• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

İyi günler kizlarsüper gidiyosunuz bende bu akşam spora başlıcam inşallah uzun zamandir yapmiyorum bugün hareket günü:8:

Bu hafta benden güzel sonuçlar bekle canım bomba gibi gelicem:10::9::10:
merakla bekliyoruz canım

:46::46::46::46::46:
NESLİHAN baklavaa cok kötü olmuss mutlaka dengeele canım ,,yarım saat koşturdum şimdi evde actım müziği ayy çok iyi oldu morlim yerine geldi gülerdir spor yok kendimi iyi hissetmiyordum canlandım vallahi,,
aynen bende öyleyim canım ya günlerdir spor yok bugün akşam başlıcam inşallah
gülcancım seni dinledim baklavanın acısını çıkarıyorum canım
kızlar mantı pişirmişler :20: :20: seni dinledim yok dedim yemem hemen dolapta tazefasulye varmış kırdım 5-6 tanesini haşladım içine 1 kaşık bulgur attım yoğurtladım onu yiyorum ekmeksiz felan nasıl ama :34: :34: söz dinliyorum dimi

çok iyi yapmışsın canım bi şekilde dengelemek gerek

kızlar bu hafta kimse doğru dürüst spor yapamamış bende dahil hooop kendimize gelelim hadi evde olanlar power açsın zıplamaya başlasın dans,lesli karıştırın ortaya bişiler
hadi motivasyon
Eki Görüntüle 1102300
canım doğru söylüyorsun valla ama spor adı altında olmasa da hep ayaktayım hareket halindeyim..işte de hiç oturmam ben..evde de malum çocuk peşindeyim sürekli...valla bir dakika durmuyor yerinde..en çok kollarım çalışıyor galiba:)

gülcancım seni dinledim baklavanın acısını çıkarıyorum canım
kızlar mantı pişirmişler :20: :20: seni dinledim yok dedim yemem hemen dolapta tazefasulye varmış kırdım 5-6 tanesini haşladım içine 1 kaşık bulgur attım yoğurtladım onu yiyorum ekmeksiz felan nasıl ama :34: :34: söz dinliyorum dimi
baklavayı duyunca olmamış diyecektim ama öğleni iyi geçirmişsin canım..

kızlar merhabalar bugün tiroid için doktora kan verdim değerlere baksınlar diye yoruldum şimdi kafayı vurup yatıcam bıraz sonrada evi toparlarım gene gelirim bi ara öpüldnüz..
inşallah normal çıkar sonuçlar canım..

İyi günler kizlarsüper gidiyosunuz bende bu akşam spora başlıcam inşallah uzun zamandir yapmiyorum bugün hareket günü:8:

ohh hadi bakalım kolay gelsin..

kızlar merhabalar bugün tiroid için doktora kan verdim değerlere baksınlar diye yoruldum şimdi kafayı vurup yatıcam bıraz sonrada evi toparlarım gene gelirim bi ara öpüldnüz..

geçmiş olsun canım yoktur bişi meraklanma işallah.
kızlar derya kayboldu yok dimi nerede benim rakibem
ayrıca beste kayboldu
destina gene kayboldu allahallah noldu kızlara havalar ısınınca motivasyon kayboldumu ne

inşallah güzel çıkar sonuçlar canım kolay gelsin :34:

canım doğru söylüyorsun valla ama spor adı altında olmasa da hep ayaktayım hareket halindeyim..işte de hiç oturmam ben..evde de malum çocuk peşindeyim sürekli...valla bir dakika durmuyor yerinde..en çok kollarım çalışıyor galiba:)

baklavayı duyunca olmamış diyecektim ama öğleni iyi geçirmişsin canım..

inşallah normal çıkar sonuçlar canım..

ohh hadi bakalım kolay gelsin..

geçmiş olsun canım yoktur bişi meraklanma işallah.
kızlar derya kayboldu yok dimi nerede benim rakibem
ayrıca beste kayboldu
destina gene kayboldu allahallah noldu kızlara havalar ısınınca motivasyon kayboldumu ne
teşekkürler kızlar takip yaptırıyorum nodüllere baktırıcam bakalım hayırlısı..

uzun zamandan sonra yediklerimi yazayım

kahvaltı
2 dilim börek domates salatalık çay

ara
3 tane diyet bisküvi

öğle
1 galeta peynirli salata 2 yk yoğurt

ara
1 sütlü kahve 3 tane diyet bisküvi

akşam
1 galeta peynirli salata

aradada çilekli yoğurt düşünüyorum

3 litre su 30 dk bisiklet sürücem bakalım

cumaya kadar toparlanmam lazım

kahvaltı

ara
3 tane diyet bisküvi

öğle

ara

akşam
1 galeta peynirli salata

afiyet olsun canım menü güzel..

bugünki menüm kahvaltımı baya geç yaptım dr.a gidince öğlen yedim..

öğlen
2 ekmek kepekli
beyaz peynir
1 salam
menemen
bal

1 canga

ara
dondurma bu sefer bıraz abarttım dolu dolu bir kase

ara
3 kayısı

3 litreye tamamlamaya çalışıcam suyu 1 yeşilçay

Bende yediklerimi yaziyim
Sabah:1 porsiyon börek ve çay
Öğle:3 kaşık tavuk yemeği yarım Mücver yarım kase yoğurt bir kaşık makarna yarım kase patates püresi
Uyumuşum kızlar yeni kalktım bu saatten sonrada bişey yemem bir kahve biraz çerez ya da bir meyve falan belki

bugünki menüm kahvaltımı baya geç yaptım dr.a gidince öğlen yedim..

öğlen
2 ekmek kepekli
beyaz peynir
1 salam
menemen
bal

1 canga

ara
dondurma bu sefer bıraz abarttım dolu dolu bir kase

ara
3 kayısı

3 litreye tamamlamaya çalışıcam suyu 1 yeşilçay

Başka bişey yicekmisin canım menü iyi canım

kahvaltı

ara
3 tane diyet bisküvi

öğle

ara

akşam
1 galeta peynirli salata

Afiyet olsun canım bende börek yedim bugün denk gelmiş cumaya az kaldı canım hepimiz daha dikkatli olmalıyız artık

Başla canım spor kilo vermek için şart sen baya sıkı gidiyodun aslında spor konusunda ama bu aralar bir bıkkınlık oldu galiba sende

canım yediklerim az gözüküyor ama öğlende baya yedim mide doldu birde çikolatalr dondurmalar olunca yemicem içersem bir sütlü kahve içerim..
Hımm doğru dondurma baya dolduruyo mideyi bide çikolata yeteri kadar olmuş evet sütlü kahve iyi olur bende öyle yapıcam

Hımm doğru dondurma baya dolduruyo mideyi bide çikolata yeteri kadar olmuş evet sütlü kahve iyi olur bende öyle yapıcam

zaten çiklolata dondurma yüzünden kilo da veremiyorum sanırım tartıda aynı gözüküyorum hep bu aralar tuhaf şeyler oluyor sen ve edanın duraksaması gibi oldum sanırım şimdi sıra bende neyse vaz geçmek yok devam ne kadar direne bilirki bana zaten vermeye başlayınca tıkır tıkır gidecek başka çaresi yok..

Back