• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

1saat kizimla hava aldim geldim yavas yuqudum ama olsun sonucta yakmisimdir 3.5 kalori,simdi kiz uyusun diye ugrasyom camasir toplanip serilcek beni bekliyo daha yemek olaxida var

gülcanım çamaşır işine eğlence kat lesli yap dans et hadi bakam hareket bereket gayretttt
$images.jpg

Hanife
Krizlere karsi geliyorum canim,cumayaaa az kaldi,sen bugun baya yogunsun
Didem
Havalar isindi bahar bitiyo gecer ins oksurun

Gunaydin arkadaslar ,yenice kizimi uyuttum kahvalti hayirladim esimin gelmesi bekliyorum,aksam serra uyandi cikmak zorunda kaldim
HANIFE. Esim isteydi oyuzden yalnizdim canim
ILKNUr.ozaman tam spor zamani dahaa cok veririz insallah,
DIDEM verirsin CANIM onemli olan kararli olmamiz pes etmek yok
bugun de yuruyus yapmayi dusunuyorum eviside var
aynen öyle canım bu sıcakta baya bi kilo verilir insanı baya terletir ve yoruluruz..
günaydin kizlar sabah kalktim hastanenin yolunu tuttum
öks7rük geçmedi daha sabaha kadar öksürdüm yine oğlumda hasta
oda öksürüyodu
gittim nefes testi yaptilar film çektiler çok şükür temiz çıktı
ilaç yazdı alerjik olabiliyo bu kadar uzun.öksürükler dedi doktor

oğluma ilaç yazdılar daha kahvaltı yapmadım öğleyle bir olucak yine

akşama spor beni bekliyo yine 40yada50dk

yarinda inşallah detoks yapicam
telden giriyorum eve gitmedm daha

sonra görüşürüz kızlar
çok geçmiş olsun canım o ilaç işe yarar ama bırakınca 3-5 güne tekrar geliyor kızımda öyle oluyor sürekli vermiyorum ben bimiyorum nolacak..
Saol canım ya yaza girdik artık en azından fazlalıkları atiyim bu hafta 71 leri görmek istiyodum ama goremicem gibi anca artilardan kurtulucam sanki
canım moral bozmak yok yarın hep birlikte detoks yapalım hem havada sıcak dolapta bekletiriz soğuk soğuk içeriz oh mis bugün detokscular hazırlık yapsın yarın detok yapıyoruz ben akşama ıslarım malzemeleri pişiririmyarına hazır olsun..
Secilcim sen de nasil bir enerji var masallah..sen yazdikca brn kendimi tembel bulmaya basladim:)

Neslihancim valla sabaha enerji dolu baslamissin ne guzel..okullarin kapanmasina az kaldi..sonra sabah vaktin komple sana kalir..

Gulcancim bugun nasil gidiyor krizler...takipteyim seni...

Didemcim gecmis olsun doktora giderek en guzelini yaptin..kafan rahatladi en azindan..pasaya da gecmis olsun..herkes hasta valla...

İlknurcum nerelerdesin..ise guce daldin heralde..kolay gelsin..

Kizlar bugun kuzenlere ingilizce calistiriyorum..simdi birine..aksam digerine..halamda olacagim..gece girer okurum...

canım hiç sorma yıl sonu gösterimiz var cuma günü öğretmene birşeyler alıcaz onlarla meşgulum sabahdan bu yana birde kep yaptım onunla uğraştım hayırlsıı bu aralar bıraz yoğunum..
bu arada kolay gelsin canım..

selam kızlar nasılsınız bakalım diet nasıl gidiyor.. bugün burası çooookk sıcak fıstıklar nefes alamıyorum sanki burnum tıkandı bu hafta kızımın kep töreni var :) şu aralar sabahları bıraz yoğunum ama ilerleyen saatlerde burada olurum allahdan bişey olmazsa

Neslihan kiz ne dansi elimde olsa kipirdamadan serecektim,zor uyudu kiz kulagi seste cimcimemin
Ilknur,kaca gidiyordu kizin ne guzel kep atacak bizim zamanimizda yoktu bi universitede attim.ay cok komikti ama ,ben kararsizim esimle bi konusimde yarin biyere gitmezsek yapabilirim

Neslihan kiz ne dansi elimde olsa kipirdamadan serecektim,zor uyudu kiz kulagi seste cimcimemin
Ilknur,kaca gidiyordu kizin ne guzel kep atacak bizim zamanimizda yoktu bi universitede attim.ay cok komikti ama ,ben kararsizim esimle bi konusimde yarin biyere gitmezsek yapabilirim

canım anasınıfına gidiyor ;) aman bi havaar bi havalr cadı bu yaa..

canım geçen hafta yapıcaktık yapamadık bu hafta ayarlayalım hep birlikte yapalım bugün malzemeleri hazırlayalım yarına hazır olsun iyi olur böyle olmıcak oraya buraya git motivasyonumuz düştü..

canım geçen hafta yapıcaktık yapamadık bu hafta ayarlayalım hep birlikte yapalım bugün malzemeleri hazırlayalım yarına hazır olsun iyi olur böyle olmıcak oraya buraya git motivasyonumuz düştü..

Tamam yarin o zaman bi plan yapmayayim en fazla carsiya giderim pazara ,detoks sart

Canimm valla dedigin gibi iki cocuk seni pesinden cok kosturtacak ama cok da guzel valla Allah omur versin..bayiliyorum cocuklara..calismak zorunda olmasam hemen yapardim ben de ikinciyi:)
Kahve konusunda cok haklisin..ama ben sade icemiyorum az yada orta sekerli olacak illa...demet akalin spor salonuna falan da gidiyordur cocugunun bakicisi vardir..sen ona bakma:) bazi unluler formlari bozulacak diye cocugunu emzirmiyor bile..
Hadi bakalim sag salim kucagina alrsin insallah bebegini..sonra firsatin olursa girmeye birlikte kilo vermeye devam ederiz:)

aynen emzirmedi zaten tabiki ekstra yaptığı şeyler vardır :) inşallah bende katılırım ama ben doğurana kadar herkez burdan vermiş olur 4 ekim de doğurcam ozmana kadar siz eririsiniz :)

selam kızlar nasılsınız bakalım diet nasıl gidiyor.. bugün burası çooookk sıcak fıstıklar nefes alamıyorum sanki burnum tıkandı bu hafta kızımın kep töreni var :) şu aralar sabahları bıraz yoğunum ama ilerleyen saatlerde burada olurum allahdan bişey olmazsa

Iyiyim canım sen nasılsın. Bizimkilerde yarın kepli foto cekiliceklermis albüm yapilacakmis tören yapilmicak sanırım buyuyolar afacanlar.burasida çok sıcak canım pencereleri açtım her yer açık sabahtan belliydi ama havanın sicak olacağı. Detoksa katilamicam canım ben kendime guvenemiyorum yürüyüşlerimi düzenli yapıyorum yediklerimede dikkat ediyorum bu ara bi de bisiklet ekledim faydası olur sanırım sabah tartilicam merak ediyorum hafta başı 2 kilo artıdaydim çünkü

evet öyle yap canım benimde sabahdan işlerim var bunun için bu akşamdan hazırlarım malzemeleri bu ay hiç yapmadık detoks yapalım bu ay bitmeden hem fazlalıklar gider..

Benim kiz uyandi canim ciktim bi anda,suaralar gene sorunluyuz duzgun uyku uyumuyo,bende nohutu isladim birde bulgur katacm mercimek yapm4ycam,bugun artidan kurtuldum yarinda biraz versem fen a olmaz moral olur,sabah 10g ibi uygun olursam girerim genelde kahvalti hazirliyorum ama

Bugun yediklerim
Sabah gec oldu
2d ekmek,1d peynir,1ck recel,2zeytin,1cb portakal suyu,4yk karisik sebze kavurma,domates,salatalik
Ara
1cb sut,1inciqg
Ara
4 susamli kalin kraker,5erik
Aksam
3d ekmek,1tabak sebze kavurma,cacik
Az sonrada belki yerim meyve
2lt su,1saat yuruyus

Kizlar iyi aksamlar nasilsiniz bakalim
Ben hasta ziyaretinden geldim menumu yazayim
Sabah tambugday unundan 1 ortaboy krep 1 t.k bal ile bi lokma ekmekle bi lokma avakado
Ara yogurt
Ogle tavuksote bi kucuk pilav ile
Ara meyve yoktu yogurt
Aksam 2 dlm t.b ekmegi kiymali patlican yemegi
Misafirlikte 2 dlm baklava yedim bi lokma cezerye tadimlik 
Ben suyumu saymiyorum fazlasiyla iciyorum kendimi bildim bileli 4 lt heralde günde belki az daha fazladir az degildir
Sabah 35 dk spor
Aksam spor yok misafirlikte yalan oldu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Iyiyim canım sen nasılsın. Bizimkilerde yarın kepli foto cekiliceklermis albüm yapilacakmis tören yapilmicak sanırım buyuyolar afacanlar.burasida çok sıcak canım pencereleri açtım her yer açık sabahtan belliydi ama havanın sicak olacağı. Detoksa katilamicam canım ben kendime guvenemiyorum yürüyüşlerimi düzenli yapıyorum yediklerimede dikkat ediyorum bu ara bi de bisiklet ekledim faydası olur sanırım sabah tartilicam merak ediyorum hafta başı 2 kilo artıdaydim çünkü

Burasida sicak ve ay sonu bi suru kurum gezdim totomdan soludum sicaktan bayildim.alanya ya bi hal olmus yaz gelinve trafik istanbulu aratmiyor mumkun mertebe kapi disari cikmamamk lazim ama is geregi ciktim mahvoldum daha 2 gun daha islerim bitmez benim vah bana sicakta
:)) bende detoksa katilmicam vaz caydim

Bugun yediklerim
Sabah gec oldu
2d ekmek,1d peynir,1ck recel,2zeytin,1cb portakal suyu,4yk karisik sebze kavurma,domates,salatalik
Ara
1cb sut,1inciqg
Ara
4 susamli kalin kraker,5erik
Aksam
3d ekmek,1tabak sebze kavurma,cacik
Az sonrada belki yerim meyve
2lt su,1saat yuruyus

Menun guzel gulcan
Ee cay yalan olmus kimse yok bende yatayim bari

Kizlar ben ne b..... yedim gece gece ya imdat yani. Bu gun yorgun gelince eve bi saat uydumdu sonra misafirlik neyse gelince yatam dedim uykum gelmedi bi saat dondum simdi kalktim tv seyredem diye karnim zil caldi :( yagda 2 yumurta iki ekmek bi de yanina 36 gr lik cikolata yedim gozum dondu naptim tuh. Vah bana obur nesli , ..

hanifecim benim kız 5 sınıfta ben yazın ingilizce kursuna hedefe göndermeyi planlıyorum sence erkenmi. Bide netten çalışabileceği biyerler varmı sence mesela vitamin nasıl ki? Birde 15 yaşında yaz dil kampına yollamayı düşünüyom sence bu kamplarda hemen öğrenilirmi fikrin varmı.ben gibi olmasın dil lazım diye düşünüyorum
Canim erken degil hatta gec bile..3 yasindaki bir cocuk 4 dil birden ogrenebiliyor..yas ilerledikce bu is zorlasiyor oyle dusun..ve benim bu seneki haftasonu biciriklarim 2.sinifa gidiyordu dusun...
Cunku ingilizce onlar icin bambaska bir dunya ve once sevdirmek gerekiyor..bu da kolay ve kisa bir is degil..ciddi bir surec gerektiriyor..oyunlarla ogretiyorum ben...okuldaki dersler gibi olunca reddediyor beyinleri ogrenmeyi..
Hedefi hic duymadim canim yorum yapamayacagim..ama dedigim gibi zaten uzun bir sure temel cumleler disinda sadece kelime ogrenmesi lazim...sonra yavas yavas saglam bir sekilde ilerlemesi lazim..bir kac yilini alacak...
Evet dil okulu iyi fikir..ama orda da hemen ogrenilmiyor...cocuktan cocuga ve durumdan duruma degisiyor...eger cocuk surekli o dile maruz kalirsa mecbur kalip daha kolay ogreniyor..yurtdisinda ogrenmenin mantigi bu...ama temeli cok iyi oturtmasi ve ingilizceden bikmamasi lazim...oyunlarla ogrenmesi sart..gittigin yere mutlaka danis..ders gibi gorurse cok zorlanir ve tatilde de okula devam ettigini dusunup bir daha gitmek istemez...

Hanife
Krizlere karsi geliyorum canim,cumayaaa az kaldi,sen bugun baya yogunsun
Didem
Havalar isindi bahar bitiyo gecer ins oksurun
Evet canim ya cok yogundum...geldik hemen cocugu uyuttum..size bakayim dedim..ama sayfalar birikmemis oyle..

aynen öyle canım bu sıcakta baya bi kilo verilir insanı baya terletir ve yoruluruz..

çok geçmiş olsun canım o ilaç işe yarar ama bırakınca 3-5 güne tekrar geliyor kızımda öyle oluyor sürekli vermiyorum ben bimiyorum nolacak..

canım moral bozmak yok yarın hep birlikte detoks yapalım hem havada sıcak dolapta bekletiriz soğuk soğuk içeriz oh mis bugün detokscular hazırlık yapsın yarın detok yapıyoruz ben akşama ıslarım malzemeleri pişiririmyarına hazır olsun..

canım hiç sorma yıl sonu gösterimiz var cuma günü öğretmene birşeyler alıcaz onlarla meşgulum sabahdan bu yana birde kep yaptım onunla uğraştım hayırlsıı bu aralar bıraz yoğunum..
bu arada kolay gelsin canım..
Yaslari buyudukce sorumluluklar isim ve sekil degistiriyor:) cok tatli telaslar bunlar...masallah prensese..
Ben yarin detoks yapamam canim..cunku gecen hafta yaptim..ve yarin arkadasim gelecek misafirlige..sizi kolay gelsin..

aynen emzirmedi zaten tabiki ekstra yaptığı şeyler vardır :) inşallah bende katılırım ama ben doğurana kadar herkez burdan vermiş olur 4 ekim de doğurcam ozmana kadar siz eririsiniz :)

İnsallah vermis oluruz da..bu sefer de formumuzu korumak icin yazisiriz olmaz mi:)

Canim erken degil hatta gec bile..3 yasindaki bir cocuk 4 dil birden ogrenebiliyor..yas ilerledikce bu is zorlasiyor oyle dusun..ve benim bu seneki haftasonu biciriklarim 2.sinifa gidiyordu dusun...
Cunku ingilizce onlar icin bambaska bir dunya ve once sevdirmek gerekiyor..bu da kolay ve kisa bir is degil..ciddi bir surec gerektiriyor..oyunlarla ogretiyorum ben...okuldaki dersler gibi olunca reddediyor beyinleri ogrenmeyi..
Hedefi hic duymadim canim yorum yapamayacagim..ama dedigim gibi zaten uzun bir sure temel cumleler disinda sadece kelime ogrenmesi lazim...sonra yavas yavas saglam bir sekilde ilerlemesi lazim..bir kac yilini alacak...
Evet dil okulu iyi fikir..ama orda da hemen ogrenilmiyor...cocuktan cocuga ve durumdan duruma degisiyor...eger cocuk surekli o dile maruz kalirsa mecbur kalip daha kolay ogreniyor..yurtdisinda ogrenmenin mantigi bu...ama temeli cok iyi oturtmasi ve ingilizceden bikmamasi lazim...oyunlarla ogrenmesi sart..gittigin yere mutlaka danis..ders gibi gorurse cok zorlanir ve tatilde de okula devam ettigini dusunup bir daha gitmek istemez...

Evet canim ya cok yogundum...geldik hemen cocugu uyuttum..size bakayim dedim..ama sayfalar birikmemis oyle..

Yaslari buyudukce sorumluluklar isim ve sekil degistiriyor:) cok tatli telaslar bunlar...masallah prensese..
Ben yarin detoks yapamam canim..cunku gecen hafta yaptim..ve yarin arkadasim gelecek misafirlige..sizi kolay gelsin..

İnsallah vermis oluruz da..bu sefer de formumuzu korumak icin yazisiriz olmaz mi:)

anladım. alanya da hedef iyi diyorlar dil için. tömerde var ama bunun için yaşı küçük diye düşünüyorum. ben yabancıların oturduğu bi sitede yaşıyorum
ruslar da çok. etkileşim olur diye düşünüyorum kendine cesaret edecek kadar öğrense çocuklarla konuşarak kapar etkileşim olur diye düşünüyom o yüzden bi an önce öğrenip cesaret kazandırayım dedim danıştım san sağol canım teşekkürler

kızlar akşamki rehavetle yediklerimden sonra sabah hafif yedim sanırım cuma yine tartıyı oynatamıcam :(((

kızlar noldunuz gene kayıplara karıştınız akşamdan beri hanifeyle ikimiz kendi kendimize konuşuyor olduk
cıssss yedim onuda görmediniz
ben diyetisyenden randevu aldım cuma 8 de gidiyom. olmucak böle mayıs ayında takıldım bi 85 küsür bi 84 küsür gidip geliyom hem endokrinede bi danışayım bi çare önereceklermi.
dün akşamda uykum kaçtı yemeye verdim kendimi zaten bu gün cezalıyım hatta akşama spora verecem paralıcam kendimi :(((
ben ayran detoks yapmıyom yapan varmı bi haber edin bakim. bu gün ve yarın iki akşam mercimekli detoks salatası yicem öle karar verdim ya hayırlısı. cuma dan korkuyom ya artık eksi görmek istiyom

Back