bugün 10 dk ayakta pilates bacak hareketleri 30 dkda bisiklet sürdüm canım öksürük fena ama
zar zor yaptım erteledikçe zorlaşıyo bişeyler çıkıyo hep
kolay gelsin canım ya zor temizlik yapmakKizlar selamlar..
Evimde ustalar var sabahtan beri..balkonlara pimapen yaptiriyorum cocuk emeklemeye basladi diye..sabahtan beri yagiz kucagimda evde ayaktayim..oldum bittim..kacta bitecegi de bello deil..arada girip yazayim dedim...ev toz toprak nasil temizleyecegim bilmiyorum..
Ben dun 76yi gordum tartida..nasil oldu bilmiyorum ama bugun duzenli yiyemedim malum..sonra toparlarim insallah..
Sabah..yarim gevrek..bir dilim peynir..bir boyoz..3 zeytin..domates salatalik..
Ara..turk kahvesi...
Oglen..yarim pide...bir kase kozlenmis biberli yogurt..bir bardak kola...
Ara..2 ceviz..cay...
Aksam...bugun kek.yaptim bir dilim yerim heralde..ya da yogurt yiyecegim sadece...
ana kralice
geçmedi canim ya geçen gün rüzgarda kaldım yüzüme doğru fena vurdu hemen ertesi gün öksürük başladıCanim oksuruk gecmedimi. Belki mebsimseldir malum herkes alarji bu devirde sendekide muzminleameden bi gorun dr.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çok iyi olmuş canım akşam sporuKizlar aksam nohut plaki yaptim minik et parcasi ile 8 kasik 2 dlm ekmwk 1 kase tarhana ictim. Simdi fitnesten geldim ortaya karisik herseyden 1.20 dk spor cok eglendim :)) bu gunluk bu kadar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hayırlı sabahlar fıstıklar hiç kimse gelmemiş hayırdır noluyoruz ee yaz geliyor hava güzel olunca herkes kendini dışarımı attı yoksa benim gibi bahar temizliğinemi giriştiniz bugün çok işim var bırazdan kahvaltımı yapıcam işe koyulacam dip doruk girince baya uzun sürüyor temizlik işi ama bitireyimde en azından rahat ederim bugün daha çok dikkat etmeliyim kızlar şu artılardan kurtulmalıyım çok fena şişkinliğim var bildiğiniz gibi değil neden böyle oldum anlamadım..
kzılar menüler güzel olmuş sporlarda yapılmış bu hafta herkes güzel kilo verecek inşallah..
bende bugün eve giriştim ondan giremedim mutfak dolapları camlar oturma odası felan bugün işimin yarısı bitti sayılır ama yarın devam etmem gerekiyor kışlıkları ayırmam lazım sil süpür baya işim var benden böyle birde bişey dicem şu aralar bende bişey var durmadan canım tatlı şeyler istiyor anlamadım gitti bugün kendimi zor tuttum inanın regelim yaklaştı ondanmı bilmiyorum bird karnım davul gibi şişti bişeyler ödem yaptı sanırım ama karnım çok rahatsız etti beni bugün..
menüm
sabah
t.b. ekmeğine domatesli kaşarlı tost
1 yumurta
9 zeytin
ara
minicik dondurma
öğlen
1 minik ekmeğe beyaz peynirli salamlı ekmek
2 yumurta kız yemedi ben götürdüm
1 salatalık
ara 1 kayısı
akşam
1kepçe bezelye yemeği
3 kaşık makarna
çayın yanında leblebi bırazcık 1 tane kayısı
2.5 litre su 1 yeşilçay
hayırlı sabahlar fıstıklar hiç kimse gelmemiş hayırdır noluyoruz ee yaz geliyor hava güzel olunca herkes kendini dışarımı attı yoksa benim gibi bahar temizliğinemi giriştiniz bugün çok işim var bırazdan kahvaltımı yapıcam işe koyulacam dip doruk girince baya uzun sürüyor temizlik işi ama bitireyimde en azından rahat ederim bugün daha çok dikkat etmeliyim kızlar şu artılardan kurtulmalıyım çok fena şişkinliğim var bildiğiniz gibi değil neden böyle oldum anlamadım..
günaydın kızlar neler yapıyonuz İLKNUR bahar temizline koyulmussun kolay gelsin benimde camlar yarısı duruyo sonra perde kapı bi sürü iş var bakalım eşim evdeyken fırsat buldukca yapacam inşallah,bende dün gec geldim 3 gündür biraz kacamaklı oldu hemen artı olmusum cumaya kadar veremesemde su artıdan kurtulmalıyım,NESLİHN aynen bahar olunca bendede bi halsizlik oluyor enerjim düşük hep ,HANİFE kolay gelsin canım baya yoruluyorsun,DİDEM spora baslamıssın cok iyi olmus ,az önce kızı uyuttum bugün aksama kadar kstururuz gene hiç oturmuyo acayip huy degiştirdi kızım benden böyle kızlar
SECİL gecmiş olsun canım iyi olmana sevindim
NESLİHAN bilgiler içi sagol imreniyorum sana cok bilgilisin
DİDEM nasıl oldun canım gectimi öksürügün
nerelerdesiniz kızlar kimsecikler yok yine katılım çok çok azaldı ya:97:
geçmiş olsun canımSelam kızlar nasılsınız ben rahatsızım biraz soğuk algınlığı sanırım dün akşam baş ağrısı vardı bugün halsizlik başladı
Didemcim nasıl oldun canım
Bebde de halsizlik ve yorgunluk var ayakta fazla duramıyorum sanada geçmiş olsun canımgeçmiş olsun canım
ben aynıyım canım ya öksürük geçmiyo bi türlü çok fena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?