"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

İyi akşamlar kızlar eve yeni geldik
Bende bugün regl oldum karnım çok ağrıyo ya
Bu gece uyuyamıcam anlaşılan duramıyorum kıvranmaktan

Menüleriniz gayet güzel bende yarına iyi olursam spor yapıcam bu kadar ara vermek yeter 1 haftadır spor yapmıyorum artık bi toplanmam lazım

Oy çok kötüyüm oy
Gidiyum yatiyim bari kıvrana kıvrana iyi geceler canlar
Yarın görüşmek üzere

İyi geceler kizlar..alinti yapamadim..yarin detayli yazacagim...
Menum..
Sabah..1 simit..bir boyoz..2 dilim peynir..5 zeytin..domates salatalik..3 catal sucuklu omlet..cay..
Ara..bir eti form biskuvi..
Aksam..bir tabak kuru fasulye..2 dilim ekmek...
Ara..turk kahvesi...

ana kralice

Günaydın fıstıklar hepimiz için az kalorili ve daha fit bir hafta olsun inşallah. Bol bol kilocuklari verelim ben yürüyüşteyim birazdan eve gidicem yorulmuşum az dinlendim şimdi devam

Bu ay benimde sancılı oldu baya canım dinlen biraz sporada iyi geliyo sanciya ben spora başladım bak sira sende hadi bakalım

Oy çok kötüyüm oy
Yarın görüşmek üzere
canım çok geçmiş olsun sıcak su torbası koysaydın karnına.. bugün nasılsın ağrıların devam ediyormu..
afiyet olsun canım ama akşam 1 dilim ekmek yeseydin daha iyi olurdu..
Günaydın fıstıklar hepimiz için az kalorili ve daha fit bir hafta olsun inşallah. Bol bol kilocuklari verelim ben yürüyüşteyim birazdan eve gidicem yorulmuşum az dinlendim şimdi devam

günaydın, mutlu bol eksili bir hafta diliyorum

günaydın fıstıklar hadi bakalım cumaya kadar sıkı tutalım çıtır olalım dün yediklerim ödem yaptı sanırım tartıda artış var ama bugün dengelicem inşallah..

dengelemişsin iyi

günaydın, mutlu bol eksili bir hafta diliyorum

aynen kızlar bol eksili hafta dilerim bende
seçilcim sen çok iyi yürüyorsun maşallah
ben haftaya bol karbonhidratla başladım bismillah
sabah 2 küçük krep+ 1/4 simit+ 2 y.kş. çilek reçeli+4 zeytin :26: :26: :26:
öğlene dengelerim bakalım

9km yürüdüm ama baya iyi geldi bana taktım kulaklığı müzik dinleye dinleye yürüdüm ruhumuda besledim bu haftaya iyi başladım canım. Sende öğlene dengele canım bak bu hafta ilk 3 e giricem ben ona göre seninde deryaya sözün var 1.3 kilo gibi vermen lazım haftada ofiste kardiyo yaparsın biraz iyi gelir

Gunaydin lar
Gune guzel basladim kahvaltida bal kaymak,1yumurta yarim d ekmek ve yarimdan az fazla pogaca yedim gec oldu kahvalti 2saat sonra ara yaparim ,bugun kararliyim kizimdan firsat bulursam leslie yle yurucem ,koptum gitti spordan baslamam lazim

başla canım spor yapınca hem sıkılaşıyorsun hemde daha güzel kilo veriliyor..

Sagol canim kv ler orda benim ,ah yenebilsem korkumu cok iyi olacak,aksama dengelersin canim yediklerini

Oy çok kötüyüm oy
Yarın görüşmek üzere

başla canım spor yapınca hem sıkılaşıyorsun hemde daha güzel kilo veriliyor..

DIDEM nasil oldun gectimi agrn canhm
SECIL.yuruyus yaptin geldin ne mutlu sana
ILKNUR dogru diyoqun canimda su aralar hem firsatim olmuyor hem istegm gitmisti

canım menün güzel...valla senin meleğini de çok merak ediyorum...desteksiz yürür yakında..valla büyüdükçe zorlaşıyor diyor herkes..evet daha zor ama daha da zevkli oluyor akılları ermeye başladıkça...ağrıların hafifledi mi...

menü güzel canım..afiyet olsun...

Oy çok kötüyüm oy
Yarın görüşmek üzere
didemcim nasıl oldun..ilk gün çok ağrı oluyor..bugün akşama doğru azalır biraz..bence biraz da üşütüyoruz o yüzden ağrı artıyor..sıcak tut kendini..

caNIM akşam üstü 5 saat dersteydım..çok acıkmışım..o yüzden kaçtı o bir dilim...

afiyet olsun canım dengelersin akşama doğru...

canım valla sana çok özeniyorum..inşallah çocuk büyüdükçe ben de fırsat bulabilirim yürümeye...
eşime diyorum bazen..kendime özel tek anım dustaki..onun dışında bir dakika oğlumu bırakmıyorum...sağolsun o da beni:)

Hanife
Sabah hem simit hem boyoz cok olmus canim

afiyet olsun canım bütün haftan böyle güzel geçer inşallah..eşimle hafta içi kahvaltı yapamıyoruz hatta akşam yemeklerini de birlikte yiyemiyoruz ben akşam derste oluyorum...o yüzden pazar kahvaltılarını çok önemsiyoruz..o da dün yeni bir yer keşfetmiş..bak simit de güzel..boyoz da güzel..ye hayatım haftaiçi yemezsin diye diye yedim gitti

iyi günler kızlar çok teşekkür ederim hepinize biraz daha iyiyim hiç bişey yemedim daha
yiyemedim misafirlerim gelicek birazdan ozaan bişeyler yerim geçmişide tam okuyamadım sonra yine uğrarım misafirlerim gitsin
görüşmek üzere:79:

kızlar kimseler yok gnee bu aralar hiç denk gelemiyoruz yada herkesin motivasynu düştü hadi baalım toparlanın bakalım bıraz sohbet muhabbet yapalım olmuyor böyle fıstık kızlar.. kızmaya başlıyorum herkes vakit bulup gelsin yahuu..

Sana katiliyorum ilknurcum motivasyon sifir helede bende
Bugün spor yapicaktim karnimin agrisindan yapamadim misafirim vardi bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…