Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merakla bekliyoruz canımBu hafta benden güzel sonuçlar bekle canım bomba gibi gelicem
aynen bende öyleyim canım ya günlerdir spor yok bugün akşam başlıcam inşallahNESLİHAN baklavaa cok kötü olmuss mutlaka dengeele canım ,,yarım saat koşturdum şimdi evde actım müziği ayy çok iyi oldu morlim yerine geldi gülerdir spor yok kendimi iyi hissetmiyordum canlandım vallahi,,
gülcancım seni dinledim baklavanın acısını çıkarıyorum canım
kızlar mantı pişirmişler seni dinledim yok dedim yemem hemen dolapta tazefasulye varmış kırdım 5-6 tanesini haşladım içine 1 kaşık bulgur attım yoğurtladım onu yiyorum ekmeksiz felan nasıl ama söz dinliyorum dimi
kızlar merhabalar bugün tiroid için doktora kan verdim değerlere baksınlar diye yoruldum şimdi kafayı vurup yatıcam bıraz sonrada evi toparlarım gene gelirim bi ara öpüldnüz..
canım doğru söylüyorsun valla ama spor adı altında olmasa da hep ayaktayım hareket halindeyim..işte de hiç oturmam ben..evde de malum çocuk peşindeyim sürekli...valla bir dakika durmuyor yerinde..en çok kollarım çalışıyor galiba:)kızlar bu hafta kimse doğru dürüst spor yapamamış bende dahil hooop kendimize gelelim hadi evde olanlar power açsın zıplamaya başlasın dans,lesli karıştırın ortaya bişiler
hadi motivasyon
Eki Görüntüle 1102300
baklavayı duyunca olmamış diyecektim ama öğleni iyi geçirmişsin canım..gülcancım seni dinledim baklavanın acısını çıkarıyorum canım
kızlar mantı pişirmişler seni dinledim yok dedim yemem hemen dolapta tazefasulye varmış kırdım 5-6 tanesini haşladım içine 1 kaşık bulgur attım yoğurtladım onu yiyorum ekmeksiz felan nasıl ama söz dinliyorum dimi
inşallah normal çıkar sonuçlar canım..kızlar merhabalar bugün tiroid için doktora kan verdim değerlere baksınlar diye yoruldum şimdi kafayı vurup yatıcam bıraz sonrada evi toparlarım gene gelirim bi ara öpüldnüz..
İyi günler kizlarsüper gidiyosunuz bende bu akşam spora başlıcam inşallah uzun zamandir yapmiyorum bugün hareket günü
kızlar merhabalar bugün tiroid için doktora kan verdim değerlere baksınlar diye yoruldum şimdi kafayı vurup yatıcam bıraz sonrada evi toparlarım gene gelirim bi ara öpüldnüz..
inşallah güzel çıkar sonuçlar canım kolay gelsin
canım doğru söylüyorsun valla ama spor adı altında olmasa da hep ayaktayım hareket halindeyim..işte de hiç oturmam ben..evde de malum çocuk peşindeyim sürekli...valla bir dakika durmuyor yerinde..en çok kollarım çalışıyor galiba:)
baklavayı duyunca olmamış diyecektim ama öğleni iyi geçirmişsin canım..
inşallah normal çıkar sonuçlar canım..
ohh hadi bakalım kolay gelsin..
teşekkürler kızlar takip yaptırıyorum nodüllere baktırıcam bakalım hayırlısı..geçmiş olsun canım yoktur bişi meraklanma işallah.
kızlar derya kayboldu yok dimi nerede benim rakibem
ayrıca beste kayboldu
destina gene kayboldu allahallah noldu kızlara havalar ısınınca motivasyon kayboldumu ne
fıstıklar nasılsınız bakalım neler yaptınız ne yediniz ne içtiniz anlatın bakalım..
uzun zamandan sonra yediklerimi yazayım
kahvaltı
2 dilim börek domates salatalık çay
ara
3 tane diyet bisküvi
öğle
1 galeta peynirli salata 2 yk yoğurt
ara
1 sütlü kahve 3 tane diyet bisküvi
akşam
1 galeta peynirli salata
aradada çilekli yoğurt düşünüyorum
3 litre su 30 dk bisiklet sürücem bakalım
cumaya kadar toparlanmam lazım
bugünki menüm kahvaltımı baya geç yaptım dr.a gidince öğlen yedim..
öğlen
2 ekmek kepekli
beyaz peynir
1 salam
menemen
bal
1 canga
ara
dondurma bu sefer bıraz abarttım dolu dolu bir kase
ara
3 kayısı
3 litreye tamamlamaya çalışıcam suyu 1 yeşilçay
uzun zamandan sonra yediklerimi yazayım
kahvaltı
2 dilim börek domates salatalık çay
ara
3 tane diyet bisküvi
öğle
1 galeta peynirli salata 2 yk yoğurt
ara
1 sütlü kahve 3 tane diyet bisküvi
akşam
1 galeta peynirli salata
aradada çilekli yoğurt düşünüyorum
3 litre su 30 dk bisiklet sürücem bakalım
cumaya kadar toparlanmam lazım
Başka bişey yicekmisin canım menü iyi canım
İyi günler kizlarsüper gidiyosunuz bende bu akşam spora başlıcam inşallah uzun zamandir yapmiyorum bugün hareket günü
Hımm doğru dondurma baya dolduruyo mideyi bide çikolata yeteri kadar olmuş evet sütlü kahve iyi olur bende öyle yapıcamcanım yediklerim az gözüküyor ama öğlende baya yedim mide doldu birde çikolatalr dondurmalar olunca yemicem içersem bir sütlü kahve içerim..
Hımm doğru dondurma baya dolduruyo mideyi bide çikolata yeteri kadar olmuş evet sütlü kahve iyi olur bende öyle yapıcam