• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Valla ben buraya katildihimda civil civildi ne guzel..simdi butun gun 10 dakikada bir giriyorum ama bir yada iki mesaj var...insallah yine eskisi gibi olur...valla bu kadar isimin arasinda aklim hep burda..
Valla aslinda eslerimizin bir kelimesi bizim icin en buyuk motivasyon:)
ana kralice:-)

Evet canım bi ara baya yoğunluk vardı burda.bu ara kızların motivasyonu düştü sanırım bakalım yarın belli olur.
Ah bu eşler bazen tatlı tatlı söylüyorlar bazende kilo almissin diye birden söylüyorlar

vericez tabi canım benim ben şimdi çıkıyorum sonra gene gelirim..

Evet canım bi ara baya yoğunluk vardı burda.bu ara kızların motivasyonu düştü sanırım bakalım yarın belli olur.
Ah bu eşler bazen tatlı tatlı söylüyorlar bazende kilo almissin diye birden söylüyorlar

Ayy insallah kilo almissin laflarini duymayiz canim:)
Kizlar ben simdi ise gidiyorum yoldayim..gece gelebilirim..ya da ders aralarinda okurum...opuyorum

Insallah canım bakalım hayırlısı 70 i falan da görsem baya iyi olucak ay sonuna evet canım eşler en büyük destekcilerimiz her hafta bir olmaz tabi genelde 1 kilo falan veriyodun canım haftada sen.bu ara duraksama donemindesindir belki detoks yapınca hızlanır
evet ya ne güzel gidiyordu şimdi duraksamadayım hep aynı k,loda çıkıyorum dün sabah 200 gr eksik görmüştüm ama bugün gene aynıydı dediğin gibi detoksu hafta içi yapıcam..
Ayy insallah kilo almissin laflarini duymayiz canim:)
Kizlar ben simdi ise gidiyorum yoldayim..gece gelebilirim..ya da ders aralarinda okurum...opuyorum

inşallah sabir kalsınlar yada kilo versin herkes kilo almasınlar bakalım yarın neler çıkacak ortaya..

canlar bugünki menümü paylaşim..

kızlar bugün çok geç yedik

2 ekmek
az bişey pide
beyaz peynir salam
1 haşlama yumurta
bal
çokokrem az
bu ara nedense canım tatli şeyler istiyor regele 1 hafta kaldı ondanmı acaba

ara
1 büyük b. sütlü türk kahvesi

ara
3 kayısı

3 litre su 1 yeşilçay

bugünüü böyle kapadım geç yiyince canım pek bişey istemedi.. detoksumda haftaya kaldı..

evet ya ne güzel gidiyordu şimdi duraksamadayım hep aynı k,loda çıkıyorum dün sabah 200 gr eksik görmüştüm ama bugün gene aynıydı dediğin gibi detoksu hafta içi yapıcam..

inşallah sabir kalsınlar yada kilo versin herkes kilo almasınlar bakalım yarın neler çıkacak ortaya..
Bakalım canım hayırlısı ben geçen hafta 75,5 tum ya kabus gibiydi tam 73 leri gördüm ucundan derken bu hafta toparladım biraz neyseki.donemsel canım önümüzdeki hafta kesin eksiyi görürsün fazla yeemiyosun çünkü şu an sikilasiyosun bence onun için. Bide spor yapamadın bu hafta sen ondanda ollabikir

Bakalım canım hayırlısı ben geçen hafta 75,5 tum ya kabus gibiydi tam 73 leri gördüm ucundan derken bu hafta toparladım biraz neyseki.donemsel canım önümüzdeki hafta kesin eksiyi görürsün fazla yeemiyosun çünkü şu an sikilasiyosun bence onun için. Bide spor yapamadın bu hafta sen ondanda ollabikir

evet ya kesin spordan dolayı oldu böyle haftaya tam gaz spora devam bu hafta sabahları çıkabilirdim aslında ama hiç fırsatım lmadı akşamlarıda eşim çalışıyordu ama haftaya spor haftası ilan ediyorum kendime..

Ben Bursa dan katılıyorum canım:34: sen
İzmirde canim:)

canlar bugünki menümü paylaşim..

kızlar bugün çok geç yedik

2 ekmek
az bişey pide
beyaz peynir salam
1 haşlama yumurta
bal
çokokrem az
bu ara nedense canım tatli şeyler istiyor regele 1 hafta kaldı ondanmı acaba

ara
1 büyük b. sütlü türk kahvesi

ara
3 kayısı

3 litre su 1 yeşilçay

bugünüü böyle kapadım geç yiyince canım pek bişey istemedi.. detoksumda haftaya kaldı..
Canim az yemissin cok..gece acikmaz misin

İzmirde canim:)

Canim az yemissin cok..gece acikmaz misin

acıkmadım canım sanırım alıştı miğde yarın anneler günü kutlanacakmış okulda çocuklar bişeyler hazırlamış onun için poaça yaptım ama yerim kesin napıcam ben diyordum ama hiç canım istemedi.. galiba kahve işe yarıyor açıktırmıyor..

Kizlar selam
Nende menu yazip cikiyorum
Sabah klasik kahvalti

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar selam
Nende menu yazip cikiyorum
Sabah klasik kahvalti

Ara sutlu kahve
Ogle taze fasulye
Ara yogurt
Aksam etli bezelye bulgur 1 tabak
Ara biraz cerez ve 1/5 paket bitter cikilata
Yarin okurum gecmisi
Hayirli geceler

acıkmadım canım sanırım alıştı miğde yarın anneler günü kutlanacakmış okulda çocuklar bişeyler hazırlamış onun için poaça yaptım ama yerim kesin napıcam ben diyordum ama hiç canım istemedi.. galiba kahve işe yarıyor açıktırmıyor..
Ne guzel canim ya ben.acikiyorum..gec yattigim icin mi emzirdigim icin mi bilmiyorum..

Ara sutlu kahve
Ogle taze fasulye
Ara yogurt
Aksam etli bezelye bulgur 1 tabak
Ara biraz cerez ve 1/5 paket bitter cikilata
Yarin okurum gecmisi
Hayirli geceler

Menun guzel canim..iyi geceler..

Menum..
Sabah..domates salatalk..2 dilim peynir..6 zeytin..2 dilim ekmek..
Ara..yesilcay..bir avuc fistik..
Ara..muz..
Ara..bir dondurma...
Aksam..5 kasik makarna..muz cok tuttu yiyemedim..

Ne guzel canim ya ben.acikiyorum..gec yattigim icin mi emzirdigim icin mi bilmiyorum..

Menun guzel canim..iyi geceler..

Menum..
Sabah..domates salatalk..2 dilim peynir..6 zeytin..2 dilim ekmek..
Ara..yesilcay..bir avuc fistik..
Ara..muz..
Ara..bir dondurma...
Aksam..5 kasik makarna..muz cok tuttu yiyemedim..

emziriyorsunya ondandır canım.. menü güzel...

hayırlı cumalar günaydınlar fıstıklar ben erkenden bildirimimi yapim malum okula gidicez...

bildirim
geçen hafta 69,800

bu hafta 69,800

bu hafta aynı kaldım sanırım sporyapmadım ondan böyle oldu neyse haftaya daha güzel olacak duraksamalara aldırmamak lazım sonuçta kilo vermesekte dikat ettiğimiz için inceliyoruz..

günaydın kızlar benim detoks dün yarım kaldı misafirliğe gittik sonuç hüsran:50::50:
misafirlik işi yoktuda arayıp çağırdılar illaki gelin mecbur gittik bizdde

geç saatte yemek yedik çay içtik tutmadım kendimi olan oldu

sporu bırakmak hiç iyi olmadı hemen kilo aldırıyo bana ama bırakmak yok
haftaya inşallah kilo vererek gelicem hem adetimde bitmiş olucak spora başlayıp aldıklarımı geri vericem

Allah sağlık versin dün rüzgarda dışarı çıktım diye göğsüm boğazım yanıyo hemen

hayırlı cumalar günaydınlar fıstıklar ben erkenden bildirimimi yapim malum okula gidicez...

bildirim
geçen hafta 69,800

bu hafta 69,800

bu hafta aynı kaldım sanırım sporyapmadım ondan böyle oldu neyse haftaya daha güzel olacak duraksamalara aldırmamak lazım sonuçta kilo vermesekte dikat ettiğimiz için inceliyoruz..

ilknurcum yağdan veriyosun bu daha sağlıklı ve inceltiyo insanı ne güzel sıkılaşıyosun tebrik ediyorum azmini canım

hayırlı cumalar kızlar dün detoks mazemelerim hep kaldı onun için bende bugün yapıcam ekşimedilerse

bugün devam edicem

bildirimi yapıyımda kurtuliyim çok fenalardayım ara vermek hiç iyi olmuyo bana
utanıyorum artık sizlerden

:17::17::17::17::17::17::17::17::17::17:

geçen hafta 61.4

bu hafta 62.7

olamaz ya bu kadarını beklemiyodum bu son kilo alışım kızlar haftaya spora başlayıp gelicem Allahım
sağlık verirse motivasyon sıfır saldım kendimi
:57::57::57::57::57::57::57::57:

:47::47::47::47::47::47:

kızlar günaydınn SECİL,İLKNUR,HANİFE,DİDEM,NESLİHAN hepineze teşekürler evet bu dönem gercekten cok zorluymus lohusa zamanı genelde oluyor depresyon ama benim suan oldu ne yazıkki:( ruh gibiyim sabaha kadar uyumadık kızımla serram aksama kadar yürütülmek istiyor gecede uyumuyor inşallah bu durum gecer hemen,dünde aynıydı hepsi bi arada ALLAHtan annem var su bikacgündür..bazıları menü bile yazmıyo denilmiş bazıları degil benim o GÜLCAN durumum ortada benim anlayıs bekliyorum sonucta ben aylardır düzenli takip edip basarıya ulaşmış birisiyim,,
HANİFE canım 2 cocugu düşünüyorum ilerde ama daha yıllar var o yüzden kıyafetleri durdurmak istemiyorum
İLKNUR evet canım az kaldı hedefe ama bi o kadarda az gidiyor artık kilolar..canım senin menü baya az vücudun alıştı o yüzdende duraksıyor olabilirmisin bnim aklıma o geldi ,dün cok cok az yemişsin bundanda azı allah korusun seni halsiz güçsüz bırakabilir bi degişiklik yapsan iyi olur bence
DİDEM bugünden itibaren disiplin bekliyorum senden haydi eskisi gibi spor saglıklı beslenme haftaya bol eksiler gelir umarım,,bende bildirim yapayım sonra gene gelirim kahvalı yapıcaz,
gecen hafta,58.7
bu hafta.58.1
eksi 600

Back