"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

hayırlı sabahlar hanımlar kandiliniz mübarek olsun

Eklentiler

• $images.jpg
    8 KB · Görüntüleme: 56
dün hiç giremedim evde yoktum ay sonu eşimin işleri yoğundu geç gelicekti
bennde annemlerde kaldım bu hafta bitiğim ben haftaya toparlayabilirim ancak kendimi

siz maşallah iyi gidiyorsunuz bu hafta 1 kere spor yapabildim fazlasıyla +++++++
çıkıcağımı düşünüyorum

hayırlı günler fıstıklar.. bıraz önce doktordan geldik alerjiymiş haftaya çocuk alerjiye götürücez tahlillerle birlikte bakalım onlar ne dicekler..

ilknur cum geçmiş olsun canım. ben gene söylemeden geçemeyeceğim bildiklerimi. canım modern tıp herşeye hastalık gözüyle baktığı gibi alerji yede bi hastalık gibi tedavi yoluna gidecektir. elbette tedavini yaptır ancak alerjinin nedeni güçsüz kalmış bağışıklık sistemidir bunun güçlenmesi gerekir bu konuda araştırma yapmalısın. malesef annelik bazan de doktorluk demek . bağışıklık sistemini güçlendirmek için, hatta sürekli dinamik tutabilmek için günümüzdeki beslenme koşullarıyla mümkün olmayan bazı takviyeleri dışardan almak zorundayız. bu konuyu doktoruna bile danışsan eğer uzun konuşmaya vakti varsa sana anlatacaktır.sebebi bağışıklık sistemi diyecektir. bunu güçlendirmelisiniz diyecektir.böyle bi dönemden bende geçtim ve okuduğum araştırdığım şeyler elle tutulur gerçeklerdi. sana bir iki kaynak kitap önerebilirim istersen bi oku canım. daha çok kaynak var alerji konusunda. alerjiyi önemsemezsen ilerde bronşit ve astıma dönüşebilir. çünki iyice çöken bağışıklık dış etkenlere karşı komple savaş açıyor.herşeye faydalı faydasız herşeye savaş açıp iyice yorgun ve bitkin düşüyor.
ayy gene çenem düştü sölemek istediğim daha çok şey var ama buradan bunlar anlatılmıyor canım ben sana kaynak kitap öneriyim istersen oku öptüm kendine bebişine dikkat et. linkleri buradan verdim ama başka yerden de temin edebilirsin tabi
kaynaklar: http://www.dr.com.tr/kitap/cocuklar...uru/saglik/beden-sagligi/urunno=0000000581372

http://www.dr.com.tr/kitap/su-hasta...uru/saglik/beden-sagligi/urunno=0000000226462

Ara yok
Ogle 5 mercimek kofte
Ara sut ve muz
Aksam 2 kandil simidi 5 kasik izmir kofte

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar akşam 30dk lesli 30dk yürüyüş yaptım ek olarak

bende hepinizin kandilini kutlarım kızlar.
geçmişi şöyle bi okudum dün giremedim aklım burdaydı. menuler fena gelmedi bana kaçamak yok kadar dı. yarın ne olacak bakalım ben geçen hafta ++ dım malum bakalım hişç tartılmadım netice ne olacak. reglimde bitti ohh şükür

Tünaydınlar kızlar,kandiliniz mübarek olsun hepinizin.Dün sizin mesajları okurken telefon elimde uyumuşum :))) esim anlatıyor cok güldüm sabah sabah...Neyse dün menümü yazamadım.
Sabah 2 dilim ekmege,peynir domates tost,
öglen 1 kase corba,3 köfte,5 yk yogurt
ara 1 nescafe
aksam 5 yk bezelye,2 dilim ekmek,1 kase cacık
2 litre su,30 dk yürüyüş.
Bugun evdeyim temizlik günü :))

ilgin için çok teşekkür ederim canım evet kitapların ismini sana zahmet verirsen iyi olur ben sadece çocuk alerjye götürüp neye karşı alerjisi var onu öğrenmek istiyorum ailede bir aç kişide var bu durum..

Menü güzel canım afiyet olsun kolay gelsin

Süpersin canım bu hafta iyi sonuçlar bekliyorum senden

Merhabalar kizlar kandiliniz mubarek olsun ,menuleriniz guzel olmus
ILKNUR neye alerjisi var ogrenmek lazim canim
YARIN buyuk gun ben artidayim ins sizleR guzel sonuc alirsiniz

Menum
Sabah 2d ekmekli peynirli zeytinli kahvalti
Sonrasi ayran aradada bi lokma ekmek ve azicik karpuz,su 2lt spor yok

canım detoks nasıl geçti dayanabildinmi..

Merhabalar kizlar kandiliniz mubarek olsun ,menuleriniz guzel olmus
ILKNUR neye alerjisi var ogrenmek lazim canim
YARIN buyuk gun ben artidayim ins sizleR guzel sonuc alirsiniz

kızlar sizlerinde kandili mübarek olsun.. gülcan canım evet baktırıcaz bakalım neymiş geçen sene sivriden dolayı heryere şişti çocuğum tanınmaz hale gelmişti çok kötüydü bu senee baharda başladı bakalım neye karşı alerjisi var ona göre önlem alırız hayırlısı..

hayırlı akşamlar kızlar kandiliniz mübarek olsun nasılsınız bakalım tatil olunca kimsecikler kalmamış burada..

artık şu çizelgeyi 6 lı rakamlarda görmek istiyorum dün eşim yeter artık bak zayıfladın bırak felan dedi dedim olmaz daha 5 kilo vericem sonra bi 5 daha vericem adamın gözeri böyle oldu çok komik bu adam yahuu..

Kizlar naber ben bugun calistim dunu toparladim tatil yok yani. Sizi takip ettim ama arada. Ben bu gun drngrli be klasik bi gun gecirdim ara yapamadim unuttum ise dalinca. 40dk yurudum. Simdi annemin dogum gunu kutlucaz talihsiz bi gun yarin da tarti var neyse 1 dilim pastadan bisi olmaz dimi kacamak olacak ama neyse artik.

O gumlere sahit olacaz canim isallah. Ben kac ayda varacam hedefe bilmem gr gr verinve uzar bende :))))

Kitaplar linkte vardi bulamadinmi canim yazar ve kitap ismi var okey

Gecmis olsun tekrardan canim ,detoks tam olmasada yaptim arada kacamak oldu,yarin 6yi gorursun ins ,esin cok sasiriyo sana anlasikan

Ufak bi dilimle kapatirsin ins canim gunu

İyi akşammlar hanımlar
İlknurcum geçmiş. Olsun canım bize tatil falan yoktu
Gülcan yarın güzel sonuçlar alırsın ozaman canım
Haftaya bende düşünüyorum yapmayı

Kitaplar linkte vardi bulamadinmi canim yazar ve kitap ismi var okey

tamams canım sağolasın..
Gecmis olsun tekrardan canim ,detoks tam olmasada yaptim arada kacamak oldu,yarin 6yi gorursun ins ,esin cok sasiriyo sana anlasikan

Ufak bi dilimle kapatirsin ins canim gunu
inşallah canım artık önceki gibi değilim gram gram gidiyor olsun gitsinde.. evet yaa baya bi hemde kendide azimli sadece yediklerine vede akşam çayla bişey yemiyor sanırım 4 kilo vermiş ama bayada oldu böyle yapalı yavaş yavaş vermiş güzel.. olsun canım sen emziriyorsun bişey olmaz
İyi akşammlar hanımlar

neden çalışıyorki ne ş yapıyordu

İyi akşammlar hanımlar

diedmcim baya bi artıdaydım yarın gene artıyım neyse olsun bakalım..yap canım sende ben bugün cok acıktım ama yarın yapmıycam

ilk aylar su gibi gidiyor simdi az az dediğin gibi,,senin esinde benimki gibi oda 5 aydır falan 10 kilo verdi caktırmadan zayıflıyorlar vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…