- 15 Haziran 2009
- 2.837
- 119
- 363
Valla ben buraya katildihimda civil civildi ne guzel..simdi butun gun 10 dakikada bir giriyorum ama bir yada iki mesaj var...insallah yine eskisi gibi olur...valla bu kadar isimin arasinda aklim hep burda..
Valla aslinda eslerimizin bir kelimesi bizim icin en buyuk motivasyon:)
ana kralice
vericez tabi canım benim ben şimdi çıkıyorum sonra gene gelirim..
Evet canım bi ara baya yoğunluk vardı burda.bu ara kızların motivasyonu düştü sanırım bakalım yarın belli olur.
Ah bu eşler bazen tatlı tatlı söylüyorlar bazende kilo almissin diye birden söylüyorlar
Gel beraber olsun canim..ne iyi olurdu yakin otursak...sen hangi ildesin..
ana kralice
evet ya ne güzel gidiyordu şimdi duraksamadayım hep aynı k,loda çıkıyorum dün sabah 200 gr eksik görmüştüm ama bugün gene aynıydı dediğin gibi detoksu hafta içi yapıcam..Insallah canım bakalım hayırlısı 70 i falan da görsem baya iyi olucak ay sonuna evet canım eşler en büyük destekcilerimiz her hafta bir olmaz tabi genelde 1 kilo falan veriyodun canım haftada sen.bu ara duraksama donemindesindir belki detoks yapınca hızlanır
Ayy insallah kilo almissin laflarini duymayiz canim:)
Kizlar ben simdi ise gidiyorum yoldayim..gece gelebilirim..ya da ders aralarinda okurum...opuyorum
ana kralice
Bakalım canım hayırlısı ben geçen hafta 75,5 tum ya kabus gibiydi tam 73 leri gördüm ucundan derken bu hafta toparladım biraz neyseki.donemsel canım önümüzdeki hafta kesin eksiyi görürsün fazla yeemiyosun çünkü şu an sikilasiyosun bence onun için. Bide spor yapamadın bu hafta sen ondanda ollabikirevet ya ne güzel gidiyordu şimdi duraksamadayım hep aynı k,loda çıkıyorum dün sabah 200 gr eksik görmüştüm ama bugün gene aynıydı dediğin gibi detoksu hafta içi yapıcam..
inşallah sabir kalsınlar yada kilo versin herkes kilo almasınlar bakalım yarın neler çıkacak ortaya..
Bakalım canım hayırlısı ben geçen hafta 75,5 tum ya kabus gibiydi tam 73 leri gördüm ucundan derken bu hafta toparladım biraz neyseki.donemsel canım önümüzdeki hafta kesin eksiyi görürsün fazla yeemiyosun çünkü şu an sikilasiyosun bence onun için. Bide spor yapamadın bu hafta sen ondanda ollabikir
İzmirde canim:)Ben Bursa dan katılıyorum canımsen
Canim az yemissin cok..gece acikmaz misincanlar bugünki menümü paylaşim..
kızlar bugün çok geç yedik
2 ekmek
az bişey pide
beyaz peynir salam
1 haşlama yumurta
bal
çokokrem az
bu ara nedense canım tatli şeyler istiyor regele 1 hafta kaldı ondanmı acaba
ara
1 büyük b. sütlü türk kahvesi
ara
3 kayısı
3 litre su 1 yeşilçay
bugünüü böyle kapadım geç yiyince canım pek bişey istemedi.. detoksumda haftaya kaldı..
İzmirde canim:)
Canim az yemissin cok..gece acikmaz misin
ana kralice
Kizlar selam
Nende menu yazip cikiyorum
Sabah klasik kahvalti
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ne guzel canim ya ben.acikiyorum..gec yattigim icin mi emzirdigim icin mi bilmiyorum..acıkmadım canım sanırım alıştı miğde yarın anneler günü kutlanacakmış okulda çocuklar bişeyler hazırlamış onun için poaça yaptım ama yerim kesin napıcam ben diyordum ama hiç canım istemedi.. galiba kahve işe yarıyor açıktırmıyor..
Ara sutlu kahve
Ogle taze fasulye
Ara yogurt
Aksam etli bezelye bulgur 1 tabak
Ara biraz cerez ve 1/5 paket bitter cikilata
Yarin okurum gecmisi
Hayirli geceler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ne guzel canim ya ben.acikiyorum..gec yattigim icin mi emzirdigim icin mi bilmiyorum..
Menun guzel canim..iyi geceler..
ana kralice
emziriyorsunya ondandır canım.. menü güzel...Menum..
Sabah..domates salatalk..2 dilim peynir..6 zeytin..2 dilim ekmek..
Ara..yesilcay..bir avuc fistik..
Ara..muz..
Ara..bir dondurma...
Aksam..5 kasik makarna..muz cok tuttu yiyemedim..
ana kralice
hayırlı cumalar günaydınlar fıstıklar ben erkenden bildirimimi yapim malum okula gidicez...
bildirim
geçen hafta 69,800
bu hafta 69,800
bu hafta aynı kaldım sanırım sporyapmadım ondan böyle oldu neyse haftaya daha güzel olacak duraksamalara aldırmamak lazım sonuçta kilo vermesekte dikat ettiğimiz için inceliyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?