• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

İyi akşamlar kızlar biraz işlerim vardı bi giriyim size bakıyım dedim
Oğlumu traş edicez babasıyla sonrada banyo yaptırıcam sizler nasılsınız

Gülcan menü güzel hamurişi yemişsin canım benim gibi sporda yok

Edacım özledik seni canım

Seçilim doktoru ihmal etme benim gibi
İlknur süpersin canım

Yeni kızlar harika gidiyosunuz

Nesli nerelerdesin canım

Iyiyim canim sukur,sen nasilsin ne guzel calisiyorsun kilon ne alemde dikkat ediyorsun deglmi,

Tabi tatlım dikkat etmez miyim?Yürüyüşler eliptik devam 63.5 kg yum.Diyetisyene ölçümleri yaptırdım.Vücudumda fazlalık yag hic kalmadı....O kadar eziyet cektim,bırakır mıyım hic.Pantolonlarımı dügme acmadan cıkarıyorum :))) kemersiz giyemiyorum.Şimdi aynaya bakınca ben neymişim diyorum gülcan.Eski-yeni :))))
Sende fıstık olmuşsun.Ne zaman işe baslıyorsun sende?

İlknur süpersin canım

Nesli nerelerdesin canım

Bende sizleri sohbetinizi özledim valla :))) Bugun eşim yok,evde işim cok.Hep iş var dedim bosver bizim kızların cayına katılayım. :))) sen hala dr gitmedin mi nasıl oldun?
Yeni gelen hanımlar hosgeldiniz sizde.Azminiz daim olsun.

Tabi tatlım dikkat etmez miyim?Yürüyüşler eliptik devam 63.5 kg yum.Diyetisyene ölçümleri yaptırdım.Vücudumda fazlalık yag hic kalmadı....O kadar eziyet cektim,bırakır mıyım hic.Pantolonlarımı dügme acmadan cıkarıyorum :))) kemersiz giyemiyorum.Şimdi aynaya bakınca ben neymişim diyorum gülcan.Eski-yeni :))))
Sende fıstık olmuşsun.Ne zaman işe baslıyorsun sende?

Bende sizleri sohbetinizi özledim valla :))) Bugun eşim yok,evde işim cok.Hep iş var dedim bosver bizim kızların cayına katılayım. :))) sen hala dr gitmedin mi nasıl oldun?
Yeni gelen hanımlar hosgeldiniz sizde.Azminiz daim olsun.

Maşallah canım ne güzel gidiyorsun ben onu beceremiyorum işte biraz verince salıyorum
Kendimi hemen istemeden oyüzdende olduğum yerde sayıyorum zaten

Öksürük devsm ediyo çok fena gittim doktora astım ilacı verdi onu kullanıyorum canım

Nefes testi yapti film çekti normal çıktı bakalım ilaç bitince geçmezse bidaha gidicem

Ddem gecmiş olsun canım.Aman hadi iyi sevindim cigerlerin saglam cıkmasına....işte salınca hep basa dönüyorsun.Ben hep dikkat halindeyim.Kacamak yapıyorum ama abartmıyorum.Böyle cok iyi.Sende o kadar emek veriyorsun canım.Salma kendini.Hafta sonları zaten seni bitirdi cogu zaman.Cok gecmiş olsun tekrar.

Kizlar selam kimler var bakalim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Teşekkürederiz sizin gibi daim olur inşallah yolumuz uzun daha çünkü:))

Yılmadan,bıkmadan,etradındakilerin dediklerine kulak tıkayınca verirsiniz ve istediginiz kg gelirsiniz.Hic bir zaman veremiyorum deyip üzülmeyin farklı taktikler deneyerek sabredin,hedefinizi görürsünüz....İnanın kendinize.!!!!!

İlknur süpersin canım

Nesli nerelerdesin canım

Bu arada neslihan sigarayı bıraktınmı çok merak ettim
:19::19::19::20::20::20:

Eee kimse kalmamış:44::45:

Ben geldim az gecmisi okuyum liste ciktiysa bakayim bi. Gec kaldim misafirim gitti bi dostum ugramisti

Sigaraya :((( devam
Eda hosgeldin

Ddem gecmiş olsun canım.Aman hadi iyi sevindim cigerlerin saglam cıkmasına....işte salınca hep basa dönüyorsun.Ben hep dikkat halindeyim.Kacamak yapıyorum ama abartmıyorum.Böyle cok iyi.Sende o kadar emek veriyorsun canım.Salma kendini.Hafta sonları zaten seni bitirdi cogu zaman.Cok gecmiş olsun tekrar.

Çok sağol canım napiyim işte al al ver uğraşıyorum işte olan sağlığıma oluyo

Sen nasılsın kv napiyo gidiyomusun

Sigaraya :((( devam
Eda hosgeldin

Hosbulduk canımmm.Nasılsın?Nasıl oldun?....Sen hani sigarayı bırakcaktın???Hani sözün ne oldu?Yas 35 sigara var,insülin direnci var.Allah korusun sana bişey olsa o 2 yavrucuga kim bakcak nesli????Babaları mı?Sence sen gibi bakabilirler mi?Bırak su sigarayı tiryaki olmadan canım benim.

Didem eda kv. Derdi kalmadi ise basladi dert bitti. Kilolarda gitti oh masallah . Sen cok takilma didem artik sona geldin ondan az az veriyorsun.

Hosbulduk canımmm.Nasılsın?Nasıl oldun?....Sen hani sigarayı bırakcaktın???Hani sözün ne oldu?Yas 35 sigara var,insülin direnci var.Allah korusun sana bişey olsa o 2 yavrucuga kim bakcak nesli????Babaları mı?Sence sen gibi bakabilirler mi?Bırak su sigarayı tiryaki olmadan canım benim.

:mad::mad: haklisin ama olmuyor tatli geliyor cift kisilikli oldum zaten dertliyim bu konuda

İnşallahhh desteğiniz için teşekkürederim
Guzel kilo vermissin tebrikler
Çok sağol canım napiyim işte al al ver uğraşıyorum işte olan sağlığıma oluyo

Sen nasılsın kv napiyo gidiyomusun

Didem sende ne var yok becerdinmi spreyi cekmeyi

Back