"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

ilknurun işi vardıda seçil nerelerdeyse:44:

Geldim canım geldim sabah yazamadım bi türlü kosturup duruyorum
Geçen hafta:72.5
Bu hafta:73
Gelen:500 gr.
Neden artıdayim bilmiyorum kızlar yediklerimede dikkat ettim bu aralar bisiklet çalışıyorum ondan mı acaba ödem yapmış olabilir belki:26:

niyetimiz o yöde bakalım..ben zaten bi ara öğün değiştirerek 7 kilo verdim..öğlen herşeyden yedim ama ölçülü ve az..akşama ya salata ya çorba..hem insan nefsini tatmin ediyo hem akşam meyvesi için mideye yer kalıyo hemde dediğin gibi yemekten sonra insanı rahatsız etmiyo o şekilde beslenmek..ramazan da kilo verilir mi acaba..yemek konusu değilde şimdi yürüdüğüm gibi yürüyemiycem sıcak +susuzluk korkutuyo aslında beni.

Canim bende de öyle oldu sanki yersem vicdan azabi cekecekmisim gibi geliyor. O yuzden dokunmuyorum. Ama tam tahilli ekmek sabah 1 dilim ye istersen zarari yok diye biliyorum. Ben de sabah yurumek istiyorum ama uyanamiyorum

öğlen tost ekmeği inceliğinde tahıllı veye çavdar ekmeği tüketmek 1 dilimde olsa zararı olmaz sanırım..1 haftadır hiç ağzıma sokmadım mutluyum

Seçilim ne oluyor sana 1 hafta verdiysen iki hafta artı çıkıyosun ama üzülme dikkat ettiğin sürece
Yağdan gifdiyodur bu daha güzel sıkılaşıyosundur

Menüm
Kahvaltı
2dilim ekmek peynirli omlet 5tane zeytin 1dilim helva az reçel çay
Ara
3diyet bisküvi 1elma
Öğle
3yk bulgur pilavı 3yk nohut turşu 2yk yoğurt
Ara
2 bardak çay 1çb leblebi
Akşam
1 galeta peynirli salata 2bardak ayran

Spor yok su 2 litre

Akşamada bişeyler atıştırırım kahve yada meyve falan işte

Menüm
Simit beyaz peynir çok az
Ara: orta şekerli kahve
Öğlen ;bi çay b süt be mısır gevreği
Ara iki yemek kaşığı makarna
Akşam:haşlanmış bir parça but ve 4 adet sarma yiycem 2 lt suyumu bitirdim yatana kadarda 1 lt daha içerim

tebrikler canım ama bak dikkat ettiğin zaman veriyorsun sen bıraz verince birde başkalarından güzel sözler duyunca çok zayıfladım sanıyorsun kaçamaklara başlıyorsun dikkat ettiğin zaman farkındaysan çok güzel kilo veriyorsun..
Neslihan in bildirim hosuma gitti
Kasim ayi 78 baslangic
Gecen hafta, 57.4
Bu hafta 56.9.
_500
Toplamda 21.100gr
tebrik ederim canım maşallah ne güzel kilo vermişsin üstünden koca bi bebek çıkmış..
Kizlar uyumusum ben..
Gecen hafta..75.600
Bu hafta..76.700
Gelen..1.100 gram
Dun yediklerim beni mahvetti ya bir ileri bir geri gidiyorum resmen
evet dün yediklerin ödem yapmış yoksa menülerin gayet güzeldi bugün dikkat edersen yarna o fazlalıklardan eser kalmaz..
bende doktordan yeni geldim bu hafta bildirim yapmıyorum heralde ben kızlar demi??

bildirim detoks işe yaradı inşallah gidenler geri gelmez

geçen hafta 61.6

bu hafta 60.6

giden 1 kilo

tebrikler canım bak gördünmü gene güzel kilo vermeye başladın hadi bakalım darısı haftaya..
canım spor kas yapmış olabilir menü paylaştınmı sen bu hafta neyse yediklerine dikkat ettiysen kas yapmışsındır ne güzel inceliyorsun..
Kızlar 72.500 le başladım pazartesi bugünki kilom 70.900 :)))
çok güzel tebrikler hergün menülerini paylaş oldumu canım haftaya listedesin bol bol kilolar gitsin tekrar tebrikler..
tabikide verilir canım zaten ramazanda ister istemez az yiyorsun çorba pide salta derken karın doyuyor az da yemek yersin hiç bişey olmaz sahura kadarda su içersi zaten yaz olduğu için insan ister istemez suyu çok içiyor.. geçen sene ben ramazanda sanırım 3-5 kilo vermiştim kıyafetlerim baya bolarmıştı..
geçen hafta 105.8
bu hafta 103
zamanım uzun ya sabrımda bol olur inşallah
tebrikler canım menü paylaşımı yapalım oldumu birde sohbetlere katılalım..
Ben de ayni :) ve 1 haftada 2kilo vermisim. :) cok mutluyum

canım tebrikler ama kilonu yazsaydın kaç kilo olduğunu görürdük şu şekilde yazarsan

geçen hafta

bu hafta

giden veya gelen

bu şeilde yazarsanız benim içinde kolaylık olur..

Gecen hafta 71.8 dim.
Bu hafta 69.8 bugun tartildim Sabah :) ayrica bizim kendi kilomuz sabah ac karnina tartildigimiz kilo demi canim?

kızlar 30.05.2014 tarihli yani bu ayın son bildirimine geldik..

ikitane birincimiz var
1. ddem89 60,6/1 kilo ---- ilknur84 69,500/1 kilo

2. neslihank4 84,7/700

3. gulcan32 56,9/500

kilo alanlar
anetam 76,700/+1100
secilsecil 73/+500

kızlar hepinizi çok çok tebrik ediyorum kilo veremeyenlerde üzülmesinler haftaya kadar daha çok dikkat edip daha güzel kilolar verirler..

hadi yeni gelenlere bi güzellik yapim listede değilsiniz ama yeni gelen sıralaması yapıcam sizlere..

yeni gelenler

devruşum 70,900/-1,600
rchell 103/-2,800
gizemyst 69,800/-2 kilo

kızlar sizleedi ayrı ayrı tebrik ediyorum vede şunları tekrarlamak isityorum katılımınızı bekliyorum menülerinizi hergn burada paylaşın sohbetlere katılın vede akşamları 9:45 çayınada bekliyoruz sizleri.

Son düzenleme:
evet kızlar bende bildirim yapim

geçen hafta 70,500

bu hafta 69,500

giden 1 kilo

ilknurtebrik ederim canım listede güzel olmuş eline sağlık ikimiz birinci olmuşuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…