"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Sana katiliyorum ilknurcum motivasyon sifir helede bende
Bugün spor yapicaktim karnimin agrisindan yapamadim misafirim vardi bide

canım sen şimdi hastasın nasıl spor yapacaktın birde misafir vardı baya bi yorulmuşsundur..
aynen öyle canım kızlar resmen döküldü böyle olmaz herkes toparlasın ve gelsin burada katılım az olunca daha çok salacaklar ve zayıflamatan vaz geçip dombul dombul ortalıkta gezecekler bu yaz hiç iyi birşey değil b çok kızmaya başladım artıkyeter 23 nisandan bu yana katılım azaldı..

Öyle oldu canım ya buna bende dahil sayfalara bakiyorum aynisi gibi yerinde duruyo
Önceden girmeyince kaç sayfa birikirdi okunacak şimdi konuşacak kişi bulamıyoruz

Kızlar iyi akşamlar evet motivasyon düştü gerçekten ben detoks malzemeri hazırladım yarın yapi cam inşallah onunla verdiğim kiloda takıldım inşallah yine veririm bugun yediklerim

SABAH
Klasik kahvaltı
ARA
Yeşilçay 1 avuç leblebi bir lokma çikolata
OGLE
1 kase çorba 3 köfte 2 kaşık patates salatasi
ARA
Türk kahvesi elmalı turta
AKSAM
Ton balıklı salata 1 lokma ekmek

Öyle oldu canım ya buna bende dahil sayfalara bakiyorum aynisi gibi yerinde duruyo
Önceden girmeyince kaç sayfa birikirdi okunacak şimdi konuşacak kişi bulamıyoruz

aynen öyle kızlar bilemiyorum bu durumun sonu nolacak kimse vazgeçmesin daha sıkı sarılsın istiyorum çünki yaz geldi artık topiğin fıstıkları çıtır olsnlar istiyorum..
ayşeciğim sana kolay gelsin canım yap iyi olur bol bol eksiler olsun..

Kızlar benim menü biraz saçma oldu
Sabah:1 sütlü Nescafe bir paket form bisküvi
Ara:3 parça kaşar peynir
Ara:1 Türk Kahvesi 10 tane kadar fındık ve bir kare bitter çikolata
Akşam:yarım mücver
Başkada bişey yok belki süt falan içerim birazdan belki kahve. Canım hiç bişey istemiyo

Afiyet olsun canim bende perşembe yapmayi düşünüyorum

Aynen canım hepimiz çıtır olucaz yaza çok güzel sözler duyucaz istediklerimizi gidicez.bunun bi bedeb küçüğü yok mu dicez dimi ama pes etmek yok.herkes silkelensin artık toparlanalim

hayırdır cancazım neden iştahın kapandı hastamısın..

Detoks iyi oluyo canım bencede yap ödem falan varsa atarsin

bende menümü yazaym benimde menüm saçma oldu ama geç yiyince canım pek bişey istemedi..

sabah
simit
salam
beyaz peynir
salatalık
patates kızatması az
1 haşlama yumurta
ara
yarım dilim çikolatalı ekmek

ara
dondurma

ara
2 salatalık

3 litre su 2 yeşilçay

Didem azaldı mi ağrıların sen usuttun galiba canım yoksa hep mi böyle sancılı oluyorsun

Canim çocuk doğmadan bekarken çok sancılı geçerdi 2gün yemeden içmeden kıvrana kıvrana yatardım doğumdan sonra düzelmişti bu sefer baya ağrılı geçti anlamadim bende
Her ay mutlaka ağrır ama bazen hafif bazen çok işte hafifledi geçti sayılır canım çok sağol

hayırdır cancazım neden iştahın kapandı hastamısın..

Yok canım ya hasta değilim ama iştahım yok.sabah baya yürüdüm eve geldim canım kahve istedi kahve içtim öğleden sonra komşu geldi oturduk biraz ondan sonrada anca yarım Mücver yedim canım bişey istemedi.tartida sabah güzel şeyler gördüm regl oldum ya fazlalıklar gidicek baya

Usutmussundur canım biz kadınlar kendimize bakmıyoruz pek sende dikkat etmediysen eğer ondan olmuştur bide vücut dirençsiz kalincada oluyor

Aynen canım hepimiz çıtır olucaz yaza çok güzel sözler duyucaz istediklerimizi gidicez.bunun bi bedeb küçüğü yok mu dicez dimi ama pes etmek yok.herkes silkelensin artık toparlanalim

aynen öyle yapıcaz ha şöyle bi sirkelenelim cumaya az kadlı herkes güzelce devam etsin umaya güzel sonuçlar alalım değilmi ama..

Seninde benimki gibi olmuş canım

hmm iyi o zaman hasta olmada.. ohh bak ne güzel oldu gitsin fazlalıklar.. bu arada sen kahve deöişken akşamda bir sütlü türk kahvesi içtim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…