Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canimm valla dedigin gibi iki cocuk seni pesinden cok kosturtacak ama cok da guzel valla Allah omur versin..bayiliyorum cocuklara..calismak zorunda olmasam hemen yapardim ben de ikinciyi:)canım yaa saolll çok doğru koydu koymasına ama zaraıma demedi ben biranda aldım yine :) abur cubur yiyerek saglıklı deıl :) bebeğim sağlıklı doğsunda hayırlısıyla inşllah iki bebekle istemeden vericem gibime benzio çok zor bir süreç beni beklio okul zamanına kadar böyle sonra uykuda rahata erer dahada istemiorum ben kandırırm eşimide :) inşallah sende ver senide takibe başladım bakalımm im daha istikrarlı bu cuma :) demet akalını duydunmu nekadar kilo verdi 33 kilo sade türk kahvesi çok tok tutuyormuş ole dedi bende klasık şekersiz kahve içerdim diet yaparken 10 numara tok tutuyodu canımm bişi sitedinde yapiodum içiodum canım daha çekmiodu :)
Kahve konusunda cok haklisin..ama ben sade icemiyorum az yada orta sekerli olacak illa...demet akalin spor salonuna falan da gidiyordur cocugunun bakicisi vardir..sen ona bakma:) bazi unluler formlari bozulacak diye cocugunu emzirmiyor bile..
Hadi bakalim sag salim kucagina alrsin insallah bebegini..sonra firsatin olursa girmeye birlikte kilo vermeye devam ederiz:)
Kizlar selam sohbet koyumu bakamadim simdi girdim spordan gec kaldim bu gun dus alip geliyom en hizlisindan yakalayabilirsem sizi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cumaya az kaldi canim tartilma bence de..ama detoks yapacaksan once ve sonra tartil bakalim.ne kadar gidecek...iyiym canım sağol cumartesi evde yoktum pazar misafirim vardı dünde evde yoktum haliyle hiç dikkat etmedim
kaç kiloyum hiç tartılmadım
Vucudunun diger bolumleri daha cok toparlandi heralde canim ondan batiyordur gozune..erir canim o da merak etme...kızlar bugün şu alt karnım gözüme batıp durdu toparlandıkca bi tuhaf durmaya başladı şiş gibi duruyor sinirlendiriyor beni 3 gün o kadar yoruldumki artık belim sırtım buna dayanmadı bu hafta spor felan yapamıcam yoksa bu beni halleder neyse ama haftaya hayırlısyla başlıcam inşallah bıraz belimi dinlendirmeliyim..
Verirsin canim zaten kilo yapacak seyleri kesmissin..Ne kadar surede kac kilo verdin canim
Ben unla yapilan hicbir seyi yemiyorum sekerli tuzlu cikolata aburcubur 5gundur agzima surmedim. Elmadir sebzedir yiyorum aksam ev yemegi yiyorum ama az ve ekmek kesinlikle yemiyorum pilav makarna yemiyorum. Sence verir miyim
HANIFE
iyi yapmissin az yiyerek,senin kollardami ben gibi kilo verdikce erir canim uzulme
SECIL
ay canim gecmis olsun aman dikkat et kendine
DIDEM
ne oldu bize kiz iyice saldik kendimizi benim herseyi yiyesim var ,artidayimda zaten
ILKNUR
Benim karnimda cok salkik nasil toparlanacak bilemiyorum canim ya
GIZEM
Yaptign cok dogru un seker kesmek lazim canim
Menum gelsin
Oglen
Yumurtali biber,3d ekmek,domates
Ara
Patlamis misir?cekirdek abartmadan yedim.1 yenidunya
Aksam
Salata,2d ekmek,6yk etli patates
Ara
4 jkayisi,2ceviz1.5lt su.1saat yuruyus
Cumaya az kaldi canim tartilma bence de..ama detoks yapacaksan once ve sonra tartil bakalim.ne kadar gidecek...
Vucudunun diger bolumleri daha cok toparlandi heralde canim ondan batiyordur gozune..erir canim o da merak etme...
[QUOTEGizemYst;35481540]9da kalkiyorum canım. ama izmirde ysiyorum ve cok sicak burasi anca sabah yuruyusu icin 7de kalkmam lazim
Kizlar nasilsiniz..ben eve donus yolundayim...
Menumu yazayim..
Sabah..iki dilim peynir..3 dilim cavdar ekmegi..yarim patates haslama pulbiberli..3 ceviz..cay..
Ara..3 lokma kir pidesi (mevlut vardi)..3 lokma kucuk lokma tatlisi serbetsiz..
Ara..bir turk kahvesi..8 findik..
Ara..3 diyet biskuvi..
Aksam..daha yemedim..eve gidince sadece domates salatalik peynir yiyecegim..
Keske yemeden yatabilsem ama mumkun degil midem bos
Cumaya az kaldi canim tartilma bence de..ama detoks yapacaksan once ve sonra tartil bakalim.ne kadar gidecek...
Vucudunun diger bolumleri daha cok toparlandi heralde canim ondan batiyordur gozune..erir canim o da merak etme...
[QUOTEGizemYst;35481540]9da kalkiyorum canım. ama izmirde ysiyorum ve cok sicak burasi anca sabah yuruyusu icin 7de kalkmam lazim
evet ya ben çok saldım kendimi gülcan napıcaksam sen yine veriyosun maşaallah ben aldım bideHANIFE
iyi yapmissin az yiyerek,senin kollardami ben gibi kilo verdikce erir canim uzulme
SECIL
DIDEM
ne oldu bize kiz iyice saldik kendimizi benim herseyi yiyesim var ,artidayimda zaten
ILKNUR
GIZEM
Menumu yazayim..
Sabah..iki dilim peynir..3 dilim cavdar ekmegi..yarim patates haslama pulbiberli..3 ceviz..cay..
Ara..3 diyet biskuvi..
bende bilemiyorum canım aslında yürüyüşler vede mekiik işe yarıyor ama bakalım bu hafta gidemicem ama haftaya allahın izniyle yüüyüşlere başlıcam sende başla canım yoksa toparlanmıyor..HANIFE
SECIL
DIDEM
ILKNUR
GIZEM
Verirsin canim zaten kilo yapacak seyleri kesmissin..
İzmirin nereseindesin. Ben de izmirdeyim..
Menu guzel canim..
Yaz geldibya simdi kollarim cok gozume batiyor:) butun gun cocuklari tasiyoruz niye kas olmuyor ki:)
Menu guzel canim
Menumu yazayim..
Ara..3 diyet biskuvi..
Menum gelsin
Oglen
Ara
Aksam
Ara
Menum gelsin
Oglen
Ara
Aksam
Ara
Hoop geldim az okuyum dedim ama sonra okurum ee neden yotunuz bu gun didem
Gulcan
Ilknur
Bu arada derya kayip gene bahaneside kalmadiydi menu yazmiyor
Hoop geldim az okuyum dedim ama sonra okurum ee neden yotunuz bu gun didem
Gulcan
Ilknur
Bu arada derya kayip gene bahaneside kalmadiydi menu yazmiyor