• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Valla öyle şekeri yükselince daha çok yiyesi geliyo artık hafta sonları falan mutfağı kilitlicem başka türlü olmicak
Kilitlr canim valla en garanti cozum:)naptin sporunu yapabildin mi..

fıstıklar sonunda topiğe gelebildim nasılsınız bakalım neler yapıyorsunuz.. ben sabahdan ultrason randevum vardı hastaneye gittim sonra eve geldim kızımın okuluna kek götürdüm dün yapmıştım okulada götürmek istedi benim cimcimem bende sabah fırsat bulamamıştım hastaneden gelince götürdüm çok sevindiler hatta kızıma annen birdaha yapsın çok sevdik demişler helali hoş olsun..

yarın sabah birdaha gitmem gerekiyor doktorum poliklinikte yoktu yarın oradaymış birdaha hastane yolu gözüktü bana neyse hayırlısı..

ben şimdi yemeklik almaya gidicem akşam allahın izniyle 9.45 çayında görüşürüz inşallah..

bu arada kızlar kızımla gidip saçlarımızı kestirdik kat attırdık.. aynımı olduk anne şimdi diyor cadım benim..
Ayy ben yerim o prensesi..kiz annesi olmak da ayri guzel iste:)
Yarin islerin hallolur insallah hastanede canim hersey yolunda gider..
Afiyet olsun kuzulara...
Cocuk sevindirmek cok onemli..
Allah kabul etsin...

sabahları yürüyüşe gidiyorum kızım 2.5 yaşında olduğu için erken kalkıyorum 7 de yürümeye başlıyorum.bazen şeytan diyor yat sabah sabah ne işin var diye..kalkıp ayakkabılarımı giyip yürümeye başlayınca mutlu oluyorum..biliyorum ki gram dahi olsa gidiyo..eskiden 200 metre yürümek yorardı beni şimdi heralde günlük 8km yürüyorum süper..fırsat buldukça yazsam da sizin azmininiz beni mutlu ediyo..yaza değil de kışa süper girmek gardolabı yenilemek istiyorum :):21:
bunun motive gücüne bile inanıyorum..bu arada yoğurt kürü bende 5 günde 2.5 kg kayba neden oldu..ayda bi yapmak istiyorum..bilginiz olsun bu kür için :34:
Allah uzun omurler versin kizina..
Gune zinde basliyorsun ne guzel...
Hakikaten buranin verdigi sorumluluk insani yemek yerken frenliyor...

akşama yoğurt yiyorsun sadece neslicim hafta başı ne kaçamağı böyle cııısssss

sağol canım oğlumla ben öksürükle boğuşuyoruz ama biraz hafifledi eskisi kadar çok değil çok şükür
Ohh cok sukur canim...

iyi akşamlar kızlar menüm
kahvaltı
2 dilim ekmek 2 dilim peynir 5 zeytin biraz pekmez çay
ara
5 tane erik
öğle
2 dilim ekmek 1 tabak kabak kavurma 2 yk yağlı yoğurt
ara
2 erik 5 kiraz
akşam
1 dilim ekmek 1 kase mercimek çorbası

2 litre su spor yapmadım daha birazdan yapıcam kaç dk olursa bisiklet sürcem

tabi aradada bişeyler yerim:56:

Menu guzel canim sen aksamlari sadece corba mi yiyorsun

Kizlar öngörünuzu gormedim ama sadece taze fasulye yemegim vardi hemde hormonsuz kacirmak istemedim salatayla 1/2 ekmekle onu yedim kaciramazdim :)) az sonra bibucuk saat tepinecem fitneste okey
Aksami yazdim gerisini yazim
Sabah 0.5 dlm mayasiz çavdar ekmegi bi kase kir.mercimekk corbasi
Ara bir elma
Ogle kiymali koy eristesi 6 kasik
Ara yok
Aksami yazdim zaten
:))))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kixlar ben spora gidiyom optum sizi seviyorum byyy

Afiyet olsun kuzulara...
Allah kabul etsin...

Ohh cok sukur canim...

Toplamda 7 km yürüdüm spor salonunda sadece 2 km yuruyebildim kapıcı camları siliyodu rqhat edemedim yoksa daha fazla yurucektim bide bisiklette calisicaktim artık yarın sporu biraz daha fazla yaparım

iyi akşamlar kızlar menüm
kahvaltı
2 dilim ekmek 2 dilim peynir 5 zeytin biraz pekmez çay
ara
5 tane erik
öğle
2 dilim ekmek 1 tabak kabak kavurma 2 yk yağlı yoğurt
ara
2 erik 5 kiraz
akşam
1 dilim ekmek 1 kase mercimek çorbası

2 litre su spor yapmadım daha birazdan yapıcam kaç dk olursa bisiklet sürcem

tabi aradada bişeyler yerim:56:

Afiyet olsun canım bisiklete de binilmiş süper

Kızlar ben bugün detoks yaptım yapsam mı yapmasam mı derken yapmaya karar verdim dipfriz de vardı malzemelerim onu çıkardım. Sabah sadece bir dilim krem peynirli ekmek yedim.oacamak olarak bitter çikolata yedim oglende o kadar şu an için iyi gidiyorum bir öğünüm kaldı :51:

merhaba kızlar
25 yasındayım 2009 yılından bu yana hep 60 ların üstündeydim,evlenip bebegim olduktan sonra oldum 78.
lise üniversite yılları çıtı pıtı güzel bir kız yerine hep balık etliydim..o zamanlar zayıflamak benim için imkansız gibi görünüyordu ayrıca birsürü sorunlar yolunda gitmeyen seyler oldugu için hiçbir zaman zayıflamaya niyet edemedim..ilk evlendiğim yıl 70 kiloyu görünce zayıflamam gerektiğini anladım kulaktan dolma bilgilerle sok diyet yaparak 12 kilo verdim 2 ayda.çok mutluydumki 1 ay bile sürmedi bu mutlulugum tekrar 67 oldum.anladım bana sok .dukan.vs vaza vizoyla olmayacak,, gittim diyetisyene dogru yolu bulmustum verdiği listeyle 1 ayda 5 kilo verdim ve gerisini getiremedim neden derseniz 1 aylık hamile oldugumu ögrendimm degilse baya kafaya koymustum 55 yı..neyse bebişim oldu 69 idim 7 aysonra tekrar 78 oldum ve kasım ayında basladım yediklerime dikkat etmeye 10 kilo gercekten saka gibi gitti ve inşallahda dahada gidecek çünkü ben yolumu çizdim;
56 kilo olunacak
saclar su dalgası yaptıralacak
ve sarıya boyanacak
sonucunda dünya tatlısı olacagım
yolumu cizdim ve çok hızlı sekilde adımlıyorum,,nasıl verdiğime gelirsek ara öğünlerimi mutlaka yapıyorum,yemek porsiyonları azalttım yemeklerin sularını hayatımdan cıkardım,kızartma yemiyorum yesemde tadımlık alıyorum,bol su ve hergün olmasada yürüyüş cok önemli..
hepsi bu hiç açlık hissetmiyorum
size tek tavsiyem önce güzel bi karar vermeniz bugün başlyıp yarın bozup haftaya gene baslarım diyorsanız üzgünüm siz daha hazır degilsiniz demektir...
hersey beyinde bitiyor gerisi geliyor zatenn

Hazırım ama motivasyonum düşük kendi kendimi motive edicem diye bi gün bi yerlerimden çatlıycam :1:

Afiyet olsun kuzulara...
Allah kabul etsin...

Ohh cok sukur canim...

amin allah razı olsun canım.. evet ya çok güzel oluyor artık hep birlikte anne kız herşeyi birlikte yaparız..

Kızlar ben bugün detoks yaptım yapsam mı yapmasam mı derken yapmaya karar verdim dipfriz de vardı malzemelerim onu çıkardım. Sabah sadece bir dilim krem peynirli ekmek yedim.oacamak olarak bitter çikolata yedim oglende o kadar şu an için iyi gidiyorum bir öğünüm kaldı :51:

iyi yapmışsın canım zaten biranda karar verip yapmak lazım öbür türlü planlayınca olmuyor..

Toplamda 7 km yürüdüm spor salonunda sadece 2 km yuruyebildim kapıcı camları siliyodu rqhat edemedim yoksa daha fazla yurucektim bide bisiklette calisicaktim artık yarın sporu biraz daha fazla yaparım

Ooo super canim yarin baya bir eksilmis olursun..

iyi yapmışsın canım zaten biranda karar verip yapmak lazım öbür türlü planlayınca olmuyor..

Aynen canım hadi bu öğün olarak yiyeyim falan derken detoks oldu devam ettim bende bu hafta bir gün daha yapmayı düşünüyorum belki yarın bilemiyorum karar vermedim.bu sabah tartı beni üzdü detoks şart olmuştu yani.bir gün daha yaparsam belki 71 leri görürüm cumaya.saclar nasıl oldu canım foto koyarsin artık merak ettim:23:

Menüm
Ssbah:iki dilim ekmek bi dilim peynir biraz domates
Ara:kahve
Öğlen kaşarlı az yağlı tost
Ara:bi aktivia
Akşam:4 köfte biraz patates 1 dilim ekmek yoğurt

Alinti yapmayi beceremedim. Kizlar geldim fitnesten 1 saat bantta yurudum tempolu 4,7km olmus arti 8 dk eliptik bindim ustune 5 dk plates esneme pestilim cikti
Secil sen nasil yuruyorsun 8km yorulmadan 2 saatini aliyordur valla bravo.
Menume ek aksam arasinda avuc ici kadar karisik kuru meyve badem leblebi yedim simdi ayaklar uzatildi oturuluyor :) caya kimler geldi bakim

Nesli
Bu cuma 83 u goreceksin ha gayret nesli
Bende yarin detoksmu yapsam ki guzel fikir secil

Menüm

Menu guzel taze veya kuru meyve de ekle aralarina canim oldumu. Ayrica yogurt da bagirsak hareketi icin fena olmaz afiyet olsun

Kizlar foto koyyom ben hadi sizde koyun

Afiyet olsun kuzulara...
Allah kabul etsin...

Ohh cok sukur canim...

evet canım genelde çorba diyetisyenden kalma alışkanlık:1:
maşallah seçilcim süper gidiyorsun canım:nazar::nazar::46::46:
afiyet olsun canım bende dün 4 kare bitter yedim nasıl özlemişim:1:
amin allah razı olsun canım.. evet ya çok güzel oluyor artık hep birlikte anne kız herşeyi birlikte yaparız..
bende kızım olsun çok istemiştim canım
Cumaya inşallah canım 71 leri görürüm kaç haftadır bir ileri bir geri bi kilo vermeye başlasam tekrar gerisi gelicek sanki ama bakalım artık
.
görürsün canım çok güzel gidiyorsun maşallah:nazar:
Menüm
afiyet olsun canım menü güzel:46:
Kizlar foto koyyom ben hadi sizde koyun

kız neslihan fıstık gibisin maşallah kız tu tu:nazar::nazar:

Back