• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

canım senin regel bi gelsin rahatlıcaksın haplarmı yoksa başka bişeymi anlamadım baya bi gecikti kötü birşey olmasında doktora ne zaman gidiceksin..

hmm bu kötü olmuş neyse yapacak bişey yok canım ama gene de sen arada uğramaya çalış olurmu belki öğle paydoslarında felan aradalarda görün özleriz..

Ögle arası normalde 1 saat ama dr hemen yemek yediginde hasta bakmaya devam ediyor canım.Gecen hafta servis ve yatan hasta az oldugundan hep burdaydım,bu hafta cok karısık....Fırsat buldukca burdayım :)))

Ögle arası normalde 1 saat ama dr hemen yemek yediginde hasta bakmaya devam ediyor canım.Gecen hafta servis ve yatan hasta az oldugundan hep burdaydım,bu hafta cok karısık....Fırsat buldukca burdayım :)))

tamam canım hastane belli olmuyor ne zaman ne olacağı.. ben çıkıyorum uyku bastırdı allaha emanet olun fıstıklarım :54::54::54:

İyi akşamlar hanımlar
Ben geldiiiim sonunda gelebildim eşin inadını aşıp tekrar bağlattı neti aaaayyy netsiz olmak ne zormuşşş yaaa yemek tarifinden izleyemedigim dizilere kadar bir çok şeyden mahrum kaldım tabi eşimde
Ben bu yaklaşık 1,5 aylık dönemde 3 kilo verdim diyete devam yani bu sabah 105,5 idim toplamda 3 ayda 9 kilo vermiş oldum şükürler olsun ..ama burası gerçekten acaip motive ediyomuş iyi ki varsınız umarım bir daha ayrı kalmam :) artık hergün yazarımm eee sizde haller nedir ben en son 380.sayfayı hatılıyorum geçmişi okumam mümkün degil burdan devam edeyim bildirim günü değişmiş galiba cuma hadi bakalım birinci kim olacak
Hosgeldin iyiki geldin :)
iyi akşamlar kızlar sabahtan beri giremedim internet yoktu dün bugün yağmur yağdı hava soğuktu

3 gündür ne diyet ne spor yapabildim önüme ne geldiyse yedim kızlar umarım toparlıyabilirim

kilo vermek değilde aynı kilomda kalsam iyi olur korkumdan tartılmıyorum inşallah almamışımdır

bugün az yedim bakalım akşamda bisikletimi sürücem

kızlar 30 dk bisikletimi sürdüm:8::8::8::8:

birazdan yeşilçayımı içicem:7::7::7:

bu aralar gerçekten katılım çok az:19::19::19:
Ah didem ah cuma ya az kaldi dikkat et bari su gunlere
Kızlar iyi akşamlar ben bugun baya yoruldum yine oturma odasının koltuk kiliflarini yikadim onlar gecirmek baya zor kollarim acayip ağrıyor birde 1 saat ütü örtüler falan canım çıktı neyse menumu yazayım

SABAH OGLE
1 yumurta tavada peynir salam 3 dilim ekmek bal tereyağ şekersiz çay

ARA
1 kuru incir

AKSAM
5-6 yaprak sarma 2yk biber kavurma yoğurt

Kızlar su az içiyorum is yerindeki gibi olmuyor ise dalıyorum gözümün önünde olmayınca aklıma gelmiyor yesil çayda yok:26:
Menu basarili su disinda tebrikler cnm.
Iyi aksamlar kizlar gelebildim sonunda hem evime hem topige,tartildim artilardayim cumaya kadar ins gider bugun dikkat ettim ama spor yok,keyifler yerindemi ?gectigmiz haftaa takip edemedim benle ilgli cvp veremedgm msjlar icin kusura bakmayin. . Menum
Sabah
1yumurta,1dpeynir,2d ekmek,5zeytin,1ck bal,domates
Ogle
2dekmek,5yk taze fasulye,yogurt,aci biber,yesilik
Ara
1isirim hob.. cikolata,1cb sut,5kayisi
Aksam
8yk fasulye,yogurt,1d ekmek
Ara
1cb capucino,1cb leblebi
2lt su
Oooo hosgeldin gulcan buralar terkidiyar olmustu iyiki geldin
Selam kızlar
Bugünkü menüm
Sabah kahvaltı:Bir tost peynir salatalık bir minik kek
Öğle:yarım tabak kadar pilav ve 3 kaşık tavuk yemeği 1 kaşık karniyarik içi
Ara:1 Türk kahvesi 2 lokma kek biraz beyaz leblebi
Akşam:1 karniyarik 3 kaşık pilav
3 km yürüyüş ve aletlerde çalıştım biraz
Menu basarili canim
Ayse evde calış,işte calış kadın olmak ne zor canım :))) kolay gelsin.

Eda bide 2 cocuk dogur okut anne de ol 3 parca 5 parca bolunuyor insan canim daha neler yasayacaksin omrun bahtin guzel kolay olsun canim.bu arada kendine bi yardimci sec topikte sekerim kizlar bosladi burayi sana sikayet edeyim patron.. bi sivri dil lazim bize :)

Iyi aksamlar kizlar gelebildim sonunda hem evime hem topige,tartildim artilardayim cumaya kadar ins gider bugun dikkat ettim ama spor yok,keyifler yerindemi ?gectigmiz haftaa takip edemedim benle ilgli cvp veremedgm msjlar icin kusura bakmayin. . Menum
Sabah
1yumurta,1dpeynir,2d ekmek,5zeytin,1ck bal,domates
Ogle
2dekmek,5yk taze fasulye,yogurt,aci biber,yesilik
Ara
1isirim hob.. cikolata,1cb sut,5kayisi
Aksam
8yk fasulye,yogurt,1d ekmek
Ara
1cb capucino,1cb leblebi
2lt su

Kizlar ideal kilonuzu hesaplattinizmi benim 53 sizin kac merak ettim..
DESTINA da gelmis hosgelmis
DIDEM menu guzel olmus
HANIFE sporyapmissin masallah canim
Canimm hosgeldin..cok sevindim gelmene..nasilsin..bebis nasil..koyde cok mutlu olmustur..
Benim ideal kilom 62ymis cnm..boyum 1.70

Kızlar iyi akşamlar ben bugun baya yoruldum yine oturma odasının koltuk kiliflarini yikadim onlar gecirmek baya zor kollarim acayip ağrıyor birde 1 saat ütü örtüler falan canım çıktı neyse menumu yazayım

SABAH OGLE
1 yumurta tavada peynir salam 3 dilim ekmek bal tereyağ şekersiz çay

ARA
1 kuru incir

AKSAM
5-6 yaprak sarma 2yk biber kavurma yoğurt

Kızlar su az içiyorum is yerindeki gibi olmuyor ise dalıyorum gözümün önünde olmayınca aklıma gelmiyor yesil çayda yok:26:
Hic dinlenemeden yine ise gideceksin..Allah kolaylik versin..zor ama temizlik de cok guzel ya..temizlik yapip oturunca icim ferahliyor..huzurlu oluyor insan..aklinda bir is olunca yiyip bitiriyor beynini..keyif alamiyorsun hicbir seyden..

Selam kızlar
Bugünkü menüm
Sabah kahvaltı:Bir tost peynir salatalık bir minik kek
Öğle:yarım tabak kadar pilav ve 3 kaşık tavuk yemeği 1 kaşık karniyarik içi
Ara:1 Türk kahvesi 2 lokma kek biraz beyaz leblebi
Akşam:1 karniyarik 3 kaşık pilav
3 km yürüyüş ve aletlerde çalıştım biraz
Afiyet olsun canim..kek yaptin heralde..evde birsey yapinca yemeden durmak cok zor..
Bir de motivasyonunu dusurme sakin..hem regl yuzunden hem de diyet zamani arada vucut direnise geciyor..o yuzden kilo vermen durmustur..almamaya bak sen..bu evreyi gecince vermen devam edecek..

hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız bakalım.. bugün yürüyüş yapamadım kzımıda götürdüm aletlerde 1.20 dakika sporumu yaptım geldim eve geldik kızıma gel spordan sonra banyo yapılır dedim aman bir hoşuna gitti yıkadım pakladım yatırdım şimdi uyudu cimcimem..

menüm
sabah
2 dilim ekmek
menem
salam beyaz peynir
helva

ara
sütlü türk kahvesi

akşam
1 buçık haşlama yumurta
2 salatalık
2 baby domates
1 sivri biber

3 litre su yeşilçay formçay
Ayy Allah Gulcanla bana da gostersin bebislerimizle parka gittigimiz gunleri..yine buraya yaziyor olalim:) ama bu sefer kilo vermek icin degil..ideal kilomuzu koruyabilmek icin:)

İyi geceler fıstıklar nasılsınız bakalım.
İlknurum öglen ekmek yerine pilav yemiştim.Diyetisyene göre her ögün ekmek grubu var...
Telefon servisten cabuk geldi ama hastahaneden internete iş dısında baglanmak yasaklandı.Ben telefondan giriyordum,onada dr kızıyor :(( fırsat buldukca burdayım artık... :(

Destina canım benim hosgeldinnnnnnnn cok merak ettik kızlarla.Eşin inadını kırmana cok sevindim.Artık bizimlesin :))) kv ne yapıyor kız???
Gülcan hosgeldin canım.Gecmiş olsun.
Diger fıstıklarım siz nasılsınız?Esleri kıskandırmaya devam :)))))
Gelelim bugunkü menüme;
sabah 1 rondo bisküvi,1 kücük meyve suyu
öglen 4 yk taze fasulye,yarım dilim ekmek,2 catal tatlı
ara 2 adet erik,1 fincan sütlü türk kahvesi
aksam 3 yk bamya,2 dilim ekmek
ara 1 türk kahvesi
3 litre su,30 dk yürüyüş.

Hosgeldin canim isler yogunlasti desene..kolay gelsin..is yerinde yeme duzeninde degisti gibi geldi bana..ya da hedefe az kaldi diye arada tatli biskuvi falan yemeye basladin..sen kendini iyi hissediyorsan sorun yok...

ana kralice:-)

İyi geceler kizlar..gunduz burdayim kimse yok..benim giremedigim saatlerde muhabbet koyu oluyor..baya bir gecmis okuyup menu yaziyorum:)
Sabah..2 d kepek ekm. Bir dilim kasar peyniri..5 zeytin..domates salatalik..
Ara..1 form cay..bir avuc fistik findik
Ara..1 turk kahvesi..bir form peynirli biskuvi..bir kucuk kase puding..
Aksam..bir kase tarhana corbasi..bir tabak zeytinyagli yogurtlu kabak kavurma..iki dilim ekmek..
Ara..bir yesil cay..bir turk kahvesi..cilek..

Günaydın hanımlar......
Neslihan evet bu işin cocuk kısmıda var tabi :)))
Hanife evet canım işler biraz karısık bu ara....Yeme düzenim aynı secenek cogaldı,dengede tutarak devam ediyorum.
İyi sohbetler kızlarrrrr.Hepinizi seviyorum.Neslihan yardımcı oyuncuya ne gerek var sizler hepiniz asil oyuncusunuz....Siz secin liste yapanıda.Bu hafta baslatalım.Ben hedefe git gide yaklastım :)))

Günaydın fıstıklar nasılsınız? Ben kahvaltımı yaptım bugün aile katılım günü okula gidicem birazdan kltuzlu kurabiye yapıcam çocuklara heyecanlıyım baya

Günaydın hanımlar......
Hanife evet canım işler biraz karısık bu ara....Yeme düzenim aynı secenek cogaldı,dengede tutarak devam ediyorum.
İyi sohbetler kızlarrrrr.Hepinizi seviyorum.Neslihan yardımcı oyuncuya ne gerek var sizler hepiniz asil oyuncusunuz... .Siz secin liste yapanıda.Bu hafta baslatalım.Ben hedefe git gide yaklastım :)))
Maşallah canım sana darısı bizlerin başına.benim için kim olacağı farketmez

İyi geceler kizlar..gunduz burdayim kimse yok..benim giremedigim saatlerde muhabbet koyu oluyor..baya bir gecmis okuyup menu yaziyorum:)
Aksam..bir kase tarhana corbasi..bir tabak zeytinyagli yogurtlu kabak kavurma..iki dilim ekmek..

Afiyet olsun canım bu ara yine fazla yoğunluk yok eskiden okumaya yetistiremiyoduk sayfaları

Canimm hosgeldin..cok sevindim gelmene..nasilsin..bebis nasil..koyde cok mutlu olmustur..

Hic dinlenemeden yine ise gideceksin..Allah kolaylik versin..zor ama temizlik de cok guzel ya..temizlik yapip oturunca icim ferahliyor..huzurlu oluyor insan..aklinda bir is olunca yiyip bitiriyor beynini..keyif alamiyorsun hicbir seyden..

Afiyet olsun canim..kek yaptin heralde..evde birsey yapinca yemeden durmak cok zor..
Bir de motivasyonunu dusurme sakin..hem regl yuzunden hem de diyet zamani arada vucut direnise geciyor..o yuzden kilo vermen durmustur..almamaya bak sen..bu evreyi gecince vermen devam edecek..

Ayy Allah Gulcanla bana da gostersin bebislerimizle parka gittigimiz gunleri..yine buraya yaziyor olalim:) ama bu sefer kilo vermek icin degil..ideal kilomuzu koruyabilmek icin:)

Hosgeldin canim isler yogunlasti desene..kolay gelsin..is yerinde yeme duzeninde degisti gibi geldi bana..ya da hedefe az kaldi diye arada tatli biskuvi falan yemeye basladin..sen kendini iyi hissediyorsan sorun yok...

Evet canım kek yaptım yapinca yeniyo yapmak istemiyorum ama bizim afacan çok istedi bende küçük kaliplarla yaptım

amin inşallah canım çok güzel oluyor inan..

menü güzel olmuş canım evet yaa seninle bi vaitleri tutturamadık..
Günaydın fıstıklar nasılsınız? Ben kahvaltımı yaptım bugün aile katılım günü okula gidicem birazdan kltuzlu kurabiye yapıcam çocuklara heyecanlıyım baya
iyim hamd olsun canım sen nasılsın.. kolay gelsin..
Günaydın hanımlar......
İyi sohbetler kızlarrrrr.Hepinizi seviyorum.Neslihan yardımcı oyuncuya ne gerek var sizler hepiniz asil oyuncusunuz....Siz secin liste yapanıda.Bu hafta baslatalım.Ben hedefe git gide yaklastım :)))
benim içinde fark etmez kimi seçilirese o olsun..

hayırlıs sabahlar fıstıklar üç aylara girdik bugün recep ayınız mübarek olsun ramazana az kaldı.. nasılsınız bakalım ben bu sabah sağlık merkezine gittim kaydım silinmiş onu yaptırdım geldim öğlendede kızımı doktora götürücem hemde tahliline baktırıcam bakalım neymiş..

Günaydın hanımlar......
Canimm gunaydin..benim icin hic farketmez kimin olacagi..

Siz boyle seyler yazdikca ben de heyecanlaniyorum:)ne mutlu size

Evet canım kek yaptım yapinca yeniyo yapmak istemiyorum ama bizim afacan çok istedi bende küçük kaliplarla yaptım
Yesin yarasin kuzuma:)ben de misafir gelcek diye korkuyorum yapiyorsun kaliyor yemek zorunda kaliyorsun..

Ayy ne guzek canim:)

Neyse alistim ben bu duzene:)

hayırlıs sabahlar fıstıklar üç aylara girdik bugün recep ayınız mübarek olsun ramazana az kaldı.. nasılsınız bakalım ben bu sabah sağlık merkezine gittim kaydım silinmiş onu yaptırdım geldim öğlendede kızımı doktora götürücem hemde tahliline baktırıcam bakalım neymiş..

Allah razi olsun canim uc aylar mubarek olsun insallah..uc aylarin yuzu suyu hurmetine kuzucugun tahlilleri guzel cikar insallah.

kızlar selam bu gün sadece selam edebileceğim çok yoğun bi gün ay sonu malum olacak giremem heralde bilginiz olsun

Yesin yarasin kuzuma:)ben de misafir gelcek diye korkuyorum yapiyorsun kaliyor yemek zorunda kaliyorsun..

Ayy ne guzek canim:)

Neyse alistim ben bu duzene:)

Allah razi olsun canim uc aylar mubarek olsun insallah..uc aylarin yuzu suyu hurmetine kuzucugun tahlilleri guzel cikar insallah.

amin canım benim güzel dilerklerin için allah senden razı olsun..

kızlar selam bu gün sadece selam edebileceğim çok yoğun bi gün ay sonu malum olacak giremem heralde bilginiz olsun
Kolay gelsin canim..bugun ben sana yesilcay ismarliyorum o zaman:)

amin canım benim güzel dilerklerin için allah senden razı olsun..

Senden de canim

hayırlı günler fıstıklar.. bıraz önce doktordan geldik alerjiymiş haftaya çocuk alerjiye götürücez tahlillerle birlikte bakalım onlar ne dicekler..

Back