Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin sağolasın canım piskolojik olduğunu sanmıyorum bu kadar gecikince dün biraz işte heycan yaptım yoksa öbür günler çok rahattım hatta ağrılarım oldu hasta oluyorum dedim ama olmadım ped bile kullandım o kadar yani sadece dün de bugünde sabah bişey olmayınca bıraz heycanlamıştım hayırlısı mevsimsel olduğunu düşünüyorum senede bir oluyor işte böyle hayırlsıı umutlar birdahaki aya kadlı allahın izniyle..
Kızlar öğleden sonra komşu gelcekmis oturmaya apar topar evi topladım zaten pek dağınık değildi ama yine ivir zivir şeyler bi daha toz aldım falan şimdiden yoruldum sırtım ağrıdı şimdi oğlumu okuldan almaya gidiyorum görüşürüz fıstıklar
kizlar benim kafam karisti ya simdi ben saat 5ten sonra evde olmayacagim isteyim..nasil yiyecegim corbayi...diyelim 5ten sonra saat 10da yedim olur mu yine de
ana kralice
Didemcim cok kotu seyler yasamissin Allah ogluna uzu omurler versin.
Secilcim daha iyi olmana sevindim..hamile kalmak isteyenlerin yesilcay icmemesi gerektigini ben soylemistim...doktor cok tembihlemisti beni yesilcay gibi sokturucu bitki caylari ya da sebzeler tuketmeyeceksin diye...hatta deryaya da soyledim maydonoz bile tuketilmemesi lazim..ilk uc ay bebegin tutunmasi engelliyor...
İlknurcum hayirlisi olsun canim..sakin bozma moralini...gecikmen de psikolojik ya da mevsimsel olabilir..
Neslihancim cok yemiyorum diyorsun ama aksam gercekten coktu...secilin de dedigi gibi sen arti ciktikca moralin bozuluyor ve nasil olsa veremiyorum deyip farkinda olmadan yemeye basliyorsun...
Kizlar detoks malzemelerini hasladim dun gece...
12de mi icmeye basliyorduk
ana kralice
yoğurda koy yanına al canım ben işe getiriyom böyle yapıyom
HAKLISIN DÜN GERÇEKTEN ABARTTIM ŞEKERİM DÜŞÜNCE AÇLIK KRİZİNE GRİYORUM. UZUN ZAMANDIR İLKKEZ BÖYLE OLDUM
bu gün sabah hafif yedim aradada kiraz çıkmış bi küçük tabak yedim kiraz benim bağırsakları iyi boşaltır ondan aldım yedim ayrıca şimdi takvime de baktım
benim 3-4 güne reglimde gelecek kendimi davul hişssetme sebeplerimden biride bu olmalı hakkaten yoksa artı çıkacak bişi yapmadım bu hafta sporda yaptım diyete pür dikkat ufak kaçamak dışında bi dün çok çok abarttım gözüm döndü resmen ama akşamada detoks salatası yicem gene sporda iyi terlerim
umarım yarın tartı beni az da olsa mutlu edecek şu regli işi bozmassa (
Canim ders anlatirken yiyemem ki..aralarda da fotokopi falan cekiyorum..zaten on dakika aram var
ana kralice
Haklisin regl cok siskinlik yapiyor..o zaman haftaya cuma regl bitmis olur hafiflersin iyice...moralini yuksek tut...
ana kralice
o zaman iş yerinde sadece yoğurt yada ayran iç ki acıkma kurt gibi bari onu yapabilirsin en azından. yada ben gibi o saatlerde hurmayla badem ye açlık bastırır eve gidincede son öğün yersin detoks çorbanı çaren yok. yinede büyük fayda görürsün meraklanma canım
inşallah canım..senin nasıl gidiyor bugün..
kızlar ben şimdi lesli 3 miles yaptım ama ilk 20 dkdan sonra bırakmak zorunda kaldım
Yağız durmadı...
artık her gün, her gün olmasa da iki günde bir lesli yapacağım..onun dışında zaten sürekli hareket halindeyim..iş yerinde de sınıflara in çık..hep yürüyorum..işe gidip gelirken de karşıyaka çarşısını komple yürüyorum..inşallah faydasını görürüm..
inşallah canım..senin nasıl gidiyor bugün..
kızlar ben şimdi lesli 3 miles yaptım ama ilk 20 dkdan sonra bırakmak zorunda kaldım
Yağız durmadı...
artık her gün, her gün olmasa da iki günde bir lesli yapacağım..onun dışında zaten sürekli hareket halindeyim..iş yerinde de sınıflara in çık..hep yürüyorum..işe gidip gelirken de karşıyaka çarşısını komple yürüyorum..inşallah faydasını görürüm..
:) 20dk lesli hemen hemen 40 dk yürüyüşe bedel çok tempolu olduğundan bende her akşam fitniste önce makinada yürütom sonra eliptik ve bisiklet biniyom
toplam 30dk sonra lesli 20dk yapıp tempo artırıyom sonra 5 dk tempo düşürüp platesle soğuma esneme yapıyorum çok eğleniyorum dün komşumda yanımda sadece plates yaptı bana eşlık etti. yeme partisi değil eritme partisi oldu bu akşamda 2 komşum daha eşlik edecek sölediler bakalım bu gün fitneste kalabalık olcaz :) akşam yazarım eğlenceyi :))
şimdilik kaçamak yok menumude bildircem tamamlansın
Ohh ne guzel canim katilim artar her aksam bak gorursun.sonra da sana dua ederler:):) 20dk lesli hemen hemen 40 dk yürüyüşe bedel çok tempolu olduğundan bende her akşam fitniste önce makinada yürütom sonra eliptik ve bisiklet biniyom
toplam 30dk sonra lesli 20dk yapıp tempo artırıyom sonra 5 dk tempo düşürüp platesle soğuma esneme yapıyorum çok eğleniyorum dün komşumda yanımda sadece plates yaptı bana eşlık etti. yeme partisi değil eritme partisi oldu bu akşamda 2 komşum daha eşlik edecek sölediler bakalım bu gün fitneste kalabalık olcaz :) akşam yazarım eğlenceyi :))
şimdilik kaçamak yok menumude bildircem tamamlansın
maşallah fıstıklar size devam durmak yok ne kadar hareketli olursanız yağlar o kadar çabuk erir gider aynı tempoda devam..
Menu guzel canim..sen de detoks yapmadin bugun...gulcan napti acaba..ben sizle.anlastik diye yaptim ama butun gun kimse girmedi:)kızlar ben yarından hiç ümitli değilim ama çok fazlada kilo olarak dönmicene eminim ama yarın artı olcam büyük ihtimalle ve haftaya çok dikkat edicem güzel kilo vericeme kendime söz veriyorum zaten gene inceldim kiloya yansımasada bi incelme var bende neyse haftaya kilo olarak gidecek bu ara baya durakladım sürekli aynı kiloda kaldım bundan sonra tempoooo pazartesi yürüyüşlerede başlıcam birde regel olursam daha güzel gider bakalım hayırlısı..
menüm
sabah
3 dilim ekmek t.b.
beyaz peynir
dün reçel yapmıştım ondan yedim
neslihan kızma bayadır yememiştim salam yedim
ara
1 muz
akşam
et haşlama
makarna
yoğurt yicem
suyu 2 litreye tamamlarım
Ohh ne guzel canim katilim artar her aksam bak gorursun.sonra da sana dua ederler:)
Menu guzel canim..sen de detoks yapmadin bugun...gulcan napti acaba..ben sizle.anlastik diye yaptim ama butun gun kimse girmedi:)
Simdi de ben ise gidiyorum:)
ana kralice
canım enim ben sabah hazırlıcaktım sonra o testen sorna moralim bozuldu kendimi dışarı attım haberde edemedim canım kusura bakma oldumu
canım bişey olmaz bende bazen 5 te içiyordum başkdada içiyordum akşam gelince de çok aç olursan gene içersin nasıl olsa emziriyorsun..Yok canim ne kusuru..bana iyi oldu bahane oldu yapmama:)
Ama su iki saatte bir olayini simdi yapamiyorum isteyim..ne kadar etki eder bilmiyorum..bir de canim cok kahve istiyor...yani 1de 3te 5te yedim...sonra yiyemedim eve gidene kadar 10bucul olur
ana kralice
Kizlar iyi aksamlar ben bugun bir halsiz im anlatamam gece uykusuzduk ondan galiba saat 4e kadar hep yattim nohutu haslamistim ama kaldi yapamadim ,sonra acilmak icin pazara gittik ordan kermese esim gene tantuni isteedi bende yedim ardindanda daha neler neler yedim yani yarina tartilcak yuzum yok,
ILKNUR bahar havasi ndan gecikmistir canim gunu zamani vardir kendini uzme sakin
HANIFE bi sen detokscusun bugun keske bende yapabilseydim. ama hic keyfim yoktu
DIDEM menu guzel olmus