• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Benim boy 1.73 canım.Görümce önce hasta mısın dedi.Sonra nasıl kg verdin banada söylesene ne basen,ne göbek kalmamış dedi....Kendi cok kısa boylu biraz şişman.Dogumdan sınra kg veremedi.Hafta sonu ordaydık hic yemedim hamur işi.Yemedigimi görünce sasırdı.

Ya keyfimden kilo vermiyorum tutucaksin kendini deseydin yada demeye gerek yok gözleriyle görmüş boyun baya uzun tam yerinde 65 kilo ideal ama doktor 60 olman gerekiyo diyomusya bi ara öyle diyodun canim

kızlar kimseler yok gnee bu aralar hiç denk gelemiyoruz yada herkesin motivasynu düştü hadi baalım toparlanın bakalım bıraz sohbet muhabbet yapalım olmuyor böyle fıstık kızlar.. kızmaya başlıyorum herkes vakit bulup gelsin yahuu..:19:
Canimm valla butun gun burdaydim kimse gelmedi..bakip bakip durdum oyle...ben bir ciktim muhabbet almis basini gitmis:)birakmadim yani...
Saatleri tutturamiyorum sadece:)

Kızlar benim menü biraz saçma oldu
Sabah:1 sütlü Nescafe bir paket form bisküvi
Ara:3 parça kaşar peynir
Ara:1 Türk Kahvesi 10 tane kadar fındık ve bir kare bitter çikolata
Akşam:yarım mücver
Başkada bişey yok belki süt falan içerim birazdan belki kahve. Canım hiç bişey istemiyo

Yok canım ya hasta değilim ama iştahım yok.sabah baya yürüdüm eve geldim canım kahve istedi kahve içtim öğleden sonra komşu geldi oturduk biraz ondan sonrada anca yarım Mücver yedim canım bişey istemedi.tartida sabah güzel şeyler gördüm regl oldum ya fazlalıklar gidicek baya
Canim cok az yemissin..regl doneminde aksine insanin istahi acilir ama sende tersi olmus..bak cok rahatlayacaksin..sevindim..

Sayfaları oku oku yeni bitirebildim :))))
İlknur bayragı devraldın canım.Kızları bos bırakma....YENİ PATRON :)))
Gecmiş olsun tatlım berrayada.
Secil gözünaydın canım gelmiş regl.Ödemin zamanla gider....İstedigin kiloya ulascaksın canım bak bana cok sukur.Eşim sana tekrar asık oldum diyor.Ne kiloluymuşum meger :)) eski kıyafetlerimi giyince anlıyorum.
Hanife canım yagız emeklemeye baslamış gözünaydın :)) annelik cok güzel bir duygu....
Neslihan yaz gibisi yok cok seviyorum denizi.Kız beni patron,eli masalı yaptın :)))) bak kg almayın masamı cıkarırım ona göre hııı!!!!!
Gülcan ve ddem gecmiş olsun kızlar.Herkes regl olmuş.Rahatlamışsınızdır.
......
Kızlar bırakmayın burayı,ben gibi sizde hedefe ulasın istiyorum.Ulasacagınızada inanıyorum....
Tesekkur ederim canim..isin nasil gidiyor:rolleyes: keyfin yerindedir insallah..

İlknur canım işe alıştım ama bir kız var onla biraz problem yasıyoruz.Aklı havada cok...Ben fırsat buldukca burdayım.Görümce,kv,ev,iş arasında mekik dokuyorum bu ara.
Secil canım insan cok mutlu oluyor kg gidip hedefe ulasınca su an 65 kg canım.Hafta sonu hic yemek yiyemedim.Tartı sabah 65 gösterdi bana.
Ddemim amin canım cümlemize.
Oo tebrik ederim canim darisi basimiza..

Benimde işe başlama durumum olabilir kesin değil ama bakalım hayırlısı.ben bi 70 in altını görsem şok olucam ve herkese şok yaraticam.kimse beni o kiloda görmedi esimde şok olucak.zaten azmine hayranım deyip duruyo.seninle gurur duydum diyo gecn gün düğüne gitmiştik guzel bi elbise giydim saclarima fön cektirdim bi de güzel makyajımı yaptım bende kendimi beğendim baya azimlendim ama kilo vericem diye
Ayy cok guzel bir duygu demi..ben de dogumdan sonra.pantolonlarima giremiyordum..simdi bacaklar tam oluyor gobek kapanmiyor sadece:) ama bugun bir tanesinin.dugmesi cok rahat kapandi hatta yururken dusup durdu..sirayla:)cok sevindim..esim de her giydigim kiyafette sen zayifladin bak cok belli diyor surekli:)ben herkese.yok ya zayiflamadim..diyet yasak sadece yediklerime dikkat ediyorum diyorum kizmasinlar ve beklentiyi yuksek tutmasinlar diye..esim de israr edenleri karistirmiyor sukur..o bilir isini diyor...ayy cok konustum:)

ooo daha benim aslı hedefe çok var canım hem hedefe ulaşsamda gitmem hergün burada olurum daha neslihan ayşe hanifeyi zayıflatıcaz sende ben asıl hedefe gelene kadar zaten 65e ulaşmış olursun eeee sorun kalmadı.. gülcanla didemde zaten az kadlı onlarda sıkı tutarlar yakında hedefe ulaşırlar.. inşallah kimseyi unutmamışımdır

İnsallah canimm hepimiz birden..sonra da kilomuzu korumak icin yazisiriz:)

ana kralice:-)

Benim boy 1.73 canım.Görümce önce hasta mısın dedi.Sonra nasıl kg verdin banada söylesene ne basen,ne göbek kalmamış dedi....Kendi cok kısa boylu biraz şişman.Dogumdan sınra kg veremedi.Hafta sonu ordaydık hic yemedim hamur işi.Yemedigimi görünce sasırdı.

Banada annemlerin komşusu sormuştu nasıl verdin çok zayiflamissin diye millet kolay saniyo valla o kadar nefsinle mücadele ediyosun boğazını tutuyosun gidiyo dedim bende

Menumu de yazayim..
Sabah..
Yarim boyoz..bir dilim peynir..iki zeytin...

Ara..2 dilim eti form kepekli..
Bir avuc soslu fistik..cay..

Oglen..cigkofte..lavassiz yedim..

Ara..turk kahvesi..yesilcay...

Aksam..yarim kase bulgurlu yogurt corbasi..3 kasik pilav..iki kucuk nugget tavuk...4 kasik yogurtlu biber salatasi...

Banada annemlerin komşusu sormuştu nasıl verdin çok zayiflamissin diye millet kolay saniyo valla o kadar nefsinle mücadele ediyosun boğazını tutuyosun gidiyo dedim bende

Evet canim uzaktan bakanlara kolay gibi görünüyo ama kolay degil gercekten aynen katiliyorum yani

Menumu de yazayim..
Sabah..
Yarim boyoz..bir dilim peynir..iki zeytin...

Ara..2 dilim eti form kepekli..
Bir avuc soslu fistik..cay..

Oglen..cigkofte..lavassiz yedim..

Ara..turk kahvesi..yesilcay...

Aksam..yarim kase bulgurlu yogurt corbasi..3 kasik pilav..iki kucuk nugget tavuk...4 kasik yogurtlu biber salatasi...

Afiyet olsun canim sen cocuk emziritosun
Aralarda bisküvi yerine daha saglikli seyler yemelisin
Findik badem süt yogurt meyve

Canimm valla butun gun burdaydim kimse gelmedi..bakip bakip durdum oyle...ben bir ciktim muhabbet almis basini gitmis:)birakmadim yani...
Saatleri tutturamiyorum sadece:)

Canim cok az yemissin..regl doneminde aksine insanin istahi acilir ama sende tersi olmus..bak cok rahatlayacaksin..sevindim..

Tesekkur ederim canim..isin nasil gidiyor:rolleyes: keyfin yerindedir insallah..

Oo tebrik ederim canim darisi basimiza..

Ayy cok guzel bir duygu demi..ben de dogumdan sonra.pantolonlarima giremiyordum..simdi bacaklar tam oluyor gobek kapanmiyor sadece:) ama bugun bir tanesinin.dugmesi cok rahat kapandi hatta yururken dusup durdu..sirayla:)cok sevindim..esim de her giydigim kiyafette sen zayifladin bak cok belli diyor surekli:)ben herkese.yok ya zayiflamadim..diyet yasak sadece yediklerime dikkat ediyorum diyorum kizmasinlar ve beklentiyi yuksek tutmasinlar diye..esim de israr edenleri karistirmiyor sukur..o bilir isini diyor...ayy cok konustum:)

İnsallah canimm hepimiz birden..sonra da kilomuzu korumak icin yazisiriz:)

Evet canım çok güzel bi duygu yakında insallah o pantalonlarin üstüne bol olucak canım bak ne güzel gidyo kilolar dimi insan mutlu oluyor disaridan farkedilince hele havalara uçuyo insan

Nasilim ya yan oldu duzeltemedim

Ben telefondan goremedim
Ee kizlar ne kaynattiniz okumaya calisiyorum
Ben tiyatroya gittim anca geldim. Kiz kiza takildik valla iyi oldu .ama bu gun spor yapamadim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben telefondan goremedim
Ee kizlar ne kaynattiniz okumaya calisiyorum
Ben tiyatroya gittim anca geldim. Kiz kiza takildik valla iyi oldu .ama bu gun spor yapamadim

your_app_name ygulaması kullanılarak device_name cihazından gönderilmiştir.
Yarın yine koyarım canım o zaman bakarsın olmazsa. Oh ne güzel keyif yapmışsın valla iyi gelmiştir sporu da yarın yaparsın artık ama yarin kaytarmak yok

Menumu de yazayim bu gumlerde ofiste yogunum yazamiyorum. Egzersizde yapamadim tuh. Yarin atlamayimda
Sabah yazmistim
Ara sut ictim
Ogle az makarna ve taze fasulye
Ara yogurt elma
Aksam koy tavugu haslamasi ve bulgur pilavi :(
Ara 1 avuc cig badem

Yarın yine koyarım canım o zaman bakarsın olmazsa. Oh ne güzel keyif yapmışsın valla iyi gelmiştir sporu da yarın yaparsın artık ama yarin kaytarmak yok

Yok kaytarmam isallah da benim persembe cuma gun gece yatili misafirim geliyor isallah cuma ya aksilik olmaz. Spor aksar gene

Yok kaytarmam isallah da benim persembe cuma gun gece yatili misafirim geliyor isallah cuma ya aksilik olmaz. Spor aksar gene

Spor aksasada fazla yeme özellikle akşamları direk yağ oluyor biliyosun

Back