"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

LİMON SUYU VE SARIMSAK MUCİZESİ
Özellikle Rus doktorların tavsiye ettiği kalp ve damar hastalıkları reçetesi mucizevi sonuçlar veriyor. Bitkilerle doğal tedavi yöntemine son derece önem veren Rus tıp dünyası, bu formülü yüzlerce yıldır kullanıyor ve son derece başarılı sonuçlar elde ediyor. Limon suyu ve sarımsakla yapılan karışım, damar sertlikleri, damar yağlanması, damar tıkanıklıkları ve tansiyon gibi sorunları kalıcı olarak ortadan kaldırıyor.

Türkiye'deki bazı doktorlar da hastalarına bu formülü öneriyor.

EVİNİZDE KENDİNİZ YAPABİLİRSİNİZ

- 2 Litre hiç su katılmamış sıkılmış limon suyu

- 40 diş soyulmuş ve ezilmiş sarımsak (Mümkünse Anadolu'da yetiştirilmiş ithal olmayan sarımsaklardan)

- Ağzı sıkı kapanan koyu renkli -ışık almayan- bir kavanoz (2 litrelik pet şişeler de kullanılabilir, ama cam kullanmanız tavsiye edilir)

HAZIRLANIŞI

2 Litrelik kavanoz ya da pet şişeyi dolduracak kadar limon satın alın. Limonların suyunu iyice sıkıp şişeye doldurun. Soyulmuş 40 diş orta boy sarımsağı yıkamadan ve ezerek limonun içine atıp şişenin kapağını sıkıca kapatın. 25 gün boyunca normal serin bir yerde tutun ve her gün birkaç kez çalkalayın. Yaklaşık 25 gün sonra sarımsakların limon suyunun içinde eridiğini göreceksiniz.

25 gün sonra hazır hale gelen karışımdan her sabah kahvaltıdan yarım saat önce yarım çay bardağı için. Bunu hergün düzenli olarak ve mümkünse aynı saatte yapın. Bu karışımın içine asla başka bir madde (şeker, tuz, tatlandırıcı vs. katmayın)

YÜZDE 100 KANITLANMIŞ FAYDALARI

1- Tüm damar iltihaplarını (vasküler) tedavi ediyor, tıkanan damarları açıyor, damar sertliklerini ve hipertansiyonu
önlüyor.

2- Kolesterol ve lipidi düşürüyor, zararlı yağların yakılmasını sağlıyor, kilo verdiriyor (bazal metabolizmayı hızlandırıp yağların yakılmasını sağladığı için iştahı açıyor.), vücuttaki şeker oranını dengeliyor, pankreasin yenilemesini sağlıyor.

3- Böbrek ve safra taşlarını eritiyor, idrar söktürüyor, vücuttaki şişkinliği yok ediyor ve dokularda ödem oluşmasını engelliyor.

4- Helycobeacter pylori adlı ülser mikrobunu öldürerek mide ve oniki parmak bağırsağı ülserinin kesin tedavisini
yapıyor.

5- Tüm romatizmal iltihabi önleyor, her tür romatizmal ağrıları dindiriyor, kireçlenmeyi önlüyor, eklem yüzeylerinin
yenilenmesini sağlıyor ve her türlü ağrıyı kesiyor.

6- Beyin hücreleri ve tüm sinir sistemlerini yeniliyor, sinirdeki aksiyon potansiyelini düzenleyip ileri-refleks hızını artırıyor, felç ve inme riskini azaltıyor.

7- Vücudun bağışıklık sistemini son derece mükemmel hale getiriyor ve her türlü alerjiyi, özellikle de damarsal kökenli ve strese bağlı cilt alerjilerini kökünden engelliyor. Kanser oluşumlarına karşı tüm vücudu koruyor.

Ilknur baya faydasi varmis karisimin ,benimde uykum var cok dustu direncim

canım sen adet olduktan sonra böyle oldun yada bahar havası çarpıyor canım sende bundan yap yani ben yapmayı düşünüyorum baksana ne güzel birşey ben şimdi bıraz daha araştırıyorum şuan forumları dolaşıcam bakalım kullananlar ne demiş.. sen en iyisi erkenden yat hem serrada uyudu sende dinlen canım bunda ihdiyacın var..

Evet canim bi gun iyiyim bigun okadar halsiz keyifsizimki anlayamiyorum cokta tahammulsuzluk var,su yasima kadar bahar dan dolayi boyle oldugumu bilmiyordum,sen ara7tir canim inan onu da yapacak istegm olacagni sanmiyorum,ben uyuyum dunde katilamadim kizlar kusura bakmayin iyi aksam5ar

sen dinlen canım lohusalığın regelden sonra başladı senin yat dinlen bol bol allah rahatlık versin hayırlı gecler..

geçen haftak, bildirimimiz kızlar..

kızlar ilk bildirim benden..

geçen hafta 69,400

bu hafta 70,500

gelen 1100

işte sonunda artı çıktım aslında akşamda fazla kaçırmadım ama neyse regel olmadım ondan sanırsam haftaya bomba gibi kilo vericem inşallah zaten kendime söz verdim

Hayirli cumalar ilknur baya b i odem var sende ,okadar guzeldi menulerin ,haftaya bende soz verdim kendime dunku yediklerimden sonra korkuyorum tartilmaya canim ben gecen hafta tam 58dim o 100gramcigi vermistim

Hayirli cumalar ilknur baya b i odem var sende ,okadar guzeldi menulerin ,haftaya bende soz verdim kendime dunku yediklerimden sonra korkuyorum tartilmaya canim ben gecen hafta tam 58dim o 100gramcigi vermistim

canım ne kadar kaçarsak kaçalım gerçeklerle yüzleşmek zorundayız tartıl tatlım tartıl kaçmak fayda vermiyor o rakamı görelimde haftaya daha sıkı tutalım..

Bu harta senin kaçamağın yoktu canım doğru düzgün regl şişkinliğidir vücut savunmayada geçmiş olabilir önümüzdeki hafta toparlarız

canım ne kadar kaçarsak kaçalım gerçeklerle yüzleşmek zorundayız tartıl tatlım tartıl kaçmak fayda vermiyor o rakamı görelimde haftaya daha sıkı tutalım..

Hayırlı cumalar hepimize Günaydın kızlar nasılsınız bakalım

1saat daha bekliyim diyorum cunku her hafta ayni saatte tartiliyorum ben siz oyle yapmiyormusunuz kizlar,
Secil hosgeldin kiz iyimisim

Bu harta senin kaçamağın yoktu canım doğru düzgün regl şişkinliğidir vücut savunmayada geçmiş olabilir önümüzdeki hafta toparlarız
evet bende öyle düşünüyorum neyse önemli olan devam etmek napim bişey olmaz bayadır tartılma günü artı olmamıştım arada böyle şeyler oluyor..
Saol canım çok şükür iyiyim yürüyüş yaptım biraz eve dönüyorum şimdi fazla yuruyemedim bugün
oda yeter canım haftaya tempolu başlarız..
1saat daha bekliyim diyorum cunku her hafta ayni saatte tartiliyorum ben siz oyle yapmiyormusunuz kizlar,

ben sabah kalkınca tartılıyorum erkenden.. zaten hep aynı saat oluyor sanırım hep aynı saatte kalkıyorumya..

Saol canım iyiyim çok şükür sen nasılsın halsizligin gecti mi regl sonrasında oluyo canım halsizlik. Benim reglim geç geldi ya beni baya sarstı vücut direncsiz kaldı sanırım ondan hasta oldum ben.sende kendine dikkat et.dogum sonrası ilk reglin seni baya sarsar dinlenebildigin kadar dinlen bu dönemde fazla yorma kendini
Ben daha kahvaltı yapmadım kahvaltı yapmadan önce tartiliyorum ben

Anladim bende 11e dogru tartiliyorum az kaldi ,aslinda 56ya cok azkalmisti ama dunden sonra arti olmasamda daha az veqmi s olacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…