• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Menüm
Simit beyaz peynir çok az
Ara: orta şekerli kahve
Öğlen ;bi çay b süt be mısır gevreği
Ara iki yemek kaşığı makarna
Akşam:haşlanmış bir parça but ve 4 adet sarma yiycem 2 lt suyumu bitirdim yatana kadarda 1 lt daha içerim

dengeli bir menü olmuş makarna sarma türlerini akşam değilde gündüz yemeye çalış canım
afiyet olsun

Menüm
Kahvaltı
2dilim ekmek peynirli omlet 5tane zeytin 1dilim helva az reçel çay
Ara
3diyet bisküvi 1elma
Öğle
3yk bulgur pilavı 3yk nohut turşu 2yk yoğurt
Ara
2 bardak çay 1çb leblebi
Akşam
1 galeta peynirli salata 2bardak ayran

Spor yok su 2 litre

Akşamada bişeyler atıştırırım kahve yada meyve falan işte
menü güzel canım afşyet olsun..
Menüm
Akşam:haşlanmış bir parça but ve 4 adet sarma yiycem 2 lt suyumu bitirdim yatana kadarda 1 lt daha içerim
canım sarma pilav makarna türlerini öğlende tüket daha iyi sonuç alırsın menün güzel..

fıstıklar buda benim menüü

sabah
beyaz peynirli salamlı ekmek
birde çikolatalı ekmek

ara felan yok mezuniyet törenindeydik

akşam kızım pilav istedi ona yaptım bende yedim
tabak mısırlı pilav

su litre yatana kadar iki olur

bu ay yeşilçay felan içmicem limonlu su içicem oda ödem attırıyor..

evet canım bende seni tebrik ediyorum darısı haftaya inşallah..

sağol canım haftaya inşallah güzel geçer 1 haftamız spora yoğunlaşıcam inşallah
sizde öyle yapın kızlar ramazan ayı geliyo ben kendimi bildim bileli hep kilo almışımdır ramazanda

sağol canım haftaya inşallah güzel geçer 1 haftamız spora yoğunlaşıcam inşallah
sizde öyle yapın kızlar ramazan ayı geliyo ben kendimi bildim bileli hep kilo almışımdır ramazanda

Ben ramazanda verenlerdenim canım ya havalarda sıcak olduğu için bol su içiyorum iftarda karnım şişiyo en az 2-3 kilo gider diye tahmin ediyorum ama spor yapamicaz ramazanda.bende bu ara spora verdim canım kendimi.arti cikmamin sebebi o sanırım bugün mesela sabah 2.50 km yürüdüm daha sonra koşu bandında 40 dk ve 20 dk.da bisiklette çalıştım baya terledim.ama tartı artı sanırım kas yapıyorum şu an.

öylesi daha iyiş daha sağlıklı seçilcim

Bu aralar çok sıkmıyorum canım kendimi ama yediklerime dikkat ediyorum sadece bugün biraz kaçtı kurabiye yedim akşam yemeğini hafif geciricem belki sadece ayran yada yoğurt la geciririm.baş dönmesi başladı bende yorgunluktan mı neden anlamadım kan testi yaptırmayı düşünüyorum belki az yiyorum ondan da olabilir diye düşündüm

Ben ramazanda verenlerdenim canım ya havalarda sıcak olduğu için bol su içiyorum iftarda karnım şişiyo en az 2-3 kilo gider diye tahmin ediyorum ama spor yapamicaz ramazanda.bende bu ara spora verdim canım kendimi.arti cikmamin sebebi o sanırım bugün mesela sabah 2.50 km yürüdüm daha sonra koşu bandında 40 dk ve 20 dk.da bisiklette çalıştım baya terledim.ama tartı artı sanırım kas yapıyorum şu an.

süper gidiyosun canım hiç moralini bozma

s:per gidiyosun canım hiç moralini bozma

Saol canım ya olculerimi yaziyim göğüs:94, bel:78 basen:101
Bazen moralim bozuluyo ama sonra diyorum daha napicaksin diye o kadar spor yapıyorum vücut direniyo işte her 2 kiloda bir direniyo albana.buna da cok şükür hiç görmediğim kiloları görüyorum

Tebrikler canım iyi gidiyosun. Olculerimi aldım canım incelme var bende tartiya yansimiyo yani artı olarak yansıyo anlamadım sanirim kas yaptım

Bu aralar çok sıkmıyorum canım kendimi ama yediklerime dikkat ediyorum sadece bugün biraz kaçtı kurabiye yedim akşam yemeğini hafif geciricem belki sadece ayran yada yoğurt la geciririm.baş dönmesi başladı bende yorgunluktan mı neden anlamadım kan testi yaptırmayı düşünüyorum belki az yiyorum ondan da olabilir diye düşündüm

Saol canım ya olculerimi yaziyim göğüs:94, bel:78 basen:101
Bazen moralim bozuluyo ama sonra diyorum daha napicaksin diye o kadar spor yapıyorum vücut direniyo işte her 2 kiloda bir direniyo albana.buna da cok şükür hiç görmediğim kiloları görüyorum
canım ne güzel o zaman yağdan gitmiş kas yapmışsın bu daha ince gösterir seni..

başın çok dönüyorsa hem tahlil hemde tansıyona baktır derim ben..
şu ara duraklamadasın gene demekki her iki kiloda incelmeye kas yapmaya çalışıyor vücut..
yok canım bozma morlalini baksana ölçülerin ne güzel inmiş bende haftaya alırım ölçülerimi..

Menum
Sabah
2d ekmek,1d peynir,2zeytin
ARA
20kadar soslu misir gevregi,2susamli cubuk
Ogle
1.5pisi 2d peynir,1tk recel,4zeytin,domates.salatalik,yesilik
Aksam
3yk pilav,8yk kabak kavurma,1lokma pisi,1kase cacik
2lt su spor yok :

Fıstıklarrrrrr nasılsınızzzzz????Takip ediyorum fırsat buldukca,ama yazamıyorum :( Holter ve ekg,eforuda ben yapıyorum artık cokkkk yogunuz.Eşim sabah arıyor,aksam dönüş saglayabiliyorum.Şu huyumu hic sevmiyorum zaten.İş disiplini ve işkolik olmak. .....Sizler neler yapıyorsunuz?Ben gecmişe yolculuga döneyim.

Menüm
Kahvaltı
2dilim ekmek peynirli omlet 5tane zeytin 1dilim helva az reçel çay
Ara
3diyet bisküvi 1elma
Öğle
3yk bulgur pilavı 3yk nohut turşu 2yk yoğurt
Ara
2 bardak çay 1çb leblebi
Akşam
1 galeta peynirli salata 2bardak ayran

Spor yok su 2 litre

Akşamada bişeyler atıştırırım kahve yada meyve falan işte

Menüm

evet kızlar bende bildirim yapim

geçen hafta 70,500

bu hafta 69,500

giden 1 kilo

kızlar 30.05.2014 tarihli yani bu ayın son bildirimine geldik..

ikitane birincimiz var
1. ddem89 60,6/1 kilo ---- ilknur84 69,500/1 kilo :nazar::nazar::nazar::46::46::46:

2. neslihank4 84,7/700 :46::46:

3. gulcan32 56,9/500 :46:

kilo alanlar
anetam 76,700/+1100
secilsecil 73/+500

kızlar hepinizi çok çok tebrik ediyorum kilo veremeyenlerde üzülmesinler haftaya kadar daha çok dikkat edip daha güzel kilolar verirler..

hadi yeni gelenlere bi güzellik yapim listede değilsiniz ama yeni gelen sıralaması yapıcam sizlere..

yeni gelenler

devruşum 70,900/-1,600
rchell 103/-2,800
gizemyst 69,800/-2 kilo

kızlar sizleedi ayrı ayrı tebrik ediyorum vede şunları tekrarlamak isityorum katılımınızı bekliyorum menülerinizi hergn burada paylaşın sohbetlere katılın vede akşamları 9:45 çayınada bekliyoruz sizleri.

fıstıklar buda benim menüü

sabah
beyaz peynirli salamlı ekmek
birde çikolatalı ekmek

ara felan yok mezuniyet törenindeydik

akşam kızım pilav istedi ona yaptım bende yedim
tabak mısırlı pilav

su litre yatana kadar iki olur

bu ay yeşilçay felan içmicem limonlu su içicem oda ödem attırıyor..

Kizlarmenuler guzel
ILKNURve YENI. Kizlar harikasiniz tebrikk ederim sizleride ,ekerine saglik canim liste harika

Canim az yediginden olur ,bende son zamanlarda dikkat etmedim az yedigmde falan ayni seyler oluyordu,ama bi tansiyonunuma baktir

Fıstıklarrrrrr nasılsınızzzzz????Takip ediyorum fırsat buldukca,ama yazamıyorum :( Holter ve ekg,eforuda ben yapıyorum artık cokkkk yogunuz.Eşim sabah arıyor,aksam dönüş saglayabiliyorum.Şu huyumu hic sevmiyorum zaten.İş disiplini ve işkolik olmak. .....Sizler neler yapıyorsunuz?Ben gecmişe yolculuga döneyim.

Iyiyim canim sukur,sen nasilsin ne guzel calisiyorsun kilon ne alemde dikkat ediyorsun deglmi,

Back