• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

kızlar bugün öglen kalktım cünkü gece uyuyamadık kızla ee öyle oluncada sabaha karsı uyuduk..biraz yürüyüs yaptık ögleden sonrada iyi geldi,akasam yediklerim beni cok sısırdı yazayım hemen
sabah gec oldu
2 d ekmek,sucuklu yumurta,1 d peynir,2 zwytin
ara
1 f süt.1 incir
ara
15 cubuk kraker
aksam
3 d ekmek,1 tabak et sote,cacık
2 lt su,20 dakka yürüyüş
evet et sote akşam akşam olmamış cacıkla birlikte şişkinlik yapmıştır.

etle beraber süt yoğurt ürünü tüketmeyin kızlar eti miğdede çürütüyor hiç bi faydası kalmıyor
çöp oluyor. misal miğde eti hazmetmek için en yüksek asidi salgılıyor bu yüksek asit süt ürünlerini direk çürütüyor dolayısı ile etide kullanılmaz hale getiriyor hani yemek yerken bunlarıda düşünmek lazım bedeni beslemek adına. etle çiğ sebze salata tüketmek çoook daha iyi. gene konuşmadan geçemedim.:34: :34: :34: bu kadar çok şey biliyorum ama bi zayıflayamadım :52: :52: :52:

Tamam canım ben çalışıyorum buarada sabah 8 de ayaktayım:))))
aaa bilmiyordum devrim ne iş yapıyorsun sahi çocuk varmı evlimisin. yazmışsındır ama yeniydin ya aklımda kalmamış.

Cumaya inşallah canım 71 leri görürüm kaç haftadır bir ileri bir geri bi kilo vermeye başlasam tekrar gerisi gelicek sanki ama bakalım artık
.

seçil bu hafta bende 83 ü görmek istiyorum.
ha gayret nesliiiiii 833333333..... ha gayret seçilllll 711111111....
evet kızlar yeşil çayı unutuyorum içmeyi
ben gibi unutanlara ısmarladım gittiii
$10003432_650867154961309_1713781865_n.jpg

evet et sote akşam akşam olmamış cacıkla birlikte şişkinlik yapmıştır.

etle beraber süt yoğurt ürünü tüketmeyin kızlar eti miğdede çürütüyor hiç bi faydası kalmıyor
çöp oluyor. misal miğde eti hazmetmek için en yüksek asidi salgılıyor bu yüksek asit süt ürünlerini direk çürütüyor dolayısı ile etide kullanılmaz hale getiriyor hani yemek yerken bunlarıda düşünmek lazım bedeni beslemek adına. etle çiğ sebze salata tüketmek çoook daha iyi. gene konuşmadan geçemedim.:34: :34: :34: bu kadar çok şey biliyorum ama bi zayıflayamadım :52: :52: :52:

aaa bilmiyordum devrim ne iş yapıyorsun sahi çocuk varmı evlimisin. yazmışsındır ama yeniydin ya aklımda kalmamış.

seçil bu hafta bende 83 ü görmek istiyorum.
ha gayret nesliiiiii 833333333..... ha gayret seçilllll 711111111....
evet kızlar yeşil çayı unutuyorum içmeyi
ben gibi unutanlara ısmarladım gittiii
Eki Görüntüle 1142544

Yok canım çocuğum nasipse bu sene istiyoruz 3 yıllık evliyim 27 yaşındayım samsun devlet opera ve balesinde çalışıyorum izmirliyim yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim:)))))

Günaydın fıstıklar yoksa tunaydin mi diyim saat kaç olmuş boş duymadım ama Kağan ı okula bıraktım spor salonuna indim yürüdüm bisiklet çevirdim komsuda kahve içtim eve geldim çamaşır katladım.simdi giyinip Kağan ı okuldan alicam sonra eve gelip evi supurucem ay yazarken yoruldum:9:

Yok canım çocuğum nasipse bu sene istiyoruz 3 yıllık evliyim 27 yaşındayım samsun devlet opera ve balesinde çalışıyorum izmirliyim yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim:)))))
wawwwww ne çok izmirli olduk bende izmirliyim doğma büyüme. aslen amasya lıyım. şimdi alanyada yaşıyorum

Günaydın fıstıklar yoksa tunaydin mi diyim saat kaç olmuş boş duymadım ama Kağan ı okula bıraktım spor salonuna indim yürüdüm bisiklet çevirdim komsuda kahve içtim eve geldim çamaşır katladım.simdi giyinip Kağan ı okuldan alicam sonra eve gelip evi supurucem ay yazarken yoruldum:9:

seçilll kız bende senden imrendim bu gün ayrancıyım :) ilk çorbamı içiyom hazırladım hadi hayırlısı.sabah gene az bi artı çıktım canım sıkıldı yapam dedim.kısmetse perşembe akşamda yapacam bakalım

wawwwww ne çok izmirli olduk bende izmirliyim doğma büyüme. aslen amasya lıyım. şimdi alanyada yaşıyorum

seçilll kız bende senden imrendim bu gün ayrancıyım :) ilk çorbamı içiyom hazırladım hadi hayırlısı.sabah gene az bi artı çıktım canım sıkıldı yapam dedim.kısmetse perşembe akşamda yapacam bakalım

Yap canım yap faydası oluyo bende perşembe yaparım belki tekrar iki gün ardarda yoruyo beni kafama eserse yapicam.ben karbonatlı su içmeyi düşünüyorum bu ara 2 litre suyun içine bir silme çay kaşığı karbonat ekliyosun gün içinde tuketiyosun.bi de ayrıca 1 litrede normal su iciyosun.yarin başlarım sanırım

Günaydııınn kızlarr ben bugün çok şişmiş hissediyorum kendimi detoks mu yapsam yaaa

Allahallah kimsecikler ugramamis
Nerdesiniz kizlar huuuu
Ben 2, ayranimida yedim keyfim yerinde
Aksam oglumun yilsonu gösterisine gidicez gidene kadar yapabilirsem spor yaparim yoksa kalir bugünde evde isde var camasir vs. Bakalim napim yettigim kadar :))) ahtapot olmaktan bay geldi . Aksam caya ugramaya calisirim dönüşüme bağlı ok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynen canım hadi bu öğün olarak yiyeyim falan derken detoks oldu devam ettim bende bu hafta bir gün daha yapmayı düşünüyorum belki yarın bilemiyorum karar vermedim.bu sabah tartı beni üzdü detoks şart olmuştu yani.bir gün daha yaparsam belki 71 leri görürüm cumaya.saclar nasıl oldu canım foto koyarsin artık merak ettim:23:
cancazım ne kadar fark etti detoksdünden bugüne.. saçlar güzel oldu değişiklik oldu ikimizede ekinelim koyarım foto canım..
evet canım genelde çorba diyetisyenden kalma alışkanlık:1:

maşallah seçilcim süper gidiyorsun canım:nazar::nazar::46::46:

afiyet olsun canım bende dün 4 kare bitter yedim nasıl özlemişim:1:

bende kızım olsun çok istemiştim canım

görürsün canım çok güzel gidiyorsun maşallah:nazar:

afiyet olsun canım menü güzel:46:

kız neslihan fıstık gibisin maşallah kız tu tu:nazar::nazar:
ikinciye kızın olur inşallah canım..
harikasın canım cumaya 1,miz belli gibi..izmiri bende soludum cok özlüyorum yaa

az kaldı canım işlerde yeniden cıkıyor ya bitmek bilmedi,sen nassılsın güller içinde ne güzel cıkmısın

ayy analı kızlı güle güle kullanın saclarınızı canım

güzel menü aksamda cok hafif yiyorsun bende becerebilsem öyle

iyi yapmıssın canım erirtmişindir artıkın

gecmiş olsun canımm..detoksla cok iyi yapmıssın

tesekkürler canım kendinden baskası seni motive edemez önce kendi düşüncelerin inşallah basarıssın

güze olmus menü

frigolada neymiş ilk defa duydum tatlı heralde ama menü güzel
darısı başına canım serra bıraz büyüsün herşeyi analı kızlı birlikte yaparsınız çok keyifli oluyor..

hayırlı günler fıstıklar nasılsınız bakalım keyifler yerindemi..

ben bu sabah doktora souçlarımı gösterdim kan tahlillerim felan normal çıktı sadece nodüller için biyopsi istedi bu ayın sonuna randevu verdiler nasıl olacak hiç br fikrim yok :18:

Selam kizlar...bir suru alinti yapmistim telefon kilitlendi gitti hepsi..

Didemcim bildin frigola dondurma..gulcancim kalorisini asagi yukari tahmin edebilin diye adini yazdim..
Valla bizim regl gunlerimiz ayni galiba..sende de oldu mu bilmiyorum..canim hep birseyler yemek istiyor..

İlknurcum gonlunu ferah tut canim...neyseki tahlil sonuclari temiz cikmis...
Neslihancim detoks yapmakla iyi yapmissin...yarin sonucu soyle.bakalim..
Secilcim sendeki enerjiye hastayim..okurken yoruldum temponu:)
Detoks sonucu nasil...
Devrimcim yaptin mi detoks..karar vermemistin en son gordugumde..

Bana gelince sabahtan esimle hastaneye gittik..oglen de disarda islerim vardi...simdi de ise gidiyorum...
Aksam yemegimi erken yedim bugun...insallah yemem gidince...

Menum..
sabah..bir dilim cavdar ekmegi..bir catal peynir..2 cy recel..
Ara..bir kucuk vanilyali dondurma..2 dut..
Oglen..bir kucuk dolma..bir kase yogurt pul biber ve naneli...
Ara..5 findik..3 diyet biskuvi..yesilcay...
Aksam..bir kase tarhana corbasi..6 catal patatesli yumurta..bir.dilim cavdar ekmegi...
Ara..bir turk kahvesi...

Eve gidince birseyler yemem insallah...yemek yiyince nefes darligi yasiyorum kizlar..neden olabilir...

HANIFE canim MENUN guzel,bende ayni atistirmak istiyo canim,sen cokta yemiyorsun nedn ki sorunun
NESLIHAN HAKlisin canim bugun etle salata yedim cok bilgilisin kiz bizimle paylastign icin tesekkur ederim,bugun bol kiraz yedim ,senin detoks nasi gidiyo,yarinda ben yapacm
ILKNUR biyopside normal cikar insallah canim,serra buyusun ayni giyincem:)

Menum
Sabah
2d ekmek,1dpeynir ,recel,2zeytn
Ara
1sb sut,1incir.1kayisi
Ogle
1d ekmek,2yk kavurma
Ara
20kadar kiraz
Aksam
1d ekmek,biraz kavurma,minik sarmadan kactane bilmiyorum,salata
2lt su spor yok

İyi geceler fıstıklar nasılsınız?Hep okuyorum ama yazamıyorum yaaa :((( sonrada konunun üstünden gecti diye yorum yapmıyorum.hanife iyiyim tatlım işe iyice alıştım.Memuriyet var gibi olursa sözlesmeli olrak oraya gecmeyi düşünüyorum,bu işi bırakcam o zaman.Sizler nasılsınız?Nesli 83 bekliyorum sendwn,detokslar baslamış....Secil sendende 71 canım.Haydi kızlar bol hareket,bol eksi.İlknur biyopside korkulcak birsey yok canım.Cok kısa bir işlem.Umarım o da temiz.çıkar.Diger fıstıklar siz nasılsınıZ?İzmirliler cogalmış. :)))

Baklavalar,kacamaklar havada ucmuşşş.Şişşşttttt.!!!!Secil gecmiş olsun canım.Yasak her zaman tatlıdır.....
Kızlar karbonatlı suyu bizim iş yerindeki diyetisyen önermiyor.Bırakınca bagırsakta problem oluyormuş.Devrim canım istedigin zaman allah bebiş nasip etsin insallah.Kg verince hersey daha rahat olur.Kızlar bol su için.Bebek düşünenler yeşilcay,yeşil kahve,adacayı,maydonoz,nane yemiyor ve içmiyorsunuz.Unutmayın düşük yaptırıcı etkileri var.

Kızlar hani cay saati geldi kimsecikler yok :( bende cıkayım o zaman.İyi geceler hepinize.

Back