Ilknur menun guzel canim,bende serrami uyuttum simdi
Ilknur baya faydasi varmis karisimin ,benimde uykum var cok dustu direncim
canım sen adet olduktan sonra böyle oldun yada bahar havası çarpıyor canım sende bundan yap yani ben yapmayı düşünüyorum baksana ne güzel birşey ben şimdi bıraz daha araştırıyorum şuan forumları dolaşıcam bakalım kullananlar ne demiş.. sen en iyisi erkenden yat hem serrada uyudu sende dinlen canım bunda ihdiyacın var..
Evet canim bi gun iyiyim bigun okadar halsiz keyifsizimki anlayamiyorum cokta tahammulsuzluk var,su yasima kadar bahar dan dolayi boyle oldugumu bilmiyordum,sen ara7tir canim inan onu da yapacak istegm olacagni sanmiyorum,ben uyuyum dunde katilamadim kizlar kusura bakmayin iyi aksam5ar
16.05.2014 tarihli bildirimimiz..
1. anetam 76,300/1,300
2. ddem89 61,700/1,000
3. ilknur84 69,400/400
5. gülcan32 58,100/100
kilo veremeyen
secilsecil 72
kilo alan
NESLİHANK4 85,500/-800
kızlar hepinizi tek tek tebrik ediyorum özelliklede birincimiz olan hanifeyi çok çok çooookk tebrik ediyorum
neslihan sende kaçamaklardan vaz geç ve haftaya o fazlalıklardan kurtul..
vede şunuda özellikle belirtmek istiyorum bundan sonra en az hergün bir mesaj yazma şartı koyuyorum yoksa yazmayanları listeye almıcam DERYALIIMM07 sesimi duy artık netinde var katılımı bekliyorum..
Hayirli cumalar ilknur baya b i odem var sende ,okadar guzeldi menulerin ,haftaya bende soz verdim kendime dunku yediklerimden sonra korkuyorum tartilmaya canim ben gecen hafta tam 58dim o 100gramcigi vermistim
Hayırlı cumalar hepimize Günaydın kızlar nasılsınız bakalım
kızlar ilk bildirim benden..
geçen hafta 69,400
bu hafta 70,500
gelen 1100
işte sonunda artı çıktım aslında akşamda fazla kaçırmadım ama neyse regel olmadım ondan sanırsam haftaya bomba gibi kilo vericem inşallah zaten kendime söz verdim
hamd olsun iyiyiyim canım sen nasılsın
canım ne kadar kaçarsak kaçalım gerçeklerle yüzleşmek zorundayız tartıl tatlım tartıl kaçmak fayda vermiyor o rakamı görelimde haftaya daha sıkı tutalım..
Hayırlı cumalar hepimize Günaydın kızlar nasılsınız bakalım
evet bende öyle düşünüyorum neyse önemli olan devam etmek napim bişey olmaz bayadır tartılma günü artı olmamıştım arada böyle şeyler oluyor..Bu harta senin kaçamağın yoktu canım doğru düzgün regl şişkinliğidir vücut savunmayada geçmiş olabilir önümüzdeki hafta toparlarız
oda yeter canım haftaya tempolu başlarız..Saol canım çok şükür iyiyim yürüyüş yaptım biraz eve dönüyorum şimdi fazla yuruyemedim bugün
1saat daha bekliyim diyorum cunku her hafta ayni saatte tartiliyorum ben siz oyle yapmiyormusunuz kizlar,
Secil hosgeldin kiz iyimisim
1saat daha bekliyim diyorum cunku her hafta ayni saatte tartiliyorum ben siz oyle yapmiyormusunuz kizlar,
Secil hosgeldin kiz iyimisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?