• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Hemde nasil şaşirıyolar işte böyle:53::53::53:
Hele bi akraba düğününe bi topluluğa girin bakalım kızlar ozaman görürsünüz şaşırmayı
Ben hep yaşadım bunları gerçekten çok güzel bi duygu
Ozaman daha bi mutlu oluyosunuz

Inşallah canım bizde vericez senin kilolarina gelemesemde 65 bana iyi gelicek.gecen gün düşündüm ya ben bi ara 87.5 kiloydum diye düşün nasıl bir yük tasiyomusum diye.karnimi içime cekerek gezerdim öyle bi midem vardıki.simdi azaldı biraz gittikçe rahatliyo insan.

Secil görürsün tatlım görürsün devam ettigin sürece olmayacak bişey yok.Hayırlısı canım hakkında inşallah istedigin iş olur.
İlknur var var canım o antikalardan her yerde var.

sen boşver canım o kızı kendini ezdirme yeter işine bak sen nedense iş yerlerinde hep böyle 1 tane antika oluyor..

seçil hahahhahahahaha baya güldüm tabi tabi yiyimde beni geç dimi bu hafta ilk üçte biz ikimiz olmalıyız ne zmaandır boşladık 1. sırada sen 2. sıradada ben olmalıyım ama benim kilo vermem azaldı bıraz zor gibi gözüküyor..
evet canlar kilo baya bi değiştiyiyor zaten önümüz ayın 15inde düğün var bakalım neler olacak o zaman kadar 65 olmak isterim..

Oooohoooo ozamana kadar olursun canim daha cok var dahada inersin bile bi tıkanma olmazsa boy kaçtı canim senin

yaa işte kızlar nerden nereye değilmi düşününki verdiğiniz kilo kadar 5er litrelik yağ tenekelerini gözünüzün önüne getirin ne kadar çok yağ varmış üzerimizde ve ne kadarını atmışız vücuttan..

sen boşver canım o kızı kendini ezdirme yeter işine bak sen nedense iş yerlerinde hep böyle 1 tane antika oluyor..

seçil hahahhahahahaha baya güldüm tabi tabi yiyimde beni geç dimi bu hafta ilk üçte biz ikimiz olmalıyız ne zmaandır boşladık 1. sırada sen 2. sıradada ben olmalıyım ama benim kilo vermem azaldı bıraz zor gibi gözüküyor..
evet canlar kilo baya bi değiştiyiyor zaten önümüz ayın 15inde düğün var bakalım neler olacak o zaman kadar 65 olmak isterim..

Valla gecemicem seni anlaşıldı azcık yeseydin bari :51::9: evet canım ilk etapta baya hızlı gidiyo sonra yavasliyo hatta bazen duruyo ben bu haftadan umitliyim baya senin az kaldı 65 e. Akinda görürsün sende bırakıp gitme bizi bak eda geliyo sende gel tamam mı şimdiden sözü aliyim

Inşallah canım bizde vericez senin kilolarina gelemesemde 65 bana iyi gelicek.gecen gün düşündüm ya ben bi ara 87.5 kiloydum diye düşün nasıl bir yük tasiyomusum diye.karnimi içime cekerek gezerdim öyle bi midem vardıki.simdi azaldı biraz gittikçe rahatliyo insan.

Ben göbekten ayakkabılarımı baglayamıyordum.Şimdi rahatca egiliyorum.İnsan kg verince hareketleri hızlanıyor....Vazgecmeyin kızlar.

ne zamna başlıcaksın işe ne iş yapıcaksın canım.. ne güzel bak insanın eşinden böyle sözler işitmesi daha da bir utl ediyor insanı değilmi..:16:

Belli değil canım tamda bi mali müşavirin yanında asistanlık durumu var ama net değil bende daha karar veremedim.eşim saolsun destekliyo baya.goruyo azmimi.bugun sabah 9 km ogleden sonrada 2.5 km falan yürüdüm ama yoruldum baya.

Valla gecemicem seni anlaşıldı azcık yeseydin bari :51::9: evet canım ilk etapta baya hızlı gidiyo sonra yavasliyo hatta bazen duruyo ben bu haftadan umitliyim baya senin az kaldı 65 e. Akinda görürsün sende bırakıp gitme bizi bak eda geliyo sende gel tamam mı şimdiden sözü aliyim

ooo daha benim aslı hedefe çok var canım hem hedefe ulaşsamda gitmem hergün burada olurum daha neslihan ayşe hanifeyi zayıflatıcaz sende ben asıl hedefe gelene kadar zaten 65e ulaşmış olursun eeee sorun kalmadı.. gülcanla didemde zaten az kadlı onlarda sıkı tutarlar yakında hedefe ulaşırlar.. inşallah kimseyi unutmamışımdır

Boyun uzundu sanirim canim senin 65 iyi olucak sana edaninda öyleydi

Edacim merak ettim görümcen ne dedi seni görünce kendisi kilolumu

Ben göbekten ayakkabılarımı baglayamıyordum.Şimdi rahatca egiliyorum.İnsan kg verince hareketleri hızlanıyor....Vazgecmeyin kızlar.

Yok canım ya hedefe baya yaklastik çoğumuz pes etmemeliyiz hem burda birbirimize destekteoluyoruz ne güzel ama dimi.normalde bu kadar şeyi kime anlatabiliriz

Belli değil canım tamda bi mali müşavirin yanında asistanlık durumu var ama net değil bende daha karar veremedim.eşim saolsun destekliyo baya.goruyo azmimi.bugun sabah 9 km ogleden sonrada 2.5 km falan yürüdüm ama yoruldum baya.

hayırlısı olsun hakkında canım.. çok güzel yürümüşsün canım bende çarşamba yürürüm yağmur yağmazsa..

Hayırlısı olsun canım..
Kızlar ben cıkıyorum camasır asıp,yatcam.iyi geceler hepinizi öpüyorum.

Yok canım ya hedefe baya yaklastik çoğumuz pes etmemeliyiz hem burda birbirimize destekteoluyoruz ne güzel ama dimi.normalde bu kadar şeyi kime anlatabiliriz

Hayırlısı olsun canım..
Kızlar ben cıkıyorum camasır asıp,yatcam.iyi geceler hepinizi öpüyorum.

seçilin dediklerine ayen katılıyorum..
eda hayırlı geceler canım..

Bende iki adim atinca tikaniyodum hemen şu genç yaşimda adetim bile kesilmişti hiç
Doğru düzgün olmuyodum ya çok kötü bişey zayiflik gibisi yok

Boyun uzundu sanirim canim senin 65 iyi olucak sana edaninda öyleydi

Edacim merak ettim görümcen ne dedi seni görünce kendisi kilolumu

Benim boy 1.73 canım.Görümce önce hasta mısın dedi.Sonra nasıl kg verdin banada söylesene ne basen,ne göbek kalmamış dedi....Kendi cok kısa boylu biraz şişman.Dogumdan sınra kg veremedi.Hafta sonu ordaydık hic yemedim hamur işi.Yemedigimi görünce sasırdı.

Back