• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Günaydın kızlar iyi haftasonları malum haftasonugezmeye gidiyoruz annemlere evde yokum giremem bugün hiç sizler neler yaspıcaksınız bakalım eve gelince okurum:3:

Günaydın kızlar. Nasılsınız bakalım. Ben şimdi kahvaltı yaptım çayımı içiyorum. Birazdan çıkıcaz ananem hastanede kalçasında kırık varmış ziyarete gidicez.
Didem iyi eğlenceler canım
Eda Tebrikler artık vücut alıştı kilo vermeye sağlıklı beslenince bak gidiyo kilolarda ilk mezunumuzu verdik bizde topik olarak :) bakalım ikinci kim olacak ;)
Hanife bazen olur canım çok abartmamak önemli regl dönemi kadınları sarsıyo baya
Gülcan bugün toparlarsin canım takma kafana
Ilknurcum gitsinde 100-200 artık farketmez yeterki gitsin erisin yağlar ;)
Derya çok geçmiş olsun canım

Günaydın fıstıklarım nasılsınızzzzzz????Süpersiniz siz.Ne güzel vermişsiniz.Tebrikler.....Katılım oldukca motivasyonunuz artar.İlknur temizlikten katılım saglayamamış.Neslihan masa alcakmışsın ilknura. :))) kız millete masa almana ne gerek var sende var zaten.Bak herkes gelmiş.
Tebrikler kızlar tekrar.Bu hafta iş cok yogun ayaktan,yatan,yogun bakım işim cok.Aksam eve cok yorgun geliyorum.3 gündür 21:30 da yatıyorum.Benim kg 64 oldu bu arada :)))))

Günaydın kızlar. Nasılsınız bakalım. Ben şimdi kahvaltı yaptım çayımı içiyorum. Birazdan çıkıcaz ananem hastanede kalçasında kırık varmış ziyarete gidicez.
Didem iyi eğlenceler canım
Eda Tebrikler artık vücut alıştı kilo vermeye sağlıklı beslenince bak gidiyo kilolarda ilk mezunumuzu verdik bizde topik olarak :) bakalım ikinci kim olacak ;)
Hanife bazen olur canım çok abartmamak önemli regl dönemi kadınları sarsıyo baya
Gülcan bugün toparlarsin canım takma kafana
Ilknurcum gitsinde 100-200 artık farketmez yeterki gitsin erisin yağlar ;)
Derya çok geçmiş olsun canım

günaydın kızlar bende anca oturdum masa başına kahvaltı ettik ofiste sohbet muhabbet
eda tebrik ederim canım 64 de düştün demek maşallah. maşa bende varda ben herkese gösteriyomda bana gösterende lazım dimi kışkırttım millleti sorma
dün gelen olmadı ama 9,45 çayına :))) oh çalışmaya başlayalı derdin tasan kalmadı oh rahatladın

seçil çok geçmiş olsun canım acil şifalar.

Gunaydin kizlar,hafta sonu kacamak yapmayin sakin ,dun ben yaptim simdi rahatsizim biraz
SECIL herseyin basi saglik ,canim dikkat et

Secil
Cok gecmis olsun
Didem
Iyi eglenceler rakibem
Neslihan
Aksam misafirdn gelemedim canim
Eda
Masallah kiz sana bende 55de kalacam

kızlar şimdi bi formda buldum yağ yakan tarifmiş
haftada sadece 2 gün arka arkaya yapılacakmış
akşam yemeğinden en az 2 saat sonra yada yatarken yenecekmiş
ertesi günde sıkı bi spor yapılacakmış üstüne
tarifi veriyorum
Yapılışı : zencefil 1 çay kaşığı tarçın 1 çay kaşığı zerdeçel 1 çay kaşığı 2 yemek kaşığı yoğurt karıştırıp akşam yemekten 2 saat sonra yada yatarken yenecek
ben bu akşam ve yarın akşam yapacağım çok merak ettim hemde çok basitmiş :34: :34:

Gunaydin kizlar,hafta sonu kacamak yapmayin sakin ,dun ben yaptim simdi rahatsizim biraz
SECIL herseyin basi saglik ,canim dikkat et

Secil
Cok gecmis olsun
Didem
Iyi eglenceler rakibem
Neslihan
Aksam misafirdn gelemedim canim
Eda
Masallah kiz sana bende 55de kalacam

olsun gülcanım sonuçta misafirdeymişsin ama hafta sonuda elinizden geldiğince 9,45 çayını kaçırmayın olurmu iyi geliyor
kaçamak maçamak yok kızlar özellikle benim için yok ben şu gün itibari ile kapadım çenemi
kilo veriyom zaten gram gram sonra şımarıp kaçamaklara boğuluyom artık bitti her hafta yeni hedef
şimdi önümüzdeki hafta için hedefim en azından 83 lü küsürlü rakam görmek görmeden olmaz sonra hedef gene küçülecek her hafta böle
derya kayıplara karışma bak söz verdin katılımın artacak karşılıklı atışacaz ona göre haaa 83 lüleri göreyim sonra seni yakalayıp geçecem ben
:emir_bebek::10::10::10: hedefe çokk var

Nesli
Kizim izin verdigi surece osaatte girerim canim,evde zerdecal olsa bende yapardim,aman diyim yapmayalim kacamak bende veremiyorum artik,bugun kizimla evdeym oldugu kadar az yicem

Selamlar:)
An itibariyle hafta sonu siniflarimi bitirmis bulunuyorum...
Biciriklarimla mezuniyet partisi yaptik bugun..ay bu cocuklardaki enerji hic.bitmiyor:)
Malum parti icin hazirlik yaptilar...ama ben tabiki tuttum kendimi..yine de gonulleri olsun diye tattim kizmayin...
Sabah...ceyrek simit..bir dilim peynir...
Ara...3 lokma ispanakli borek...kucuk bir un kurabiyesi...bir lokma da milfoy yedim:(

ana kralice:-)

Bu arada edacim valla daha da zayiflama...normal beslenme duzenine gec..zaten yogun calistigin icin kolay sindirirsin...sagligini kaybetme...
Gulcancim bugun toparlarsin..ede olunca sorun olmuyor..
Neslihancim aksam gelemedim misafirlerim vardi...hala bizdeler...simdi yoldayim ondan yazabildim..bu kararliligini surdurursen cuma gunu birinci belli:)evde zerdacal olsa dedigin tarifi ben de uygulardim..sen deneyince sonuclari soyle bakalim...
Didemcim iyi eglenceler tadini cikar...

ana kralice:-)

Hanife
Dedigin gibi misafir olunca yemeden olmuyor,sende az yemissin bisey olmaz ondan canim,az kaldi deglmi senin tatilee,bende uyudum biraz kiz uyanir simdi kosturmaca baslar

Hafta sonu sessizligi sarmis burayi,yediklerimi yazayim
Oglen
1 tabek taze fasulye
Azoncede
1muz,15 tane soslu fistik
Aksama 1yumurta ,yogurt falan dusunuyorum

Hanife
Dedigin gibi misafir olunca yemeden olmuyor,sende az yemissin bisey olmaz ondan canim,az kaldi deglmi senin tatilee,bende uyudum biraz kiz uyanir simdi kosturmaca baslar

Hafta sonu sessizligi sarmis burayi,yediklerimi yazayim
Oglen
1 tabek taze fasulye
Azoncede
1muz,15 tane soslu fistik
Aksama 1yumurta ,yogurt falan dusunuyorum

canım ben özel sektördeyim..yani benim yaz tatilim yok malesef:(
bugün iyi gidiyorsun :)
:34:

40 dakka sporumuda yaptim dunyalar benim oldu,ilknur ,secil kizlar heph.niz nerelesiniz
Hanife,ben kamuda sandim canim seni,yaza hicmi yok izin

40 dakka sporumuda yaptim dunyalar benim oldu,ilknur ,secil kizlar heph.niz nerelesiniz
Hanife,ben kamuda sandim canim seni,yaza hicmi yok izin

oh süpersin canım:) malesef doğu görevi istemediğim için kpssye hiç girmedim
canım benim işim biraz farklı
çalışma saatlerimi ben ayarlıyorum...derslerimi ben seciyorum..
yaza muhtemelen sabahtan öğlene kadar çalışacağım...sonra boşum..yazın hafta sonu boş oluyor...kışın tam tersi haftasonu çok yoğun...

Günaydın fıstıklarım nasılsınızzzzzz????Süpersiniz siz.Ne güzel vermişsiniz.Tebrikler.....Katılım oldukca motivasyonunuz artar.İlknur temizlikten katılım saglayamamış.Neslihan masa alcakmışsın ilknura. :))) kız millete masa almana ne gerek var sende var zaten.Bak herkes gelmiş.
Tebrikler kızlar tekrar.Bu hafta iş cok yogun ayaktan,yatan,yogun bakım işim cok.Aksam eve cok yorgun geliyorum.3 gündür 21:30 da yatıyorum.Benim kg 64 oldu bu arada :)))))

hoşgeldin canım iyim hamd olsun sen nasılsın.. ooooo bak ne güzel oldu çalışıyorsunya oda yaradı oh ne güzel maşallah kız sana çalışmak sana yaradı canım..

kızlar ben de öğle yemeği olarak yarım tabak bulgur pilavı ve 3 kaşık türlü yedim...yanında da yoğurt
şimdi de form çay içtim

kızlar hayırlı günler dün misafirim vardı bu sabahda erkenden okuldakı annelerle buluştuk parkta piknik yaptın saat 4 e geliyordu eve girdiğimizde domates gibi kızardık..

bi detoksdan bahsedilmiş bende bi zaman yğourt kürü yapmıştım hatırlarsanız zencefil zerdecal ve tarçin hepsinden yoğurdun içine 1 çay kaşığının ucuyla koyup karıştırıyorsun sonrada yemeklerden yarım saat önce yiyorsun bende işe yaradı sizde bir deneyin derim bende pazartesi buna başlayım güzel olur sabah öğle akşam yapılıyor bu sanırım bunu yaptığım hafta 1300 kilo vermiştim herhalde..

seçil canım çok geçmiş olsun allah şifasını versin..
gülcan buradyım geldim canım nasılsın..

kızlar hayırlı günler dün misafirim vardı bu sabahda erkenden okuldakı annelerle buluştuk parkta piknik yaptın saat 4 e geliyordu eve girdiğimizde domates gibi kızardık..

bi detoksdan bahsedilmiş bende bi zaman yğourt kürü yapmıştım hatırlarsanız zencefil zerdecal ve tarçin hepsinden yoğurdun içine 1 çay kaşığının ucuyla koyup karıştırıyorsun sonrada yemeklerden yarım saat önce yiyorsun bende işe yaradı sizde bir deneyin derim bende pazartesi buna başlayım güzel olur sabah öğle akşam yapılıyor bu sanırım bunu yaptığım hafta 1300 kilo vermiştim herhalde..

seçil canım çok geçmiş olsun allah şifasını versin..
gülcan buradyım geldim canım nasılsın..

bizim için de sakınca yok değil mi canım zararlı birşey yok sonuçta...
hava bugün harika..ne iyi yapmışsınız valla

bizim için de sakınca yok değil mi canım zararlı birşey yok sonuçta...
hava bugün harika..ne iyi yapmışsınız valla

canım sana erkenden cevap yazdım ama gönder tuşuna bastım o ara pc dondu..

bana göre olmaz herhalde bişey çünki zararlı şeyler değilama ben bi araştırayım onu sana haber veririm..

Back