Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın fıstıklarım nasılsınızzzzzz????Süpersiniz siz.Ne güzel vermişsiniz.Tebrikler.....Katılım oldukca motivasyonunuz artar.İlknur temizlikten katılım saglayamamış.Neslihan masa alcakmışsın ilknura. :))) kız millete masa almana ne gerek var sende var zaten.Bak herkes gelmiş.
Tebrikler kızlar tekrar.Bu hafta iş cok yogun ayaktan,yatan,yogun bakım işim cok.Aksam eve cok yorgun geliyorum.3 gündür 21:30 da yatıyorum.Benim kg 64 oldu bu arada :)))))
Günaydın kızlar. Nasılsınız bakalım. Ben şimdi kahvaltı yaptım çayımı içiyorum. Birazdan çıkıcaz ananem hastanede kalçasında kırık varmış ziyarete gidicez.
Didem iyi eğlenceler canım
Eda Tebrikler artık vücut alıştı kilo vermeye sağlıklı beslenince bak gidiyo kilolarda ilk mezunumuzu verdik bizde topik olarak :) bakalım ikinci kim olacak
Hanife bazen olur canım çok abartmamak önemli regl dönemi kadınları sarsıyo baya
Gülcan bugün toparlarsin canım takma kafana
Ilknurcum gitsinde 100-200 artık farketmez yeterki gitsin erisin yağlar
Derya çok geçmiş olsun canım
Gunaydin kizlar,hafta sonu kacamak yapmayin sakin ,dun ben yaptim simdi rahatsizim biraz
SECIL herseyin basi saglik ,canim dikkat et
Secil
Cok gecmis olsun
Didem
Iyi eglenceler rakibem
Neslihan
Aksam misafirdn gelemedim canim
Eda
Masallah kiz sana bende 55de kalacam
Hanife
Dedigin gibi misafir olunca yemeden olmuyor,sende az yemissin bisey olmaz ondan canim,az kaldi deglmi senin tatilee,bende uyudum biraz kiz uyanir simdi kosturmaca baslar
Hafta sonu sessizligi sarmis burayi,yediklerimi yazayim
Oglen
1 tabek taze fasulye
Azoncede
1muz,15 tane soslu fistik
Aksama 1yumurta ,yogurt falan dusunuyorum
40 dakka sporumuda yaptim dunyalar benim oldu,ilknur ,secil kizlar heph.niz nerelesiniz
Hanife,ben kamuda sandim canim seni,yaza hicmi yok izin
Günaydın fıstıklarım nasılsınızzzzzz????Süpersiniz siz.Ne güzel vermişsiniz.Tebrikler.....Katılım oldukca motivasyonunuz artar.İlknur temizlikten katılım saglayamamış.Neslihan masa alcakmışsın ilknura. :))) kız millete masa almana ne gerek var sende var zaten.Bak herkes gelmiş.
Tebrikler kızlar tekrar.Bu hafta iş cok yogun ayaktan,yatan,yogun bakım işim cok.Aksam eve cok yorgun geliyorum.3 gündür 21:30 da yatıyorum.Benim kg 64 oldu bu arada :)))))
kızlar hayırlı günler dün misafirim vardı bu sabahda erkenden okuldakı annelerle buluştuk parkta piknik yaptın saat 4 e geliyordu eve girdiğimizde domates gibi kızardık..
bi detoksdan bahsedilmiş bende bi zaman yğourt kürü yapmıştım hatırlarsanız zencefil zerdecal ve tarçin hepsinden yoğurdun içine 1 çay kaşığının ucuyla koyup karıştırıyorsun sonrada yemeklerden yarım saat önce yiyorsun bende işe yaradı sizde bir deneyin derim bende pazartesi buna başlayım güzel olur sabah öğle akşam yapılıyor bu sanırım bunu yaptığım hafta 1300 kilo vermiştim herhalde..
seçil canım çok geçmiş olsun allah şifasını versin..
gülcan buradyım geldim canım nasılsın..
bizim için de sakınca yok değil mi canım zararlı birşey yok sonuçta...
hava bugün harika..ne iyi yapmışsınız valla