• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Biz bu aralar evde yapıyoruz sinema keyfi özellikle hafta sonları baya eğlenceli oluyor tv de izlicek bişey olmuyo çoğu zaman bide ben film izlemeyi seviyorum. Haftasonunun güzel gecmesine sevindim canım sinema keyfide süper bir karar:34:

bizde evde yaptık canım aynen dediğin gibi tv de bişey olmuyor böyle daha güzel oldu..ben kızımı almaya gidiyorum sonra gene gelirim..

güneş yanığı kötü oluyor..
napim canım dün misafirim vardı onlar gitti film izledik güzel geçti dün bundan sonra her pazar sinema günü yapmaya karar verdik bakalım.. dün sabah sporumuda yaptım bugün yağışlı ve hava soğuk akşama yağmazsa gene giderim yürüyüşe soğuk olsada fark etmez..
ilknur cum buradada yağmur fırtına başladı bu gün senle sohbet ederken elektrik gitti. bu hafta yurt genelinde yağış hakim galiba yürüyüşler güme gitmesin evde yapalım bu hafta

Günaydın fıstıklar nasılsınız bakalım?

Evet burası da yağmurlu hele dün nasıl yağmur yağdı akşam resmen fırtına çıktı.evde olunca bizim enerjileri attırıyolar bazende şalterleri:16: çok tatlılar maşallah insan kızamıyo da :15:

e hadi bakalım bu cuma bizim cuma mız olsun :34:

ilknur cum buradada yağmur fırtına başladı bu gün senle sohbet ederken elektrik gitti. bu hafta yurt genelinde yağış hakim galiba yürüyüşler güme gitmesin evde yapalım bu hafta

e hadi bakaulım bu cuma bizim cuma mız olsun :34:
Olsun canım kacamaksiz bir hafta geçirelim hepimiz inşallah

Hanife başın sağolsun canım

Okorkudan bendede oluyo zaman zaman helede televizyonda kötü şeyler gördükçe
Canım
Cankm sanirim butun anneler ayni seyleri yasiyor..gececek herhalde..gecmese de alisacagim herhalde onunla yasamaya...

günaydın kızlar nasılsınız bakalım dün misafirim vardı gelemedim sizler naptınız bakalım..

kılzar neredesiniz bakalım kimseler yok..

bu gün de kimse uğramamış daha kızlar nerdesiniz herkes kaçamakta mı yahu hadi biraz motivasyon enerji. hafta başından sıkı tutalım birbirimizi. seçil sende yoksun kuzum kaçamak yoktur umarım bak bu cuma bizim haftamız olacak hadi sanada enerji yolladım. kızlar hepinize enerjik hafta diliyorum.
Eki Görüntüle 1090733

Regl olmadım daha ama olucam gibi belirtiler var baya.keyfim yerinde canım hafta sonu iyi geldi bana baya yürüyüş falan yaptım aletlerde çalıştım film izledik falan keyfim yerinde sen napiyosun ne var ne yok

benimde haftasonu güzel geçti sporumu yaptım misafirimiz vardı akşma doğru sinema keyfi yaptık ailecek çok güzel geçti eğlenceliydi bundan sonra her pazar sinema keyfi yapıcaz bakalım..:51:

Kizlar gunaydin..
Bugun ve yarin okullar tatil..ben de kuzenlerime ingilizce calistiracagim sinavlari varmis..
Arada girip okuyorum ama anca gece yazabiliyorum..
Haftasonunuzun guzel gecmesine cok sevindim..darisi haftaicine insallah:)

Sabah kahvaltimi ettim..oglen ve aksam mechul bugun..oglen bir kuzenimde aksam diger kuzenimde olacagim..kahvaltiyi gec yaptim oglen yemem ara ogun yaparim aksam da ne varsa artik...gece yazarim..yalniz simdiden 2 kurabiye yedim...off misafir gelirken birseyler getiriyor sonra atilmasin ziyan olmasindan diye yemeye calisiyorum:)

ana kralice:-)

e hadi bakalım bu cuma bizim cuma mız olsun :34:

evet canım ya evde yapalım yapacak bişey yok

Cankm sanirim butun anneler ayni seyleri yasiyor..gececek herhalde..gecmese de alisacagim herhalde onunla yasamaya...

Kizlar gunaydin..
Bugun ve yarin okullar tatil..ben de kuzenlerime ingilizce calistiracagim sinavlari varmis..
Arada girip okuyorum ama anca gece yazabiliyorum..
Haftasonunuzun guzel gecmesine cok sevindim..darisi haftaicine insallah:)

Sabah kahvaltimi ettim..oglen ve aksam mechul bugun..oglen bir kuzenimde aksam diger kuzenimde olacagim..kahvaltiyi gec yaptim oglen yemem ara ogun yaparim aksam da ne varsa artik...gece yazarim..yalniz simdiden 2 kurabiye yedim...off misafir gelirken birseyler getiriyor sonra atilmasin ziyan olmasindan diye yemeye calisiyorum:)

canım sen genede yediklerine dikkat et kurabiyeleride dipfrize at

İyi aksamlarrr kızlarrr nasılsınız?Ben hafta sonu kv deydim sizlerede yazmıştım kacamak yapmadım hic.Görümcenin bebişi su döktü telefonuma sabah servise verdim yeni aldım sizlerden uzak kaldım valla :)))
Bugun menümü yazayım
sabah 2 dilim ekmek,3 zeytin,1 catal biber salcası,1 bardak süt
ara 1 meyve suyu
öglen 1 kase yogurt corbası,3 yk lorlu makarna,3 köfte,1 patates(sulu köfte)
ara 1 elma
aksam
3 yk pilav,1 tabak tavuk cigeri
3 litre su.35 dk eliptik.
Hanife canın basın sagolsun.Kızlar okulların tatil oldugunu sizden.ögrendim :)) ddem hafta sonu senin kanına giriyor :(

Kızlar bu ara kimseler yok valla cuma sizlanmayin sonra :) menümü yazayım sabah avakado ve peynirli 1 dlm ekmek yedim
Ara 1 elma 3 ks yoğurt
Öğle 1 dlm ekmek 3 kşk bulgur pilavı bezelye yoğurt
Ara az leblebi
2 limonlu diyet bisküvi
akşam kuru patlıcan yemeği yoğurt 1 dlm ekmek 3 kaşık mercimekli bulgurlu pilav
Belki az sonra yürüyüş eşimle akşam yazarım hoscakalin simdilik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar iyi akşamlar ben ne zaman gelsem kimse olmuyor ben cumaya kadar evdeyim 2 gün okullar yok ogulusum evde ben de bir mayis la birleştirip izin aldım iyi oldu evi köşe bucak temizleyicem bugun şöyle bi yazlık kislik toparladim baya yoruldum
Menüm
SABAH OGLE
kaşarlı tost
1 dilim salam 2 zeytin beyaz peynir sahanda yumurta
ARA
Küçük dilim pasta
AKSAM
Yarım kase çorba 4 yaprak sarma 3 kaşık yoğurt

İyi aksamlarrr kızlarrr nasılsınız?Ben hafta sonu kv deydim sizlerede yazmıştım kacamak yapmadım hic.Görümcenin bebişi su döktü telefonuma sabah servise verdim yeni aldım sizlerden uzak kaldım valla :)))
Bugun menümü yazayım
ara 1 meyve suyu
ara 1 elma
aksam
Hanife canın basın sagolsun.Kızlar okulların tatil oldugunu sizden.ögrendim :)) ddem hafta sonu senin kanına giriyor :(
iyiyim hamd olsun canım sen ansasılsın.. canım iyikide hemen yapmışlar telini bende işde yoğunluk var ondan yazmadığını düşünmüştüm.. menün güzel ama aynı günde makarna ve pilav hiç olmamış..
Kızlar bu ara kimseler yok valla cuma sizlanmayin sonra :) menümü yazayım sabah avakado ve peynirli 1 dlm ekmek yedim
Ara 1 elma 3 ks yoğurt
Ara az leblebi
2 limonlu diyet bisküvi

canım menün güzel ama pilav yediğin zamanalarda ekmek yeme canım..
Kızlar iyi akşamlar ben ne zaman gelsem kimse olmuyor ben cumaya kadar evdeyim 2 gün okullar yok ogulusum evde ben de bir mayis la birleştirip izin aldım iyi oldu evi köşe bucak temizleyicem bugun şöyle bi yazlık kislik toparladim baya yoruldum
Menüm
SABAH OGLE
kaşarlı tost
ARA
Küçük dilim pasta
AKSAM

ne güzel olmuş hem temizlik hemde tatil iyi oldu bu sana menünde gayet güzel olmuş..

hayırlı akşamalr kızlar gene kimseler yok hayırdır noluyoruz bakemm.. bugün yağmura rağmen çıktım 50 dakika yürüyüş 35 dakika aletler yaptım..

menüm
sabah
2 dilim tost makinasında kızarmış t.b. ekmeği
beyaz peynir
salam
1 haşlama yumurta
bal

ara
2 kaşık kara lahana turşu kavurması

akşam
1 tabak mercimekli bulgur pilavı
1 kase yoğurt

3 litre su 2 yeşilçay

50 dk fitness çalıştım kızlar suyum çıktı :) kahve icer dedim kimse yok ilknur ve benden başka . Nasılsın seker

Bugun menümü yazayım
ara 1 meyve suyu
ara 1 elma
aksam

Ara 1 elma 3 ks yoğurt
Ara az leblebi
2 limonlu diyet bisküvi

Menüm
SABAH OGLE
kaşarlı tost
ARA
Küçük dilim pasta
AKSAM

hayırlı akşamalr kızlar gene kimseler yok hayırdır noluyoruz bakemm.. bugün yağmura rağmen çıktım 50 dakika yürüyüş 35 dakika aletler yaptım..

menüm
sabah
2 dilim tost makinasında kızarmış t.b. ekmeği
beyaz peynir
salam
1 haşlama yumurta
bal

ara
2 kaşık kara lahana turşu kavurması

akşam
1 tabak mercimekli bulgur pilavı
1 kase yoğurt

3 litre su 2 yeşilçay
Edacim sagolasin..
Kizlar menuleriniz guzel...bu ara pek kimse girmiyor..
Ben de eve geldim simdi..solugu burda aldim..
Menum..
Sabah..2 dilim ekmek..yarim dilim peynir..5 zeytin..
Ara..2 kucuk kurabiye..
Ara..bir turk kahvesi..
Aksam..yarim tabak manti..yarim bardak kola..2 kasik bakla..
Ara..cay..

Bende Karadayı izliyorum pek heyecanlı . Kaptırmışim görmedim mesajını. Uykum da geldi bi gözüm yatakta :)

bende karadayı iledim canım baya heycanlıydı allahdan şu kaçırma olayını fazla uzatmadılar..

Back