Bu ay benimde sancılı oldu baya canım dinlen biraz sporada iyi geliyo sanciya ben spora başladım bak sira sende hadi bakalımİyi akşamlar kızlar eve yeni geldik
Bende bugün regl oldum karnım çok ağrıyo ya
Bu gece uyuyamıcam anlaşılan duramıyorum kıvranmaktan
Menüleriniz gayet güzel bende yarına iyi olursam spor yapıcam bu kadar ara vermek yeter 1 haftadır spor yapmıyorum artık bi toplanmam lazım
İyi akşamlar kızlar eve yeni geldik
Bende bugün regl oldum karnım çok ağrıyo ya
Bu gece uyuyamıcam anlaşılan duramıyorum kıvranmaktan
Menüleriniz gayet güzel bende yarına iyi olursam spor yapıcam bu kadar ara vermek yeter 1 haftadır spor yapmıyorum artık bi toplanmam lazım
canım çok geçmiş olsun sıcak su torbası koysaydın karnına.. bugün nasılsın ağrıların devam ediyormu..Oy çok kötüyüm oy
Gidiyum yatiyim bari kıvrana kıvrana iyi geceler canlar
Yarın görüşmek üzere
afiyet olsun canım ama akşam 1 dilim ekmek yeseydin daha iyi olurdu..İyi geceler kizlar..alinti yapamadim..yarin detayli yazacagim...
Menum..
Sabah..1 simit..bir boyoz..2 dilim peynir..5 zeytin..domates salatalik..3 catal sucuklu omlet..cay..
Ara..bir eti form biskuvi..
Aksam..bir tabak kuru fasulye..2 dilim ekmek...
Ara..turk kahvesi...
ana kralice
Günaydın fıstıklar hepimiz için az kalorili ve daha fit bir hafta olsun inşallah. Bol bol kilocuklari verelimben yürüyüşteyim birazdan eve gidicem yorulmuşum az dinlendim şimdi devam
günaydın, mutlu bol eksili bir hafta diliyorum
Ben süperim canım yürüyüşümü yaptım geldim keyfim yerinde şimdi kahvemi içiyorumhayırlı sabahlar kızlar nasılsınız bakalım herkese mutlu bol eksili bir hafta diliyorum..
dengelemişsin iyiİyi geceler kizlar..alinti yapamadim..yarin detayli yazacagim...
Menum..
Sabah..1 simit..bir boyoz..2 dilim peynir..5 zeytin..domates salatalik..3 catal sucuklu omlet..cay..
Ara..turk kahvesi...
ana kralice
günaydın, mutlu bol eksili bir hafta diliyorum
Günaydın fıstıklar hepimiz için az kalorili ve daha fit bir hafta olsun inşallah. Bol bol kilocuklari verelimben yürüyüşteyim birazdan eve gidicem yorulmuşum az dinlendim şimdi devam
dengelemişsin iyi
aynen kızlar bol eksili hafta dilerim bende
seçilcim sen çok iyi yürüyorsun maşallah
ben haftaya bol karbonhidratla başladım bismillah
sabah 2 küçük krep+ 1/4 simit+ 2 y.kş. çilek reçeli+4 zeytin :26: :26: :26:
öğlene dengelerim bakalım
Ben süperim canım yürüyüşümü yaptım geldim keyfim yerinde şimdi kahvemi içiyorumsen nasılsın canım
Gunaydin lar
Gune guzel basladim kahvaltida bal kaymak,1yumurta yarim d ekmek ve yarimdan az fazla pogaca yedim gec oldu kahvalti 2saat sonra ara yaparim ,bugun kararliyim kizimdan firsat bulursam leslie yle yurucem ,koptum gitti spordan baslamam lazim
Hava cok guzeldi deniz suyu daha sicaktir aslinda havuz da isindi yuzdum usumeden. Tatlim korkacak nisi yok yuzmek ozgurluk , cosku duygusu verir insana korku degil :) su seni kaldiriyor merak etme. Hem o kadar yakinsa gel misafir de ederim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hayırlı akşamalr kızlar..
menüm
sabah
1 buçuk kepekli ekmeği pizza malzemeleri koyup fırına attım onu yedim
bal kayma bıraz lavaş
biberli yeşil zeyin
ara
yarım ekmek pizzası
patlamış mısır
akşam
1 kase ketçaplı makarna
bırazdanda sanırım dondurma yicez kızım uyusunda
2.5 litre su 1 yeşilçay
Oy çok kötüyüm oy
Yarın görüşmek üzere
İyi geceler kizlar..alinti yapamadim..yarin detayli yazacagim...
Menum..
Ara..turk kahvesi...
ana kralice
başla canım spor yapınca hem sıkılaşıyorsun hemde daha güzel kilo veriliyor..
eglendin geldin canım ne güzel..valla diş olayı zor oluyor annelerimizin hakkı cok anlıyoruz degilmi başımıza gelince,,benim kızda aynen seninki gibi yürütmemi istiyor bugün benimde belim agrıdı biraz iş yaptım yoruldum ,,gözüm aydın valla cok sevindim hafiflerim artık
ayy o kadar ısındı yani hava yüzdüğüne göre ya bende cok istıyorum yüzmekk hayalim ama bilmiyorum m korkuyorumantalya dibimizde yazda geliyo atlayıp istediğimizde gidebiliriz ama ben yüzme bilmeyince mutsuz oluyorumm
hoşgeld,n canım cok güzel gecmiş günün mutlulugun daim olsun,,kilo cok genclestiror degilmi cok fark oluyor bende gecen seneki fotolara bakıyorumdabende eksilirmiyimki inss canım gitsin kilolar bugünkü menüde güzel,bende makarna özledim ama kendimi tutatmam diye yapmadım belki yarın gündüz yerim
canım menün güzel...valla senin meleğini de çok merak ediyorum...desteksiz yürür yakında..valla büyüdükçe zorlaşıyor diyor herkes..evet daha zor ama daha da zevkli oluyor akılları ermeye başladıkça...ağrıların hafifledi mi...menüm
sabah
2 d ekmek
1 yumurta
biraz peynir
helva
3 zeytin
bal kaymak azıcık
domates,salatalık
ARA
1 cb süt,1 muz
ÖGLE
biraz yufka,2 yk fasulye
ARA
1 elma
AKSAM
2 D ekmek,1 tabak yumurtalı biber,2 yk yogurt,az peynir,yesillik
ARA
1 portakal,1cb leblebimide yiyorum simdi
suyum 1.5 lt
menü güzel canım..afiyet olsun...hayırlı akşamalr kızlar..
menüm
sabah
1 buçuk kepekli ekmeği pizza malzemeleri koyup fırına attım onu yedim
bal kayma bıraz lavaş
biberli yeşil zeyin
ara
yarım ekmek pizzası
patlamış mısır
akşam
1 kase ketçaplı makarna
bırazdanda sanırım dondurma yicez kızım uyusunda
2.5 litre su 1 yeşilçay
didemcim nasıl oldun..ilk gün çok ağrı oluyor..bugün akşama doğru azalır biraz..bence biraz da üşütüyoruz o yüzden ağrı artıyor..sıcak tut kendini..Oy çok kötüyüm oy
Yarın görüşmek üzere
caNIM akşam üstü 5 saat dersteydım..çok acıkmışım..o yüzden kaçtı o bir dilim...canım çok geçmiş olsun sıcak su torbası koysaydın karnına.. bugün nasılsın ağrıların devam ediyormu..
afiyet olsun canım ama akşam 1 dilim ekmek yeseydin daha iyi olurdu..
günaydın fıstıklar hadi bakalım cumaya kadar sıkı tutalım çıtır olalım dün yediklerim ödem yaptı sanırım tartıda artış var ama bugün dengelicem inşallah..
afiyet olsun canım dengelersin akşama doğru...dengelemişsin iyi
aynen kızlar bol eksili hafta dilerim bende
seçilcim sen çok iyi yürüyorsun maşallah
ben haftaya bol karbonhidratla başladım bismillah
sabah 2 küçük krep+ 1/4 simit+ 2 y.kş. çilek reçeli+4 zeytin :26: :26: :26:
öğlene dengelerim bakalım
canım valla sana çok özeniyorum..inşallah çocuk büyüdükçe ben de fırsat bulabilirim yürümeye...9km yürüdümama baya iyi geldi bana taktım kulaklığı müzik dinleye dinleye yürüdüm ruhumuda besledim bu haftaya iyi başladım canım. Sende öğlene dengele canım bak bu hafta ilk 3 e giricem ben ona göre seninde deryaya sözün var 1.3 kilo gibi vermen lazım haftada ofiste kardiyo yaparsın biraz iyi gelir
Gunaydinlar
Gune guzel basladim kahvaltida bal kaymak,1yumurta yarim d ekmek ve yarimdan az fazla pogaca yedim gec oldu kahvalti 2saat sonra ara yaparim ,bugun kararliyim kizimdan firsat bulursam leslie yle yurucem ,koptum gitti spordan baslamam lazim
Hanife
Sabah hem simit hem boyoz cok olmus canim
kızlar kimseler yok gnee bu aralar hiç denk gelemiyoruz yada herkesin motivasynu düştü hadi baalım toparlanın bakalım bıraz sohbet muhabbet yapalım olmuyor böyle fıstık kızlar.. kızmaya başlıyorum herkes vakit bulup gelsin yahuu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?