- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
Canimm oyle de.cok guzel olur..valla takmamak elimde degil..cok haklisin.aslinda.ama ben insanlari cok onemsiyorum..yani boyle desim yanlis anlamis midir kirilmis midir diye diye kendimi yiyip bitiriyorum..oyle alistim cunku..umarim cocugum oyle olmaz...
Bir de sacma sapan filmde birsey goruyorum benim de basima gelir mi diye takiyorum..daha cok dogumdan sonra oldu..hele son zamanlarda birsey taktim felaket...dogru olmadigini bile bilr durup durup aklima geliyor...neyse zamanla geciyor..aman sabah sabah kafa sisirdim..
Verirsin canim keske hepimiz senin gibi duzenli spor yapabilsek...
Canim valla.ben.bile inanamadim..tesekkur ederim...sanirim kosusturmadan ve bebisle ugrasmaktan.kacamak da yapsam gidiyor..cunku ben dogumdan sonra ekmek cok yemistim..pratik diye...simdi onu kesince hemen fark etti..deateginiz olmasa yine yerdim..tekrar tesekkurler...
Kizlar bugun cok dersim var..ders aralarinda bakip yaziyorum...geriden gwliyorum kusura bakmayin..
ana kralice
Kızlar hepimize güzel haftasonları diliyorum. Hafta sonumuz güzel mutlu ve az kalorili gecsin inşallaheşime kahve yaparken tabi kendimede size Günaydın diyim dedim herkese kocaman Günaydın
bana neden kızdınız anlamadım.ben dün bildirim yaptım.81.9 um.yazdım..bir sorun mu oldu.
hımmm şimdi anladım..
sanırım yanlış bilgi veriyorum sandınız..biz geçen hafta henüz listeye girmediğimiz için o bildirim sayılmaz sandım..ilk başladığım kilodan hesaplanacak diye düşündüm..o nedenle 12 gün önceki kilomu yazdım..yoksa bir haftada 200 gr, 12 günde 1.600..yanlış anlaşılma olmuş..
canım bildirim yaparken şöyle yapıcaksın
geçen hafta
bu hafta
giden
şeklinde eda geçen haftaki kilonu sormuştu senden cevap gelmeyince sayfalarda geçen haftaki kilonu aramış bir sürü sayfa olunca zor oluyor birdahaki hafta yazdım şekilde bildirim yaparsan eda içinde kolaylık olur hem bizlerde görmüş oluruz kaç kilo verdiğimizi..
günaydın ilknur..neden bilmiyorum ama soğuk havalara bayılıyorum..hele yağmura ....
bir hafta boyunca evde misafir olacak arkadaşlar..ara ara girip süperrrr sohbetlernize katılıcam..uyumunuza bayılıyorum..ilknur seni de tabrik ederim..hedefin kaç kilo olmak..
Canim hep okuyorum inan ki...ya cok sacma valla...esim her seferinde ikna ediyor..en ufak bir boslugumda yine geliyor aklima...
ana kralice
Cok sagol canim destegin icin...annelik insani evhamli yapiyor..hayatta hic bu kadar kiymetli bir seyin olmuyor daha once..neyse cnm cok sagol
ana kralice
hanife cim sakın senin kaybetme takıntın olmasın canım dikkat et takıntı haline getirirsen korkularını zor olur atlatmak. istersen bu konuda destek al. benim bi tezim var :) tek çocucu olan insanlarda biraz fazlaca kaygı korku kaybetme duygusu sanırım bide taparcasına sevme duygusu gelişiyor. bende yaşamıştım. ikinci çocuktan sonra atlattım. eğer durumunu doğru anladıysam benzer durumsa yani . çok güzel bi dine sahibiz aslında. emanetlere sahip çıkınız deniyor, emaneten sahip olduklarımıza tapmak değil değerince,elden geldiğince sahip çıkmamız gerektiği her zaman hatırlatıyor. annelik işte bazen taparcasına seviyoruz hepimiz .buda bize evham kaygı katıyor.sen bol dua etmeye devam et canım tek sığınağımız mabetimiz orası. ama konuyu tamda anlamamış olabilirim açarsan yardımcı olmaya çalışırız kızlarla.
derya hoşgeldin allah kolaylık versin. bebişine acil şifalar canım