe akşamda yapacam bakalım
cancazım ne kadar fark etti detoksdünden bugüne.. saçlar güzel oldu değişiklik oldu ikimizede ekinelim koyarım foto canım..Aynen canım hadi bu öğün olarak yiyeyim falan derken detoks oldu devam ettim bende bu hafta bir gün daha yapmayı düşünüyorum belki yarın bilemiyorum karar vermedim.bu sabah tartı beni üzdü detoks şart olmuştu yani.bir gün daha yaparsam belki 71 leri görürüm cumaya.saclar nasıl oldu canım foto koyarsin artık merak ettim
ikinciye kızın olur inşallah canım..evet canım genelde çorba diyetisyenden kalma alışkanlık
maşallah seçilcim süper gidiyorsun canım
afiyet olsun canım bende dün 4 kare bitter yedim nasıl özlemişim
bende kızım olsun çok istemiştim canım
görürsün canım çok güzel gidiyorsun maşallah
afiyet olsun canım menü güzel
kız neslihan fıstık gibisin maşallah kız tu tu
darısı başına canım serra bıraz büyüsün herşeyi analı kızlı birlikte yaparsınız çok keyifli oluyor..harikasın canım cumaya 1,miz belli gibi..izmiri bende soludum cok özlüyorum yaa
az kaldı canım işlerde yeniden cıkıyor ya bitmek bilmedi,sen nassılsın güller içinde ne güzel cıkmısın
ayy analı kızlı güle güle kullanın saclarınızı canım
güzel menü aksamda cok hafif yiyorsun bende becerebilsem öyle
iyi yapmıssın canım erirtmişindir artıkın
gecmiş olsun canımm..detoksla cok iyi yapmıssın
tesekkürler canım kendinden baskası seni motive edemez önce kendi düşüncelerin inşallah basarıssın
güze olmus menü
frigolada neymiş ilk defa duydum tatlı heralde ama menü güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?