- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sporu yapmadım canım istanbulda havalar yağışlı.. yok onu anladım yan ilk defa duydum nerden temin edebiliriz onun için öyle yazdım yanlış ifade etmişim
evet zor oluyor bazı yerlerde var ama çok pahalı oluyor
bi kızın okuluna gittim geldim kermes vardı hiç bişi yemedim sadece gezdim kızlar.
ilknur yarın sende varmısın detoksa ?
canım boraks ve daha fazlasını istanbulda bi çok yerde temin edebilirsin. misal ben sadepazar internetten alıyom. sen mağazası yakınsa sana oradan temin edebilirsin ama eminim istanbulda bi çok yerde bulursun. istanbul bu konuda çok geniş yelpazeye sahip.ben alanyada bulamıyorum belki arasam vardır bi köşede ama gezecek vaktim yok.ondan internetten alıyom ayağıma geliyor :))
sporu yapmadım canım istanbulda havalar yağışlı.. yok onu anladım yan ilk defa duydum nerden temin edebiliriz onun için öyle yazdım yanlış ifade etmişim
evet zor oluyor bazı yerlerde var ama çok pahalı oluyor
Selam kizlsr nasilsiniz...
İlknurcum kizin 8de yatip kacta kalkiyor...cok ozendim ya:)
Neslihancim cok faydali birsey paylasmissin...annemin teyzesi malesef temizlik maddeleri yuzunden akciger kanseri olup vefat etti..cok dikkat etmemiz lazim..mesela daha once bir damla camasir suyunu tam olarak temizleyebilmek icin bir ton suya ihtiyac oldugunu duymustum..yani biz temizledigimizi saniyoruz ama hepsi mideye giriyor..mutfakta kesinlikle kullanmiyorum...
Gulcancim bugun sen detokscusun yarin kizlar..valla ben de ozeniyorum ama hic cesaretim yok...
çünkü en son yaptığımda canım bir sürü şey yemek istemişti yasak olunca:) bir de bugün işe gitmicem belki bir yerlere gideriz...öyle olunca da yeniyor bir şeyler..ILKNUR.o zaman ayni toka takariz bizde canim:)
NESLI tebrikler iyi yapmissin canim
HANIFE nedn korkuyorsun ay bugunku ayranimi cok sevdim taze yogurtla yaptim,oncekiler eksiydi de
HANIFE bende bilincsizce kullaniyorum artik mutfaga bende sokmuycm
aynen öyle hem çamaşır suyu , kimyasallar hatta antibiyotikler ekolojiye çok zararlı. çevremizi zehirliyor.bu çevre çocuklarımıza lazım unutmayalım.farkında yaşayalım farkında olalımSelam kizlsr nasilsiniz...
Neslihancim cok faydali birsey paylasmissin...annemin teyzesi malesef temizlik maddeleri yuzunden akciger kanseri olup vefat etti..cok dikkat etmemiz lazim..mesela daha once bir damla camasir suyunu tam olarak temizleyebilmek icin bir ton suya ihtiyac oldugunu duymustum..yani biz temizledigimizi saniyoruz ama hepsi mideye giriyor..mutfakta kesinlikle kullanmiyorum...
Gulcancim bugun sen detokscusun yarin kizlar..valla ben de ozeniyorum ama hic cesaretim yok...
sokma canım ha bebeğine elinle zehir vermişsin ha dolaylı farkı yokHANIFE bende bilincsizce kullaniyorum artik mutfaga bende sokmuycm
çünkü en son yaptığımda canım bir sürü şey yemek istemişti yasak olunca:) bir de bugün işe gitmicem belki bir yerlere gideriz...öyle olunca da yeniyor bir şeyler..
sokma canım ya ben kokusundan da çok rahatsız oluyorum..bulaşık makinasını bile bitince bir saate yakın kapağını aralayıp bekletiyorum deterjan kokmasın diye..
haklısın canım ama ben kekte falan meyve aromasını sevmiyorum..o yüzden bizim kabuklar çöpe gidiyor..kayınvalidem koyuyordu limon ama o da vazgeçti dur sorayım bakayım niye koymuyor artık...aynen öyle hem çamaşır suyu , kimyasallar hatta antibiyotikler ekolojiye çok zararlı. çevremizi zehirliyor.bu çevre çocuklarımıza lazım unutmayalım.farkında yaşayalım farkında olalım
sokma canım ha bebeğine elinle zehir vermişsin ha dolaylı farkı yok
bu arada bulaşık makinanızın açınca güzel kokması için kullandığınız sıkılmış limonu( portakalda olur) çatal kaşık bölümüne koyun 4 yıkamaya kadar makinanızın nasıl limon koktuğuna şaşırırsınız. ayrıca limon kabuklarını ( portakal kabuklarını)kurutup ta bu şekilde kullanabilirsiniz. ben portakalı yemeden önce rendeleyip buzluğada atıyorum sonra kek kurabiye yaparken çıkarıp kullanıyorum ay nasıl buram buram portakallı kek oluyor bilemezsiniz.
doğa çöp üretmiyor sağolsun karşılıksız herşeyi sunuyor önümüze :)))
haklısın canım ama ben kekte falan meyve aromasını sevmiyorum..o yüzden bizim kabuklar çöpe gidiyor..kayınvalidem koyuyordu limon ama o da vazgeçti dur sorayım bakayım niye koymuyor artık...
:) benim kabuklarda bazen gidiyor ama çöpe değil ben toprağa gömüyorum çocuklara eğlence oluyor. Kuru kabukları suda bekletince 1 gün o suyu çamaşır deterjanı yaparken kullanıyorum misal deterjanım mis gibi kokuyor limonn :)))
ya konuştukca coştum ben bu gün. Paylaştıkça paylaştım. Sizede verdim gazı ama insanın dimağı açılıyor haksızmıyım.
Beyin cimlastiği iyidir.kurcalamak gerekir bazen
didem, seçil, devrim ve diğer yeni kızlar yok bu gün. sanırım yenilerden bi devrim kalıcı oldu oda bu gün uğramadı
bişiniz yok dimi kızlar iyisiniz
Selam kizlar...bir suru alinti yapmistim telefon kilitlendi gitti hepsi..
Didemcim bildin frigola dondurma..gulcancim kalorisini asagi yukari tahmin edebilin diye adini yazdim..
Valla bizim regl gunlerimiz ayni galiba..sende de oldu mu bilmiyorum..canim hep birseyler yemek istiyor..
İlknurcum gonlunu ferah tut canim...neyseki tahlil sonuclari temiz cikmis...
Neslihancim detoks yapmakla iyi yapmissin...yarin sonucu soyle.bakalim..
Secilcim sendeki enerjiye hastayim..okurken yoruldum temponu:)
Detoks sonucu nasil...
Devrimcim yaptin mi detoks..karar vermemistin en son gordugumde..
Bana gelince sabahtan esimle hastaneye gittik..oglen de disarda islerim vardi...simdi de ise gidiyorum...
Aksam yemegimi erken yedim bugun...insallah yemem gidince...
Yok canım yapamadım eşim turnedeydi konserler bitti dün geldi ona güzel yemekler yaptım şimdi 2 gün kalıp gidicek adamı detoksumla sıkmayım dedim:)))
Yok canım ben bugün hastanelerden fırsat bulamadım yine yaptırmam gereken tahlillerim vardı onları yaptırdım gecede geç yattım okadar uykusuzum ki kafam kalkmıyorum.çalışamıyorum resmen bugünsabah 1 simit le peynir yedim kahve içtim öğlen karışık tost yedim yanındada çay dahada bişey yemedim şuan çok açım yicek bişeyde yok kantinde kızlaarrr bugün biran önce ewe gidip yatmam gerek anlamsız bi halsizim bugün daha gidip yemek yapıcam....
Hayirdir canim ne oldu...Devrim gecmiş olsun.Nesli bilgiler için sagol canım.Sen yine yemişin ama olmuyor böyle !!!!-500,-1000 olaydı ya.Dikkattt.
Hanife inşallah olur şu iş.Ev işi yattı bizim sevgili kv sagolsun.Bir süre ev düşüncesi yok....Bugun basım kazan gibi.
Selam kızlar nasılsınız bakalım. Dün annemle babam geldiler bir gece kaldılar bugün gittiler.baya bi gezdim bugün
:))) evet öyle yaparız..ILKNUR.o zaman ayni toka takariz bizde canim:)
NESLI tebrikler iyi yapmissin canim
HANIFE nedn korkuyorsun ay bugunku ayranimi cok sevdim taze yogurtla yaptim,oncekiler eksiydi de
canım bazen o saatte yatıyor enormalde en ge. 10 da uyumuş oluyorsabahda okula gideceği için 7.15 de kaldrıyorum..Selam kizlsr nasilsiniz...
geçmiş olsun canım sen ne için yaptırıyordun bu tahlilleri..Yok canım ben bugün hastanelerden fırsat bulamadım yine yaptırmam gereken tahlillerim vardı onları yaptırdım gecede geç yattım okadar uykusuzum ki kafam kalkmıyorum.çalışamıyorum resmen bugünsabah 1 simit le peynir yedim kahve içtim öğlen karışık tost yedim yanındada çay dahada bişey yemedim şuan çok açım yicek bişeyde yok kantinde kızlaarrr bugün biran önce ewe gidip yatmam gerek anlamsız bi halsizim bugün daha gidip yemek yapıcam....
:))) evet öyle yaparız..
canım bazen o saatte yatıyor enormalde en ge. 10 da uyumuş oluyorsabahda okula gideceği için 7.15 de kaldrıyorum..
geçmiş olsun canım sen ne için yaptırıyordun bu tahlilleri..