- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
canım ne güzel eğlenmişsiniz bisiklet sürmeyi bende çok seviyorum güzel oluyor..
ilknurcum günaydın. eğlence güzeldi olmasına acısı çıktı enselerim kollarım yanmış farkında olmadan gece sızıdan uyuyamadım bacaklarımın ağrısı cabası. hamlamışım yazdan beri bildiğin cortladım bu gün :)) akşam olsa yatsam diye mesai bekliyorum
canım krem felan sürseydin ama sana baya bi spor olmuş bir kaç güne toparlanırsın sanırım..
akılsızlık ettik güneş krem sürmeden çıktık akşamda alevlenince onu söndürmeye çabaladık neyse yaz gelmiş anladık sonuçta :) güneş yakıcı. atlatırım evet. sen neler yaptın hafta sonu
bu gün de kimse uğramamış daha kızlar nerdesiniz herkes kaçamakta mı yahu hadi biraz motivasyon enerji. hafta başından sıkı tutalım birbirimizi. seçil sende yoksun kuzum kaçamak yoktur umarım bak bu cuma bizim haftamız olacak hadi sanada enerji yolladım. kızlar hepinize enerjik hafta diliyorum.
Eki Görüntüle 1090733
seçil sabah online di ama yazmadı sanırım yürüyüşte didem geldim ama öteki kızlar ortalıkta yoklar evet cumaya kadar çok sıkı tutmalıyız artık 69 u görmek istiyorum..
ilknurcum günaydın. eğlence güzeldi olmasına acısı çıktı enselerim kollarım yanmış farkında olmadan gece sızıdan uyuyamadım bacaklarımın ağrısı cabası. hamlamışım yazdan beri bildiğin cortladım bu gün :)) akşam olsa yatsam diye mesai bekliyorum
Aynen canım online dım ama bizim afacandan yazamadım anne oyun oynayalım diye tutturdu.oyun oynadık saha yeni kahvaltı ettik bugün evdeyiz malum okullar tatil
Iste geldim burdayım ozletiyim kendimi dedimbu gün de kimse uğramamış daha kızlar nerdesiniz herkes kaçamakta mı yahu hadi biraz motivasyon enerji. hafta başından sıkı tutalım birbirimizi. seçil sende yoksun kuzum kaçamak yoktur umarım bak bu cuma bizim haftamız olacak hadi sanada enerji yolladım. kızlar hepinize enerjik hafta diliyorum.
Eki Görüntüle 1090733
neden tatil bizim burada tail yok..
Sınav varmış 2 gün tatil çarşamba okul var perşembe de tatil
Geçmiş olsun canım düzelir inşallah biran önce hafta sonu kaçamak yapsanda hafta içi dengelersin canım merak etmeGünaydın kızlar haftasnu yine benim diyet yalan oldu bugünde pikniğe gidicez
Oğlum hasta önce onu bi sağlık ocağına götürücem sonnrada gezmeye
Bu hafta kilo verememde inşallah almam sizler baya sıkı tutmuşsunuz
hmm doğru ya bizim okul sadece ilkokul olduğu için bizimkiler gidiyorlar havalar soğuk yağmurlu kaç gündür evde sıkıldı dün öğleden sonra bıraz güneş açınca götürecektim parka misafir geldi olmadı.. okula gidince gene bıraz olsun enerjilerini atıyorlar..
Evet burası da yağmurlu hele dün nasıl yağmur yağdı akşam resmen fırtına çıktı.evde olunca bizim enerjileri attırıyolar bazende şalterleriçok tatlılar maşallah insan kızamıyo da
evet ya kızılmıyr haklı çocuklarda sıkılıyorlar yaz tatilinde napıcaz bakalım hayırlsıı.. sen nasılsın regel geldimi..
Regl olmadım daha ama olucam gibi belirtiler var baya.keyfim yerinde canım hafta sonu iyi geldi bana baya yürüyüş falan yaptım aletlerde çalıştım film izledik falan keyfim yerinde sen napiyosun ne var ne yok
benimde haftasonu güzel geçti sporumu yaptım misafirimiz vardı akşma doğru sinema keyfi yaptık ailecek çok güzel geçti eğlenceliydi bundan sonra her pazar sinema keyfi yapıcaz bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?