"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Şimdi krem verdi 1,5 ay krem kullanicam sonrada 3 ay beklemeye alicam ilacın etkisi geçsin diyr.4,5 ay sonra korunmayı bırakırım canım. Saol canım

Geçmiş olsun canım ılık süt iç bide et suyu yada tavuk suyuna çorba yap çabucak toparlarsin inşallah

Şimdi krem verdi 1,5 ay krem kullanicam sonrada 3 ay beklemeye alicam ilacın etkisi geçsin diyr.4,5 ay sonra korunmayı bırakırım canım. Saol canım

Sağolun kızlar

Seçilcim sanada geçmiş olsun kurtuldun ilaçtan
Hedefe ulaştıktan sonra bebek düşünsen daha iyi olur canım
Tabiki en iyisini sen bilirsin canım

günaydın canım afiyet olsun nasılsın..

iyi diyelim ilknur cum.
geçmiş olsun seçilcim
kızlar ben ara da elmamı yemiştim
az önce öğlende 1 kase tarhana+8 kşk pırasa+2dlm çavdar ekmeği yedim.
akşama nohut plakı yapmayı planlıyorum sonrada spor yazarım size
bu aralar gene kimse girmiyor kızlar kaçamaktamısınız bakim. hadi herkez kaçamağı bıraksın lütfen buraya konstre olun biraz. güzel sohbetlerinizi unuttuk.

Sağolun kızlar

Seçilcim sanada geçmiş olsun kurtuldun ilaçtan
Hedefe ulaştıktan sonra bebek düşünsen daha iyi olur canım
Tabiki en iyisini sen bilirsin canım
4,5-5 ay var daha düşünmemize Allah ne zaman kısmet ederse canım belki hedefe ulaşmış olurum o zamana kadar

Yok canım kaçamak peşinde değilim oğluşumu okuldan aldım geldim şimdi mayıştım biraz hava sıcak bi de sabah doktora gittim geldim yoruldum evi toplamam lazım ama biraz dinleniyim ayaklarım sizliyo yorgunluktan

afiyet olsun canım menüler güzel

Allah nasip ederse hamile kalırsam çok dikkat edicem yediklerime hamileyien kilo almamak için düşüncem bu ama uygulayabilirsem tabi yürüyüşlere de devam ederim inşallah

Dikkat et tabikide canım yürüyüş doğumu kolaylaştırıyomuş devam edersen çok iyi olur

valla kızlar ben özellikle 2. hamilelikte kilo almadım hiç hatta doğum sonrası 77-75 kilo idim. yani çare değil hayat bazen yükünü bize yüklüyor.

valla kızlar ben özellikle 2. hamilelikte kilo almadım hiç hatta doğum sonrası 77-75 kilo idim. yani çare değil hayat bazen yükünü bize yüklüyor.

Ben doğumda kilo almamistim canım hamile kaldığım kilonun baya bi altina düştüm şeker çıkmıştı diyet yapmıştım 6. aydan sonra 2. bebekte dikkat etmeliyim yine şeker çıkmasın diye

Ben doğumda kilo almamistim canım hamile kaldığım kilonun baya bi altina düştüm şeker çıkmıştı diyet yapmıştım 6. aydan sonra 2. bebekte dikkat etmeliyim yine şeker çıkmasın diye

:)) bende gizli şekerden dolayı almadım verdim hep hamileliklerde. 2. çocukta daha fazla çıkmıştı 3 gün hastanede kaldım sonra diyetle yırttımdı

kızlar kendimi çok geveze ve yanlız hissettim haberiniz olsun.
ben yediklerimi her an takip etmeyince kaçamaklar başlıyor o nedenle yediklerimi yazmaya devam
ara da elma yedim + 1/2 çaybardağı leblebi

didem spor plates nasıl gidiyor canım başladınmı

:)) bende gizli şekerden dolayı almadım verdim hep hamileliklerde. 2. çocukta daha fazla çıkmıştı 3 gün hastanede kaldım sonra diyetle yırttımdı

hamileliktede diyet zor olsa gerek kızlar kötü olmuş

kızlar kendimi çok geveze ve yanlız hissettim haberiniz olsun.
ben yediklerimi her an takip etmeyince kaçamaklar başlıyor o nedenle yediklerimi yazmaya devam
ara da elma yedim + 1/2 çaybardağı leblebi

niye öyle hissediyosun canım sen yaz bari kimse doğru düzgün girmiyo destina bile bi selam verdi bi daha uğramadı

iyi akşamlar kızlar menüm
2 dilim ekmek 2 diim peynir 3 tane zeytin çay biraz reçel
ara
1 bardak ballı ıhlamur 3 tane diyet bisküvi
öğle
1 dilim ekmek 1 tabak kabak 2 yk yoğurt
ara
2 bardak ballı ıhlamur 3 tane diyet bisküvi
akşam
1 dilim ekmek 1 kase tarhana çorbası

2,5 litre su 30 dk bisiklet

aradada keçiboynuzu pekmezi içmeyi düşünüyorum sulandırıp öksürük için kötü oldum ya öksür öksür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…