"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Kizlar nasilsiniz ozledim ayol sizi ,,bikac gun daha yokum yarin insallah guzel sonuc alirsiniz bende durum vahim haftaya kadar ins dahada vahim olmaz cok yiyorum herkese bol eksiler diliyorum

Cok yeme hayirrrr

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben dün kendime 1 beden küçük kot çıkardım . Haziran gibi giymek istiyorum işallah. Ama bu hafta cok kotu beslendim inan bende demoralizeyim yolun basinda pes etmeden sizin kilolara ozeniyorum . 85 kiloyum yahu ne çok yolum var . Kilo veremesende sıkma canını almamaya çalış . Ben bunları çok yaşadım ne kilolar verdim aldım. 1 ayda 7 kilo aldigimi biliyorum. O yüzden farkindaysaniz beslenmemi çok sarsmadan yavaş gitmeye çalışıyorum . Biraz fazla yiyorum az veriyorum zaten metabolizmamda yaşıma göre yavaş. O yüzden sakin sıkma canını gülüm yavaş yavaş ver kalma kendini gider o kilolar bosverrrrrr

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Az önce bir pantolonumu denedim park br... dan aldığım 42 beden oda bol geliyo düğmesini açmadan çıkarttım sırf moral olsun diye denedim galiba tartı oynamasada sıkılaşma oluyo.eminim o pantalonun icinede giriceksin.bende 87 leri görmüştüm bi dönem sende bu azim oldukça 70leride görürsün 60larida inşallah canım

Ddem,derya gecmiş olsun kızlar.Allah şifa versin.Neslihan cok büyük mutluluk olsa evlat basarısı.Ne güzel...Sende ineceksin bizim gibi kg.
Secil tartıda oynamasada,dedigin gibi sıkılasıyorsundur...Neslihan dün kuzenimin dans okuluna gittik eşimle cok eglendik :)) dün ne buldusam yedim,bugunde aynı.Tartıda + degilim cok şükür.Bugunkü menümü yazmıyorum kötü örnek olmamak icin :)) beni örnek almayın kızlar.Benim hedefe kaldı 2-3 kg.

Cok gecmis olsun canim niye liste disi olasin..keyfi olarak katilmamazlik yapmiyorsun ki..Allah sifa versin.

İyi geceler kizlar..menum..
Sabah..nesfit bir kase sutle..
Ara..bir dondurma..
Ara..bir avuc findik..
Oglen..bir ekler..
Aksam.bir.kase patates corbasi..6 kasik patlican yemegi..1 dilim ekmek...
Ara..bir turk kahvesi...

Yarin insallah guzelce kahvaltimi edebilirim..

ana kralice

Patates corbası nasıl yapılıyor canım?Tadı güzel mi?

19.04.2014
1.beste....85.2/1800
2.gülcan...59/1500
3.güzelim..67.9/1100
4.anetan...78.6/900
5.neslihan...85.4/700
6.ilknur......70.5/600 7.ddem....60.6/200
@@@@
kilo alanlar
1.secil...74.6/900
2.ayse....67.4/800

Günaydın fıstıklar nasılsınız???Kızlar topikte bir yılgınlık var.Yeni baslamış olanlarda,eskilerde cok iyi kg verdiniz kızlar...Tartıda dönem dönem +,- görceksiniz bu sizi yıldırmasın lütfen.Kendinize inandıgınız icin burdasınız!!!İnanmaya devam edin gitcek o kg.Herkes istedigi kota,kıyafete ne istiyorsa giycek.Kacamagı sürekli hale getirmeden yerseniz kg verirsiniz....zaten siz bunların hepsini biliyorsunuz FISTIKLAR.Hadi bakalım bugun bildirim günü herkes bildirimini yapsın..+++ olanlarınız varsa moral bozmak yok.Tartıdaki degişiklik sadece kg degildir.Kabızlık,regl,kas kütlesi,ödem,şişkinlik,hazımsızlık....Tartıyı hersey etkiliyor.Bu yüzden hicbiriniz moralinizi bozmayın.....Biz kg hoop diye almadık gram bile gitse mutlu olun..

Günaydın kızlar nasılsınız ben yürüyüş yapıyorum
Eda Tebrikler canım bak azmettin gidiyo kilocuklar maşallah sana

Takmadim desem yalan olur canım ya regl olamadım kilo veremedim içimden surekli biseyler yemek geliyo kendimi tutmaya çalışıyorum herşey gözüme batıyo kendimi davul gibi hissediyorum

canım bence bi doktora git baya gecikti belkide ilaç sana böyle yan etki yapıyor ama en azından kontrolden geçmiş olursun belki bişeyler verirler regel olman için..

Günaydın canım.Evet kaldı 2 kg.Sende moralini bozma ve dr.git bence.Regl olamayınca kadını her anlamda sıkıyor.Sinir,stres,şişkinlik,duygu bozuklugu...Bir baktır canım

canım bence bi doktora git baya gecikti belkide ilaç sana böyle yan etki yapıyor ama en azından kontrolden geçmiş olursun belki bişeyler verirler regel olman için..

Korkuyorum ilknur artık doktora gitmek istemiyorum bir hafta daha beklicem gelmezse o zaman gidicem. Sıkıntıdan herkese çatıyorum evdeki huzurumda kaçıyo bu sefer

aynen öyle canım.. birde bişey daha eklemek stiyorum bayadır kilo verme serüvenine devam eden arkadşlarımız var bunların arada kaçamak yapması çok doğal yeni başlayanlardan ricam bir süre kaçamaksız devam etmeleri daha iyi sonuç alırlar siz bizlere bakmayın fıstıklar her zaman olmasada arada bir yapıyoruz bizler başlayalı baya oldu ve yılmamak için böyle şeyler olabiliyor sizler dahada dikkat edin motivasyonu bozmayın oldumu hem bir kaç gündür bayram felan oldu tamam ama artık hergün menü paylaşımı istiyorum katılım azaldıkca motivasyonunuzda düşüyor fıstık hatunlar..
Gecen hafta:67.9 kg
Bu hafta:67 kg
Fark:900 gr
canım tebrikler çok güzel kilo vermişsin..
günaydın canım kolay gelsin bol bol yağlar erisin gitsin..

Korkuyorum ilknur artık doktora gitmek istemiyorum bir hafta daha beklicem gelmezse o zaman gidicem. Sıkıntıdan herkese çatıyorum evdeki huzurumda kaçıyo bu sefer

olsun canım bak haftasonu geldi kendine vakit ayır ve gidebilirsen bugün git bu önemli bişey sonuçta herşeyin başı sağlık pisikolojinide etkilemiş böyle olmaz sen rahat ol ve git doktora haftasonu daha çekilmez hale gelir senin için senden kendin için bişey yapmanı istiyorum doktora git canım o senin dermanın olacak

Günaydın canım.Evet kaldı 2 kg.Sende moralini bozma ve dr.git bence.Regl olamayınca kadını her anlamda sıkıyor.Sinir,stres,şişkinlik,duygu bozuklugu...Bir baktır canım

Az kalmış canım 2 kilo en geç 2-3 haftada verirsin hedefini dusurucek misin yoksa 65 yeterli mi
Bilmiyorum sanki bu ara regl olucam gibi şişkinliğim çok fazla özellikle göğüslerim bur hafta daha beklicem gelmezse giderim doktora

Hayır cekmicem canım.65 kg tamam.Suratım cok cökcek yoksa.Sıkılasmak icin spora devam ederim....İnsallah regl olursun canım.Olamamak cok kötü birsey.Bence dr gitsen daha iyi diye düşünüyorum gec gelmesinin nedeni ne ögrenmiş olurdun en azından..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…