- 15 Haziran 2009
- 2.837
- 119
- 363
Canimm gunaydin..benim icin hic farketmez kimin olacagi..
Siz boyle s eyler yazdikca ben de heyecanlaniyorum:)ne mutlu size
Yesin yarasin kuzuma:)ben de misafir gelcek diye korkuyorum yapiyorsun kaliyor yemek zorunda kaliyorsun..
Güzel duygular canım. Hamuru hazırladım okulda yoğurdum güzelce çocuklarda şekil verdiler sonra pisirdik yediler.baya degisiklik oldu yani.onlara oyun aslında. Biz evde de Kağan la yapıyoruz kendi kafasına göre sekiller veriyo.ayri heyecanlar canım her dönem farklı duygular yaşatıyo çocuklar Allah a emanet olsunlar cumlemizinkiler ve bizimkilerdeamin inşallah canım çok güzel oluyor inan..
Ayy ne guzek canim:)
menü güzel olmuş canım evet yaa seninle bi vaitleri tutturamadık..
Neyse alistim ben bu duzene:)
Allah razi olsun canim uc aylar mubarek olsun insallah..uc aylarin yuzu suyu hurmetine kuzucugun tahlilleri guzel cikar insallah.
ana kralice
Geçmiş olsun canım alerji derken bişeye mi alerjisi var yoksa bahaf alerjisi mi
Iyi ama dimi sadece öksürük ve burun akıntısı vardı basia bişey yoktur inşallah canımsağolasın canım çocuk alerjiye gidince belli olacak şuan bu tahlilde alerji oranı yüksek çıktı kanda neye alerjisi olduğu ancak çocuk alerjide belli olacak..
Gecmis olsun canim..ileri boyutta degildir insallah..bahar alerjisi olabilir..hayırlı günler fıstıklar.. bıraz önce doktordan geldik alerjiymiş haftaya çocuk alerjiye götürücez tahlillerle birlikte bakalım onlar ne dicekler..
Canimm gunaydin..benim icin hic farketmez kimin olacagi..
Siz boyle s eyler yazdikca ben de heyecanlaniyorum:)ne mutlu size
Yesin yarasin kuzuma:)ben de misafir gelcek diye korkuyorum yapiyorsun kaliyor yemek zorunda kaliyorsun..
Güzel duygular canım. Hamuru hazırladım okulda yoğurdum güzelce çocuklarda şekil verdiler sonra pisirdik yediler.baya degisiklik oldu yani.onlara oyun aslında. Biz evde de Kağan la yapıyoruz kendi kafasına göre sekiller veriyo.ayri heyecanlar canım her dönem farklı duygular yaşatıyo çocuklar Allah a emanet olsunlar cumlemizinkiler ve bizimkilerde
Ayy cok eglenceli..cocukluk ne guzel ya..Allah uzun omurler versin hepsine..
ana kralice
evet canım öksürük burun akıntısı birde arada ses kısılması oluyor yoksa öyle ateş felan yok iyi.. bırazdan alerji ilacını almaya gidicem unutmuşum gelirken..Iyi ama dimi sadece öksürük ve burun akıntısı vardı basia bişey yoktur inşallah canım
Gecmis olsun canim..ileri boyutta degildir insallah..bahar alerjisi olabilir..
Ayy cok eglenceli..cocukluk ne guzel ya..Allah uzun omurler versin hepsine..
ana kralice
sağolasın canım amin inşallah bende bahar alerjisi gibi tahmin ediyorum ama bakılmayınca ne olduğu bilinmez alerjiye bi gidlim bakalım ne dicekler..
Kızlar 3 aylar hepimize ve tüm İslam alemine mübarek olsun
evet canım öksürük burun akıntısı birde arada ses kısılması oluyor yoksa öyle ateş felan yok iyi.. bırazdan alerji ilacını almaya gidicem unutmuşum gelirken..
Gecmis olsun canim..ileri boyutta degildir insallah..bahar alerjisi olabilir..
sağolasın canım amin inşallah bende bahar alerjisi gibi tahmin ediyorum ama bakılmayınca ne olduğu bilinmez alerjiye bi gidlim bakalım ne dicekler..
Büyük ihtimalle bahar alerjisidir canım.sonuclar çıkınca haber ver canım merak ediyorum
evet canım öksürük burun akıntısı birde arada ses kısılması oluyor yoksa öyle ateş felan yok iyi.. bırazdan alerji ilacını almaya gidicem unutmuşum gelirken..
Büyük ihtimalle bahar alerjisidir canım.sonuclar çıkınca haber ver canım merak ediyorum
tamam canım haberdar ederim çok sağol..
Kizlar selam cok yorgunum menu yazim cikivam
Sabah simitle klasik kahvalti
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
afiyet olsun canım menü güzel..Bugün yediklerim
Kahvaltı:1 simit peynir domates salatalık
Öğle: 1 tabaktan az makarna ve bir kaşık pilav (dökülmesin diye)
Ara:1 Türk Kahvesi 2 patates cipsi ve az beyaz leblebi
Akşam:2-3 kaşık patates püresi
Başka bişey yemem sanırım bir sütlü kahve içerim belki az çerez
canım menü güzel...Ara yok
Ogle 5 mercimek kofte
Ara sut ve muz
Aksam 2 kandil simidi 5 kasik izmir kofte
Bugün yediklerim
Kahvaltı:1 simit peynir domates salatalık
Öğle: 1 tabaktan az makarna ve bir kaşık pilav (dökülmesin diye)
Ara:1 Türk Kahvesi 2 patates cipsi ve az beyaz leblebi
Akşam:2-3 kaşık patates püresi
Başka bişey yemem sanırım bir sütlü kahve içerim belki az çerez
Ara yok
Ogle 5 mercimek kofte
Ara sut ve muz
Aksam 2 kandil simidi 5 kasik izmir kofte
hayırlıs akşamlar fıstıklar bugün spor yok..
menüm
sabah
tam b. ekmeğinden tost
sucuk kaşar domates
1 kombo
akşam
2 h. yumurta
2 salatalık
ara
3 kayısı
2.5 L. su 1 yeşilçay
İyi akşamlar herkese hepinizin 3 aylari hayırlı olsun rabbim dualarimizi kabul etsin inşallah
Benim temizlik bitti ama bende bittim eşim halıları yikadi makinayla bende dip köşe sil toz al çok yoruldum sabah 8 den beri daha yeni oturdum bi camlar kaldı ama yağmur yağıyor diye silmedim yarın dinlenicem inşallah
Eda evet ya evde çalış ışte çalış çalışss çalışss mecburrrrr
Neyse menumude yazayım
SABAH OGLE
Kaşar li tost haşlanmış yumurta domates biber 2 zeytin
ARA bir bardak kola
AKSAM
4 kaşık yeşil fasulye 1 köfte 3 kaşık yoğurt 3 dilim ekmek
Afiyet olsun kizlar menuler guzel..ilknurcum ara yapmadin mi..az yemissin gibi geldi bana..
Valla ara yapmayi sizden ogrendim..simdi siz yapmayinca yapasim gelmiyor:)
ana kralice
amin allah razı olsun canım menü güzel olmuş..İyi akşamlar herkese hepinizin 3 aylari hayırlı olsun rabbim dualarimizi kabul etsin inşallah
Benim temizlik bitti ama bende bittim eşim halıları yikadi makinayla bende dip köşe sil toz al çok yoruldum sabah 8 den beri daha yeni oturdum bi camlar kaldı ama yağmur yağıyor diye silmedim yarın dinlenicem inşallah
Eda evet ya evde çalış ışte çalış çalışss çalışss mecburrrrr
Neyse menumude yazayım
SABAH OGLE
Kaşar li tost haşlanmış yumurta domates biber 2 zeytin
ARA bir bardak kola
AKSAM
4 kaşık yeşil fasulye 1 köfte 3 kaşık yoğurt 3 dilim ekmek
İyi aksamlar kizlar..
Menum..
Sabah..tereyaginda 2 kucuk kòy yumurtasi 2 dilim ekmek..
Ara..5 cilek..bir form limonlu biskuvi..bir form cay..
Oglen..yarim tabak kuru fasulye..iki catal biber kavurmasi..3 kasik yogurt..2 dilim cavdar ekmegi kenari(icini ogluma yedirdim.)
Aksam..is yerinde toplanti vardi..3 catal havuclu kek..bir lokma simit..bir cay..
Eve gidince yemek yemem..sadece bir dondurma yerim
ana kralice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?