• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Selam kızlarr.İlknur gecmiş olsunnn.
Neslihan gramda gitse gitsinn....
Menüm
sabah 4 dilim tost ekmegi,kaynamış yumurta,domates,maydonoz
ara 1 türk kahvesi
ögle yok ev işi yaptım :))
aksam 2 yk bezelye,1 dilim ekmek
ara 1 portakal
3 litre su.

diedmcim baya bi artıdaydım yarın gene artıyım neyse olsun bakalım..yap canım sende ben bugün cok acıktım ama yarın yapmıycam

ilk aylar su gibi gidiyor simdi az az dediğin gibi,,senin esinde benimki gibi oda 5 aydır falan 10 kilo verdi caktırmadan zayıflıyorlar vallahi:9:
aynen cancazım doğru dedin çaktırmadan ben yiyorum am -a felan diyor hergünde tartılıyor işden gelince :1:
Menüm
ara 1 türk kahvesi
ara 1 portakal
3 litre su.

sağolasın canım nasıl işe aşışabildinmi..

Canım hoşgeldin özledik seni :38::38:

Kizlar ideal kilonuzu hesaplattinizmi benim 53 sizin kac merak ettim..
DESTINA da gelmis hosgelmis
DIDEM menu guzel olmus
HANIFE sporyapmissin masallah canim

bi araştırmak lazım o tarifi.. menün çok iyi oluş canım..

inşallah canım güzel kilo vermişsin bırakmadan aynen devam..

menü gayet güzel olmuş canım cumaya kadar toparlarsın..

:38::38: canım hoşgeldin inan seni geçenlerde konuştuk naptı devam ediyormu felan diye çok sevindim geri geldiğine :16::16::29::29: nasısın neler yaptın bakalım canım..

olsun canım spor spordur bıkmadan usanmadan devam.. bacakları sıkılaştırır..

oh misler gibi olmuşdur canım ellerine sağlık.. menüde güzel ama suyunu unutma şişede yanında taşı cancazım..

hoşgeldin canım naptın bakalım nasıl geçti.. dert etme toparlarsın bir kaç güne..

İyi geceler fıstıklar nasılsınız bakalım.
İlknurum öglen ekmek yerine pilav yemiştim.Diyetisyene göre her ögün ekmek grubu var...
Telefon servisten cabuk geldi ama hastahaneden internete iş dısında baglanmak yasaklandı.Ben telefondan giriyordum,onada dr kızıyor :(( fırsat buldukca burdayım artık... :(

Destina canım benim hosgeldinnnnnnnn cok merak ettik kızlarla.Eşin inadını kırmana cok sevindim.Artık bizimlesin :))) kv ne yapıyor kız???
Gülcan hosgeldin canım.Gecmiş olsun.
Diger fıstıklarım siz nasılsınız?Esleri kıskandırmaya devam :)))))
Gelelim bugunkü menüme;
sabah 1 rondo bisküvi,1 kücük meyve suyu
öglen 4 yk taze fasulye,yarım dilim ekmek,2 catal tatlı
ara 2 adet erik,1 fincan sütlü türk kahvesi
aksam 3 yk bamya,2 dilim ekmek
ara 1 türk kahvesi
3 litre su,30 dk yürüyüş.

Hosgeldin iyiki geldin :)

Ah didem ah cuma ya az kaldi dikkat et bari su gunlere

Menu basarili su disinda tebrikler cnm.

Oooo hosgeldin gulcan buralar terkidiyar olmustu iyiki geldin

Menu basarili canim

Eda bide 2 cocuk dogur okut anne de ol 3 parca 5 parca bolunuyor insan canim daha neler yasayacaksin omrun bahtin guzel kolay olsun canim.bu arada kendine bi yardimci sec topikte sekerim kizlar bosladi burayi sana sikayet edeyim patron.. bi sivri dil lazim bize :)
Hoşbuldummm arkadaşlar net yeni bağlanınca e birde bugün tatil olunca eşim ve çocuklardan bana sıra gelmedi anca buvakitte fırsat buldum yarın okuldalar uzun uzun yzarımsize inş öptm

iyi geceler canlarım,
yeni girebiliyorum..bugün eşim evdeydi..sabah bir çıktık evden 12 gibi geldik..çocuğu yatır et derken bu saat oldu size bakabilmem..menüler güzel..yarın ne olacak bakalım çok heyecanlı..
bugün sabah kayınvalidemlerde, öğleden sonra da kuzenlerimin bahçe evindeydik:( yerken çok suçlu hissettim ama bakalım siz nasıl bulacaksınız..
sabah..1/4 gevrek..bir lokma boyoz..1/4 gözleme...bir dilim peynir..6 7 zeytin...domates salatalık çay..
ara..bir türk kahvesi..
ara..form kayısılı kepekli bisküvi..
öğleden sonra..mangalda balık..bir de çingene tavuğu yaptık ufak bir parça tavuk...bir dilim patates..2 yk yoğurtlu köz patlıcan salatası..yarım bardak kola..ekmek yok..
ara..bir küçük gofret...
bir de bahçede bir avuç çiğdem yedim:(
annem de kandil diye pişi yapıp dağıtmış..bir tane de pişi yedim akşam yemeği olarak:(

bende haberler böyle..Allah rahatlık versin..

Günaydın hanımlar nasılsınız?Bildirimimi yapayım beklemeyin
gecen hafta:67
bu hafta:65.9
giden:1.1

iyi geceler canlarım,
yeni girebiliyorum..bugün eşim evdeydi..sabah bir çıktık evden 12 gibi geldik..çocuğu yatır et derken bu saat oldu size bakabilmem..menüler güzel..yarın ne olacak bakalım çok heyecanlı..
bugün sabah kayınvalidemlerde, öğleden sonra da kuzenlerimin bahçe evindeydik:( yerken çok suçlu hissettim ama bakalım siz nasıl bulacaksınız..
sabah..1/4 gevrek..bir lokma boyoz..1/4 gözleme...bir dilim peynir..6 7 zeytin...domates salatalık çay..
ara..bir türk kahvesi..
öğleden sonra..mangalda balık..bir de çingene tavuğu yaptık ufak bir parça tavuk...bir dilim patates..2 yk yoğurtlu köz patlıcan salatası..yarım bardak kola..ekmek yok..
ara..bir küçük gofret...
annem de kandil diye pişi yapıp dağıtmış..bir tane de pişi yedim akşam yemeği olarak:(

canım menündeki şeyleri az yiyerek dengelemişsin bakalım bugün tartıda neler olacak..

:8: huuuu fıstık oldun canım fıstık maşallah sana durdun durdun bak kilolar gitmeye başladı tebrikler azmin sonu zafere ulaşmaktır canlar durmak yok aynen devam ediyoruz tatillere az kaldı..

Son düzenleme:
hayırlı cumalar günaydınlar fıstıklar nasılsınız bakalım bugün bende hemen bildirimimi yapmak istiyorum beklemeden sonunda 6 ları gördüüüüüüüümmm..:16::16::8::8:

bildirim

geçen hafta 70,500

bu hafta 69,800 :nazar:

giden 700 :46:

günaydın arkadaşlar..
sonunda misafirlerim gitti..
bana da 1.100 gr bırakıp gittiler..her gün hamur işi..her gün kızartmalar..mahvoldum..mecburen yiyorsunuz..hayır diyemiyorum..insanlara rejimdeyim diyince'' aaa rejimdeki halin buysa düşünemiyorum'' diyorlar deli oluyorum..
evet kızlar bu hafta cezalıyım..83 kilo çıktım..ama bugün itibariyle yeter artık diyorum..
sabah 2 dilim tahıllı bugday domates salatalık biber peynir çay..
bir de köy yumurtası..
detoks günlerini takip edicem..

hayırlı cumalar günaydınlar fıstıklar nasılsınız bakalım bugün bende hemen bildirimimi yapmak istiyorum beklemeden sonunda 6 ları gördüüüüüüüümmm..:16::16::8::8:

bildirim

geçen hafta 70,500

bravo..çok güzel ilknur..sonunda 69 u gördün..:52::52:

günaydın arkadaşlar..
bana da 1.100 gr bırakıp gittiler..her gün hamur işi..her gün kızartmalar..mahvoldum..mecburen yiyorsunuz..hayır diyemiyorum..insanlara rejimdeyim diyince'' aaa rejimdeki halin buysa düşünemiyorum'' diyorlar deli oluyorum..
evet kızlar bu hafta cezalıyım..83 kilo çıktım..ama bugün itibariyle yeter artık diyorum..
bir de köy yumurtası..

bravo..çok güzel ilknur..sonunda 69 u gördün..:52::52:

sen boşver onları canım geçen günleri unut gitsin önüne bak ve sıkı bir şekilde devam et tatillere az kaldı bıkmadan usanmadan devam..

teşekkürler canım evet yaa sonunda gördüm çok mutlu oldum sonunda çizelgemide değiştirebildim iki haftadır öylece kalmıştı..

tamams canım sağolasın..

inşallah canım artık önceki gibi değilim gram gram gidiyor olsun gitsinde.. evet yaa baya bi hemde kendide azimli sadece yediklerine vede akşam çayla bişey yemiyor sanırım 4 kilo vermiş ama bayada oldu böyle yapalı yavaş yavaş vermiş güzel.. olsun canım sen emziriyorsun bişey olmaz

neden çalışıyorki ne ş yapıyordu

diedmcim baya bi artıdaydım yarın gene artıyım neyse olsun bakalım..yap canım sende ben bugün cok acıktım ama yarın yapmıycam

ilk aylar su gibi gidiyor simdi az az dediğin gibi,,senin esinde benimki gibi oda 5 aydır falan 10 kilo verdi caktırmadan zayıflıyorlar vallahi:9:
muhasebeci benim eşim canım
süpersin ya maşallah çok tebrik ediyorum bu ızla 60a kadar gidersin sen:nazar::nazar::nazar:

bildirim

geçen hafta 70,500

ilknurcum senide çok tebrik ediyorum bu hafta süpersiniz kızlar maşallah size:nazar::nazar:

kahvaltıya misafirim var bende bildirim yapıp çıkıyım hemen çok kötü bi bildirim:18::18::18:

yedim yedim sonuç hüsran bu hafta böyle oldu öbür hafta inşallah toparlıcam

geçen hafta ; 59.6

bu hafta ;61.4

düşünün artık ne kadar fark var :35::35:

günaydın hayırlı cumalarımız olsunn
hayırlıs cumalar günaydın canım nasılsın..
muhasebeci benim eşim canım

süpersin ya maşallah çok tebrik ediyorum bu ızla 60a kadar gidersin sen:nazar::nazar::nazar:

ilknurcum senide çok tebrik ediyorum bu hafta süpersiniz kızlar maşallah size:nazar::nazar:
hmm hayırlısı olsun canım aslında heryer tatil olmuş oluyor ne iş yaparki tatil günü muhasebeci oturmayamı çağırmışlar..
teşekkür ederim canım hadi bakalım sizlerin bildirimide görelim bakalım..

kahvaltıya misafirim var bende bildirim yapıp çıkıyım hemen çok kötü bi bildirim:18::18::18:

geçen hafta ; 59.6

bu hafta ;61.4

haftaya toparlarsın canım sıkma canını biliyordun zaten böyle olacağını haftaya detoks felan düzelir hatta kilo verirsin bile..

Menüm
ara 1 türk kahvesi
ara 1 portakal
3 litre su.

menü az olmus canım yogurt falan ekleyebilirdin

aynen cancazım doğru dedin çaktırmadan ben yiyorum am -a felan diyor hergünde tartılıyor işden gelince :1:

ay aynen benimkide öyle hergün tartılıyor :9:

sağolasın canım nasıl işe aşışabildinmi..

Selam kızlar eve yeni geldim kandiliniz mübarek olsun

amin canım seninde inş

iyi geceler canlarım,
ara..bir türk kahvesi..
ara..bir küçük gofret...

fazla degil canım bi yerden dengelemişsin

eda harika sonuc ilknurun dediği gibi durdun durdun şimdi tıkır tıkır gidiyor masallah 60a da yakında ulasırsın sen

bildirim

geçen hafta 70,500

:124::124: harikasın ilknur 6 lara kavustunn masallah

günaydın arkadaşlar..
bir de köy yumurtası..

artık düzene girersin canım güne iyi baslamısın

iyi geceler canlarım,
ara..bir türk kahvesi..
ara..bir küçük gofret...

aşırı değil kaçamakların dengelersin bu gün canım

:8::8::8: oh sana eda tebrikler harikasın

bildirim

geçen hafta 70,500

tebrikler şekerim

günaydın arkadaşlar..
bir de köy yumurtası..
hadi bakalım derya bende az sonra bildirim yapıcam sana gaz vereyim az kilolarımız yakın kim önce 80 i görecek varmısın ha varmısın :34::34::34::34::34:
:16::16::16::16::16:

geçen hafta ; 59.6

bu hafta ;61.4

canım toparlarsın sen azimlisin

ooooo eda solladın beni:46::46::46:
bende takıldım şu 66 da neyse inşallah yetişirim sana bende bi 65 görsem benimde çok yavaş gidiyıor

bildirim

geçen hafta 70,500

yaşasınnnn süpersin seninde gerisi gelir artık bu gazla:nazar::nazar::nazar:

Back