- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
Kizlar nasilsiniz ozledim ayol sizi ,,bikac gun daha yokum yarin insallah guzel sonuc alirsiniz bende durum vahim haftaya kadar ins dahada vahim olmaz cok yiyorumherkese bol eksiler diliyorum
Haklısın canım ama engel olamıyorum kendime yarına toparlarim inşallah. Resmen tıkandığımı hissediyorum ve kilolar gitmicek gibi geliyo ne zamandır bu kiloları görmemiştim ama daha çok kilo vermek istiyorum ama aksine alıyorum
Az önce bir pantolonumu denedim park br... dan aldığım 42 beden oda bol geliyo düğmesini açmadan çıkarttım sırf moral olsun diye denedim galiba tartı oynamasada sıkılaşma oluyo.eminim o pantalonun icinede giriceksin.bende 87 leri görmüştüm bi dönem sende bu azim oldukça 70leride görürsün 60larida inşallah canımBen dün kendime çıkardım . Haziran gibi giymek istiyorum işallah. Ama bu hafta cok kotu beslendim inan bende demoralizeyim yolun basinda pes etmeden sizin kilolara ozeniyorum . 85 kiloyum yahu ne çok yolum var . Kilo veremesende sıkma canını almamaya çalış . Ben bunları çok yaşadım ne kilolar verdim aldım. 1 ayda 7 kilo aldigimi biliyorum. O yüzden farkindaysaniz beslenmemi çok sarsmadan yavaş gitmeye çalışıyorum . Biraz fazla yiyorum az veriyorum zaten metabolizmamda yaşıma göre yavaş. O yüzden sakin sıkma canını gülüm yavaş yavaş ver kalma kendini gider o kilolar bosverrrrrr
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cok gecmis olsun canim niye liste disi olasin..keyfi olarak katilmamazlik yapmiyorsun ki..Allah sifa versin.kızlar merhaba..günlerdir giremiyorum..hastanelerdeyim..oğlum çok hasta..öğlen çıkardık..aklıma geldi..nasılsınız.liste dışımıyım.oğlum hasta olduğu için yarından sonrada yatlılı misafirlerim gelecek.çok sık giremicem.ama vermeye başlamıştım.çok üzgünüm.liste dışı bırakmayım lütfen..
hayırlı günler kızlar nasılsınız bugün çocukları sinemaya götürdük ancak eve gelebildim sabahdan bu saate kadar dışarıdaydık sabha kahvaltım güzel başladı 2 dilm ekmek tost makinasında kızarmış beyaz peynir salam 1 yumurta salatalık çizik zeytin olarak öğlen çocukları fastfood yedirdik bende yedim nugget menü aldım ayranlı birde sütlü kahve çikolatalı çubuklardan yedim yanında .. daha bişey yemem ama suyumu içmedim bu sorun yapar bende büyük ihtimal su topalar vücüt ama biliyormusunuz bu hafta ben baya bi sıkılaştım sporlar çok işe yarıyor pantolonlar bollaşmaya başladı sonra bi siyah pantolonum vardı bugün onu giydim birde gömleğim vardı o bile ne kadar güzel oldu üzerime hiç yapışmadı cuk diye oldu rahat çok sevindim zaten bende anlamıyordum kaç gündür tartıda oynama olmamıştı ama sıkılaşmışım buna çok sevindim.. tartıda oynamama sebeplerinden biride wc ye çıkamamamdı kaç gündür belki şu fastfood işe yarar birde şu ara 23 nisan felan dikkat etsemde düzen bozulunca böyle oluyor herşeyin vakti oynuyor ister istemez..
baya yazmışım fark etmeden eee sizler nasılsınız naptınız bakalaım..
evet bu ara hereste bir yoğunluk var sanırım 23 isan haftası ondanmı benim mesela bu yüzdendi baya yoğundum..
Canimm cok sevindim guzel sonuclar almana.. Daha da motive olmussundur...darisi basimiza..
Canim bu dusunceleri kafandan atmaya calis..bak ne guzel kilo vermissin..bu gecici bir donem..ayrica soyledigin gibi tartida eksilmesen de sıkılasmissin..bu daha onemli benceTakmadim desem yalan olur canım ya regl olamadım kilo veremedim içimden surekli biseyler yemek geliyo kendimi tutmaya çalışıyorum herşey gözüme batıyo kendimi davul gibi hissediyorum
Canimm valla bu hafta ben de cok merak ediyorum sonuclari..Kizlar nasilsiniz ozledim ayol sizi ,,bikac gun daha yokum yarin insallah guzel sonuc alirsiniz bende durum vahim haftaya kadar ins dahada vahim olmaz cok yiyorumherkese bol eksiler diliyorum
Evet bu gunki menüm
Sabah sebze çorbası
Ara 1 elma az yoğurt
Öğle taze fasulye 1 ekmek 1 yoğurt
Ara leblebi 1 elma
Akşam 4 kaşık kisir bol yesillik marul
Ara 2 kuru kayısı
1 saat yürüyüş 15 dk egzersiz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Menun cok guzel canim..
ana kralice
İyi geceler kizlar..menum..
Sabah..nesfit bir kase sutle..
Ara..bir dondurma..
Ara..bir avuc findik..
Oglen..bir ekler..
Aksam.bir.kase patates corbasi..6 kasik patlican yemegi..1 dilim ekmek...
Ara..bir turk kahvesi...
Yarin insallah guzelce kahvaltimi edebilirim..
ana kralice
Takmadim desem yalan olur canım ya regl olamadım kilo veremedim içimden surekli biseyler yemek geliyo kendimi tutmaya çalışıyorum herşey gözüme batıyo kendimi davul gibi hissediyorum
Günaydın kızlar nasılsınız ben yürüyüş yapıyorum
Eda Tebrikler canımbak azmettin gidiyo kilocuklar maşallah sana
canım bence bi doktora git baya gecikti belkide ilaç sana böyle yan etki yapıyor ama en azından kontrolden geçmiş olursun belki bişeyler verirler regel olman için..
aynen öyle canım.. birde bişey daha eklemek stiyorum bayadır kilo verme serüvenine devam eden arkadşlarımız var bunların arada kaçamak yapması çok doğal yeni başlayanlardan ricam bir süre kaçamaksız devam etmeleri daha iyi sonuç alırlar siz bizlere bakmayın fıstıklar her zaman olmasada arada bir yapıyoruz bizler başlayalı baya oldu ve yılmamak için böyle şeyler olabiliyor sizler dahada dikkat edin motivasyonu bozmayın oldumu hem bir kaç gündür bayram felan oldu tamam ama artık hergün menü paylaşımı istiyorum katılım azaldıkca motivasyonunuzda düşüyor fıstık hatunlar..Günaydın fıstıklar nasılsınız???Kızlar topikte bir yılgınlık var.Yeni baslamış olanlarda,eskilerde cok iyi kg verdiniz kızlar...Tartıda dönem dönem +,- görceksiniz bu sizi yıldırmasın lütfen.Kendinize inandıgınız icin burdasınız!!!İnanmaya devam edin gitcek o kg.Herkes istedigi kota,kıyafete ne istiyorsa giycek.Kacamagı sürekli hale getirmeden yerseniz kg verirsiniz....zaten siz bunların hepsini biliyorsunuz FISTIKLAR.Hadi bakalım bugun bildirim günü herkes bildirimini yapsın..+++ olanlarınız varsa moral bozmak yok.Tartıdaki degişiklik sadece kg degildir.Kabızlık,regl,kas kütlesi,ödem,şişkinlik,hazımsızlık....Tartıyı hersey etkiliyor.Bu yüzden hicbiriniz moralinizi bozmayın.....Biz kg hoop diye almadık gram bile gitse mutlu olun..
Gecen hafta:67.9 kg
Bu hafta:67 kg
Fark:900 gr
günaydın canım kolay gelsin bol bol yağlar erisin gitsin..Günaydın kızlar nasılsınız ben yürüyüş yapıyorum
Eda Tebrikler canımbak azmettin gidiyo kilocuklar maşallah sana
Korkuyorum ilknur artık doktora gitmek istemiyorum bir hafta daha beklicem gelmezse o zaman gidicem. Sıkıntıdan herkese çatıyorum evdeki huzurumda kaçıyo bu sefer
Günaydın canım.Evet kaldı 2 kg.Sende moralini bozma ve dr.git bence.Regl olamayınca kadını her anlamda sıkıyor.Sinir,stres,şişkinlik,duygu bozuklugu...Bir baktır canım
Az kalmış canım 2 kilo en geç 2-3 haftada verirsin hedefini dusurucek misin yoksa 65 yeterli mi
Bilmiyorum sanki bu ara regl olucam gibi şişkinliğim çok fazla özellikle göğüslerim bur hafta daha beklicem gelmezse giderim doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?