"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Oh çok şükür sonunda olmuşsun canım

üşütmüşsündür canım dikkat et kendine doğumdan sonra dahada dikkat etmek gerekyor ayaklarını sıcak tut vede havalara aldanma birgünün içinde hava yağmurlu güneşli soğuk oluyor artık mevsimler birbirine karıştı kendine dikkat et..

Kızlar çok az olmuş yedikleriniz hadi bakalim ben cikyorum inşallah su değilsin faydasını görürüm yine iyi geceler

Evet canim ya öyle oldu bu sene mevsimler birbirine girdi
Pek çorap giymedim bu aralar belkide ondan agrimistir

Kızlar çok az olmuş yedikleriniz hadi bakalim ben cikyorum inşallah su değilsin faydasını görürüm yine iyi geceler
hayırlı geceler canım
Evet canim ya öyle oldu bu sene mevsimler birbirine girdi
Pek çorap giymedim bu aralar belkide ondan agrimistir

bak şimdi belli oldu neden böyle olduğu ayağından çoraplarını terliğini çıkarma canım ayakalrı sıcak tut..

Sayfaları oku oku yeni bitirebildim :))))
İlknur bayragı devraldın canım.Kızları bos bırakma....YENİ PATRON :)))
Gecmiş olsun tatlım berrayada.
Secil gözünaydın canım gelmiş regl.Ödemin zamanla gider....İstedigin kiloya ulascaksın canım bak bana cok sukur.Eşim sana tekrar asık oldum diyor.Ne kiloluymuşum meger :)) eski kıyafetlerimi giyince anlıyorum.
Hanife canım yagız emeklemeye baslamış gözünaydın :)) annelik cok güzel bir duygu....
Neslihan yaz gibisi yok cok seviyorum denizi.Kız beni patron,eli masalı yaptın :)))) bak kg almayın masamı cıkarırım ona göre hııı!!!!!
Gülcan ve ddem gecmiş olsun kızlar.Herkes regl olmuş.Rahatlamışsınızdır.
......
Kızlar bırakmayın burayı,ben gibi sizde hedefe ulasın istiyorum.Ulasacagınızada inanıyorum....

boş bırakmam canım ama sende bana yardım et oldumu hepten gitme gel sohbetlere.. sağolasın canım.. sen nasılsın işe alışabildinmi

Saol canım rahatladım baya ödemin çoğu gitti gibi kilo konusunda kendime guvenim geri geldi.agnen bende eskiden kiyafetlerin içini dolduruyomusum şimdi bol geliyolar baya bu çok mutlu ediyo bi de 70 in altına düşersem süper olur darısı bizlerin başına sen hedefe ulaştın nerdeyse

İyi akşamlarcanım çok sağol gözünaydın hedefede ulaştın böyle güzel şeyler duymk insanı dahada mutlu ediyo Allahım mutluluğunuzu daim etsin inşallah

Oh çok şükür sonunda olmuşsun canım
Evet canım ya saol baya rahatladım bi ara hamileyim falan diye tedirgin olmuştum baya korkmustum olunca rahatladım sende dikkat rt kendine ayağında corap yada terlik olsun.sana diyorum ama bende bu ara senin gibiyim

elbette çıtır olcaz bu yaz zaten şimdi görenler beni tanımıyorlar kilo insanı ne kadar değiştiriyorumuş şaşırdım kaldım selam veriyorlar ama kim olduğumu bilmiyorlar çok komik oluyor..
Cok e terewan dimi hakikaten kilo insanı çok değiştiriyo biz anlamıyoruz fazla sadece kiyafetlerden falan anlıyoruz ama görenler sasiriyolar dimi.

İlknur canım işe alıştım ama bir kız var onla biraz problem yasıyoruz.Aklı havada cok...Ben fırsat buldukca burdayım.Görümce,kv,ev,iş arasında mekik dokuyorum bu ara.
Secil canım insan cok mutlu oluyor kg gidip hedefe ulasınca su an 65 kg canım.Hafta sonu hic yemek yiyemedim.Tartı sabah 65 gösterdi bana.
Ddemim amin canım cümlemize.

Cok e terewan dimi hakikaten kilo insanı çok değiştiriyo biz anlamıyoruz fazla sadece kiyafetlerden falan anlıyoruz ama görenler sasiriyolar dimi.

Hemde nasil şaşirıyolar işte böyle
Hele bi akraba düğününe bi topluluğa girin bakalım kızlar ozaman görürsünüz şaşırmayı
Ben hep yaşadım bunları gerçekten çok güzel bi duygu
Ozaman daha bi mutlu oluyosunuz

Benimde işe başlama durumum olabilir kesin değil ama bakalım hayırlısı.ben bi 70 in altını görsem şok olucam ve herkese şok yaraticam.kimse beni o kiloda görmedi esimde şok olucak.zaten azmine hayranım deyip duruyo.seninle gurur duydum diyo gecn gün düğüne gitmiştik guzel bi elbise giydim saclarima fön cektirdim bi de güzel makyajımı yaptım bende kendimi beğendim baya azimlendim ama kilo vericem diye

sen boşver canım o kızı kendini ezdirme yeter işine bak sen nedense iş yerlerinde hep böyle 1 tane antika oluyor..
Gitsin kilolar canım sen yeseydin biraz keşke seni yakalayamicam yoksa şaka şaka zorla yiyemeyiz ya ama dimi cumaya ikk 3 te misin canım merka ettim şimdi

seçil hahahhahahahaha baya güldüm tabi tabi yiyimde beni geç dimi bu hafta ilk üçte biz ikimiz olmalıyız ne zmaandır boşladık 1. sırada sen 2. sıradada ben olmalıyım ama benim kilo vermem azaldı bıraz zor gibi gözüküyor..
evet canlar kilo baya bi değiştiyiyor zaten önümüz ayın 15inde düğün var bakalım neler olacak o zaman kadar 65 olmak isterim..

ne zamna başlıcaksın işe ne iş yapıcaksın canım.. ne güzel bak insanın eşinden böyle sözler işitmesi daha da bir utl ediyor insanı değilmi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…