• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Bu arada ilknurcum bence de listeyi sen hazirla..
Edacim seni kutluyorum..
Secilcim senin de gozun aydin:)

ana kralice:-)

iyi aksamlar kızlar daha yeni müsait olabildim bugün dısardaydık gezdik alışveriş yaptık aksamdı geldigimiz kızlar bugün ben regl oldum karnımda agrıdı baya yoruldum bugün menüde dısarda olunca bi degişik oldu
sabah
2 d ekmek,1 yumurta,az peynir,helva 3 küp kadar,domates.salatalık,4 zeytin.cay
öglet çöp şiş 1 porsiyon yanında lavas patates kızarması salata ve kola vardı malesef
ara
kuruyemiş 1 kasee yakın
aksamda
3 yk fasulye,1 salatalık bir lokma ekmek
1 lt su

Kizlar selamlar herkese..
Yagizim emeklemeye basladi 3 gundur belim kollarim mahvoldu..bir heyecan bir heyecan..hep bir yerlere gidecek ya da ayakta durup yuruyecek...bir de surekli anne anne diyor valla huyu degisti afacan oldu iyice...herseyi okuyorum ama yazmaya firsatim olmuyor..iki aksamdir da dugun var...dun aksam kusadasina kinaya gittik..2de geldk..sabahtan beri de isteyim...simdi eve gidiyorum ordan dugune...simdi yazmazsam bugun de kalacakti..kacamak falan yok yani merak etmeyin..hatta 2 gundur dogru duzgun birsey yemeye firsatimda olmadi..o yuzden detayli menum yok..toplam yediklerimi yazacagim..
Dun toplamda 4 kucuk pisi..2 dilim kasar peyniri...5 6 zeytin..bir turk kahvesi...bir avuc findik..40 kalorilik de diyabet bitter cikolata yedim...bu kadar...
Bugun de...sabah yarim simit..bir dilim tulum peyniri...
Oglen..yarim tabak enginarli bulgur pilavi..4 kasik barbunya..bir bardak kola...
Ara bir turk kahvesi...
Eve gidince de muhtemelen yemeye firsatim olmayacak...

Bu arada ilknurcum bence de listeyi sen hazirla..
Edacim seni kutluyorum..
Secilcim senin de gozun aydin:)

ooyy maşallah aslık işin şimdi başladı canım daha neler neler yapacak yaptıklarına yetişemiceksin olsun öyle öyle öğreniyorlar allah nazarlardan sakınsın.. menü güzel canım..
iyi aksamlar kızlar daha yeni müsait olabildim bugün dısardaydık gezdik alışveriş yaptık aksamdı geldigimiz kızlar bugün ben regl oldum karnımda agrıdı baya yoruldum bugün menüde dısarda olunca bi degişik oldu
sabah
2 d ekmek,1 yumurta,az peynir,helva 3 küp kadar,domates.salatalık,4 zeytin.cay
öglet çöp şiş 1 porsiyon yanında lavas patates kızarması salata ve kola vardı malesef
ara
kuruyemiş 1 kasee yakın
aksamda
3 yk fasulye,1 salatalık bir lokma ekmek
1 lt su

geçmiş olsun canım sıcak tutmaya çalış kendini akşam yemeğinde öğlendekileri dengelemişsin canım..

hayırlı akşamlar fıstıklar hemen menümü yazayım..

sabah
2 tane krep
helva
çokokrem

ara
leblebi
az dondurma
4 kayısı
bu yediklerimi belirli aralaıklarla yedim

akşam eve geç geldik ama bişeyler atıştırdım
1 tost ekmeği salam beyaz peynirli yedim
2 çatal menemen

suyu 2 litre içtim sanırım

Selam kizlsr menume devam edeyim
sabah kahvaltısını 10 da yapınca simit+bal kaymak+yağda 2 yumurta yedim abarttım da abarttım
Ara yok ogle 1 tabak maydonozlu lorlu makarna
Ara ayran
Saat 4 gibi evde lesli yaptim arkasindan platesle esneme yaptim toplam 45dk
Aksam yemekte 1 iskefe ekmegi ile fasulye kavurmasi salata 3 kasik bulgur pilavi yedim
Ara yarim paket eti bitter :( cikolata 1 kase cekirdek
Aboo cok yedim yarin fazladan 5 -6 km bisiklet turu atmam lazim. Hava guzel olursa deniz yada havuza girecegim kizlar bize hergun tatil artik havalar cok guzel.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yagizim emeklemeye basladi 3 gundur belim kollarim mahvoldu..bir heyecan bir heyecan..hep bir yerlere gidecek ya da ayakta durup yuruyecek...bir de surekli anne anne diyor valla huyu degisti afacan oldu iyice...herseyi okuyorum ama yazmaya firsatim olmuyor..iki aksamdir da dugun var...dun aksam kusadasina kinaya gittik..2de geldk..sabahtan beri de isteyim...simdi eve gidiyorum ordan dugune...simdi yazmazsam bugun de kalacakti..kacamak falan yok yani merak etmeyin..hatta 2 gundur dogru duzgun birsey yemeye firsatimda olmadi..o yuzden detayli menum yok..toplam yediklerimi yazacagim..
Dun toplamda 4 kucuk pisi..2 dilim kasar peyniri...5 6 zeytin..bir turk kahvesi...bir avuc findik..40 kalorilik de diyabet bitter cikolata yedim...bu kadar...
Oglen..yarim tabak enginarli bulgur pilavi..4 kasik barbunya..bir bardak kola...
Ara bir turk kahvesi...

Gozun aydin o simdi kosmaya calisacak daha sinirlenecek kosamayinca miz miz vah haline canim ama bu donemleri cok da tatli olur. Masallah ona

günaydın kızlar ya 2 gündür giriyorum cıkmak zorunda kalıyorum benm yavru cok huysuz gene diş geliyo birde 1 yas sendromu huyu degişti sabaha kadar uykususuz kac gündür o yüzden düzenli takip edemedim,simdi uyuttum bi bakayım dedim size bugünde cok işim var benim elbise dolabı darmadagınık bi düzene koymam lazım ev süpürülcek camasır bulasıkk ayyyy yetişemiyorum karnımda agrıyo cokta yogun geciyo ilk adet olunca galiba

Tarif icin tesekkurler canim..
Evde insan duzen tutturuyor da bir yere.gidince israrlar mahvediyor insani..gelen de olmaz insallah:)

Oyle dusununce hakikaten az degil gibi geliyor insana ama daha sıkı tutmam lazin isi

ne zaman yapacan canım detoksu inş annemden baska olmaz :)

02.05.2014 tarihli bildirimimiz

1.) neslihank04 84,900/1200
2.) güzelimm 65,9/1100, ,
3.) ilknur84 69,8/700
4.) gülcan 58,7/300
5.) anetam 77,3/200

kilo veremeyen

ayse0908 66,5/66,5

kilo alanlar
deryalımm07 83/+1200
ddem89 61,4/+1200
secilsecil 75,5/+1500

destina +800 olmuş ma kaç kiloydu bilemedim şimdi yazdığı zaman yenilerim listeyi..

kilo veren kızları tebrik ediyorum.. kilo veremeyen kızlarımızada haftaya bildirim gününe kadar kaçamaksız geçirmelerini öneriyorum..

ellerine saglık canım 4. olmusum :) listeyi sen yapabilirsin canım benim içinde sorun yok, bebişim az büyük olsa dönüşümlü yapardık ama biliyorsun canım halimi

Günaydın kıızlar iyi haftasonları mutlu günler
Biz annemlere gidiyoruz pazartesinden itibaren son gaz devam sporve diyete kaldığım yerden inşallah bugün ne kadarda sıksam tutamıyorum kendimi

Sizler çok güzel gidiyorsunuz

cok yeme sakın canım iyi gezmeler sana

günaydın fıstıklar nasılsınız bakalım.. kızlar bir önerim var her hafta biriiz listeyi yapsın olurmu sonuçta kimseyi seçemedik her hafta sırayla birimiz liste yapsın sizler nedersiniz????

Ara bir turk kahvesi...

ay masallah yagıza menünde güzel canım bebek cok yoruyr demi bende aynen senin durumundayım

sabah
2 tane krep
helva
çokokrem

ara
leblebi
az dondurma
4 kayısı

2 çatal menemen

güzel canım menün

sabah kahvaltısını 10 da yapınca simit+bal kaymak+yağda 2 yumurta yedim abarttım da abarttım
Ara ayran
Aksam yemekte 1 iskefe ekmegi ile fasulye kavurmasi salata 3 kasik bulgur pilavi yedim
Aboo cok yedim yarin fazladan 5 -6 km bisiklet turu atmam lazim. Hava guzel olursa deniz yada havuza girecegim kizlar bize hergun tatil artik havalar cok guzel.

evet cok olmus bugün normal ye fıstık
DÜN YAZMAYI UNUTMUSUM BENDE DONDURMA YEMİŞTİMDE:31:

ayırlı günler kızlar nasılınız bakalım gene kimsecikelr yok neyse yarı bakıcaz artık haftasonu malum ama yarın herkesi bekliyorum fıstıklar..
gülcan tamam canım öteki kızlarda aynı kararda ben yaparım listeyi..

ooyy maşallah aslık işin şimdi başladı canım daha neler neler yapacak yaptıklarına yetişemiceksin olsun öyle öyle öğreniyorlar allah nazarlardan sakınsın.. menü güzel canım..

geçmiş olsun canım sıcak tutmaya çalış kendini akşam yemeğinde öğlendekileri dengelemişsin canım..

sabah
2 tane krep
helva
çokokrem

ara
leblebi
az dondurma
4 kayısı

2 çatal menemen

Ara ayran

Gozun aydin o simdi kosmaya calisacak daha sinirlenecek kosamayinca miz miz vah haline canim ama bu donemleri cok da tatli olur. Masallah ona

Evet canlarim valla en tatli zamani ama cok yorucu..yalniz ustte 4 dis vardi..dun de alttan patladi bir tane..birkac gunku huysuzlugu ondandi heralde..ayy ne emeklerle buyutmus annelerimiz bizi valla haklarini helal etsinler...

günaydın kızlar ya 2 gündür giriyorum cıkmak zorunda kalıyorum benm yavru cok huysuz gene diş geliyo birde 1 yas sendromu huyu degişti sabaha kadar uykususuz kac gündür o yüzden düzenli takip edemedim,simdi uyuttum bi bakayım dedim size bugünde cok işim var benim elbise dolabı darmadagınık bi düzene koymam lazım ev süpürülcek camasır bulasıkk ayyyy yetişemiyorum karnımda agrıyo cokta yogun geciyo ilk adet olunca galiba
Canim ilk adetta benim de cok agrim olmustu..bir de dogum sonrasi gibi asiri kanamam olmustu..cok yorma kendini..bitene kadar firsat buldukca dinlen bence...
Ama bir rahatlama hissedeceksin bitince...hadi gozun aydin...

ayırlı günler kızlar nasılınız bakalım gene kimsecikelr yok neyse yarı bakıcaz artık haftasonu malum ama yarın herkesi bekliyorum fıstıklar..
gülcan tamam canım öteki kızlarda aynı kararda ben yaparım listeyi..

Selam kizlar nasilsiniz..dugunden yine gec geldik...kahvaltida gece kaldi..ogle yemegiyle birlesti..ama cok yedim galiba..uzun sure ac kalinca..aksam dengelerim artik..

Kizlar iyi pazarlar
Bu gun kimse denk gelmez bende menu yazip cikayim
Malum pazar kahvaltisi cok siki yedim
Oglen ara yaptim elma yogurt yedim biraz yuzdum
Az sonra tazefasulye pilav yicem makul oranda sonrada alanya merkeze gidicez Yazlik keyfi biticek . 1 saat yururum aksami erken yedigim icin ara da bisiler yerim azcik aksam gene yazarim size

Kizlar iyi pazarlar
Az sonra tazefasulye pilav yicem makul oranda sonrada alanya merkeze gidicez Yazlik keyfi biticek . 1 saat yururum aksami erken yedigim icin ara da bisiler yerim azcik aksam gene yazarim size

hımm..çok iyi gidiyosun..
sabah dışaıda kahvaltı yaptık ama yinede çok kaçırmadım..1 saat yürüyüş yaptım..şimdi girdim eve..yarın iş başı yapcam..daha da dikkatli olurum..

Selam kızlar nasılsınız dün yoğunluktan menümü yazamadım ne yedigimide hatırlamıyorum abartmadim ama herşeyi kararında yedim.bugun yediklerim
Sabah bir minik tost bir dilim ekmek peynir krem peynir bir çay kaşığı bal
Ara:az fındık
Ara:sütlü nescafe
Ara:4 galeta çilek ve erik
Az sonrada az makarna yicem kızlar eşim istedi bende az yicem.dun baya yürüdüm. Düğün vardı dün oynadık falan saat 2 falandı eve geldiğimizde.o saate kadar ayaktaydim yani. Herkes genclestigimi söyledi bana 10 yaş genclesmissin dediler düşünün yani.neyse yola devam daha verilcek çok kilocuk var esimde çok güzel oldun deyip durdu.seninle gurur duydum diyo.mutlu oldum doğrusu kızlar fazlaliklarimda yavaş yavaş gidiyo artık bakalim cumaya kadar eski kiloma dönmüş hatta belki 73.7 nin altina düşmüş olurum diye düşünüyorum:31:

Evet canlarim valla en tatli zamani ama cok yorucu..yalniz ustte 4 dis vardi..dun de alttan patladi bir tane..birkac gunku huysuzlugu ondandi heralde..ayy ne emeklerle buyutmus annelerimiz bizi valla haklarini helal etsinler...

Canim ilk adetta benim de cok agrim olmustu..bir de dogum sonrasi gibi asiri kanamam olmustu..cok yorma kendini..bitene kadar firsat buldukca dinlen bence...
Ama bir rahatlama hissedeceksin bitince...hadi gozun aydin...

Selam kizlar nasilsiniz..dugunden yine gec geldik...kahvaltida gece kaldi..ogle yemegiyle birlesti..ama cok yedim galiba..uzun sure ac kalinca..aksam dengelerim artik..

eglendin geldin canım ne güzel..valla diş olayı zor oluyor annelerimizin hakkı cok anlıyoruz degilmi başımıza gelince,,benim kızda aynen seninki gibi yürütmemi istiyor bugün benimde belim agrıdı biraz iş yaptım yoruldum ,,gözüm aydın valla cok sevindim hafiflerim artık

Kizlar iyi pazarlar

ayy o kadar ısındı yani hava yüzdüğüne göre ya bende cok istıyorum yüzmekk hayalim ama bilmiyorum m korkuyorum:14: antalya dibimizde yazda geliyo atlayıp istediğimizde gidebiliriz ama ben yüzme bilmeyince mutsuz oluyorumm

Selam kızlar nasılsınız dün yoğunluktan menümü yazamadım ne yedigimide hatırlamıyorum abartmadim ama herşeyi kararında yedim.bugun yediklerim
Az sonrada az makarna yicem kızlar eşim istedi bende az yicem.dun baya yürüdüm. Düğün vardı dün oynadık falan saat 2 falandı eve geldiğimizde.o saate kadar ayaktaydim yani. Herkes genclestigimi söyledi bana 10 yaş genclesmissin dediler düşünün yani.neyse yola devam daha verilcek çok kilocuk var esimde çok güzel oldun deyip durdu.seninle gurur duydum diyo.mutlu oldum doğrusu kızlar fazlaliklarimda yavaş yavaş gidiyo artık bakalim cumaya kadar eski kiloma dönmüş hatta belki 73.7 nin altina düşmüş olurum diye düşünüyorum:31:

hoşgeld,n canım cok güzel gecmiş günün mutlulugun daim olsun,,kilo cok genclestiror degilmi cok fark oluyor bende gecen seneki fotolara bakıyorumda:53: bende eksilirmiyimki inss canım gitsin kilolar bugünkü menüde güzel,bende makarna özledim ama kendimi tutatmam diye yapmadım belki yarın gündüz yerim

menüm
sabah
2 d ekmek
1 yumurta
biraz peynir
helva
3 zeytin
bal kaymak azıcık
domates,salatalık
ARA
1 cb süt,1 muz
ÖGLE
biraz yufka,2 yk fasulye
ARA
1 elma
AKSAM
2 D ekmek,1 tabak yumurtalı biber,2 yk yogurt,az peynir,yesillik
ARA
1 portakal,1cb leblebimide yiyorum simdi
suyum 1.5 lt

hımm..çok iyi gidiyosun..
sabah dışaıda kahvaltı yaptık ama yinede çok kaçırmadım..1 saat yürüyüş yaptım..şimdi girdim eve..yarın iş başı yapcam..daha da dikkatli olurum..

Evet dikkat etmeye calisiyorum. En azindan seviniyorum eskisi kadar tika basa yemiyorum kacaklarimida azalttim yani :)
Aksam az makarna yedim .
yuruyis yerine evde 40dk lesli ve plates esneme yaptim kan ter icinde kaldim valla dusumu aldim cocuklari yatirdim dizi keyfi yapiyorum

eglendin geldin canım ne güzel..valla diş olayı zor oluyor annelerimizin hakkı cok anlıyoruz degilmi başımıza gelince,,benim kızda aynen seninki gibi yürütmemi istiyor bugün benimde belim agrıdı biraz iş yaptım yoruldum ,,gözüm aydın valla cok sevindim hafiflerim artık

ayy o kadar ısındı yani hava yüzdüğüne göre ya bende cok istıyorum yüzmekk hayalim ama bilmiyorum m korkuyorum:14: antalya dibimizde yazda geliyo atlayıp istediğimizde gidebiliriz ama ben yüzme bilmeyince mutsuz oluyorumm

hoşgeld,n canım cok güzel gecmiş günün mutlulugun daim olsun,,kilo cok genclestiror degilmi cok fark oluyor bende gecen seneki fotolara bakıyorumda:53: bende eksilirmiyimki inss canım gitsin kilolar bugünkü menüde güzel,bende makarna özledim ama kendimi tutatmam diye yapmadım belki yarın gündüz yerim

Hava cok guzeldi deniz suyu daha sicaktir aslinda havuz da isindi yuzdum usumeden. Tatlim korkacak nisi yok yuzmek ozgurluk , cosku duygusu verir insana korku degil :) su seni kaldiriyor merak etme. Hem o kadar yakinsa gel misafir de ederim

Kizlar iyi pazarlar

menüm
sabah
2 d ekmek
1 yumurta
biraz peynir
helva
3 zeytin
bal kaymak azıcık
domates,salatalık
ARA
1 cb süt,1 muz
ÖGLE
biraz yufka,2 yk fasulye
ARA
1 elma
AKSAM
2 D ekmek,1 tabak yumurtalı biber,2 yk yogurt,az peynir,yesillik
ARA
1 portakal,1cb leblebimide yiyorum simdi
suyum 1.5 lt

kızlar menüleriniz gğzel olmuş..

secil canımsenin adına gerçekten çok sevindim ne güzel olmuş bak kilo insanı gerçekten çok değiştiriyor benide sokakta görenler tanımıyorlar çok komik oluyor..

Evet dikkat etmeye calisiyorum. En azindan seviniyorum eskisi kadar tika basa yemiyorum kacaklarimida azalttim yani :)
Aksam az makarna yedim .
yuruyis yerine evde 40dk lesli ve plates esneme yaptim kan ter icinde kaldim valla dusumu aldim cocuklari yatirdim dizi keyfi yapiyorum

anlaşılın bugün hemen hemen herkes makarna yemiş...

hayırlı akşamalr kızlar..

menüm
sabah
1 buçuk kepekli ekmeği pizza malzemeleri koyup fırına attım onu yedim
bal kayma bıraz lavaş
biberli yeşil zeyin

ara
yarım ekmek pizzası

patlamış mısır

akşam
1 kase ketçaplı makarna

bırazdanda sanırım dondurma yicez kızım uyusunda