"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

senin adına çok sevindim canım
çok geçmiş olsun canım
Okıyım canım inşallah iyi gelir.bugun sabahtan beri bi garibim canım bisey yapmak istemiyo canım içimden ağlamak geliyo falan böyle garip duygular içindeyim
seçilcim bugün nasılsın
evet canım karma yaptım ama nasıl terledim performansa gelince en iyi ben değilim tartıda
seçil üzülme lütfen canım adet olunca ineceksin sıkma canını bak sen kaç kilolardan geldin buralara
bak işte tartıda oynama olmasa bile yağdan veriyosun ve bu daha sağlıklı
diyorumya ben üzülüyodum verememişim diye tartıda oynama olmuyodu diyetisyen seviniyodu yağdan vermişsin diye
Gecen hafta:67.9 kg
Bu hafta:67 kg
Fark:900 gr
çok tebrik ediyorum canım
Günaydın kızlar nasılsınız ben yürüyüş yapıyorum
Eda Tebrikler canım bak azmettin gidiyo kilocuklar maşallah sana
günaydın canım
İlknur,ddem günaydın kızlar nasılsınız?
günaydsın canım iyiyim çok şükür biraz bacaklarım ağrıyo

hayırlı cumalar kızlar günaydın bakalım kim birinci olucak benden beklemeyin okadar spora rağmen çok verememişim sanırım yağdan gitti kıyafetlerim bollaştı

Yeni baslayanlardan asksn cok girmiyor artık...1 kişi kacamak yapınca hoop herkesin menüde kacamak oluyor,katılım düşünce kacamak kacınılmaz oluyor...
Benim 2 kg kaldı.Sonra bittiiii.....Son 2 gün cok abarttım ben,buna ragmen 900 gr cok mutlu etti beni.

Tesekkür ederim canım...
:)) bacaklar daha alışmadı senin.21 günlük demiştin,kac gün kaldı?Yaglara basladın.mı?

Tesekkür ederim canım...
:)) bacaklar daha alışmadı senin.21 günlük demiştin,kac gün kaldı?Yaglara basladın.mı?

21 günlük aralıksız yapmak gerekiyor canım ben 23 nisanda yapamadım dünde yarım yaptım pazar günleri eşim evde diye yapmıyorum yani 21 günlük değil ama baya faydası oluyo bacaklarımda biraz değişiklikler var canım daha almadım yağları yürüyüşe başlayınca almak istiyorum
pilatesde çok fayda ediyo bacak hareketi çok var bide üstüne bisiklet sürünce daha iyi oluyo

vücudum bu aralar değişik gelmeye başladı eminim sanada öyledir çok güzel bişey bu

hayırlı cumalar kızlar günaydın bakalım kim birinci olucak benden beklemeyin okadar spora rağmen çok verememişim sanırım yağdan gitti kıyafetlerim bollaştı

Olsun canım en azından sıkılaşıyosun.ben dünkü gibiyim canım.
Kızlar sizi çok sıkıyorum gibi geliyo.biraz keyfim yok duygusalım azıcık ama toparlicam kendimi söz. Bir haftaya regl olmazsamda doktora gidicem.destekleriniz için teşekkür ederim hepinize

daha ayak ağırlığına başlamadım biraz alışıyım diye pazartesiden sonra inşallah başlıcam
neyse kızlar ben biraz spor yapıyımda geliyim ebru şallı beni bekler bildirim saatine var daha ozamana gelirim

görüşürüz:79:

Eliptik bu ara yapamıyorum,gelen giden cok oluyor.Pilates hic yapmadım bilmiyorum.Eliptik cok iyi sıkılastırıyor.

Biraz daha beklicem canım ben ilaca bagliyorum evdeki durumlarida duzeltiyim.esimide gerdim biraz.toparlanmam lazım.saol canım

Secil olur mu canımmmmmm.Sen bizim topigimizin neseli hatunusun canım.Duygu karmasası yasaman reglden (özel baska neden yoksa)regl olunca gitcek hepsi.Sen ne güzel kg verdin,vücudun sıkılastı,eşinin herkesin dikkatini daha cok ceker oldun.Sen kg işini basardın,azcık kaldı kg....
Ddem kolay gelsin canım.

aynen canım bakakalım bu hafta kimler devam edecek hayrlısı..

çok sevindim senin adına canım demekki senin vucut pilates yapmak istiyormuş bol bol yağlar gitsin
Bende iyiyim cok şükür.Bir yandan calışıyorum,bir yandan size yazıyorum. :))
iyi yapıyorsun canım bende şimdi kahvaltı yapıyorum yavaş yavaş..
hayır canım ne sıkması bize amlatmıcanda kime anlacan sende birdaha böyle şeyler duymayım.. sen devam et rgel olunca hooopp bir bakmışsın kilolar tıkır tıkır gitmiş sıkma canını..

hayırlı cumalar fıstık hatunlar nasılsınız bakalıma..

bildirim yapıcam ama bu hafta kilo verememişim ama inceldim yağdan gitti herhalde.. spor felanda yaptım ama hiç takmıyorum haftaya tartıda belli eder sanırım kendini..

bildirim

geçen hafta 70,500

bu hafta 70,500

ölçülerim

göğüs 96
bel 77
basen 95

önceki ölçümü bulamadım ama seçille hemen hemen aynıydık sanırım yada geriye bi dönüş yapmam gerekecek

19.04.2014
1.beste....85.2/1800
2.gülcan...59/1500
3.güzelim..67.9/1100
4.anetan...78.6/900
5.neslihan...85.4/700
6.ilknur......70.5/600 7.ddem....60.6/200
@@@@
kilo alanlar
1.secil...74.6/900
2.ayse....67.4/800

Gecen hafta:67.9 kg
Bu hafta:67 kg
Fark:900 gr

Bende iyiyim cok şükür.Bir yandan calışıyorum,bir yandan size yazıyorum. :))

eda çalışmak sana yaradı valla hem fiziksel hem ruhsal tebrikler canım. bizi biraz azarla canım kız bağır kendimize gelelim
didem sen kilo veremesende görüntündeki değişiklik eminim fark edilir
seçil bende ne yazık ++dayım ilk kez ama sıkmadım canımı bu hafta rezalet beslendim. ama her gören aaa kilo vermek yaramış dedi ya bu hafta o bana yeter.aynada küçüldüğümü farkediyorum hem sıkılaştımda ben.eminim sende sıkılaşmışsındır.hadi yeni hafta hedef koyalım kendimize moralsiz ve ++ olanlar daha bi motivasyon ve gaz versin kızlar

geçen hafta ...85.4
bu hafta.........86,100
++++++++700 deyim kızlar vah bana yolun başında
ama haftaya sıkı tutacam işallah

Geçen haftaki ölçülerim
Göğüs:96
Bel:81
Basen:102 canım seninkiler bana yakındı baya incelmissin

Saol canım anlatinca rahatladım biraz kahvaltı yapıyorum şimdi birazdanda keyif kahvesi yapicam toparlicam kendimi

Geçen hafta:74.6
Bu hafta:74
Giden:600 gr
Ölçülerim geçen haftaya göre göğüs 2 cm büyümüş bel 1 cm küçülmüş
Bugünkü ölçülerim
Göğüs:98
Bel:80
Basen:102
Ama kendimi davul gibi hissediyorum aşırı bi şişkinlik var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…