• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Kızlar ben çıkıyorum yarın görüşürüz inşallah. Hepinize hayırlı gecelrr tatlı tatlı rüyalar ve deee:54:

Ya su aksam misafire cay fasli muhabbeti varya o beni korkutuyor ama cok sukur genede eskisi kadar yemiyorum onuda sinirliyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hadi iyi geceler bende kactim hoscakalin kizlar

Afiyet olsun canim sen cocuk emziritosun
Aralarda bisküvi yerine daha saglikli seyler yemelisin
Findik badem süt yogurt meyve
canım doğru söylüyorsun da çalışmaktan alışverişe gidemiyoruz düzenli...meyve bulunmuyor evde hep..bir de çocukla elime bisküvi pratik geliyor ya tembellik heralde..

Evet canım çok güzel bi duygu yakında insallah o pantalonlarin üstüne bol olucak canım bak ne güzel gidyo kilolar dimi insan mutlu oluyor disaridan farkedilince hele havalara uçuyo insan
evet canım ya inşallah:))

Ben telefondan goremedim
Ee kizlar ne kaynattiniz okumaya calisiyorum
Ben tiyatroya gittim anca geldim. Kiz kiza takildik valla iyi oldu .ama bu gun spor yapamadim

ohh iyi yapmışsınız canım:) ne güzel..

Yarın yine koyarım canım o zaman bakarsın olmazsa. Oh ne güzel keyif yapmışsın valla iyi gelmiştir sporu da yarın yaparsın artık ama yarin kaytarmak yok

Kızlar ben çıkıyorum yarın görüşürüz inşallah. Hepinize hayırlı gecelrr tatlı tatlı rüyalar ve deee:54:

ben de göremedim canım..ayrıca ben de denedim kaç kere olmuyor...büyük geliyor boyutları fotoların..neyse Allah rahatlık versin..,

günaydın lar aksam benim minikten iremedim çok gec uyudu menüm güzel derken gece gece uyku sersemi gene yedim yicemi ama az yedim diye hatırlıyorum yazayım menümü
sabah
1 e yakın pogaca,yarım d ekmek,1 yumurta,bal kaymak,yesillik
ara
1 f leblebi,1 f capucino
aksam
1 büyük patatesten kumpir yaptım kızlar yanındada kendi hazırladıgım yarım bardak soguk cay
ara
1 d karpuz yedim
1.5 lt su spor bol bol kızımı tasıdım evişi
gece helva yedim gözüm kapalı nasıl gittim yedim bilmiyorum .aksam cok ac yatmıstımmm ne oldu anlamadım:27:

canım menün güzel...valla senin meleğini de çok merak ediyorum...desteksiz yürür yakında..valla büyüdükçe zorlaşıyor diyor herkes..evet daha zor ama daha da zevkli oluyor akılları ermeye başladıkça...ağrıların hafifledi mi...

menü güzel canım..afiyet olsun...

didemcim nasıl oldun..ilk gün çok ağrı oluyor..bugün akşama doğru azalır biraz..bence biraz da üşütüyoruz o yüzden ağrı artıyor..sıcak tut kendini..

caNIM akşam üstü 5 saat dersteydım..çok acıkmışım..o yüzden kaçtı o bir dilim...

afiyet olsun canım dengelersin akşama doğru...

canım valla sana çok özeniyorum..inşallah çocuk büyüdükçe ben de fırsat bulabilirim yürümeye...
eşime diyorum bazen..kendime özel tek anım dustaki..onun dışında bir dakika oğlumu bırakmıyorum...sağolsun o da beni:)

afiyet olsun canım bütün haftan böyle güzel geçer inşallah..eşimle hafta içi kahvaltı yapamıyoruz hatta akşam yemeklerini de birlikte yiyemiyoruz ben akşam derste oluyorum...o yüzden pazar kahvaltılarını çok önemsiyoruz..o da dün yeni bir yer keşfetmiş..bak simit de güzel..boyoz da güzel..ye hayatım haftaiçi yemezsin diye diye yedim gitti:(

anladım canım aslında arada pek birsey yememişsin dengelide olmus yani,

Kızlar benim menü biraz saçma oldu
Sabah:1 sütlü Nescafe bir paket form bisküvi
Ara:3 parça kaşar peynir
Ara:1 Türk Kahvesi 10 tane kadar fındık ve bir kare bitter çikolata
Akşam:yarım mücver
Başkada bişey yok belki süt falan içerim birazdan belki kahve. Canım hiç bişey istemiyo

baya az olmus canımm bugün bol eksili cıkarsın :34:

bende menümü yazaym benimde menüm saçma oldu ama geç yiyince canım pek bişey istemedi..

sabah
simit
salam
beyaz peynir
salatalık
patates kızatması az
1 haşlama yumurta
ara
yarım dilim çikolatalı ekmek

ara
dondurma

ara
2 salatalık

3 litre su 2 yeşilçay

evet garip olmus menü canım az geliyo bana ama sen böyle mutlusun :16:

Menumu de yazayim..
Sabah..
Yarim boyoz..bir dilim peynir..iki zeytin...

Ara..2 dilim eti form kepekli..
Bir avuc soslu fistik..cay..

Oglen..cigkofte..lavassiz yedim..

Ara..turk kahvesi..yesilcay...

Aksam..yarim kase bulgurlu yogurt corbasi..3 kasik pilav..iki kucuk nugget tavuk...4 kasik yogurtlu biber salatasi...

ana kralice:-)

aralarda meyvede olabilir canım

Menumu de yazayim bu gumlerde ofiste yogunum yazamiyorum. Egzersizde yapamadim tuh. Yarin atlamayimda
Sabah yazmistim
Ara sut ictim
Ogle az makarna ve taze fasulye
Ara yogurt elma
Aksam koy tavugu haslamasi ve bulgur pilavi :(
Ara 1 avuc cig badem

pilavi cokmu yedin canım aman dikkat
İLKNUR canım ben sonuna kadar devam ins heleki su son 1 ay benim için cok önemli en azından 55 olmalıyım kendime söz verdim haziranda hedefe ulasmalıyım diye çok şükür yüzdüm yüzdüm kuyruguna geldim:72: benim katılılımın düşmesi kesinlikle bırakıyorum anlamına gelmiyor tamamen yorgunluk ve kızımla ilgili canım ,şu kurallarada uyamıyorum malesef demekki bana herzaman uymuyormus dün yazamadım menü bugüne kaldı mesela,,ama ben hedef için elimden geldiğini yapıyorum

Günaydın kızlar bugün yürüyüş yapamadım yağmur yağıyo bi de gece baya geç uyudum misafir vardı.belki birazdan evde yürürüm

günaydın topiğin güzelleri

günaydın lar aksam benim minikten iremedim çok gec uyudu menüm güzel derken gece gece uyku sersemi gene yedim yicemi ama az yedim diye hatırlıyorum yazayım menümü
sabah
1 e yakın pogaca,yarım d ekmek,1 yumurta,bal kaymak,yesillik
ara
1 f leblebi,1 f capucino
aksam
1 büyük patatesten kumpir yaptım kızlar yanındada kendi hazırladıgım yarım bardak soguk cay
ara
1 d karpuz yedim
1.5 lt su spor bol bol kızımı tasıdım evişi
gece helva yedim gözüm kapalı nasıl gittim yedim bilmiyorum .aksam cok ac yatmıstımmm ne oldu anlamadım:27:

aç yattıysan şekerin düşmüştür tatlı cektiyse canın muhtemelen. olan olmuş artık bu gün dengelersin
vallahi banada ziyarete gelen bankacıların getirdiği 2 dilim baklava yedim tüh öğlen ekmek yemesemmi?

Günaydın kızlar bugün yürüyüş yapamadım yağmur yağıyo bi de gece baya geç uyudum misafir vardı.belki birazdan evde yürürüm

seçil ben evde power fm dinlerim yemek yaparken bile zıplıyorum :) özellikle lesli için harika oluyor.yürüyemediysen power fm tavsiye ederim kanın kaynar en azından 20-25dk hareket edersin onda bile kan revan içinde kalırsın canım hadi hareket bakalım bu hafta iyi sonuçlar bekliyorum senden :34: :34:

Ya keyfimden kilo vermiyorum tutucaksin kendini deseydin yada demeye gerek yok gözleriyle görmüş boyun baya uzun tam yerinde 65 kilo ideal ama doktor 60 olman gerekiyo diyomusya bi ara öyle diyodun canim

Dr.kontrolü yaptırdım.Su an 65 kg iyi canım.Zamanla gider tekrar vermem gerekirse.

Oy çok kötüyüm oy
Gidiyum yatiyim bari kıvrana kıvrana iyi geceler canlar
Yarın görüşmek üzere

İyi geceler kizlar..alinti yapamadim..yarin detayli yazacagim...
Menum..
Sabah..1 simit..bir boyoz..2 dilim peynir..5 zeytin..domates salatalik..3 catal sucuklu omlet..cay..
Ara..bir eti form biskuvi..
Aksam..bir tabak kuru fasulye..2 dilim ekmek...
Ara..turk kahvesi...

ana kralice:-)

9km yürüdüm :ssz: ama baya iyi geldi bana taktım kulaklığı müzik dinleye dinleye yürüdüm ruhumuda besledim bu haftaya iyi başladım canım. Sende öğlene dengele canım bak bu hafta ilk 3 e giricem ben ona göre:34: seninde deryaya sözün var 1.3 kilo gibi vermen lazım haftada ofiste kardiyo yaparsın biraz iyi gelir

Gunaydin lar
Gune guzel basladim kahvaltida bal kaymak,1yumurta yarim d ekmek ve yarimdan az fazla pogaca yedim gec oldu kahvalti 2saat sonra ara yaparim ,bugun kararliyim kizimdan firsat bulursam leslie yle yurucem ,koptum gitti spordan baslamam lazim

iyiyim hamd olsun canım ben bugün yürüyüşe gidemedim yarında gidemicem ama çarşamba bişey olmazsa giderim sabhatan sanırım..

kızlar bu hafta kimse doğru dürüst spor yapamamış bende dahil hooop kendimize gelelim hadi evde olanlar power açsın zıplamaya başlasın dans,lesli karıştırın ortaya bişiler
hadi motivasyon
$Header_Bild_Home.jpg

Dr.kontrolü yaptırdım.Su an 65 kg iyi canım.Zamanla gider tekrar vermem gerekirse.

ade cım tebrikler harikasın yolun sonu güzeldir değilmi, darısı başıma. bende 1,70 boyum hedefim 68-69 ama belki bende 65 i hedeflerim zamanla bilmiyorum ben 68 ken mutluydum yıllar evel. burdan bakınca henüz 15-20 kilo var :( çok yolum var

ade cım tebrikler harikasın yolun sonu güzeldir değilmi, darısı başıma. bende 1,70 boyum hedefim 68-69 ama belki bende 65 i hedeflerim zamanla bilmiyorum ben 68 ken mutluydum yıllar evel. burdan bakınca henüz 15-20 kilo var :( çok yolum var

Verirsin canım merak etme yeterki azmini kaybetme bende 87lerden düştüm daha da yolum var ama devam pes etmek yok.benimde hedef 68 di sonradan 65 e çektim sende cekersin belki

kızlar bu hafta kimse doğru dürüst spor yapamamış bende dahil hooop kendimize gelelim hadi evde olanlar power açsın zıplamaya başlasın dans,lesli karıştırın ortaya bişiler
hadi motivasyon
Eki Görüntüle 1102300

Valla ben tepisiyorum canım düştüm yollara yine dün 11 km yi geçmişim düşün havada serin serin güzel güzel yürüyorum valla:8:

günaydın topiğin güzelleri

aç yattıysan şekerin düşmüştür tatlı cektiyse canın muhtemelen. olan olmuş artık bu gün dengelersin
vallahi banada ziyarete gelen bankacıların getirdiği 2 dilim baklava yedim tüh öğlen ekmek yemesemmi?

seçil ben evde power fm dinlerim yemek yaparken bile zıplıyorum :) özellikle lesli için harika oluyor.yürüyemediysen power fm tavsiye ederim kanın kaynar en azından 20-25dk hareket edersin onda bile kan revan içinde kalırsın canım hadi hareket bakalım bu hafta iyi sonuçlar bekliyorum senden :34: :34:

Bu hafta benden güzel sonuçlar bekle canım bomba gibi gelicem:10::9::10:

NESLİHAN baklavaa cok kötü olmuss mutlaka dengeele canım ,,yarım saat koşturdum şimdi evde actım müziği ayy çok iyi oldu morlim yerine geldi gülerdir spor yok kendimi iyi hissetmiyordum canlandım vallahi,,

Valla ben tepisiyorum canım düştüm yollara yine dün 11 km yi geçmişim düşün havada serin serin güzel güzel yürüyorum valla:8:

Bu hafta benden güzel sonuçlar bekle canım bomba gibi gelicem:10::9::10:
sen çok iyi yürüyorsun maşallah sana zaten aramızda en iyisi sensin bu konuda şekerim :34:
NESLİHAN baklavaa cok kötü olmuss mutlaka dengeele canım ,,yarım saat koşturdum şimdi evde actım müziği ayy çok iyi oldu morlim yerine geldi gülerdir spor yok kendimi iyi hissetmiyordum canlandım vallahi,,

:34: :34: oh çok iyi olmuş tepin canım yansın yağlar. alanya çok ısındı ofiste bırak spor yapmayı artık hareket etsen terliyorsun o yuzden işyerinde artık yapamam ben spor :((

gülcancım seni dinledim baklavanın acısını çıkarıyorum canım
kızlar mantı pişirmişler :20: :20: seni dinledim yok dedim yemem hemen dolapta tazefasulye varmış kırdım 5-6 tanesini haşladım içine 1 kaşık bulgur attım yoğurtladım onu yiyorum ekmeksiz felan nasıl ama :34: :34: söz dinliyorum dimi

kızlar merhabalar bugün tiroid için doktora kan verdim değerlere baksınlar diye yoruldum şimdi kafayı vurup yatıcam bıraz sonrada evi toparlarım gene gelirim bi ara öpüldnüz..

İyi günler kizlarsüper gidiyosunuz bende bu akşam spora başlıcam inşallah uzun zamandir yapmiyorum bugün hareket günü:8:

Back