"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

kızlar bugün ben öğlende kızı aldıktan sonra misafirliğe gidicem eğer bildirimler 12 den önce olursa listeyi yaparım ama olmazsa akşam gelince yaprım fıstıklar..

Sukur canim iyi yim bugun birde su halsizlik olmasa ,evi toplamam lazim ama istek yok baharla beraber cok sarsildim ,bende yapmadim kahvalti daha

Evet canım havalarda baya ısındı yürümekte yoruyo insanı bir saat yürüdüm belki daha fazla bugunluk yeter.haftaya daha sıkı başlarım bende birazdan tartilicam bende eksi degilim bu hafta benim her 2 kiloda bir duraklamam oluyor. Vücut savunmaya geçiyo sanırım bidd bu hafta yuruyemedim evdeydim genelde bide akşam krizim tuttu resmen neye saldiricagimi şaşırdım.onumuzdeki hafta 71leri gorucem ama kendime söz verdim bi aksilik cikmazsa tabi

canım bişey olmaz haftaya daha güzel gider bide önemli olan akşam biliyorsun aslında biz bir ara salata yiyorduk haftaya gene akşamları salatamı yesek o geldi aklıma ama yediğimizde fazla değil ama hafifmi geçirsek akşamları sonrada sütlü kahve içerdik aslında güzel olabilir..

Kizlar disardayim bildirom yapiyim ofise gidince bakarim size
Bu gun 85.400

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ilknur
Tamam canim aksamda olur acelesi yok ben de ogleden sonra bebek gormeye gidecem,
Secil
Haftaya hepimiz siki tutalim kendimizi

Evet canım ya ne güzel kilo veriyoduk o zaman yine salata yiyelim akşamları biz hem tokta tutuyodu bizi.bej doğal karşılıyorum canım ya o kadar kilo verince vücut savunmaya geçiyo bundan sonra acelem yok benim 100-200 artık ne giderse kardir canım.onumuzdeki hafta yürüyüşleri arttirirsam 71leri görürüm diye düşünüyorum

Secil tesekkurler canim,artik gram gram gidiyor ilk aylardaki gibi olmuyor neyse azda olsa gitsin yeterki gitsin

Kozlar simdi girebildim...bildirim yapayim okuyacagim gecmisi...
Gecen hafta..76.300
Bu hafta..75.600
Giden..-700 gram

ana kralice

Hayırlı cumalar hepimize Günaydın kızlar nasılsınız bakalım

Hayirli cumalar ilknur baya b i odem var sende ,okadar guzeldi menulerin ,haftaya bende soz verdim kendime dunku yediklerimden sonra korkuyorum tartilmaya canim ben gecen hafta tam 58dim o 100gramcigi vermistim

Gecen hafta 58
Bu hafta 57.4
_600

Geçen hafta:72
Bu hafta:72.5
Gelen:500 gr
Artık önümüzdeki hafta eksileri görürüm

Secil tesekkurler canim,artik gram gram gidiyor ilk aylardaki gibi olmuyor neyse azda olsa gitsin yeterki gitsin

Hayirli cumalar kizlar..
İlknurcum bu hafta menulerin.cok guzeldi..regl olduktan sonra baya bir gider odemin haftaya...

Secilcim yuruyuse ciktigina gore daha iyisin..cok sevindim...haftaya topik bomba gibi olacak...

Gulcancim gitsin de ne kadar giderse gitsin..tebrikler..yaz gelince modun da degisir canim merak etme..ufaklikla parklara denize falan gittikce.kafan dagilir..

Kizlar dun 76.2dum butun hafta 100 gram vermisim..dun detoksla 600 gram daha gitmis...ama yasak olunca cani her seyi yemek istiyor insanin:) bugun daha fena olmaz insallah dunun acisi cikmaz...
Basladigimdan beri toplam 9 kilo verdim...karnim duzlesti cok sukur...ama kollarim ve selulitlerim rahatsiz ediyor suan..spor yapabilirsem onlar da sikilasir insallah
ana kralice

günaydın kızlar hayırlı cumalar uyuyakalmışım akşam geç yatmıştık

bildirim

geçen hafta 61.7
bu hafta 61.6
giden sadece 100 gram

olsun canım adet olunca inersin birden bire bu kadar kilo alınmaz
Gecen hafta 58
Bu hafta 57.4
_600
tebrikler canım süpersin
Geçen hafta:72
Bu hafta:72.5
Gelen:500 gr
Artık önümüzdeki hafta eksileri görürüm
artık önümüzdeki hafta verirsin canım
Kozlar simdi girebildim...bildirim yapayim okuyacagim gecmisi...
Gecen hafta..76.300
Bu hafta..75.600
Giden..-700 gram

ana kralice
tebrik ediyorum canım süpersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…